Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlar alıntı yapamadım tüm mesajlar birbirine girmiş. Tüm alıntıladığım mesajları iç içe girmiş gösteriyor, forum fena karışmış.:confused::KK19:

Bana kabul geldi artık okullu oldumm. Gidip haftasonu defter kalem alayım bari renkli renkli:rolleyes::KK71::KK68::KK70:
citircikkkk canimmnm yasasin yuppiii sana iyi dersler simdiden :)

Asos canim allah kavustrsn kocacgnla insallah.... sende birlerle avutrsn kendini kafan dagilir ama aksam icin yapacak bsy yok :KK43: bol bol skype yada fotolasicaksniz

Aaaaa resmi unutuyodummmm
gördüm takılma kuzumm sivilcene bende çekicektim ama göz zevkinizi bozmak istemedim:63::63:

Asos canim allah kavustrsn kocacgnla insallah.... sende birlerle avutrsn kendini kafan dagilir ama aksam icin yapacak bsy yok :KK43: bol bol skype yada fotolasicaksniz

canımm birlerlede ne avunulur ya :eek::eek:onlarla ayrı kafayı yiyorum:eek::eek::KK47::KK47:
biz kocamla azcık odunuz fotolaşmak felan sizin işiniz:KK8::KK8: gerçi çok ayrı kalmadık çok ayrı kalsak nolur bilmem:KK8::KK8:

gördüm takılma kuzumm sivilcene bende çekicektim ama göz zevkinizi bozmak istemedim:63::63:

canımm birlerlede ne avunulur ya :eek::eek:onlarla ayrı kafayı yiyorum:eek::eek::KK47::KK47:
biz kocamla azcık odunuz fotolaşmak felan sizin işiniz:KK8::KK8: gerçi çok ayrı kalmadık çok ayrı kalsak nolur bilmem:KK8::KK8:
Hahahhahah allah iyilgni versn estg. Ne odunlugu camerada bakisirsnz iste :)... yeme kafayi birlerle ne tatlidr onlar smdi :) tabi sana sormak lazm

huhuuuu minnoşlaaarr :p
sonunda hafta bitti:KK45::KK45:ama bende bittimmm:KK45::KK45: bu birler beni çileden çıkaracaak:mad::mad:
ben hediyeyi almaya daha gidemedim ama yarın minnoşumaa hediyelerini alıcaam pazartesiye yollayacam inşallaah:KK69::KK69::KK68::KK68:

canım benimm toparlanma sevindimm:KK68::KK68: seni çok seviyorum ve güçlü duruşunuda. Allah huzurunuzu bozmasın:nazar::nazar:

canım o sivilcemi kzuumm:KK57: bende resmimi paylaşayım mı benim mayın tarlamı:KK31::KK31::KK31: sende bişey yok:KK70:

ay canım valla sanırım biz topikçek görümcene gıcığız:KK70::KK70: yaptığı hiç hoş değil tabiki senin önceliğin olacak arkadaşın bekar kızları niye eve topluyo ya orası sizin eviniz:mad: ben çok konuşmayım uyuz oldum:KK59::KK59:

tatlışkommm sağolasın gitti valla enişte gelmesinede daha çooook var:mad: kocam komple giderse ne yapcam bilmiyorum ev çok sessiz:KK22::KK22: yalnızlık zor allah kimseyi yalnız bırakmasıno_Oo_O

ay canım yaa niye kırdın enişteyi:KK14: neyse küsmemiş o_Obenim de bazen öyle ani çıkışlarım oluyo sobnra üzülüyorum
:KK22::KK22:

canım şu çekpasları bende söyleyecektimkiiii plojo damlaçikolataada yazmış:KK54::KK54: bide her banyodan sonra yaparsan uğraşmazsın:)

canımmm çok sevindimmm sende mi okullu oldunnnn:KK71::KK71::KK71: hayırlı olsun kuzummm:KK71::KK71:
Cok sagol asencim. Okul havasını da özledim. İyi oldu ya valla:KK6:

Senin eşinin baska sehre komple gitme ihtimalimi var?:KK51:
Ayyy okulli seniii hadi bakalım başarılar.
İngilizce olacak degil mi
Saol canım evet ingilizce :KK55:
Bu arada banyo hakkinda benim yorumum yok. 25 yillik bi evde kiraxiyim ben. Kuvet var oda boyle krem rengimsi mi desem ne desem bilmiyorum. Ben sadece hijyen olmasi axisindan kendim girmeden esim ciktiktan sonra domestos esliginde fircaliyip su tutuyorum o kaaaaa.... Zaten kuvetin onune de milyonculardan bi dus perdesi aldim o kadar. Dusakabin hakkinda ve onda kalan su damlaciklari hakkinda hic fikrim yooookkkk
Bizd kiradayız. Bizdede o naylonlardan var. Ne kirleniyo ne bişi:-):-)
Güzel dilekelrin içinde teşekkür ederim çoooook:KK70:

Plojo senin alintin düzgün olmamış anlamadım kii

Esim birsey demedi ama oyle yazasim geldi :)
Onumuzdeki haftada cok heyecanli olacakk:KK73:

Tatildeyiz kuzum hala,pazartesi donecegiz:KK39:evimi ozledimm phh..

