Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ankarada da çok hissetmişler, sürekli artçılarlar devam etmiş sanırsam... tabi toki 14 kaylı bina yaparsa hissetmemek elde değil depremi:KK53: geçmiş olsun canım...

cnm öncelikle geçmiş olsun... eşine çok sinirlendim okurken bile ama bence içine atmak yerine otur, söyle... hoş laf çarpıtmışsın ama yeterli olmamış demek... bana annenin değil senin bakmanı istiyorum , yanımda olmanı istiyorum falan de... erkekler böyle zamanda tam bir odun oluyorlar ya... yanında naz yap, ne bileyim, senle ilgilenmesini sağla işte....

ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum desem :KK17: ama kotlarınızı kesinlikle yumuşatıcı ile yıkamayın arkadaşlar.... evime gidince ilk işim yumoş almak olacak, mavisinden :KK34:

evet tatlım artçılar olmaya devam etti :KK43: kısa sürdü allahtan çatırdadı resmen bina :KK43: ooo 14 kat ne demek ben 3.katta böyle oldum 14. kat salıncak gibi sallanmıştır :KK43::KK43: allah daha beterinden korusunnn (aminn):KK50:

sanırım gerçekten kız ailesi kendini geri çekiyo:KK4:

benm hatlar hep karışık daha oturtamadım tatlışkomm :KK9: yakıda oturacak inşallahh :KK9::KK9:
aman bende öğretmenlik mezunuyum daha atanamadım:2: bi yararını görmedim daha :KK50:

sen şubatta inşallah yararını görüceksin kuzu :KK52:
benim de en yakın arkadaşlarım hep öğretmen..
öğlen ben yemekteyken ararlar beni dersten çıktık eve geldik canımız sıkılıyor diye..ben de gıcık olurum onlara :KK52:
şubatta sana da gıcık olmaya başlıcam :KK34:şaka tabi asencik sen atan da...

rahimde kalınlasma var cnm alcaklar tamamen.

:KK1::KK1: yumuşatıcı kullanmıyonmu kızz :)

geçmiş olsun canım...aslında her kadının düzenli kontrole gitmesi lazım :KK31:

öğlen ben yemekteyken ararlar beni dersten çıktık eve geldik canımız sıkılıyor diye..ben de gıcık olurum onlara :KK52:

ay tatlım keşke atansam tatlışım yaa:KK43:
olsun seninde eşin öğretmen erken geliyodur eve :)

bu arada prenses tatlım geçmiş olsun arada kaynadı ama:26:

ay tatlım keşke atansam tatlışım yaa:KK43:
olsun seninde eşin öğretmen erken geliyodur eve :)

bu arada prenses tatlım geçmiş olsun arada kaynadı ama:26:

geçmiş olsun prenses.... perwolle yıkıyorum ben hep... onun dışında da bişi kullanmıyorum:KK1:

teşekkürler kızlar inş.hemen toparlar kendini.

buuu arada bna bildirim gelmiyor ya deli oldumm

kızlar yaaa bana biri dur desin sürekli elimde bişilerr saat başı kocayla bişiler yiyoruz :KK53:
napcam ben böylee şu satte oturdum ekmek yedim arkasından yetmedi bi poğaça tipi bişi yedim :KK43:
1 saat öncede mısır patlatmıştım ayıptır söylemesi :KK50:

kızlar yaaa bana biri dur desin sürekli elimde bişilerr saat başı kocayla bişiler yiyoruz :KK53:
napcam ben böylee şu satte oturdum ekmek yedim arkasından yetmedi bi poğaça tipi bişi yedim :KK43:

aynen asennn yaaa bişey yemeden oturamıyoruz..nefes almak gibi bişey oldu bizim için:KK1:
sen zayıfsın neyse ki...
ben katana oldum gibi :KK31: 1:72 boy nerdeyse ona eşit kilo :KK1:

aynen asennn yaaa bişey yemeden oturamıyoruz..nefes almak gibi bişey oldu bizim için:KK1:
sen zayıfsın neyse ki...
ben katana oldum gibi :KK31: 1:72 boy nerdeyse ona eşit kilo :KK1:

kızlar şimdi külkedisi anlaşması diye bi film izledim tam bize göre :KK56::KK56:

o zaman biri bize dur desin asencik..hadi ayprenses bize dur deee :KK1:

nasılki film?merak ettim...

azim ve irade ile ilgili bi film sweatcm.. canm sıkıldı yaa içim darlandı ateş bastıı...

