Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
su anda size lcw nin kasa kuyrugundan sesleniyorum:KK47:
onumde yaklasik 50 kisi var:KK57:
kocisi disaro gonderdim o dayanamaz bu kalaaliga:KK53:
ben de ise giymeye aldigm 2 bluz ve Masalima aldigim elbise ile heyecan ve mutlulukla bekliyorumm:KK59:

ayy bnde c.tesi LCW kendıme pembiş onunde baby love yazan bı bluz aldm sende al takım gezelmmm ruh ıkızımmmm:p bide eylule beyaz kürklü ceket aldm kurk dedgme bakma pamuklu yumos bsy:KK45:

Kızlar bir sürü düğün var ya düğünün biri çıktı aradan akşam iki düğün daha var.

Gorumcemi evlendirme olayına gelince onda şu an aday bile yok ki nasıl evlenecek. Hayret şaştım yemek yapaarken bana yardım etti salata falan yaptı dün söylendim baya ondan sonra oldu böyle buda illa söylemekle iş yapan türden :KK67:

sen arada ayar ver guzelım gorumcene fazla tepene bınmıs ındırmesnıde bılmek lazm majorcum vallahı her dkka kıyametı kopartrdm sen ıyı susuosun

günaydın gelincikler.....

benimde kargoyla gelmesi gereken hediyelerim geldi, şimdi öğlen eve gidip paket yaparım ama daha mektup yazcammmm :))) sonra da ben de yarın veririm kargoya sanırım.... gerçi biraz şey oldu hediyelerim ama umuyorum ki beğenir kurbanım....

GUNAYDN HEPINIZEEEEEEEEEEEE GECMISI OKUYAMADIM KIZCELERRRRRRRRRRRRR BEN MASALLAH COK SUKUR IYIYIM BOL BOL YATTM HAFTA SONU BUGUN KEYFM YERNDE ANNISTEYM MAMA YICEM SONRA EVIME GECICEM DUN KOCISE BIRAZ IS YAPTRDM AMA KALANLARI KENDM YAPMAM LAZM BU ARADA HEDIYELERIMI ALDM EN GEC YARN KARGOLARIM OBURGUN ELINDE OLUR KURBANIMIN :KK71::KK71: SURPRİZZZZZ KURBANIM BENIM OLDGMU GORUNCE INANILMAZ COKKKK SASIRICAKKKIIII:KK70::KK70::KK70:

Ben bu inanılmaz çok şaşıracak kelimesinin arkasında başka bir ima gördüm sankilim :KK48::KK70:

günaydın gelincikler.....

benimde kargoyla gelmesi gereken hediyelerim geldi, şimdi öğlen eve gidip paket yaparım ama daha mektup yazcammmm :))) sonra da ben de yarın veririm kargoya sanırım.... gerçi biraz şey oldu hediyelerim ama umuyorum ki beğenir kurbanım....

Gunaydin citir kizlar...

Amayacim hediyelerin biraz ney oldu??
Benim hediyelerimde hazir kargoya gidemedim bu hafta ici vericem insallah.. Kurbanim ins. Begenir cok meraktayim bende.

Herkese musmustlu hafta olsuunnn güzel gelinler.:KK55:

Hediyeleşme haftasııı. Herkes yarın mı kargoya veriyor? Hepinizin hemen hemen aynı zamanlarda elinize geçicek bakalım kim kime ne almış. Forumdan paylaşın resimleriii.:KK68:

Kelebekçim geçmiş olsun ohh süper atlatmışsın. Hem hastalık hem hamişlik iyi hediyelerini de toplamışsın. Neden şaşırcakki kurbanın muzur hediyeler mi koydun yoksaa :KK23:

selam kızçelerrr:KK31:
o kadar yoğun bi gün ki...su bile içemedim :KK61:
yazık benim Masalıma halbuki hiç de üzmüyor annesini :KK61:

KELEBEKKKK dışarıda giymeye çok güzel hamiş kıyafetleri var..
ama çalışan anneleri pek düşünmemişler:KK12:
o akdar gezdim işte giymeye doğru düzgün bir şey yok..
çok beğenmesem de mnecburluktan 2 tane bluz aldım turvakal kol mu ne diyorlar...
hamile kıyafetleri satan mağazalar var ya oraya bakayım dedim inana ömrümde giymiceğim şeylere 70 tl diyor
tel gömleğimsi şey...
ayy ne çekmişim ben beee:KK53:

bu arada ben de bikaç bişey aldım kurbanıma ona kurban olayım ben:KK70:
en geç ç.şamba kargoya veririm..
öpüyorum hepinizi:KK15:

Mutku huzurlu pazarlar hepinizi öpüyorum.

Amayaa valla sana helal olsun ya ne güzel vermişsin ağzının payını. Ohh içimin yağları eridi okurken. Kendi eksikliğini başkasına mal etmeye çalışana böyle güzel vericen cevabı işte.

Kelebekçim ve Yağmurdamlası kızlar dikkat edin kendinize. Nası oldunuz bir ses verin? Kelebekçim sen ilaç kullanamıyorsun dimi? Yagmur damlası sen kullanabiliyormusun? Emzirirken nasıl oluyor ilaç kullanma?

