Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ben 10 aylık evliyim..
İlk zamanlarda çok tartışmalarımız oldu..
Ama şimdi öyle değil..
İnsan aynı eve girince çok farklı taraflarını görüyor eşinin..
Şaşkınlıkla tartışmalar yaşıyorsun..
Zamanla o hallerine alıştığın için artık sesini çıkarmıyorsun..
Bu iki taraf için de geçerli..

Bir de benim eşime ilk yaptığım yemek brokoli çorbasıydı..
Hiç yapmadığım bir şey yapayım dedim..
Sonuç olarak o gün aç kaldık :)
Kahvaltılık yedik:)
O günü asla unutmayacağım..
Eşim de hep söyler..

Bugünlerdeki anılarınızı da hiçbir zaman unutmayacaksınız..
:))

Ben de kendimden anlatayım.
1-2 haftalık evliyiz, ben de evi derledim topladım, eşim de dışarı çıkmıştı.
Sonra işim bitince oturdum, farkındayim bir şey daha yapmam gerek ama düşün düşün bulamadım.
Akşam oldu, fark ettim ki yemek yapmayı unutmuşum:KK9::KK9::KK9::KK9:

Zaten unutkanlığım çok meşhurdur ama yemek yapmayı unutmak da dibi oldu:KK53:

Sonra işim bitince oturdum, farkındayim bir şey daha yapmam gerek ama düşün düşün bulamadım.

Senin durumun daha vahimmiş :)
Ben en azından kötü mötü bi çorba yapmıştım :))))
Yiyemedik ama olsun :)))

Ben üzerimdeki üşengeçliği atamadım daha..
Şu temizlik konusunda sıkıntı yaşıyorum..
Uzun uzun saçlarım evimizin her yerindee...

mrh hanımlar bayadır yoktum benimde 28 inde ikinci ay doluyor evliliğim güzel ama hep bi korku var mutlulugum bozulursa ya eşim beni altatırsa iyice paranoyak oldum ya netcem :KK43:

bence seni evlilik stresi sarmış bnce dert etme..ewine eşine alısmaya calış:KK34:

Merhaba kızlar; sadece içimi dökmek istiyorum biraz ve de fikir verirseniz sevinirim bu kaynanayla ne yapacağım hakkında

4.5 senedir beraberiz nişanlımla ve kısmetse inş haziranda düğünümüz olacak.
4.5 senedir annesinin bana ve aileme yaptığı şeylerin haddi hesabı yok.
Nişanlım askerdeyken kavga etmiştik halası yüzünden nişanlımda doğal olarak
her askerdeki insan gibi biraz psikolojisi bozulmuştu öldürcem kendimi falan dedi
bunu annesi duydu ve annemi arayıp ALLAH'ım ben naptım ne günah işledim de
sizin gibi bir aileyle karşılaştırdı beni dedi annem ağzını açmadı yine düzgün konuştu
oda annemin düzgün karakteri, sonra nişanlım anneme hep annecim der annesi bunu
hep duydu oğlumla çok görüşme çok samimi olma dedi kıskandı resmen.

Kaynanam kapalı ama bence eşinin zoruyla kapalı çünkü hep açılmak için bahane arıyor.
nişan bohçasında erkek olmasın dedi tamam dedik öbür günü aradı bikaç erkek
gelsin de sabri de (diğer oğlu) gelir bare dedi tamam dedik.Bizim kınalar bay bayan
karışık olur, kınaya erkek gelmesin ben saçımı açayım dedi bende bizim kınalar böyle olur
kapalı insan kapalı gelsin dedim alındı ama artık sabrım taşmıştı.

Babam düğün 7 haziran olsun dedi olmaz cansunun(abisinin eşi) doğumuna çok yakın oluyor dedik
babam tamam ozaman dedi, 14 haziran kararlaştırdık annesi diğer günü aradı
7 si olsun merve'nin( kaynanamın eltisinin kızı) mezunuyeti varmış gelemicekler dedi
tamam dedik. Bana kınada erkek olmasın dediğinde biz sizin çok şeyinize ayak
uydurduk dediğimde neyimize ayak uydurdun söyle içinde kalmasın dedi alındı..

