Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ewttt ne güzelll :KK16: görsel panoda gördümde aynıı :KK1:[/QUOTE]

eee nasıl gidiyor evlilik cnm 3 ay nasıl gecti ben anlamadım yaaa :2::2:

benimkilerde yaşça hepsi benden büyük, genelinin benim kadar/benden büyük çocukları var. ne konuşacağımı nasıl davranacağımı şaşırıyorum, gidince yada onlar gelince, konu bulamıyorum açmaya... bide onlar alışmış birbirlerine gidip çay kahve içmeye, habersiz gitmeye falan... tamam ben geldiğimde hepsi bana geldi, ama bi arada geldiler hepsi toplanıp geldi bi gece... şimdi benim hepsine gitmemi bekliyolar. fırsat bulduğumda karşı komşuma bikaç kez gittim, üst katımdaki iki komşuma da gittim, ama yetmiyo işte... karşı komşum dan bahsettim ya, gelmiyosun diyo kadın bana, sonra anladım ki onun kankalarına gitmemişim..... hatta bana sadece komşularına gitmiyosun da demiyo, sen sıkılıyosun haber vermeye falan, kime gitmek istiyosan bana söyle beraber gidelim diyo.... :KK43:(((( deli ediyo kadın beni
allahımmm hiç çekilmezzz :KK30::KK30:
valla bizimkilerde maşallah hiç öyle bi durum yok herkes halinden memnun kimse birbiine gidip gelmiyo herkes birbirinden habersiz :KK52:
bizim binalar byeni bitti herkes 4 5 ay önce taşındı bi de 5 bloklu site ondan belkide daha samimiyet oluşmamıştır da olabilir :KK9:
sendekendini kurtar tatlım o teyzeden dır dır hiç çeklmez valla :KK31::KK52:

slm kızlarrrrr oo burası süpermiş yaa daha önce nerelerdeydiniz :))):KK3::KK3::KK3::KK3::KK1::KK1:

bi<z buralardayız tatlım sen nerelerdesinn:KK52:
hoşgeldinn:KK52:

valla topikteki hamileler kactıı...biz aynı zamanda hamile kalalım en iyisi:KK1:
bu arda adet oldugundan eminmisin canm? çatlama sırasında mı ne kanama oluyormuşş ilk şüphelendiysen dikkat et baklm grcktn adetmisin:KK52:

en sevmediğim komşu tipini analttn amayaacım her yerde var onlardan..banada geldiler komşular ama bn daha kimseye gitmedim gitmekde istemiyorum neden bilmiyorum ama bna öyle diyenlere zmn olmuyo bi anneme bi kv gidiyorum diyorumm sağlık olsn deyip geçiyorum:KK51:

yok yok tatlım tam bi adet bence bu zamanından bi gün önce geldi :KK52::KK17:
allaha şükür şimdilik istemiyorum yaa :KK30:

hosbulduk güzelim :) haha hiç sorma bende buralardayımda karsılasmak bu güne kısmetmiş artık seninle de 9 gün var aramızda :KK1::KK1:

allahımmm hiç çekilmezzz :KK30::KK30:
valla bizimkilerde maşallah hiç öyle bi durum yok herkes halinden memnun kimse birbiine gidip gelmiyo herkes birbirinden habersiz :KK52:
bizim binalar byeni bitti herkes 4 5 ay önce taşındı bi de 5 bloklu site ondan belkide daha samimiyet oluşmamıştır da olabilir :KK9:
sendekendini kurtar tatlım o teyzeden dır dır hiç çeklmez valla :KK31::KK52:

yok yok tatlım tam bi adet bence bu zamanından bi gün önce geldi :KK52::KK17:
allaha şükür şimdilik istemiyorum yaa :KK30:

hadi hayırlısı canm o zmn.. ne güzel yeni binalarr bizim eski bina. oturanalrda hepsi aynı memleketten huyları suyları aynııı..bn yeni ewliler gelsin diye dua ediyorum yan komşu satıyo sanrım inş.gelin gelirr..kafa dengi olsun 1tane yeterrr

