Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Selam kizlarrr napiosunuz benm bugun tansiyon cok kotu sabah buyuk 16 kucuk 6 di felegm sasti bas donmesi mide bulantsi halszlik titreme vardi smdi tansiyinm normal ama bas donmesi hic gecmedi sebebni cosemedm biraz daha beklicm gecmezse dr uma gdicem sizce neden oluyordur ki :KK43:

gunaydın tatlışkolaaaar:KK76:
çok hastayımmmm resmen grip oldum burnum tıkalı başım zonkluyo hatta sanırım heryerim zonkluyo:KK14:

Yok söylemedim tabikide ama annemin ruyalari hep cikar bide bende rüya gördüm ya bilirsiniz rüyalar haberci oluyor bakalım göreceğiz hayırlısı artık :)
canımm hayırlısı olsun inşallaaah:KK71::KK71:

• Gunaydin gelinxikler...major haber kapida galiba, geldi geliyo bebissss :))) cok sevindim cookkkkk.... Kv ye gelince surpriz yap! İyi ki gitmissin anneciiiiiimmmm sen gitmesen belkide ben hamile olamazdim bi nefes aldirmadigin icinnnn diyebilirsin meselaaaa:-):-):-):-)
:KK31::KK31:evde donla sutyenle halay cektik sen yokken de diyebilirsinnnn.... Sende ki bu degisiminde cok mantikli bi sebebi olur ustelik, ogluna seni aikayet ederse falan.... Su hamilelik hormonlari beni ele gecirdi hayatim, ben ne dedigimi biliyo muyum dersin olur biter.....
amayaa çok güldüm:KK70::KK70: donla sütyenle halay çektik ha:KK70::KK70::KK70:

Selam kizlarrr napiosunuz benm bugun tansiyon cok kotu sabah buyuk 16 kucuk 6 di felegm sasti bas donmesi mide bulantsi halszlik titreme vardi smdi tansiyinm normal ama bas donmesi hic gecmedi sebebni cosemedm biraz daha beklicm gecmezse dr uma gdicem sizce neden oluyordur ki :KK43:
minnoşummm çok geçmiş olsuno_Oo_O eşin evde yok mu gitseniz bi acile felan o_O ya da annen gelsin yanınao_O

Geçmiş olsun cnm
Doktorunu ara istersen

Kızlar yine salgın var
Yada hiç gitmedi bu salgın
Bendede kırgınlık var
Elim kolum kalkmıyor,üşüyorum
Hiç keyfim yok
Sanki İlaydada hasta olacak
Hapşırıp duruyor:KK43:

Bence bi doktora git canım çünkü büyüğü yüksek küçüğü düşük ters olmuş ayran içsen yok limon içsen yok yani

Gecmis olsunn hemserimmo_O
Nasilsin acaba simdi merak ettiim..
Dusmesi degil ama cikmasi tehlikeli yalniz kalmamaya surekli olcmeye ve yedklerine dikkat et..
Durumunu yazarsan sevinirim canim merak ettim seni..

Gecmis olsunn kizlar hepinize

Günaydın kızlar :)

Senden mi bu sözleri duyduğuma inanamiyorum bi an nena mi o diye düşündüm yalan degil :)
ay yok şekerimmmmm benim beeennnn.... benim tersim çok pistir. sabırlıyım ama çatlarsam fena oluyo... genelde bunu söylüyorum da zaten.... benim kv ve etrafından sıkıntım yok. yoksa susar mıyım bilemedim:KK48::KK48:

