biz de ets ile gitmiştik..bi avantajını göremedik balayı çifti olmamızın odaya şarap meyve falan göndermişlerdi bi de yatak süslüydü ...
ben ikah tarihinden itibaren 1 ay içinde diye biliyorum ama çok emin değiilim..
canım biz 7 yıl çıkarak evlendik ama 3. yılda emindik birbirimizden evlenmek istediğimizden..maddi şartlar geç oluştuğundan çok bekledik evlenmek için..
eşim hiç değişmedi ama 5 ay oldu daha bizim..zaten eşim sürekli çiçekler alıp şiirler okuyan biri değildi..o yüzden beklentim daha düşük olduğu için çok mutluyum belki...biz herşeyden önce birbirimizin en iyi arkadaşıyız..tartışmalarımız elbette oluyor ama evlenmeden önce de olurdu zaten
ama biraz şüphen varsa bekle derim..çünkü evlenince maddiyat,ev işleri vb birleşince kötüyü daha kötü yapabilir...
ayyhh çok yazdım ama sonuç:evlilik gerçekten çokk güzel..işteyim işte eve gitmek için ölüyorum
asennn yazdığın her cümlenin altına imzamı atarım yani ben yazmışım gibi geldi son mesajını
canım ilk aylar hep alışma süreci..benim de zorlandığım zamanlar oluyor..ama sabretmek lazım..ben de çalışıyorum..baze gerçekten çok yoruluyorum ev işleri vb.eşim benden daha az çalışmasına rağmen saat olarak-öğretmen-genelde işler bende..ama diğer konularda hiç üzmez beni...annemlere çok saygılıdır,alışverişime hiç karışmaz daha çok al der vb,her konuda dinler anlayışlıdır.....uzar gider bu liste anlatmak istediğim ev işleri de kusur olsun napalım..sen de iyi yanlarını görmeye çalış...yoksa mutsuz olursun..