Svitoşum öncelikle okul dileklerin için çok teşekkür ederim, canım valla bebekten sonra baya zor. Ama yapabilen de var yani. Benim kayınvalidem mimar ve eşim ilkokula giderken yüksek lisansa başlamış. O saatten sonra almış diplomasını. Azmeden yapıyor ama eşinden ve çocuğundan vakit çalarak yapılabilcek birşey. Şu an bile eşimle olmak yerine okula gidicem haftada. 2 gün. Çocuktan sonra baya zorlar o iş bence :)
Ya hastane çıkışına sen ne istiyorsan öyle yap. Bunlar hayatta bir kere ve önemli olan senin ne istediğin. Kayınvalidenede " hee sağolun fln dersin " tatlı tatlı suyuna gidersin sonra kendi bildiğini okursun. Kayınvalideler bazen çok iyi niyetten ve fazla sahiplenmekten gelinleri yerine düşünme hakları buluyorlar kendilerinde, annelik içgüdüsü bence bu birazda. Onları da kırmadan kendi istediğini yapabilmek en güzeli şekercim :)

Majörcüm valla şu görümceni gördüğüm yerde dövücem. Uyuzuz kendisine forumcana. Ya bi evlenme ihtimali yok mu? Gitsin evden bi düzen kursun kendine.
Saol cnm..Ailecek hapşırıp duruyoruz hala
Maalesef ilaç içemiyorum emzirdigim için
Ihlamur,kuşburnu,sıcak suyun içine limon ve bal ile hastalıkları kovuyorum:KK45:
Hamile kalmadan 50 kiloydum
Zayıftım sürekli hasta oluyordum
Antibiyotik içmeden asla iyileşmiyordum
Hamileligimde kilo almaya başlayınca 1 kere hastalıkla geçirdim hamileligimi
Hemde ilaçsız
Çok şükür şimdide hastalıga direncim iyi
İlaçsız atlatabiliyorum...

Kızlar bir sürü düğün var ya düğünün biri çıktı aradan akşam iki düğün daha var.

Gorumcemi evlendirme olayına gelince onda şu an aday bile yok ki nasıl evlenecek. Hayret şaştım yemek yapaarken bana yardım etti salata falan yaptı dün söylendim baya ondan sonra oldu böyle buda illa söylemekle iş yapan türden :KK67:
Majorcum görümcene acayip gıcık oldum
Ne demek arkadaşlarını eve getirip yatılı kalmalar falan
Ben olsam kıyameti koparırım valla
Eşim çok rahatsız olurdu
Bekar arkadaşlarını asla benimle aynı ortama sokmaz,heleki evimize asla
Bende aynı şekilde bekar arkadaşımı eşim evdeyken kabul etmem
Akrabalar hariç
Birde az yesinde kendine bir uşak tutsun görümcen
Yada ayrı eve çıksınlar:KK11:

Tunaydiinnn
ben kurbanimin hediyesini kargoya vermiş bulunmaktayim:KK71:umarim begenir:KK23:
yarin oburgun islerim vardi sonra versem gec olurdu kargoyu verdikten sonra donuste yanlis minibuse binmisim zaten 15 dakikalik yol oldu 40 dakika:KK70:

Herkese musmustlu hafta olsuunnn güzel gelinler.:KK55:

Hediyeleşme haftasııı. Herkes yarın mı kargoya veriyor? Hepinizin hemen hemen aynı zamanlarda elinize geçicek bakalım kim kime ne almış. Forumdan paylaşın resimleriii.:KK68:

Kelebekçim geçmiş olsun ohh süper atlatmışsın. Hem hastalık hem hamişlik iyi hediyelerini de toplamışsın. Neden şaşırcakki kurbanın muzur hediyeler mi koydun yoksaa :KK23:
cok tesekkurler citircgm sana da mutlu gunler olsun kuzucuk.. yok muzur hediye almadim da aldgm kisi benim oldgmu anlaynca acayip sasiracak :)

selam kızçelerrr:KK31:
o kadar yoğun bi gün ki...su bile içemedim :KK61:
yazık benim Masalıma halbuki hiç de üzmüyor annesini :KK61:

KELEBEKKKK dışarıda giymeye çok güzel hamiş kıyafetleri var..
ama çalışan anneleri pek düşünmemişler:KK12:
o akdar gezdim işte giymeye doğru düzgün bir şey yok..
çok beğenmesem de mnecburluktan 2 tane bluz aldım turvakal kol mu ne diyorlar...
hamile kıyafetleri satan mağazalar var ya oraya bakayım dedim inana ömrümde giymiceğim şeylere 70 tl diyor
tel gömleğimsi şey...
ayy ne çekmişim ben beee:KK53:

bu arada ben de bikaç bişey aldım kurbanıma ona kurban olayım ben:KK70:
en geç ç.şamba kargoya veririm..
öpüyorum hepinizi:KK15:
slm tatlis masal annesini uzmuosa sende onu uzme dinlen biraxck sivitos... amannnn hamike magazalrnn onunden dahi gecmyrm hem deli gbi pahali fiyatni gectm babane modelleri satiyrlar nasl igrenc kiyafetler var anlatamam hic okadr para verme 1-2uyduruk bsy al bu igecici bi surec uyumszgyniver nolmus yani :)ay herseyede burnumu sokuyrm