son zamanlarda şube müdüründen çıkarıyorum hıncımı. daha doğrusu o kaşınıyo bende veriyorum odunu:KK70::KK70::KK70:
ptesi işe gittim. tel açıyo o yapıldı mı bu yapıldı mı, hangi öğrenciler hangi servisle taşınacak listeler hazırlandı mı dedi en son... müdürüm dedim geçen hafta yoktum biliyosunuz, yapıldıysa da bilemiyorum. saat daha 9... kimseden geçen hafta için bilgi almadım. nası yani okullar açıldı hala listeler hazır değil mi kim hazırlıyo bunları normalde, geçen yıl kim hazırlamıştı dedi... masamın üzerinde bi tomar kağıt var, ben ne nedir anlamaya çalışıyorum afyonum patlamamış henüz. ilköğretim öğrencilerinin listelerini okullar, liselerinkini de geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı ama ben karıştırdım "geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı" dedim. nası yani şefler memurlar dururken şube müdürü iş mi yaparmış dedi... :KK62::KK62: ve böylece damarıma basmış oldu. siz olaya öyle bakıyosanız ben de size şöyle bi cevap veririm sayın şube müdürüm : bana kimse liste hazırla demedi ki, şube müdürüm bana böyle bir emir verseydi hazırlardım elbette ama sanırım şube müdürü bu işin ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyo, bilse sonuçta ben olmasam da işlerin yürümesi için yerime kim bakıyorsa ona bunu söylerdi, bilirsiniz devlette süreklilik esastır işler kişilere bağlı değildir.... dedim..... geçen yıl mehmet bey mi hazırladı gerçekten, ben bi mehmet beyle görüşeyim sonra seni ararım dedi usluca:KK28::KK28::KK28:

ama yetmedi ertesi gün oldu, salı.... biliyosunuz şeflik sınavına girdim ve biliyosunuz her sorana "önümüzdeki sınava hazırlanıcam artık" diyorum. bu arada bizim ilçede sınavı geçecek kimse yok. hepimiz 3-5 soruyla 70 barajının altında kalıyoruz. bi okul müdürü var çok iyi anlaşırız o gelmiş tam giderken karşılaştık sınavı sordu aynı cevabı verdim. hemen yan odadaki şube müdürü bunu duydu, şakalaşacak ya aklı sıra "bi sınavı bile geçemiyosanız toplayın pılınızı pırtınızı gidin" diye TAKILDI bana... şaka yaptığı için aynı yumuşaklıla cevap verdim. sonra da açıklamaya çalışıyorum bir önceki sınavda (2009 yılında, kıdemim yetmediğinden girememiştim) seminer düzenlendi 150 saat ders gördüler ve o süre içinde seminere katılanlar işe gelmedi izinliydiler bize de seminer düzenlendi işten çıktıktan sonra ve günde 3 saat, biz koskoca inkılap tarihini 3 saatte işledik; yani sadece yaptık demek için düzenlendi. o zaman 100 soru vardı bizde 50; 4 ıklıydı cevaplar bizde 5... dedim..... hepsi mazeret geçemediniz işte diye başladı söze yine karşılık vermedim pek sonra 3. kez dolapları boşaltın alın eşyalarınızı gidin diyince; 7 yıldır burdayım 4 şube müdürü gitti, siz gidersiniz biz kalırız ayrıca sizin beni burdan kovma yetkiniz yok ha çalışmak istemiyosanız söylersiniz müdüre görev değişikliği yapar siz de başka memurlarla çalışırsınız dedim. yetmedi adama, yetmedi:KK62::KK62::KK62:odasından çıktım koridordayım hala arkamdan bi şeyler söylüyo en son sözlerimle yerin dibine soktum adamı; yan odada ki arkadaş geldi yanıma sonrasında "amayaaaa korktum senden" dedi.... aynı lafları sen söylesen aynı tepkiyi sana verirdim vildan abla dedim. haketmedi mi? etti ama seni ilk kez bu kadar sinirli gördüm dedi... :KK48: kızdırmazsan uysal bi kedi gibiyimdir dedim......

gerçekten çok sabırlıyımdır hatta bazen bu kadar sabırlı olmama kızıyorum da amaaaaa işte bardağı taşırmamak lazım. senin kv ve görümce bardağı taşırmayı bırak bardağı kırıyolar bile.....:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

aman dikkat et kuzum yaaaa..... annenn gelsinnn sen git yalnız kalmaaaa....