Biliyorsunuz nişanı kız tarafı yapar ama biz salon bakarken kaynanamı çağırdık
beraber baktık oda görsün beğensin diye. Biz düğün salonu bakarken nişanlım
nuray'ın annesini de çağır salon bakarken dedi kaynanamda ne gerek var düğünü
ben yapıyorum dedi. diğer oğluna 6.5 milyar verdi salona bizim istediğimiz salon
5.250 yok pahalı diyo tutarsanız da üzerinizdeki nakitleri verdikten sonra daha
para verilmesi gerekirse altınlarınızı bozdurursunuz diyor..

Daha neler neler ya aklıma geldikçe yazarım, sevmiyorum sevemiyorum çünkü sevebileceğim bişey
yapmıyolar. Nişanlım benim yanımda olduğu için katlanıyorum böyle bir aileye
nişanlıma da dedim bigün sen benim yanımda olmazsan katlanmama gerek
kalmaz çünkü ben senin için katlanıyorum diye oda ben de ailemden utanıyorum
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum diyo..

valla canm sende iyi sabır varmış.ben hiç gelemem böyle seyle bir susarım iki susarım üç çatır çatır konusurum alttan nereye kadar alabilirsin? kv umarım uzak yerde yaşarsın en azından aynı ewde olmazsın yoksa kv senide ewliliğinide yer bitirir.sabır da bi yere kadar.
peki dugun salonunu tutumu kim ödicekk?nie siz ödiceniz diyor.abisi 6.5 kendimi ödemiş? oraya takıldım:44:

bende 2 ayıma giriyorum ama benim esim mükemel yani zere hic deyismedi diyebilirim cok mutluyuz ailesi zeten beni kızından öte görüyor ne bilim allah herkesin yardımcısı olsun masalah demeyi unutmayın:)kızlar:=)

:nazar:maşallah allah bozmasın.allah herkeze boyle bir ewlilik nasip etsin inş.

:KK1: yemek yapmayı unuturmu kıss insan.ama alışırsın daha 15günlük ewlisin.bekarken yemek yapmazmıydın?

bence seni evlilik stresi sarmış bnce dert etme..ewine eşine alısmaya calış:KK34:

valla canm sende iyi sabır varmış.ben hiç gelemem böyle seyle bir susarım iki susarım üç çatır çatır konusurum alttan nereye kadar alabilirsin? kv umarım uzak yerde yaşarsın en azından aynı ewde olmazsın yoksa kv senide ewliliğinide yer bitirir.sabır da bi yere kadar.
peki dugun salonunu tutumu kim ödicekk?nie siz ödiceniz diyor.abisi 6.5 kendimi ödemiş? oraya takıldım:44:

:nazar:maşallah allah bozmasın.allah herkeze boyle bir ewlilik nasip etsin inş.

:KK1: yemek yapmayı unuturmu kıss insan.ama alışırsın daha 15günlük ewlisin.bekarken yemek yapmazmıydın?

Salonu zorla da olsa tutturdum istediğim salonu bilmiyorum dediklerine göre sözde abısı de altınlarını bozdurmuş ama ben inanmıyorum pek. Şimdi dediklerine göre + parayı biz altınla ödicez ama düğün günü gelince nolur bilemiyorum öleyse de ödicez yapıcıak bişey yok ama ilerdeki muammelem de ona göre olcak. Zaten ben nişanlımı sevdiğim için ve nişanlım yanımda durduğu için katlanıyorum öle olmasa bi saniye katlanmam. Ev kesin ayrı olacak ta uzak ayrı olayını daha bilmiyorum durumumuza göre bakalım..

Salonu zorla da olsa tutturdum istediğim salonu bilmiyorum dediklerine göre sözde abısı de altınlarını bozdurmuş ama ben inanmıyorum pek. Şimdi dediklerine göre + parayı biz altınla ödicez ama düğün günü gelince nolur bilemiyorum öleyse de ödicez yapıcıak bişey yok ama ilerdeki muammelem de ona göre olcak. Zaten ben nişanlımı sevdiğim için ve nişanlım yanımda durduğu için katlanıyorum öle olmasa bi saniye katlanmam. Ev kesin ayrı olacak ta uzak ayrı olayını daha bilmiyorum durumumuza göre bakalım..

