Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
galiba bu evlilik olayı kumar gibi birşeyy şansına kalmış bişey. herşey çokda güzel olabiliyor yada hüsranla sonuçlanıyor. ama gel görki denemeden de duramıyoruz.
hiçbizaman sevgiliyken ki gibi olmıycanıda adım gibi biliyorumm

valla bizim sevgiliyken olduğundan daha güzel :KK69:
ön yargılı başlama ne olur..

biz de ets ile gitmiştik..bi avantajını göremedik balayı çifti olmamızın odaya şarap meyve falan göndermişlerdi bi de yatak süslüydü ...
ben ikah tarihinden itibaren 1 ay içinde diye biliyorum ama çok emin değiilim..

canım biz 7 yıl çıkarak evlendik ama 3. yılda emindik birbirimizden evlenmek istediğimizden..maddi şartlar geç oluştuğundan çok bekledik evlenmek için..
eşim hiç değişmedi ama 5 ay oldu daha bizim..zaten eşim sürekli çiçekler alıp şiirler okuyan biri değildi..o yüzden beklentim daha düşük olduğu için çok mutluyum belki...biz herşeyden önce birbirimizin en iyi arkadaşıyız..tartışmalarımız elbette oluyor ama evlenmeden önce de olurdu zaten :KK52:
ama biraz şüphen varsa bekle derim..çünkü evlenince maddiyat,ev işleri vb birleşince kötüyü daha kötü yapabilir...
ayyhh çok yazdım ama sonuç:evlilik gerçekten çokk güzel..işteyim işte eve gitmek için ölüyorum :KK53:

asennn yazdığın her cümlenin altına imzamı atarım yani ben yazmışım gibi geldi son mesajını :KK1:

canım ilk aylar hep alışma süreci..benim de zorlandığım zamanlar oluyor..ama sabretmek lazım..ben de çalışıyorum..baze gerçekten çok yoruluyorum ev işleri vb.eşim benden daha az çalışmasına rağmen saat olarak-öğretmen-genelde işler bende..ama diğer konularda hiç üzmez beni...annemlere çok saygılıdır,alışverişime hiç karışmaz daha çok al der vb,her konuda dinler anlayışlıdır.....uzar gider bu liste anlatmak istediğim ev işleri de kusur olsun napalım..sen de iyi yanlarını görmeye çalış...yoksa mutsuz olursun..
:KK54: :KK54: demekki aynı şeyleri yaşıyoruz sivitcaaan

anneyle dedikodu yapılır yanına sıcak çay esra erol:KK14: süperr bende annemi özledimmmm:2:
allah muhabbetiniz artırsın tatlışımm:nazar:

sevmiyorum bn esra erolu. aslında insanları sevmıyorum. uyuzlar :KK70:

neyse bn cıkıyorum ewe gidince grsz

bence evlilik aşkı süper ötesi bir şey yapıyormuş :) :)

kızlar bir şey soracağım ben size, balayına giderken ets ya da anıtur gibi bir yerden mi tatil almıştınız?
ben balayı diye tatil almanın nikahtan sonraki 1 yıl içinde geçerli olduğunu duymuştum sizde duydunuz mu öyle bir şey?
eğer öyle bir şey varsa önümüzdeki yaz ikinci balayına gitmek istiyorum :KK70:

evet ben aldım, 6 ay arayla iki kez balayı çifti olduk :KK52::KK52:

ama şöyle, iki ayrı turdan ilkini ets den alıp 1 kasımdan itibaren voyage belek te geçirmiştim; kiiiii acayip tavsiye ederim süper bi otel. sonra mayısta başka bi turdan -adını hatırlamıyorum- crystal admiral resort diye bi otele gittim, yine antalya; oda iyiydi ama voyage bi başka.... ama yaz aylarında 1 hafta 3 bin tl civarı oluyodu 2013'te..... ben 2012 kasımda 1300 tl ye gitmiştim, fazlasıyla değdi süperdi... yine imkanım olsa yine gitmek isterim.

Son düzenleme:
evet ben aldım, 6 ay arayla iki kez balayı çifti olduk :KK52::KK52:

ama şöyle, iki ayrı turdan ilkini ets den alıp 1 kasımdan itibaren voyage belek te geçirmiştim; kiiiii acayip tavsiye ederim süper bi otel. sonra mayısta başka bi turdan -adını hatırlamıyorum- crystal admiral resort diye bi otele gittim, yine antalya; oda iyiydi ama voyage bi başka.... ama yaz aylarında 1 hafta 3 bin tl civarı oluyodu 2013'te..... ben 2012 kasımda 1300 tl ye gitmiştim, fazlasıyla değdi süperdi... yine imkanım olsa yine gitmek isterim.

crystal admirale 3 sene önce gitmiştikk çok güzel anılarım vardır orayla ilgiliii:KK16::KK16::KK16:

düşün işte, crystal'e eh işte dedirtecek bi yerdi voyage belek.... nası içimde kaldı şöööyyyleee beni bi ay bıraksalar orda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misssssssssssssssssss

düşün işte, crystal'e eh işte dedirtecek bi yerdi voyage belek.... nası içimde kaldı şöööyyyleee beni bi ay bıraksalar orda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misssssssssssssssssss

voyage belek zaten en güzel otellerden biriii ben oraya baktığımda ağustosta 1 hafta 5bin civarıydı o kadarda paraya kıamadım yaa :KK30: ondan biz silence beach göl evlerinde kaldıkk :KK16::KK16: eminim çok güzeldirrr :KK16:

voyage belek zaten en güzel otellerden biriii ben oraya baktığımda ağustosta 1 hafta 5bin civarıydı o kadarda paraya kıamadım yaa :KK30: ondan biz silence beach göl evlerinde kaldıkk :KK16::KK16: eminim çok güzeldirrr :KK16:
ya ben bide kasımda gittim, hani pek aktivite yoktu kış sezonu olduğu için çok uyguna gelmişti. ama personel süper, yemekler süper, a la carte lar mükemmel.... zaten biz 1 haftadan otelin her yanını gezememiştik öyle düşün.... ama evet doğal olarak pahalı. bende kıyamadım işte mayısta. neyse zaten bi daha artık butik otele bile razı olcam :))) yok tüp bebek yok ameliyat derken, bi zaman tatile para ayıramayabiliriz gibi.... iyi ki 6 ay arayla gitmişim diyebiliyorum şimdilik.... sağlık olsun yine olur napalım:KK34:

X