hosbulduk güzelim :) haha hiç sorma bende buralardayımda karsılasmak bu güne kısmetmiş artık seninle de 9 gün var aramızda :KK1::KK1:

olsun geç olsun güç olmasısn herkese kapımız açık tatlımm:KK76::KK76:
nerde oturuyosun kaç yaşındasıınn :KK76:
hadi hayırlısı canm o zmn.. ne güzel yeni binalarr bizim eski bina. oturanalrda hepsi aynı memleketten huyları suyları aynııı..bn yeni ewliler gelsin diye dua ediyorum yan komşu satıyo sanrım inş.gelin gelirr..kafa dengi olsun 1tane yeterrr

inşallah yeni gelin gelir tatlımm bende yaşıtım komşum olsun isterdim ama yok gerçi bizimde 2 ayımız var :KK52:
2 ay sonra kimbilir nerelere gitcez :KK76:

inşallah yeni gelin gelir tatlımm bende yaşıtım komşum olsun isterdim ama yok gerçi bizimde 2 ayımız var :KK52:

2 ay sonra tasınıyosan hiç bulaşmaya kimseye tatlm kafan rahat ohh :))

evet cnm geç oldu ama açık kapıdan geldim bendeeee :KK1::KK1::KK1: mersin de oturuyorum güzelim 24 yasındayım peki sen ??

ah ahh benimde oturdugum apartmanda hep yasıtım ama hepsinin cocukları var zor oluyor böylede 4 katlı bina hepside gelin olarak gelmişler sanslıyım bi yönden :KK9:

kızlaaarr:KK52: ben geldimmm
sivitcan sana inat yapar gibi olcak ama bugün uyanma rekorunu ben kırdım:KK52:
tam saat 2 de kalktım:KK52::KK52::KK52::KK52:
adet olmuşumkarnım ağrıyo çokk battaniye altında yatıyorum:KK31::KK31::KK31: benm temizlik yattı bugün:KK30:

dimi amayaa bugün rekoru ben kırdım valaha :KK24: saati görünce şoka girdim :KK30::KK30::KK30:

ohh ne güzel tatlışımm annen yakın ne güzell:KK16:

hoşgeldin tatlım topiğimizee bu arada bebişindee hayırlı olsunnn :KK16: bir anne adayı daha geldi topişimizee sende kaçma sonra haa :KK52:

benmkide çokkorkuyo hamile kalcam diye geçen şüphelendim biraz hamile misin hayıııırr diye ağlayacaktı nerdeyse ki allahtan adet oldum :KK52:

tatlım bu hamileler arkasını dönüp hamilelik topiklerine hızla uzaklaştılar sanırım artık hiç biri girmiyoo:KK19::KK19:

asennnn nispetin en büyüğünü yaptınnnn :KK31:
ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii :KK52:

hoşgeldin aramızaaa. biz eylülden beri burdayız cnm asıl sen nerdesinn??? 1 eylülde mi ewlendin?[/Q

hosbulduk güzelimm ayyy bende buradayım ama sizi görmedim :))) evet cnm 1 eylül sendemi yoksa :KK1::KK1::KK1:

hoşgeldin canımmm..genelde bizim topiğe ce yapı kaçarlar..biz bi kaç kişi hep burdayız..sen de gitme bi yere kal :KK53:
aynen tatlım kimseninde bana bulaşassı yok zaten istesemde :KK9:

asencikim sen başka il yazıcakmısın atamalarda?eşin senle gelebilicek mi?

bu arada bu yazıcaklarımı AMAYAA için yazıyorum..amayaa duy sesim :KK52:

çok yakın bi arkadaşım-kardeşim gibidir..2011de evlendi..1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorlardı ama arkadaşımdı çikolata kisti olduğu için olmuyordu...doktorlar ameliyat olman lazım ama o zaman da sonucu kesin bilemeyiz demişlerdi...çok üzülüyordu arkadaşım ama kabullenmişlerdi olmıcağını derkkeeeeennn biraz önce bi aradı hamileymişşşşş :KK52: Allahın hikmeti işte...1 yıl olmamış sonra kendiliğinden oluvermiş....hatta geçen ay hamile kalmış ama 1 haftalık hamileyken adet görmüş.üstüne görme mi ne diyorlar yaa..çok sevindim uçtum havalara..yani amayacım Rabbim "ol" demiş...senden de bekliyorum böyle güzel haberler...

en sevmediğim komşu tipini analttn amayaacım her yerde var onlardan..banada geldiler komşular ama bn daha kimseye gitmedim gitmekde istemiyorum neden bilmiyorum ama bna öyle diyenlere zmn olmuyo bi anneme bi kv gidiyorum diyorumm sağlık olsn deyip geçiyorum:KK51:

,işte ilk zamanlar geçerliydi de şimdi bi yılı geçti ya, iyice sitemlerdeler, ya istemediklerime gitmiyorum diycem en son o olcak.... ya gelinleri ile arası açık galiba bana sardı, bilemiyorum ki.... ama 2 gündür canımı acayip sıktı. kv ile kapıda karşılaştılar, saydı döktü ya, kimseye gitmiyomuşum, işte kaç kere söylemiş hiç dinlememişim, büyüklerin sözünü dinlemiyomuşum da, neler neler.... ben dedim bi hafta kv me bi hafta anneme gitmeye çalışıyorum, zaten çalışıyorum evde iş var, e her çalışan senin gibi değil, sen evde olsanda gelmiyosun falan dedi.... kv tam gidiyodu, gerçi geldiğinde ne kötü komşun var dedi daha tanımıyo etmiyo.... yine de utandım kadından yaaa.... sıkıldı canım napiyim... Allaha havale etmekten başka çare yok....

aynen işte, bende tek kiracıyım, ve bina 28 yıllık.... hepsi ev sahibi... düşün işte

çok yakın bi arkadaşım-kardeşim gibidir..2011de evlendi..1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorlardı ama arkadaşımdı çikolata kisti olduğu için olmuyordu...doktorlar ameliyat olman lazım ama o zaman da sonucu kesin bilemeyiz demişlerdi...çok üzülüyordu arkadaşım ama kabullenmişlerdi olmıcağını derkkeeeeennn biraz önce bi aradı hamileymişşşşş :KK52: Allahın hikmeti işte...1 yıl olmamış sonra kendiliğinden oluvermiş....hatta geçen ay hamile kalmış ama 1 haftalık hamileyken adet görmüş.üstüne görme mi ne diyorlar yaa..çok sevindim uçtum havalara..yani amayacım Rabbim "ol" demiş...senden de bekliyorum böyle güzel haberler...

ah canım bende öyle haberler vermeyi inan çok isterim :) e hadi inşallah.... zaten regl olsam yeniden kontrole gidicem bakalım ne durumdayım

ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii :KK52:

hoşgeldin canımmm..genelde bizim topiğe ce yapı kaçarlar..biz bi kaç kişi hep burdayız..sen de gitme bi yere kal :KK53:

asencikim sen başka il yazıcakmısın atamalarda?eşin senle gelebilicek mi?

kıyamam tatlışkom olsunn iş olsun da çamudan olsunnn:nazar:
ben daha 1 kere para kazadım hayatımda :KK8: o da bi etüt merkezinde 1 ay çalıştım çok komik bi para vermişlerdi meserla çeyizimi kendim almayı çok isterdim:KK14:

evimdeki tek çöpte emeğim yok:KK5:

bu arada van yazcaz sanırım üniden arkadaşla var evli :KK1: onlarla takılalım diye cok istiyoruzzz:KK76:
eşim netten çalışıyo 7/24 evde ben nereye gidersem o oraya gelebilir bu konuda şanslıyım :nazar::KK16::KK17::KK9:

1 yıllık evliyim.. öyle çok yakınımda değiller hatta umursamazlr da uzaktan kumanda gibi yine etkiliyorlr insanı KAYNANA,GÖRÜMCE :ELTİ 3 LÜSÜ adamı delirtiyr..evlenmeden çnce böyle anlatanlara hadi be sizde derdim niye anlaşılmasın ki derdim..meğer haklılarmış..KAYNANA;oğlunu paylaşamz çekmeye çalışır kendini.GÖRÜMCE: açık arar sende sevmedğin şeylere üstüne gider didikler durur,ELTİ;seni kullanır önce onları kötüler sonra arası iyi olur sap gibi kalırsn feleğini şaşırtır.kıskançlıktan kendini yer bitirir..hepsine bağlamaya çalışır kendini.. :)

kıyamam tatlışkom olsunn iş olsun da çamudan olsunnn:nazar:
ben daha 1 kere para kazadım hayatımda :KK8: o da bi etüt merkezinde 1 ay çalıştım çok komik bi para vermişlerdi meserla çeyizimi kendim almayı çok isterdim:KK14:

evimdeki tek çöpte emeğim yok:KK5:

bu arada van yazcaz sanırım üniden arkadaşla var evli :KK1: onlarla takılalım diye cok istiyoruzzz:KK76:
eşim netten çalışıyo 7/24 evde ben nereye gidersem o oraya gelebilir bu konuda şanslıyım :nazar::KK16::KK17::KK9:

eşin yanında olduktan sonra her yer yazılabilir kuzu..benim de çok yakın arkadaşım van da evli..biz de gelelim mi vana :KK52:
sen yine göl kenarını buldun asenim van gölünde kahvaltılara devam edersiniz :KK1:
bu arada şanstır belki olur bursada yazsana noluuurrr :KK16:

1 yıllık evliyim.. öyle çok yakınımda değiller hatta umursamazlr da uzaktan kumanda gibi yine etkiliyorlr insanı KAYNANA,GÖRÜMCE :ELTİ 3 LÜSÜ adamı delirtiyr..evlenmeden çnce böyle anlatanlara hadi be sizde derdim niye anlaşılmasın ki derdim..meğer haklılarmış..KAYNANA;oğlunu paylaşamz çekmeye çalışır kendini.GÖRÜMCE: açık arar sende sevmedğin şeylere üstüne gider didikler durur,ELTİ;seni kullanır önce onları kötüler sonra arası iyi olur sap gibi kalırsn feleğini şaşırtır.kıskançlıktan kendini yer bitirir..hepsine bağlamaya çalışır kendini.. :)

canım boşver hepsini..3 maymunu oyna görme duyma bilme..he de geç..
insan takılcak olsa bir sürü şey var..ama eşimle kendimi bi dünyaya kapattım kimseyi almıyorum :KK53:
sen de dışarı bırak onları olmaz mı?

tatlım kolay gelsin sana o zaman valla ele karışmayınca insan anlamıyo diyolar demekki doğruşmuş:KK19:
benim şuan eltim yok kaynım daha küçük ben büyük gelin olcam sanırım biraz daha şanslıyım :KK53:
ama allaha şükür eşimin ailesiyle aramda sorun yok gerçi ilerde ne olur bilemem:KK23:
allah yardımcın olsun onlarada akıl fikir versin ne diyim...

eşin yanında olduktan sonra her yer yazılabilir kuzu..benim de çok yakın arkadaşım van da evli..biz de gelelim mi vana :KK52:
sen yine göl kenarını buldun asenim van gölünde kahvaltılara devam edersiniz :KK1:
bu arada şanstır belki olur bursada yazsana noluuurrr :KK16:

canım boşver hepsini..3 maymunu oyna görme duyma bilme..he de geç..
insan takılcak olsa bir sürü şey var..ama eşimle kendimi bi dünyaya kapattım kimseyi almıyorum :KK53:
sen de dışarı bırak onları olmaz mı?