ben nişanlıma acık acık söyledim eğer takılardan ödenicekse salonun parası ben salonda düğün istemıyorum sadece nikah olsun dedim.nişanlımda önceden ödicez dedi ödedi de.ben hep dedim kınamı şakır şakarı yaparım ayaklarım su toplayana kadar oynarım dedim (kendi kınamda ellerim bile su topladı) neyse dedim duğun yapmam gelinliğimlede giderim bi yere genclerle sevdiklerimle oynarım o kdr parayı takımdan ödemem dedim.kv huysuza benziyo iyi düşün paranı boşa harcama.. ama sen bilirsin

ben nişanlıma acık acık söyledim eğer takılardan ödenicekse salonun parası ben salonda düğün istemıyorum sadece nikah olsun dedim.nişanlımda önceden ödicez dedi ödedi de.ben hep dedim kınamı şakır şakarı yaparım ayaklarım su toplayana kadar oynarım dedim (kendi kınamda ellerim bile su topladı) neyse dedim duğun yapmam gelinliğimlede giderim bi yere genclerle sevdiklerimle oynarım o kdr parayı takımdan ödemem dedim.kv huysuza benziyo iyi düşün paranı boşa harcama.. ama sen bilirsin

Tuttuk salonu canım nolursa olsun ben düğün istiyorum çünkü ve kınamda istediğim şekilde kadınlı erkekli olacak..

mrh hanımlar bayadır yoktum benimde 28 inde ikinci ay doluyor evliliğim güzel ama hep bi korku var mutlulugum bozulursa ya eşim beni altatırsa iyice paranoyak oldum ya netcem :KK43:

bnde 3.5 aylık evliyim .insanın korktugu şey başına gelir ,derler .ne korkuyosun ki ?aklına bile getirme kötü durumları.iyi olan herkes mutluluğu hakeder. bizde onlardan biriyiz :KK34: ağız tadınız bozulmasın inşaallah :KK3:

Allah korusun ya eşime çok güveniyorum çok da mutluyuz ama öle şeyler duyuyorumki paranoyak oldum iyice

canım sen de bir derdim var bölümünü okuyorsan paranoyak olman normal :) bakınca aldatmayan erkek mutlu evlilik yok gibi.ama kötü örnek örnek değildir:) eşine de sakın belli etme bu korkularını kar suyu kaçırma kulağına...ne çok atasözü kullandım böyle yaa :)))

yok ona birşey demiyorum ben biraz paranoyaklaştım sanırım iş stresinden mi nedir bazen sevdiklerimi kaybedince ne yapcam diye düşnüp agladıgım bile olmuştur bi psikologa mı gitsem acep :)

Teşekkür ederim Ayprenssesi :) bu arada nickinde süper yaa :KK1:

teşekkür ederim küçükken ay savaşcısı çizgi filmini cok severdim..tw de gösterimde olsa halada izlerim :KK9:
ismimde ayşe olunca "ay" ile bişi olsun :) kızım olursa ismini Ayşıl koymayı düşünüyorum..öyle ynii :KK1:

teşekkür ederim küçükken ay savaşcısı çizgi filmini cok severdim..tw de gösterimde olsa halada izlerim :KK9:
ismimde ayşe olunca "ay" ile bişi olsun :) kızım olursa ismini Ayşıl koymayı düşünüyorum..öyle ynii :KK1:

Çok güzel hatta ben olsam ayprensesi koyarım değişik bişey olur çok şeker biraz garip ama olsun :)

yok ona birşey demiyorum ben biraz paranoyaklaştım sanırım iş stresinden mi nedir bazen sevdiklerimi kaybedince ne yapcam diye düşnüp agladıgım bile olmuştur bi psikologa mı gitsem acep :)

benimde aynı problemim var ve maalesef ben ona yansıtıyorum durup düşününce yaptıklarım mantıksız geliyor ama 1 saat sonra gene aynı ya aldatırsa fln diye düşünüyorum nasıl atlatacağız bunu? bende bazen psikologa gitsem mi diyorum. çevremde bu tarz olaylar yaşayan insanlar var özellikle yakın zamanda ablam aldatıldı boşanmak üzere sanırım bu olayda etkiliyo herkesle heran aldatabilir gibi geliyor. böyle düşündüğüm için kendime çok kızıyorum :KK14:

Merhaba kızlar; sadece içimi dökmek istiyorum biraz ve de fikir verirseniz sevinirim bu kaynanayla ne yapacağım hakkında

4.5 senedir beraberiz nişanlımla ve kısmetse inş haziranda düğünümüz olacak.
4.5 senedir annesinin bana ve aileme yaptığı şeylerin haddi hesabı yok.
Nişanlım askerdeyken kavga etmiştik halası yüzünden nişanlımda doğal olarak
her askerdeki insan gibi biraz psikolojisi bozulmuştu öldürcem kendimi falan dedi
bunu annesi duydu ve annemi arayıp ALLAH'ım ben naptım ne günah işledim de
sizin gibi bir aileyle karşılaştırdı beni dedi annem ağzını açmadı yine düzgün konuştu
oda annemin düzgün karakteri, sonra nişanlım anneme hep annecim der annesi bunu
hep duydu oğlumla çok görüşme çok samimi olma dedi kıskandı resmen.

Kaynanam kapalı ama bence eşinin zoruyla kapalı çünkü hep açılmak için bahane arıyor.
nişan bohçasında erkek olmasın dedi tamam dedik öbür günü aradı bikaç erkek
gelsin de sabri de (diğer oğlu) gelir bare dedi tamam dedik.Bizim kınalar bay bayan
karışık olur, kınaya erkek gelmesin ben saçımı açayım dedi bende bizim kınalar böyle olur
kapalı insan kapalı gelsin dedim alındı ama artık sabrım taşmıştı.

Babam düğün 7 haziran olsun dedi olmaz cansunun(abisinin eşi) doğumuna çok yakın oluyor dedik
babam tamam ozaman dedi, 14 haziran kararlaştırdık annesi diğer günü aradı
7 si olsun merve'nin( kaynanamın eltisinin kızı) mezunuyeti varmış gelemicekler dedi
tamam dedik. Bana kınada erkek olmasın dediğinde biz sizin çok şeyinize ayak
uydurduk dediğimde neyimize ayak uydurdun söyle içinde kalmasın dedi alındı..

Biliyorsunuz nişanı kız tarafı yapar ama biz salon bakarken kaynanamı çağırdık
beraber baktık oda görsün beğensin diye. Biz düğün salonu bakarken nişanlım
nuray'ın annesini de çağır salon bakarken dedi kaynanamda ne gerek var düğünü
ben yapıyorum dedi. diğer oğluna 6.5 milyar verdi salona bizim istediğimiz salon
5.250 yok pahalı diyo tutarsanız da üzerinizdeki nakitleri verdikten sonra daha
para verilmesi gerekirse altınlarınızı bozdurursunuz diyor..

Daha neler neler ya aklıma geldikçe yazarım, sevmiyorum sevemiyorum çünkü sevebileceğim bişey
yapmıyolar. Nişanlım benim yanımda olduğu için katlanıyorum böyle bir aileye
nişanlıma da dedim bigün sen benim yanımda olmazsan katlanmama gerek
kalmaz çünkü ben senin için katlanıyorum diye oda ben de ailemden utanıyorum
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum diyo..

Allah yardımcın olsun canım, evini biraz uzak yerde tutmaya çalış bence. her an dip dibe olmasın bari. eşinde arada kalıp zorlanmasın bence. yani sana da eşine de yazık olur bir yerden sonra. bu arada çalışıyor musun? eğer çalışıyorsan daha da az görüşürsünüz....:KK34: haftasonun temizlik ve ütüyle geçer, yada öyle dersin:KK34:

Allah yardımcın olsun canım, evini biraz uzak yerde tutmaya çalış bence. her an dip dibe olmasın bari. eşinde arada kalıp zorlanmasın bence. yani sana da eşine de yazık olur bir yerden sonra. bu arada çalışıyor musun? eğer çalışıyorsan daha da az görüşürsünüz....:KK34: haftasonun temizlik ve ütüyle geçer, yada öyle dersin:KK34:

Sağol tatlım, evet çalışıyorum çokta yakın olmaz zaten evlerimiz ama yer
olarak belli değil daha ilk kira olacak sonrasında inş ev alabilirsek kredi falan..

Son düzenleme:
X