Aaaaa resmi unutuyodummmm

Canim benim hemencik gecer o insallah en azindan bisyden dolayi,Allah beterinden korusun olsun :)
:KK19:
Az az en azindan,ya cok olsaydi :KK53:

Offf ne oldu yine bu siteye alıntı yapamıyorum.

Ne diyecektim heh Amayacim ya baya yaralar olmuş gercekten bebanthen sür hemencik iyilesir hafta sonu. Gunde 3 4 defa sür. Benimde cildim cok hassas hizma yapmak istiyorum ama.cesaretimi toplayip delemiyorum ki.

Plojoo bosver evi tatil bu kiz 2 gun sonra bitecek zaten :)

Banyoya gelince çamaşır suyuyla cok oynastim galiba boğazımda acayip bi tat var

Gorumceyide bosverin gitsin amaaann

Asoscummmm Allah kavustursun demeyi unuttum.... Kociskona kavus bir an evvel... Ama sinavi da kazansin ama sinavi kazanirsa bir muddet daha ayri kalacaksiniz. Ayyyy senin isinde zor be asencik...

Ayrica sivilce degil yara oldu yaaa... Bildigin bi suru sivilceyi patlamisim yan yana ve minicik sivilceleri. Sonra patlayan sivilceler yara olmus gibi.... Derim kalkti yaaaa.... İgnenin degdigi yerdeki derim kalkti. İlk yaptirdigimda sadece kizarikti. İple aldirdigim gibi. Sonra kuaforden cikarken bepantol krem surduler hani bebeklere de kullanilanlardan. Bi muddet bekledim kizariklik gecmeyince pudra surduk yolda rezil olmiyim diye. Eve geldigim gibi yikadim yuzumu ancak aynaya bakinca sok oldum. Yer yer kanadi bile. Simdide kabuk baglamis yara halinde... Makyajla kapatiyorum disari cikarken eve geldigim gibi de yikayip nemlendiriyorum. Bakalim gecer insallah carcabuk.

Hediye konusunda da abartmayacahimiza soz verdigimizi unutmayalim lutfen...

Benim netten verdigim 2 parca sey vardi. Yarin ulasacak bana yasasin ki... ama kv nin evini bocek basmisri. Kocamla ilaclamistik o yazlihindaydi. Dun kocam halilari yikamaya verdi. Yarin da kv ile evi temizliycez. Geliyim temizlik yapiyim dedi. Beraber yapalim dedimm... Bu gece de bizde kaliyo. Yarin kahvaltidan sonra temizlige gitcez. İs adresimi vermistim internete de, eve donerken ugrayabilirsem kargoya ugrayip alcam paketimi. Alamazsam pazartesi alir aksam evde paketler mektubumu hazirlarrr sonrada sali kargoya veririm... Sanirim persembe eline cekecek sevgili kurbanim. Umarim begenirr... Aslinda gordugum herseyi almakistiyorum ama....

Hahahhahah allah iyilgni versn estg. Ne odunlugu camerada bakisirsnz iste :)... yeme kafayi birlerle ne tatlidr onlar smdi :) tabi sana sormak lazm

hıııı ne tatlılar ne tatlılar gelde sev nena ablasıı topikçek hepinize 7-8 tane düşer:KK70::KK70:

Cok sagol asencim. Okul havasını da özledim. İyi oldu ya valla:KK6:

Senin eşinin baska sehre komple gitme ihtimalimi var?:KK51:

Saol canım evet ingilizce :KK55:

Bizd kiradayız. Bizdede o naylonlardan var. Ne kirleniyo ne bişi:-):-)
Güzel dilekelrin içinde teşekkür ederim çoooook:KK70:

bencede iyi olmuş kuzumm okumak insanı gençleştiriyo bence:KK49::KK49:
evet kuzum eğer mülakatı geçerse memlekete dönecek ağustosa kadar ayrıyız:mad::mad:

Asoscummmm Allah kavustursun demeyi unuttum.... Kociskona kavus bir an evvel... Ama sinavi da kazansin ama sinavi kazanirsa bir muddet daha ayri kalacaksiniz. Ayyyy senin isinde zor be asencik...