ayy keşke olsa bursa koşarak gelirdim tatlım benm bölümümde batı hayal biraz :KK52::KK52:
valla sizde gelin tatlım ortam oluştururuzz ohh mis gibi olur valla :KK52::KK52:

amin inşallah. benim eşim çocuk istemiyor. ben şu an için kendimi avutuyorum belki 2-3 sene sonra ister diye ama açıkca kendi diyor "ben de bi sorun mu var psikolağa mı gitsem neden çocuk istemiyorum" diye. küçük yaşta babasını kaybetmiş ben ona bağlıyorum. sorumluluk almaktan korkuyor. bebek lafı duyunca bile değişiyor yüz ifadesi. her gün soruyor hapını alıyomusun diye. tek sorunumuz bu. başka ne kavga ne tartışma hiç bir şeyimiz yok çok şükür. :nazar:

Bizde hiç düşünmüyorduk,sonra Mayıs gb karar verdik diğer Mayıs'ta kucağımızda oluversin diye düşündük :) Rabbiminde izniyle istediğimiz gb oldu çok şükür..Bizde 2 sene geçsin diye düşünüyorduk hep,zamanla konuşa konuşa karar verdik..Bence hemen istememeniz normal,hem de konuşarak birbirinizle hazırlanmanız daha güzel olacaktır.Kadınlar daha duygusal yaklaşabildiği için içgüdüsel olarakta çabuk karar veriyor belki ama erkekte biraz daha zaman alması normal :KK66: Sıkma canını sakın.Rabbim aratmasın yeter ki..

armıza hoşgeldin mutlu bir hayatın var maşallah:nazar::nazar: allah bozmasınn... herzmn bekleriz ..
.

Hoşbuldum teşekkür ederim :) Amin inşallah..Takip edecem inşallah burdayım artık :)

hoşgeldin tatlım topiğimizee bu arada bebişindee hayırlı olsunnn :KK16: bir anne adayı daha geldi topişimizee sende kaçma sonra haa :KK52:

Hoşbulduum :) Teşekkür ederim :) Yok burdayım inşallah :))

hoşgeldin canım aramıza :) söyle bakalım bebişin kzı mı?

Hoşbuldum :) Kendi doktorum kıza benziyor ama olmayadabilir dedi hemen öyle düşünmeyin dedi.Hiç başka doktora gitmemiştim kontrol amaçlı görüneyim dedim o da aynı şekilde kıza benziyor ama olmayadabilir dedi :) Aralık 13te detaylı utrasonumuz var belli olacak inşallah.:KK34:

Son düzenleme:
Bizde hiç düşünmüyorduk,sonra Mayıs gb karar verdik diğer Mayıs'ta kucağımızda oluversin diye düşündük :) Rabbiminde izniyle istediğimiz gb oldu çok şükür..Bizde 2 sene geçsin diye düşünüyorduk hep,zamanla konuşa konuşa karar verdik..Bence hemen istememeniz normal,hem de konuşarak birbirinizle hazırlanmanız daha güzel olacaktır.Kadınlar daha duygusal yaklaşabildiği için içgüdüsel olarakta çabuk karar veriyor belki ama erkekte biraz daha zaman alması normal :KK66: Sıkma canını sakın.Rabbim aratmasın yeter ki..

Hoşbuldum teşekkür ederim :) Amin inşallah..Takip edecem inşallah burdayım artık :)

Hoşbulduum :) Teşekkür ederim :) Yok burdayım inşallah :))

Hoşbuldum :) Kendi doktorum kıza benziyor ama olmayadabilir dedi hemen öyle düşünmeyin dedi.Hiç başka doktora gitmemiştim kontrol amaçlı görüneyim dedim o da aynı şekilde kıza benziyor ama olmayadabilir dedi :) Aralık 13te detaylı utrasonumuz var belli olacak inşallah.:KK34:
öğrenince hemen bizede müjde ver olur mu tatlımm:KK16:
isim düşündünüzmü hiçç:KK16:

X