gunaydın tatlışkolaaaar:KK76:
çok hastayımmmm resmen grip oldum burnum tıkalı başım zonkluyo hatta sanırım heryerim zonkluyo:KK14:

canımm hayırlısı olsun inşallaaah:KK71::KK71:

amayaa çok güldüm:KK70::KK70: donla sütyenle halay çektik ha:KK70::KK70::KK70:

minnoşummm çok geçmiş olsuno_Oo_O eşin evde yok mu gitseniz bi acile felan o_O ya da annen gelsin yanınao_O
ben yılmaz erdoğan oyunlarını çok severim. haybeden gerçeküstü aşk diye bi oyunu var demet akbağ ile, iki kişilik bi tiyatro.... mutlaka izlemelisiniz bence.... orda sevgilisinin eski sevgilisinin düzenlediği barbekü partisine gidecek olan yılmaz, geç hazırlanan kadının ruj rengine takar. mevzu eski sevgililer sohbetine gider ve bi yerde der ki : "bütün sevgililerin hep beraber halay geçeriz, hemde çıplak; ekstra mendile de gerek yok sallancak bi şey varsa sallanır zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:" bi de arkasından her yörede düşünüyorum diyo.... karadeniz çok feciiii diye de ekliyoooo... birden aklıma o geldi niyeyseeeeeeee.....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar yine salgın var
Yada hiç gitmedi bu salgın
Bendede kırgınlık var
Elim kolum kalkmıyor,üşüyorum
Hiç keyfim yok
Sanki İlaydada hasta olacak
Hapşırıp duruyor:KK43:

sana da geçmiş olsun kuzummmmm, aman dikkat, mevsim geçişleri pek fena oluyo yaaaaa

plojo, çikolata, svitiii, kedicik (bu aralar pek görünmese de) hepinizi öpüyorum kızlar:KK60::KK60::KK60::KK60:

bugün kv de temizlik yaptık, çok yoruldummmmmm.... yarın da az kaldı onları bitircez, kapılar silincek, bir de cam kaldı... perdeler yıkancak onları da kocam taktı mı tamamdırrrrrr:KK50::KK50:

selam tatlışkolarrrrrr:KK37:
bu gün topiğimizi okuyamadım bile...
kahvatıdan sonra birazcık temizlik yaptım sonra annemle çarşıya çıktıııı:rolleyes:
tabiki Masal Hanım için:rolleyes:
annem bi kaç bişey almak istedi ama ne balmak istese aldıramadım çünkü benim görümce kv falan laf arasında yok hastane çıkışını biz alırız,alt açmayı biz alırız vb. diyorlar anneme aldırmıyım dedim...sonra annesininkini giydirmiş hastanede demesinler...
neyse sağolsun annem havlusunu iç zıbınlarını vb.bisürü şey aldı....
ama dediki bak 6.ayın bitti 7.aydan sonra hastane çantanı yavaştan hazırlayalım..hastane çıkışını da yıkayıp koymamız gerek..
eve geldim eşime söyledim dedim her şey lafta kim ne alıcak karışık...
eşim de görümcemleri aradı o kadar rahat ki hala alırız bakarız ama isterse annesi de alsın fazla olur nolcak...
ay deliricem herkesin aynı şeyi almasına ne gerek var..
kv'yi aradık o da bakmış hastane çıkışlarına yok sarı alalım sarılık olmasın diyor:mad:
ya ben çarşıda çok kibar modeller vardı beyaz üzerine toz pembe işli falan...istemiyorum sarı..
eşime diyorum alsın da giydime diyor..ya olur mu öyle şey ayıp...
normal bi tulum olsa siyah bile olsa gönlü olsun diye giydiryim ama bu giyiceği ilk kıyafet çok önemli benim için..
ama kvye dicem anne bi gün beraber çıkıp alalım diye..
sonuçç hamile olunca hastane çıkışı kıyafeti bile dert edip ağlayabiliyorsunnn:-):-)
çok uzun oldu ama nedense darlandım..görümcemler istanbulda umarım bayrama gelirer de bakarı ne almışlar..
yoks doğuma kadar beklicek halim yok..
bi de ablasına diyoruz ördüklerini foto çek yolla ki aynı renk biz de örmeyeli ya da merak ediyor insan
yok süpriz olsunmuş....imdaaaatttttttt:mad::mad:

ÇITIRCIKKKK şimdi okullu oldun sınıfları doldurdun :KK70::KK70:
çokk sevindim senin adına kuzum:rolleyes:
çok iyi olmuş..bak kıskandım bende mi başlasam çocukla beraber:-)

KELEBEKK kuzum iyi misin merak ettim seni...whatsaptan yazıcaktım ama şimdi kocişin ededir rahatsız etmiyim
dedim:KK23:
neden öye olmuş ki tansiyon biri yüksek biri düşük...
keşke doktora gitmiş olsan...

ASOŞUMM bu mini mini 1ler mi hasta etti seni kıyamam kiiii:KK36:
çok geçmiş olsun bak kocişinin yokluğunda bakamadın kendine:-)

MAJORR inşallah annnenin rüyası çıkar..
ben de daha önceden de yazmıştım ya ne zaman havuz görsem hep iyi ir şey olur hayatımda diye..
Masal'ın geliceğini öğrenmeden nerdeyse har akşam havuz gördüm:rolleyes:
AMAYAAA çok güldürdün beniiii şu halay işineee:-):-)
MAJOR keşke söylese kv ye:-)
bu arada ben hiç öyle dobra olamıyorum karşımdaki kırılırr diye içimde patlatıyorum tüm laflarıo_O
ahh ahh çabuk yaşlanırım ben:KK34:

selam tatlışkolarrrrrr:KK37:
bu gün topiğimizi okuyamadım bile...
kahvatıdan sonra birazcık temizlik yaptım sonra annemle çarşıya çıktıııı:rolleyes:
tabiki Masal Hanım için:rolleyes:
annem bi kaç bişey almak istedi ama ne balmak istese aldıramadım çünkü benim görümce kv falan laf arasında yok hastane çıkışını biz alırız,alt açmayı biz alırız vb. diyorlar anneme aldırmıyım dedim...sonra annesininkini giydirmiş hastanede demesinler...
neyse sağolsun annem havlusunu iç zıbınlarını vb.bisürü şey aldı....
ama dediki bak 6.ayın bitti 7.aydan sonra hastane çantanı yavaştan hazırlayalım..hastane çıkışını da yıkayıp koymamız gerek..
eve geldim eşime söyledim dedim her şey lafta kim ne alıcak karışık...
eşim de görümcemleri aradı o kadar rahat ki hala alırız bakarız ama isterse annesi de alsın fazla olur nolcak...
ay deliricem herkesin aynı şeyi almasına ne gerek var..
kv'yi aradık o da bakmış hastane çıkışlarına yok sarı alalım sarılık olmasın diyor:mad:
ya ben çarşıda çok kibar modeller vardı beyaz üzerine toz pembe işli falan...istemiyorum sarı..
eşime diyorum alsın da giydime diyor..ya olur mu öyle şey ayıp...
normal bi tulum olsa siyah bile olsa gönlü olsun diye giydiryim ama bu giyiceği ilk kıyafet çok önemli benim için..
ama kvye dicem anne bi gün beraber çıkıp alalım diye..
sonuçç hamile olunca hastane çıkışı kıyafeti bile dert edip ağlayabiliyorsunnn:-):-)
çok uzun oldu ama nedense darlandım..görümcemler istanbulda umarım bayrama gelirer de bakarı ne almışlar..
yoks doğuma kadar beklicek halim yok..
bi de ablasına diyoruz ördüklerini foto çek yolla ki aynı renk biz de örmeyeli ya da merak ediyor insan
yok süpriz olsunmuş....imdaaaatttttttt:mad::mad:

ÇITIRCIKKKK şimdi okullu oldun sınıfları doldurdun :KK70::KK70:
çokk sevindim senin adına kuzum:rolleyes:
çok iyi olmuş..bak kıskandım bende mi başlasam çocukla beraber:-)

KELEBEKK kuzum iyi misin merak ettim seni...whatsaptan yazıcaktım ama şimdi kocişin ededir rahatsız etmiyim
dedim:KK23:
neden öye olmuş ki tansiyon biri yüksek biri düşük...
keşke doktora gitmiş olsan...

ASOŞUMM bu mini mini 1ler mi hasta etti seni kıyamam kiiii:KK36:
çok geçmiş olsun bak kocişinin yokluğunda bakamadın kendine:-)

MAJORR inşallah annnenin rüyası çıkar..
ben de daha önceden de yazmıştım ya ne zaman havuz görsem hep iyi ir şey olur hayatımda diye..
AMAYAAA çok güldürdün beniiii şu halay işineee:-):-)
bu arada ben hiç öyle dobra olamıyorum karşımdaki kırılırr diye içimde patlatıyorum tüm laflarıo_O
ahh ahh çabuk yaşlanırım ben:KK34:

Eyvah eyvahh olmussun sen canim :)
Bence simdiden takilmamaya calis ve bunu ogren..Bunlarda boyle de gec,kabullen bisy bekleme..Cok zararli cikarsin kizce..

Sonunda site düzelmiş yahuu ne bitmek bilmez guncellemeymis.

ay yok şekerimmmmm benim beeennnn.... benim tersim çok pistir. sabırlıyım ama çatlarsam fena oluyo... genelde bunu söylüyorum da zaten.... benim kv ve etrafından sıkıntım yok. yoksa susar mıyım bilemedim:KK48::KK48:

son zamanlarda şube müdüründen çıkarıyorum hıncımı. daha doğrusu o kaşınıyo bende veriyorum odunu:KK70::KK70::KK70:
ptesi işe gittim. tel açıyo o yapıldı mı bu yapıldı mı, hangi öğrenciler hangi servisle taşınacak listeler hazırlandı mı dedi en son... müdürüm dedim geçen hafta yoktum biliyosunuz, yapıldıysa da bilemiyorum. saat daha 9... kimseden geçen hafta için bilgi almadım. nası yani okullar açıldı hala listeler hazır değil mi kim hazırlıyo bunları normalde, geçen yıl kim hazırlamıştı dedi... masamın üzerinde bi tomar kağıt var, ben ne nedir anlamaya çalışıyorum afyonum patlamamış henüz. ilköğretim öğrencilerinin listelerini okullar, liselerinkini de geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı ama ben karıştırdım "geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı" dedim. nası yani şefler memurlar dururken şube müdürü iş mi yaparmış dedi... :KK62::KK62: ve böylece damarıma basmış oldu. siz olaya öyle bakıyosanız ben de size şöyle bi cevap veririm sayın şube müdürüm : bana kimse liste hazırla demedi ki, şube müdürüm bana böyle bir emir verseydi hazırlardım elbette ama sanırım şube müdürü bu işin ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyo, bilse sonuçta ben olmasam da işlerin yürümesi için yerime kim bakıyorsa ona bunu söylerdi, bilirsiniz devlette süreklilik esastır işler kişilere bağlı değildir.... dedim..... geçen yıl mehmet bey mi hazırladı gerçekten, ben bi mehmet beyle görüşeyim sonra seni ararım dedi usluca:KK28::KK28::KK28:

ama yetmedi ertesi gün oldu, salı.... biliyosunuz şeflik sınavına girdim ve biliyosunuz her sorana "önümüzdeki sınava hazırlanıcam artık" diyorum. bu arada bizim ilçede sınavı geçecek kimse yok. hepimiz 3-5 soruyla 70 barajının altında kalıyoruz. bi okul müdürü var çok iyi anlaşırız o gelmiş tam giderken karşılaştık sınavı sordu aynı cevabı verdim. hemen yan odadaki şube müdürü bunu duydu, şakalaşacak ya aklı sıra "bi sınavı bile geçemiyosanız toplayın pılınızı pırtınızı gidin" diye TAKILDI bana... şaka yaptığı için aynı yumuşaklıla cevap verdim. sonra da açıklamaya çalışıyorum bir önceki sınavda (2009 yılında, kıdemim yetmediğinden girememiştim) seminer düzenlendi 150 saat ders gördüler ve o süre içinde seminere katılanlar işe gelmedi izinliydiler bize de seminer düzenlendi işten çıktıktan sonra ve günde 3 saat, biz koskoca inkılap tarihini 3 saatte işledik; yani sadece yaptık demek için düzenlendi. o zaman 100 soru vardı bizde 50; 4 ıklıydı cevaplar bizde 5... dedim..... hepsi mazeret geçemediniz işte diye başladı söze yine karşılık vermedim pek sonra 3. kez dolapları boşaltın alın eşyalarınızı gidin diyince; 7 yıldır burdayım 4 şube müdürü gitti, siz gidersiniz biz kalırız ayrıca sizin beni burdan kovma yetkiniz yok ha çalışmak istemiyosanız söylersiniz müdüre görev değişikliği yapar siz de başka memurlarla çalışırsınız dedim. yetmedi adama, yetmedi:KK62::KK62::KK62:odasından çıktım koridordayım hala arkamdan bi şeyler söylüyo en son sözlerimle yerin dibine soktum adamı; yan odada ki arkadaş geldi yanıma sonrasında "amayaaaa korktum senden" dedi.... aynı lafları sen söylesen aynı tepkiyi sana verirdim vildan abla dedim. haketmedi mi? etti ama seni ilk kez bu kadar sinirli gördüm dedi... :KK48: kızdırmazsan uysal bi kedi gibiyimdir dedim......

gerçekten çok sabırlıyımdır hatta bazen bu kadar sabırlı olmama kızıyorum da amaaaaa işte bardağı taşırmamak lazım. senin kv ve görümce bardağı taşırmayı bırak bardağı kırıyolar bile.....:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

aman dikkat et kuzum yaaaa..... annenn gelsinnn sen git yalnız kalmaaaa....

ben yılmaz erdoğan oyunlarını çok severim. haybeden gerçeküstü aşk diye bi oyunu var demet akbağ ile, iki kişilik bi tiyatro.... mutlaka izlemelisiniz bence.... orda sevgilisinin eski sevgilisinin düzenlediği barbekü partisine gidecek olan yılmaz, geç hazırlanan kadının ruj rengine takar. mevzu eski sevgililer sohbetine gider ve bi yerde der ki : "bütün sevgililerin hep beraber halay geçeriz, hemde çıplak; ekstra mendile de gerek yok sallancak bi şey varsa sallanır zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:" bi de arkasından her yörede düşünüyorum diyo.... karadeniz çok feciiii diye de ekliyoooo... birden aklıma o geldi niyeyseeeeeeee.....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sana da geçmiş olsun kuzummmmm, aman dikkat, mevsim geçişleri pek fena oluyo yaaaaa

plojo, çikolata, svitiii, kedicik (bu aralar pek görünmese de) hepinizi öpüyorum kızlar:KK60::KK60::KK60::KK60:

bugün kv de temizlik yaptık, çok yoruldummmmmm.... yarın da az kaldı onları bitircez, kapılar silincek, bir de cam kaldı... perdeler yıkancak onları da kocam taktı mı tamamdırrrrrr:KK50::KK50:

Amann neler soylemissin sen öyle valla bende korktum senden ama bende is yerinde hep oyleydim asla kendime laf söyletmezdim. Ama kv ye karşı öyle degilim nihayetinde eşimin annesi yapacak bir şey yok. Ama dün gorumceme söylendim . Bi sabahta siz kahvaltı hazirlasaydiniz bana dedim. Görümce annesi gittiginden beri bir bardağı yerinden kaldırmış degil yine. Bu sefer hadi evdeyim tamam da mesela çamaşırları 4 gün utulemedim içinde her akşamda söyledim bugun utu yapamadım kaldi falan diye bakalim ne diyecek diye ama yok ben kendi eşyalarımı utulerim beninkileri.birak dedi her seferinde sonuç saat 17:00'de başladığım ütü 19:00'da bitti tabiki hepsini ben utuledim. Dün o kadar aoylenmemin ardindan bu sabah kahvaltiliklari dolaptan cikarmis ve cay koymuştu ama cayida ben demledim bide patatesli yumurta yaptım yani iki tabak çıkardı diye beni kandırmış oldu.

Geçen akşam çok sinir oldum ama balkonda çamaşır vardı aklımdan çıkmış buda isten geldi yemek yedi üstünü değişti arkadasina gidecek balkondan havaya bakti yağmur var mi diye. Balkonda camasir var toplamak istemiyor olabilirsin ama bana deki major cok yagmur var ve çamaşırlar islaniyor ben toplarim zaten o gitti 15 dk falan gecti sonra aklima geldiki camasir var nasil firladim kocamda yardim etti topladik ama nasıl soylendim nasil kizdim varya esimde kizdi valla ama cok hakliydim ya.

Sweatcim sana gelincede ne giydirmek istiyorsan onu giydir ya boşver sonuçta ilk bebeğin nasıl istiyorsan öyle yap.

Gunaydin kiceler...
Benim kurbanimin tum Hediyeleri hazir paketlemesi vs de bitti.
Bu hafta ici bi ara kargoya vericem cokta erken vermek istemyorum..cabuk elinde olur diye dusunuyorum:) insallah begenir.
Gecmisi okudum ama hepinize yazacak zamanim yok su an misafir var ev tikis tikis opuyorm sizi..

Tunaydin kizlar :KK54:
hepinize mutlu pazarlar diliyorum
Nasilsiniz bakem:KK16:
Gecmisi takip ediyorum ara ara bakip cikiyorum :KK53: bi arada kelebek yakalamis beni:KK22:

Major senin su kv ile gorumceye bende gicigim artik:KK53: gorumce camasir olayinda siniri asmis senin yerinde olsam onunkiler balkonda yeniden yikanirdi:KK47:

Amayaa senden hic oyle sozler beklemezdim kiz cok iyi demussin :KK9:bravo sana hakedene verecen

Kelebek simdi nasilsin korkutmak gibiolmasin ama teyzem ucuncu cocuga hamileyken yuksek tansiyon sikayetiyle hastaneye gitti hemen sezaryens alip 8 aylik dogum yapti doktor gec kaldigini soylemis en basindan gelmeliydin demis biraz daha gec kalsaydin daha kotu olurdu demis yani o tansiyon normal degil bekleme yapma canim dogru doktora

Swity alindi olmamis canim

ben de daha önceden de yazmıştım ya ne zaman havuz görsem hep şey olur hayatımda diye..
AMAYAAA çok güldürdüişineee:-):-)
ahh ahh ça bben/QUOTE]

swity Allah sabir versin canim isin zor cocuga sari giydir yada giydirme sarilik olacagi varsa oluyor benim bildigim kadariyla dogar dogmaz ne kadar cabuk emzirirsen o kadar iyi kiz kardesim iki kez ameliyat olmustu ben kalmistim yaninda dpgum servisinde kimisi sari gostermiyor kimisi hep sari giydiriyor bi fark yok bence biraz batil

Mutku huzurlu pazarlar hepinizi öpüyorum.

Amayaa valla sana helal olsun ya ne güzel vermişsin ağzının payını. Ohh içimin yağları eridi okurken. Kendi eksikliğini başkasına mal etmeye çalışana böyle güzel vericen cevabı işte.

