- 30 Temmuz 2013
- 166
- 16
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.901
cnmm aynı gün evlenmişizzzzzz ne güzelllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk güzelimm ayyy bende buradayım ama sizi görmedim :))) evet cnm 1 eylül sendemi yoksa
allahımmm hiç çekilmezzzbenimkilerde yaşça hepsi benden büyük, genelinin benim kadar/benden büyük çocukları var. ne konuşacağımı nasıl davranacağımı şaşırıyorum, gidince yada onlar gelince, konu bulamıyorum açmaya... bide onlar alışmış birbirlerine gidip çay kahve içmeye, habersiz gitmeye falan... tamam ben geldiğimde hepsi bana geldi, ama bi arada geldiler hepsi toplanıp geldi bi gece... şimdi benim hepsine gitmemi bekliyolar. fırsat bulduğumda karşı komşuma bikaç kez gittim, üst katımdaki iki komşuma da gittim, ama yetmiyo işte... karşı komşum dan bahsettim ya, gelmiyosun diyo kadın bana, sonra anladım ki onun kankalarına gitmemişim..... hatta bana sadece komşularına gitmiyosun da demiyo, sen sıkılıyosun haber vermeye falan, kime gitmek istiyosan bana söyle beraber gidelim diyo.... (((( deli ediyo kadın beni
slm kızlarrrrr oo burası süpermiş yaa daha önce nerelerdeydiniz :)))
valla topikteki hamileler kactıı...biz aynı zamanda hamile kalalım en iyisi
bu arda adet oldugundan eminmisin canm? çatlama sırasında mı ne kanama oluyormuşş ilk şüphelendiysen dikkat et baklm grcktn adetmisin
en sevmediğim komşu tipini analttn amayaacım her yerde var onlardan..banada geldiler komşular ama bn daha kimseye gitmedim gitmekde istemiyorum neden bilmiyorum ama bna öyle diyenlere zmn olmuyo bi anneme bi kv gidiyorum diyorumm sağlık olsn deyip geçiyorum
allahımmm hiç çekilmezzz
valla bizimkilerde maşallah hiç öyle bi durum yok herkes halinden memnun kimse birbiine gidip gelmiyo herkes birbirinden habersiz
bizim binalar byeni bitti herkes 4 5 ay önce taşındı bi de 5 bloklu site ondan belkide daha samimiyet oluşmamıştır da olabilir
sendekendini kurtar tatlım o teyzeden dır dır hiç çeklmez valla
bi<z buralardayız tatlım sen nerelerdesinn
hoşgeldinn
yok yok tatlım tam bi adet bence bu zamanından bi gün önce geldi
allaha şükür şimdilik istemiyorum yaa
bi<z buralardayız tatlım sen nerelerdesinn
hoşgeldinn
hosbulduk güzelim :) haha hiç sorma bende buralardayımda karsılasmak bu güne kısmetmiş artık seninle de 9 gün var aramızda
hadi hayırlısı canm o zmn.. ne güzel yeni binalarr bizim eski bina. oturanalrda hepsi aynı memleketten huyları suyları aynııı..bn yeni ewliler gelsin diye dua ediyorum yan komşu satıyo sanrım inş.gelin gelirr..kafa dengi olsun 1tane yeterrr
olsun geç olsun güç olmasısn herkese kapımız açık tatlımm
nerde oturuyosun kaç yaşındasıınn
inşallah yeni gelin gelir tatlımm bende yaşıtım komşum olsun isterdim ama yok gerçi bizimde 2 ayımız var
2 ay sonra kimbilir nerelere gitcez
olsun geç olsun güç olmasısn herkese kapımız açık tatlımm
nerde oturuyosun kaç yaşındasıınn
evet cnm geç oldu ama açık kapıdan geldim bendeeee mersin de oturuyorum güzelim 24 yasındayım peki sen ??
inşallah yeni gelin gelir tatlımm bende yaşıtım komşum olsun isterdim ama yok gerçi bizimde 2 ayımız var
2 ay sonra kimbilir nerelere gitcez
2 ay sonra tasınıyosan hiç bulaşmaya kimseye tatlm kafan rahat ohh :))
kızlaaarr ben geldimmm
sivitcan sana inat yapar gibi olcak ama bugün uyanma rekorunu ben kırdım
tam saat 2 de kalktım
adet olmuşumkarnım ağrıyo çokk battaniye altında yatıyorum benm temizlik yattı bugün
dimi amayaa bugün rekoru ben kırdım valaha saati görünce şoka girdim
ohh ne güzel tatlışımm annen yakın ne güzell
hoşgeldin tatlım topiğimizee bu arada bebişindee hayırlı olsunnn bir anne adayı daha geldi topişimizee sende kaçma sonra haa
benmkide çokkorkuyo hamile kalcam diye geçen şüphelendim biraz hamile misin hayıııırr diye ağlayacaktı nerdeyse ki allahtan adet oldum
tatlım bu hamileler arkasını dönüp hamilelik topiklerine hızla uzaklaştılar sanırım artık hiç biri girmiyoo
hoşgeldin aramızaaa. biz eylülden beri burdayız cnm asıl sen nerdesinn??? 1 eylülde mi ewlendin?[/Q
hosbulduk güzelimm ayyy bende buradayım ama sizi görmedim :))) evet cnm 1 eylül sendemi yoksa
hoşgeldin canımmm..genelde bizim topiğe ce yapı kaçarlar..biz bi kaç kişi hep burdayız..sen de gitme bi yere kal
aynen tatlım kimseninde bana bulaşassı yok zaten istesemde
asencikim sen başka il yazıcakmısın atamalarda?eşin senle gelebilicek mi?