kızlaaar bende size söylemeden gittim kocişle film izledik:KK17:

aynen sivitçimmm kocam diyo dur diye amadinleyen kim :KK1::KK1:
ayprensesi tam bize göreymiş o film kampçılardı belki bi nebze bizi :KK9::KK9:
amaben diyet yapamamhi tarzım değil o zaman daha çok yemeisteğiim oluyo :KK52::KK52::KK76: bu arada iyi geceler canlaarr :KK54:

hepinize günaydınlar güzel günlerrr , İst hava berbat trafik feci İSYAN'A bağladım sabah sabah güzelim pantolonlarım çamur oldu aglamak ıstıyorum bezle falan sildim izi kaldı güya şıktım bugun rezil oldum:KK14:

hmmm..valla bnde 2bucuk aylık ewliyim 3olcak az kaldı :)) 2.yumuşatıcının yarısı olmadı henüz.
valla bn elektronk eşyalara verilen paraya acırım.zarar görunce de üzülürm ucuz deiller.ve herzmn da yenileniyoo o yuzden alırken 40kez düşünürüm.. bnce tableti firmaya götürme.tamirciye götür belki ücret ödücen ama en azından kullanabilceksn neti.

eşime de iş yerinden hediye verceklermiş tablet verebilirler diyo ama ne zmn ne verckler bilmiyorum bnde dua ediyorum süper olurr:KK52:

bende elektronıkte 40 defa düşünürüm hatta bana kalsa tableti asla almazdm ozamnlar eşimle flört edioduk dogum gunune az kalmıstı ne istiosun dedim tablet dedi pişkin pişkin ii tamam dedm teknosaya bi 500 kere grdk cıktık alsak mı almasakmı bu paraya deger mi die en sonunda mıdem bulandı gir cık gir cık alıyoruz dedm istiosa anında çöp olsun grdk aldık ama hayrını göremedk malesef:KK14: dünde eşim çantasndan çıkarmış masaya koymuş alıp camdan aşağı fırlatasım geldi hıncım var ona karşı:KK14:

benim de bi belalı laptopım vardı babam ben ünv.ye başlayınca almıştı bi de pahalıydı o zamanlar..1800 tl vermiştik ama 180 kere açmadım bilgisayarı...sürekli servise gitti..kullanamadım :KK50: halla içim yanar..şimdi 2.elciye satalım dedik 40 tl verdi gurur yaptım antika olarak saklıyorum :KK52: o yüzden seni anlıyorum nenacık...ama özletme kendini ara sıra bazı bazı gelesn bile gönlüm razııı :KK1:

prenses eşin bu hafta akşamları çalışıyor galiba..yemek derdin yok ne güzel:KK76: ben daha çıkıp yemek yapıcam:KK4:
bu gün bitek çorba içtim açlıktan ölmezsem yapıcam yemeği :KK34:

bu gün sadece nennayla prenses burdaymışş..huu huuu topiğimizin diğer güzelleri neredeeee ?

:KK9:

amayaa seni merak ediyoduk tatlımm tekrardan hoşgeldin buarada biz baya hissettik :KK14: boluda olunca direk merkez üssü bolu olunca baya sarstı :KK5:

sivitçimmm o kadar samimiki bu topikteki kızlar tabiki sende hepinizle görüşmek isterim bende boluya yolunuz düşerse mutlaka beklerimm:KK3::KK3:
buarada attımm ve sağlam bi temizlikkk yaptım :KK16:

sağol tatlışkommmm bu arada ben daha hç perde yıkamadım ve baya bi yıkamayı düşünmüyorum:2: pismiyim beeen:KK52:

tatlışımmçokçok geçmiş olsun diyorummmm:KK16: iyi atlattığına çok sevindimtopikte kızlarla konuşmuştukk içimiz rahatlattın geldinde :KK16:
bu arada eşine gelince tebiki insan eşinin böle yapına kaldıramaz çok haklısın bence... neden böyle yaptığına anlam veremedim :44::44:
cok fazla takılıpta kendini üzme :KK20: kızlınlığınıda tabiki belli et tatlımm

yumoşşşş :KK52: ben vernel kullanıyorum morunu ama ben daha 1 kutu bitiremedimmm:KK52::KK52: ben garibim yahuuu herkes kaçıncıya geçmişşşş:KK52:

tatlışkommmm yaaaa gündüzleri olmayacakmısın artıkk :KK43::KK43:
tabi azcıkta evinin kadını ol demi bize katıllll :KK1:

asencim perde yıkamana gerek yok bnm eşim amelıyat olcak evı dezenfekte ettim o sebeple yıkadım baya yorucu oldu 4 posta mak. açtım sadece perdeler için..

ama sanırım bende yumos israfı var 5 kutu harcadım yuhunuz yani biraz kendime dur deyim:KK45::KK9:dün aksam 9 da yattık uyuduk kocısle onun mıdesı rahatszdı yatmaya gttı bnde sıkıldm onsuz yanına uzandm uyumusum:KK9:

X