Kelebekçim ve Yağmurdamlası kızlar dikkat edin kendinize. Nası oldunuz bir ses verin? Kelebekçim sen ilaç kullanamıyorsun dimi? Yagmur damlası sen kullanabiliyormusun? Emzirirken nasıl oluyor ilaç kullanma?

Svitoşum öncelikle okul dileklerin için çok teşekkür ederim, canım valla bebekten sonra baya zor. Ama yapabilen de var yani. Benim kayınvalidem mimar ve eşim ilkokula giderken yüksek lisansa başlamış. O saatten sonra almış diplomasını. Azmeden yapıyor ama eşinden ve çocuğundan vakit çalarak yapılabilcek birşey. Şu an bile eşimle olmak yerine okula gidicem haftada. 2 gün. Çocuktan sonra baya zorlar o iş bence :)
Ya hastane çıkışına sen ne istiyorsan öyle yap. Bunlar hayatta bir kere ve önemli olan senin ne istediğin. Kayınvalidenede " hee sağolun fln dersin " tatlı tatlı suyuna gidersin sonra kendi bildiğini okursun. Kayınvalideler bazen çok iyi niyetten ve fazla sahiplenmekten gelinleri yerine düşünme hakları buluyorlar kendilerinde, annelik içgüdüsü bence bu birazda. Onları da kırmadan kendi istediğini yapabilmek en güzeli şekercim :)

Majörcüm valla şu görümceni gördüğüm yerde dövücem. Uyuzuz kendisine forumcana. Ya bi evlenme ihtimali yok mu? Gitsin evden bi düzen kursun kendine.

selammm kizcelerrrrrr:KK37:
yazmaya utansam da bugun tam 1e kadar uyumusuz kocislee:KK71:
simdi gezmeye ciktik arabadan sesleniyorum sizee:KK55:

haklisiniz hepiniz cok takilmamam gerek aslinda...bi de bi sey bekledigmden degil de belirsizligi hic sevmiyorum..neyse tam da CITIRCIGIN dedigi gibi yapicam ben begendigimi alip onlara da alirlarsa tesekkurlerimi sunucam:KK30:CITIRCIK kayinvalidenin azmini kutluyorum:KK9:

PLOJOOO instegramda en buyuk hayraniyiz Sezenim..dun esime gel sana arkadasimin tatli bebisini gostereyim dedim Sezenimi dedi:KK70::KK70: ailecek takipteyiz:KK73::nazar:
MAJOR senin gorumcen evlensin diyoruz ama kocasi onu 3 gune kapiya koyar:confused:
CIKILATAA sanki senin kurbaninn benmisim gibi geldii:KK6:ayhh cok heyecanlii:KK9:

Kızlar bir sürü düğün var ya düğünün biri çıktı aradan akşam iki düğün daha var.

Gorumcemi evlendirme olayına gelince onda şu an aday bile yok ki nasıl evlenecek. Hayret şaştım yemek yapaarken bana yardım etti salata falan yaptı dün söylendim baya ondan sonra oldu böyle buda illa söylemekle iş yapan türden :KK67:

GUNAYDN HEPINIZEEEEEEEEEEEE GECMISI OKUYAMADIM KIZCELERRRRRRRRRRRRR BEN MASALLAH COK SUKUR IYIYIM BOL BOL YATTM HAFTA SONU BUGUN KEYFM YERNDE ANNISTEYM MAMA YICEM SONRA EVIME GECICEM DUN KOCISE BIRAZ IS YAPTRDM AMA KALANLARI KENDM YAPMAM LAZM BU ARADA HEDIYELERIMI ALDM EN GEC YARN KARGOLARIM OBURGUN ELINDE OLUR KURBANIMIN :KK71::KK71: SURPRİZZZZZ KURBANIM BENIM OLDGMU GORUNCE INANILMAZ COKKKK SASIRICAKKKIIII:KK70::KK70::KK70:

X