Saol cnm..Ailecek hapşırıp duruyoruz hala
Maalesef ilaç içemiyorum emzirdigim için
Ihlamur,kuşburnu,sıcak suyun içine limon ve bal ile hastalıkları kovuyorum:KK45:
Hamile kalmadan 50 kiloydum
Zayıftım sürekli hasta oluyordum
Antibiyotik içmeden asla iyileşmiyordum
Hamileligimde kilo almaya başlayınca 1 kere hastalıkla geçirdim hamileligimi
Hemde ilaçsız
Çok şükür şimdide hastalıga direncim iyi
İlaçsız atlatabiliyorum...

Majorcum görümcene acayip gıcık oldum
Ne demek arkadaşlarını eve getirip yatılı kalmalar falan
Ben olsam kıyameti koparırım valla
Eşim çok rahatsız olurdu
Bekar arkadaşlarını asla benimle aynı ortama sokmaz,heleki evimize asla
Bende aynı şekilde bekar arkadaşımı eşim evdeyken kabul etmem
Akrabalar hariç
Birde az yesinde kendine bir uşak tutsun görümcen
Yada ayrı eve çıksınlar:KK11:
gecmisler olsnn kuzum ay dikat edin vallahi havalar cok degsken malesef

Telden resim boyutu yuksek geldi ama aksam koycam bikac resim. Paketlerimi gorebilirsiniz... Evden kargoya gidene kadar da bi ilave ettim.... Ve kargoya teslim ettim... Sevgili kurbanim umarim hediyeleri begenirsin....muhtemelen yarin elinde olur kargon... Sakin morhipodan gelmis ben bi sey almadim diyip geri cevirme... Dis kutu morhipo kutusu tamam mi?:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Telden resim boyutu yuksek geldi ama aksam koycam bikac resim. Paketlerimi gorebilirsiniz... Evden kargoya gidene kadar da bi ilave ettim.... Ve kargoya teslim ettim... Sevgili kurbanim umarim hediyeleri begenirsin....muhtemelen yarin elinde olur kargon... Sakin morhipodan gelmis ben bi sey almadim diyip geri cevirme... Dis kutu morhipo kutusu tamam mi?:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tamam:KK48::KK48: yalniz direkt ustume alindm nedense:KK70::KK70:

bu arada katiller kargoya verirken kendi tel nonuzu yazmayı unutmayın... kargo benim adresimi ve telimi sormadı yazıyomuydu bilmiyorum. demekki daha önce kargo göndermişim ordan :KK48::KK48::KK48::KK48: benim kurbanım da dahil olmak üzere katili tel no yazmamış olanlar bana yazarsa özelden katillerinin tel nolarını da veririrm, yada direkt katillerine yazarak da alabilirler elbette:KK19::KK19::KK19::KK19:

senin kutu iyiymis ben bulamadim ayakkabi kutusunu guzelce kapladim :KK49:Ona koydum oldu sanki ya oldu oldu:KK53::KK45:

cok tesekkurler citircgm sana da mutlu gunler olsun kuzucuk.. yok muzur hediye almadim da aldgm kisi benim oldgmu anlaynca acayip sasiracak :)

slm tatlis masal annesini uzmuosa sende onu uzme dinlen biraxck sivitos... amannnn hamike magazalrnn onunden dahi gecmyrm hem deli gbi pahali fiyatni gectm babane modelleri satiyrlar nasl igrenc kiyafetler var anlatamam hic okadr para verme 1-2uyduruk bsy al bu igecici bi surec uyumszgyniver nolmus yani :)ay herseyede burnumu sokuyrm

gecmisler olsnn kuzum ay dikat edin vallahi havalar cok degsken malesef
Aynen öyle cnm
Havalar çok yanıltıcı bu ara
Sabah ev buz kesiyor sanki
Öglene dogru sıcak
Akşam idare eder
Kombiyi açsammı napsam bilemedimki off

aslında kombılık bı sogukluk yok ama szn evın ısısını bılemyrm bnm ev hala cok sıcak oluo aksamları
Bizim ev kışın buz,yazın çok sıcak
Canım gündüz degilde,sanırım akşamları yatakodasının petegini açmam lazım
Gece soguk oluyor
Sabaha karşı İlaydanın yüzü buz kesmişti:KK43:

Bizim ev kışın buz,yazın çok sıcak
Canım gündüz degilde,sanırım akşamları yatakodasının petegini açmam lazım
Gece soguk oluyor
Sabaha karşı İlaydanın yüzü buz kesmişti:KK43:
oyyyy yazık ilaydacık'a... aç yaaaa kombiyi geceleri..... biraz masraflı olabilir gerçi ama hastalanmasından önemli olamaz diye düşünüyorum....

X