şaka yapıyo olmalısın... çocuklarla oynadı diye mi kızdın?özlemiştir yeğenlerini tatlım ne var ki bunda...
e ailesinin yanında da pek sıcak davranamıyo olabilir. misal kv beni uyarmıştı eşimi yanlış anlamamam konusunda. eşimin de benim gibi babası vefat etmiş. bizim ailede çok aykırı değildir, abinin, amcanın yanında da ben canım, hayatım falan derim. ama eşimler de (diğer amcasının gelinlerine de dikkat ettim hep aynı) ismiyle hitap edilirmiş, öyle aşkım, canım, hayatım falan yok ve pek samimi davranılmazmış. ayıplanırmış. ama dedi kv, ben varken değil, bayramda seyran da amcaları ile bir araya geldiğinizde dikkat edersen sevinirim, gelinine hiç bi şey öğretmemiş demesinler dedi. baktım amcalarının gelinleri de kocalarına hep adını söylüyolar, benden sonra evlenenler bile.
kv bana söylemese ben bozulurdum herhalde. hatta "arkadaşımmm" falan derdim, alınırdım. hatta evet ilgilenmediğini de düşünebilirdim. öyle bi şey olmasın. yani ailesinin yanında pek ilgi gösteremiyodur belki, çekiniyodur....