selam tatlışkolarrrrrr
bu gün topiğimizi okuyamadım bile...
kahvatıdan sonra birazcık temizlik yaptım sonra annemle çarşıya çıktıııı
tabiki Masal Hanım için
annem bi kaç bişey almak istedi ama ne balmak istese aldıramadım çünkü benim görümce kv falan laf arasında yok hastane çıkışını biz alırız,alt açmayı biz alırız vb. diyorlar anneme aldırmıyım dedim...sonra annesininkini giydirmiş hastanede demesinler...
neyse sağolsun annem havlusunu iç zıbınlarını vb.bisürü şey aldı....
ama dediki bak 6.ayın bitti 7.aydan sonra hastane çantanı yavaştan hazırlayalım..hastane çıkışını da yıkayıp koymamız gerek..
eve geldim eşime söyledim dedim her şey lafta kim ne alıcak karışık...
eşim de görümcemleri aradı o kadar rahat ki hala alırız bakarız ama isterse annesi de alsın fazla olur nolcak...
ay deliricem herkesin aynı şeyi almasına ne gerek var..
kv'yi aradık o da bakmış hastane çıkışlarına yok sarı alalım sarılık olmasın diyor
ya ben çarşıda çok kibar modeller vardı beyaz üzerine toz pembe işli falan...istemiyorum sarı..
eşime diyorum alsın da giydime diyor..ya olur mu öyle şey ayıp...
normal bi tulum olsa siyah bile olsa gönlü olsun diye giydiryim ama bu giyiceği ilk kıyafet çok önemli benim için..
ama kvye dicem anne bi gün beraber çıkıp alalım diye..
sonuçç hamile olunca hastane çıkışı kıyafeti bile dert edip ağlayabiliyorsunnn
çok uzun oldu ama nedense darlandım..görümcemler istanbulda umarım bayrama gelirer de bakarı ne almışlar..
yoks doğuma kadar beklicek halim yok..
bi de ablasına diyoruz ördüklerini foto çek yolla ki aynı renk biz de örmeyeli ya da merak ediyor insan
yok süpriz olsunmuş....imdaaaatttttttt
ÇITIRCIKKKK şimdi okullu oldun sınıfları doldurdun
çokk sevindim senin adına kuzum
çok iyi olmuş..bak kıskandım bende mi başlasam çocukla beraber
KELEBEKK kuzum iyi misin merak ettim seni...whatsaptan yazıcaktım ama şimdi kocişin ededir rahatsız etmiyim
dedim
neden öye olmuş ki tansiyon biri yüksek biri düşük...
keşke doktora gitmiş olsan...
ASOŞUMM bu mini mini 1ler mi hasta etti seni kıyamam kiiii
çok geçmiş olsun bak kocişinin yokluğunda bakamadın kendine
MAJORR inşallah annnenin rüyası çıkar..
ben de daha önceden de yazmıştım ya ne zaman havuz görsem hep iyi ir şey olur hayatımda diye..
Masal'ın geliceğini öğrenmeden nerdeyse har akşam havuz gördüm
AMAYAAA çok güldürdün beniiii şu halay işineee
MAJOR keşke söylese kv ye
bu arada ben hiç öyle dobra olamıyorum karşımdaki kırılırr diye içimde patlatıyorum tüm lafları
ahh ahh çabuk yaşlanırım ben