bu arada bu yazıcaklarımı AMAYAA için yazıyorum..amayaa duy sesim
çok yakın bi arkadaşım-kardeşim gibidir..2011de evlendi..1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorlardı ama arkadaşımdı çikolata kisti olduğu için olmuyordu...doktorlar ameliyat olman lazım ama o zaman da sonucu kesin bilemeyiz demişlerdi...çok üzülüyordu arkadaşım ama kabullenmişlerdi olmıcağını derkkeeeeennn biraz önce bi aradı hamileymişşşşş Allahın hikmeti işte...1 yıl olmamış sonra kendiliğinden oluvermiş....hatta geçen ay hamile kalmış ama 1 haftalık hamileyken adet görmüş.üstüne görme mi ne diyorlar yaa..çok sevindim uçtum havalara..yani amayacım Rabbim "ol" demiş...senden de bekliyorum böyle güzel haberler...
cnmm aynı gün evlenmişizzzzzz ne güzelllll
canım biraz önce alıntıladım ama kaynamış gitmiş başka mesajın içine ne beceriksizim yav
hoşgeldin aramızaa...
en sevmediğim komşu tipini analttn amayaacım her yerde var onlardan..banada geldiler komşular ama bn daha kimseye gitmedim gitmekde istemiyorum neden bilmiyorum ama bna öyle diyenlere zmn olmuyo bi anneme bi kv gidiyorum diyorumm sağlık olsn deyip geçiyorum
hadi hayırlısı canm o zmn.. ne güzel yeni binalarr bizim eski bina. oturanalrda hepsi aynı memleketten huyları suyları aynııı..bn yeni ewliler gelsin diye dua ediyorum yan komşu satıyo sanrım inş.gelin gelirr..kafa dengi olsun 1tane yeterrr
çok yakın bi arkadaşım-kardeşim gibidir..2011de evlendi..1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorlardı ama arkadaşımdı çikolata kisti olduğu için olmuyordu...doktorlar ameliyat olman lazım ama o zaman da sonucu kesin bilemeyiz demişlerdi...çok üzülüyordu arkadaşım ama kabullenmişlerdi olmıcağını derkkeeeeennn biraz önce bi aradı hamileymişşşşş Allahın hikmeti işte...1 yıl olmamış sonra kendiliğinden oluvermiş....hatta geçen ay hamile kalmış ama 1 haftalık hamileyken adet görmüş.üstüne görme mi ne diyorlar yaa..çok sevindim uçtum havalara..yani amayacım Rabbim "ol" demiş...senden de bekliyorum böyle güzel haberler...
asennnn nispetin en büyüğünü yaptınnnn
ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii
hoşgeldin canımmm..genelde bizim topiğe ce yapı kaçarlar..biz bi kaç kişi hep burdayız..sen de gitme bi yere kal
asencikim sen başka il yazıcakmısın atamalarda?eşin senle gelebilicek mi?
kıyamam tatlışkom olsunn iş olsun da çamudan olsunnn
ben daha 1 kere para kazadım hayatımda o da bi etüt merkezinde 1 ay çalıştım çok komik bi para vermişlerdi meserla çeyizimi kendim almayı çok isterdim
evimdeki tek çöpte emeğim yok
bu arada van yazcaz sanırım üniden arkadaşla var evli onlarla takılalım diye cok istiyoruzzz
eşim netten çalışıyo 7/24 evde ben nereye gidersem o oraya gelebilir bu konuda şanslıyım
asennnn nispetin en büyüğünü yaptınnnn
ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii
kıyamam tatlışkom olsunn iş olsun da çamudan olsunnn
ben daha 1 kere para kazadım hayatımda o da bi etüt merkezinde 1 ay çalıştım çok komik bi para vermişlerdi meserla çeyizimi kendim almayı çok isterdim
evimdeki tek çöpte emeğim yok
bu arada van yazcaz sanırım üniden arkadaşla var evli onlarla takılalım diye cok istiyoruzzz
eşim netten çalışıyo 7/24 evde ben nereye gidersem o oraya gelebilir bu konuda şanslıyım
eşin yanında olduktan sonra her yer yazılabilir kuzu..benim de çok yakın arkadaşım van da evli..biz de gelelim mi vana
sen yine göl kenarını buldun asenim van gölünde kahvaltılara devam edersiniz
bu arada şanstır belki olur bursada yazsana noluuurrr
1 yıllık evliyim.. öyle çok yakınımda değiller hatta umursamazlr da uzaktan kumanda gibi yine etkiliyorlr insanı KAYNANA,GÖRÜMCE :ELTİ 3 LÜSÜ adamı delirtiyr..evlenmeden çnce böyle anlatanlara hadi be sizde derdim niye anlaşılmasın ki derdim..meğer haklılarmış..KAYNANA;oğlunu paylaşamz çekmeye çalışır kendini.GÖRÜMCE: açık arar sende sevmedğin şeylere üstüne gider didikler durur,ELTİ;seni kullanır önce onları kötüler sonra arası iyi olur sap gibi kalırsn feleğini şaşırtır.kıskançlıktan kendini yer bitirir..hepsine bağlamaya çalışır kendini.. :)
canım boşver hepsini..3 maymunu oyna görme duyma bilme..he de geç..
insan takılcak olsa bir sürü şey var..ama eşimle kendimi bi dünyaya kapattım kimseyi almıyorum
sen de dışarı bırak onları olmaz mı?
tatlım kolay gelsin sana o zaman valla ele karışmayınca insan anlamıyo diyolar demekki doğruşmuş1 yıllık evliyim.. öyle çok yakınımda değiller hatta umursamazlr da uzaktan kumanda gibi yine etkiliyorlr insanı KAYNANA,GÖRÜMCE :ELTİ 3 LÜSÜ adamı delirtiyr..evlenmeden çnce böyle anlatanlara hadi be sizde derdim niye anlaşılmasın ki derdim..meğer haklılarmış..KAYNANA;oğlunu paylaşamz çekmeye çalışır kendini.GÖRÜMCE: açık arar sende sevmedğin şeylere üstüne gider didikler durur,ELTİ;seni kullanır önce onları kötüler sonra arası iyi olur sap gibi kalırsn feleğini şaşırtır.kıskançlıktan kendini yer bitirir..hepsine bağlamaya çalışır kendini.. :)
eşin yanında olduktan sonra her yer yazılabilir kuzu..benim de çok yakın arkadaşım van da evli..biz de gelelim mi vana
sen yine göl kenarını buldun asenim van gölünde kahvaltılara devam edersiniz
bu arada şanstır belki olur bursada yazsana noluuurrr
canım boşver hepsini..3 maymunu oyna görme duyma bilme..he de geç..
insan takılcak olsa bir sürü şey var..ama eşimle kendimi bi dünyaya kapattım kimseyi almıyorum
sen de dışarı bırak onları olmaz mı?
ayy keşke olsa bursa koşarak gelirdim tatlım benm bölümümde batı hayal biraz
valla sizde gelin tatlım ortam oluştururuzz ohh mis gibi olur valla
amin inşallah. benim eşim çocuk istemiyor. ben şu an için kendimi avutuyorum belki 2-3 sene sonra ister diye ama açıkca kendi diyor "ben de bi sorun mu var psikolağa mı gitsem neden çocuk istemiyorum" diye. küçük yaşta babasını kaybetmiş ben ona bağlıyorum. sorumluluk almaktan korkuyor. bebek lafı duyunca bile değişiyor yüz ifadesi. her gün soruyor hapını alıyomusun diye. tek sorunumuz bu. başka ne kavga ne tartışma hiç bir şeyimiz yok çok şükür.
armıza hoşgeldin mutlu bir hayatın var maşallah allah bozmasınn... herzmn bekleriz ..
.
hoşgeldin tatlım topiğimizee bu arada bebişindee hayırlı olsunnn bir anne adayı daha geldi topişimizee sende kaçma sonra haa
hoşgeldin canım aramıza :) söyle bakalım bebişin kzı mı?
öğrenince hemen bizede müjde ver olur mu tatlımmBizde hiç düşünmüyorduk,sonra Mayıs gb karar verdik diğer Mayıs'ta kucağımızda oluversin diye düşündük :) Rabbiminde izniyle istediğimiz gb oldu çok şükür..Bizde 2 sene geçsin diye düşünüyorduk hep,zamanla konuşa konuşa karar verdik..Bence hemen istememeniz normal,hem de konuşarak birbirinizle hazırlanmanız daha güzel olacaktır.Kadınlar daha duygusal yaklaşabildiği için içgüdüsel olarakta çabuk karar veriyor belki ama erkekte biraz daha zaman alması normal Sıkma canını sakın.Rabbim aratmasın yeter ki..
Hoşbuldum teşekkür ederim :) Amin inşallah..Takip edecem inşallah burdayım artık :)
Hoşbulduum :) Teşekkür ederim :) Yok burdayım inşallah :))
Hoşbuldum :) Kendi doktorum kıza benziyor ama olmayadabilir dedi hemen öyle düşünmeyin dedi.Hiç başka doktora gitmemiştim kontrol amaçlı görüneyim dedim o da aynı şekilde kıza benziyor ama olmayadabilir dedi :) Aralık 13te detaylı utrasonumuz var belli olacak inşallah.