Ayrica sivilce degil yara oldu yaaa... Bildigin bi suru sivilceyi patlamisim yan yana ve minicik sivilceleri. Sonra patlayan sivilceler yara olmus gibi.... Derim kalkti yaaaa.... İgnenin degdigi yerdeki derim kalkti. İlk yaptirdigimda sadece kizarikti. İple aldirdigim gibi. Sonra kuaforden cikarken bepantol krem surduler hani bebeklere de kullanilanlardan. Bi muddet bekledim kizariklik gecmeyince pudra surduk yolda rezil olmiyim diye. Eve geldigim gibi yikadim yuzumu ancak aynaya bakinca sok oldum. Yer yer kanadi bile. Simdide kabuk baglamis yara halinde... Makyajla kapatiyorum disari cikarken eve geldigim gibi de yikayip nemlendiriyorum. Bakalim gecer insallah carcabuk.

canım yaa çok kötü olmuş o zaman ooo_O cildiyeyemi gitsen ki kafana göre kullanma bence bişeyler iyice yayılmasıno_O

Hediye konusunda da abartmayacahimiza soz verdigimizi unutmayalim lutfen...

Benim netten verdigim 2 parca sey vardi. Yarin ulasacak bana yasasin ki... ama kv nin evini bocek basmisri. Kocamla ilaclamistik o yazlihindaydi. Dun kocam halilari yikamaya verdi. Yarin da kv ile evi temizliycez. Geliyim temizlik yapiyim dedi. Beraber yapalim dedimm... Bu gece de bizde kaliyo. Yarin kahvaltidan sonra temizlige gitcez. İs adresimi vermistim internete de, eve donerken ugrayabilirsem kargoya ugrayip alcam paketimi. Alamazsam pazartesi alir aksam evde paketler mektubumu hazirlarrr sonrada sali kargoya veririm... Sanirim persembe eline cekecek sevgili kurbanim. Umarim begenirr... Aslinda gordugum herseyi almakistiyorum ama....
o benimmm o beniimm en uzak ben olduğum içinnn 2 günde bana ulaşıırr:KK31::KK31: diğer kızçeler sana yakın 1 günde gider:KK8::KK8:

Kizlar annemle babam bizdeydi bu akşam çaya geldile annem rüya görmüş rüyasında bana kumaş veriyormus beyaz renkmis sem hamile kalacaksin dedi bana bende :KK57: böyle oldum kii

aneeemmmmm:KK57::KK57::KK57: nasılda bildi yahuuu:KK57::KK57::KK57: söylemedin dimii olabileceğini:KK57:

Bepanten iyi gelir gerçekten. Bi denesen mi amayacım? Annemin yıllar önce bacağına kaynar çaydanlık döküldü. Doktor kesin iz kalıcak demişti. Annem üşenmeden her gün nerdeyse 1 tüp bepanteni bacagına boca etti. Hem acısını alıyordu hemde rahatlatıyordu ve ne iz kaldı ne birşey. Merhem olanın tedavi gücü çok yüksek canım.
hıııı ne tatlılar ne tatlılar gelde sev nena ablasıı topikçek hepinize 7-8 tane düşer:KK70::KK70:

bencede iyi olmuş kuzumm okumak insanı gençleştiriyo bence:KK49::KK49:
evet kuzum eğer mülakatı geçerse memlekete dönecek ağustosa kadar ayrıyız:mad::mad:

canım yaa çok kötü olmuş o zaman ooo_O cildiyeyemi gitsen ki kafana göre kullanma bence bişeyler iyice yayılmasıno_O
Yaaa işallah geçsin mi desem geçmesin mi desem bilemedim asencim? Neyse hayırlısı olsun işallah sizin için. Olurda mülakatı geçerse en kötü 1 sene çabucak geçer işallah
Kizlar annemle babam bizdeydi bu akşam çaya geldile annem rüya görmüş rüyasında bana kumaş veriyormus beyaz renkmis sem hamile kalacaksin dedi bana bende :KK57: böyle oldum kii

Yaaa valla geliyor haber yaa. Majörcüm rüya üstüne bu olay kesin geliyo bebiş..

o benimmm o beniimm en uzak ben olduğum içinnn 2 günde bana ulaşıırr:KK31::KK31: diğer kızçeler sana yakın 1 günde gider:KK8::KK8:

aneeemmmmm:KK57::KK57::KK57: nasılda bildi yahuuu:KK57::KK57::KK57: söylemedin dimii olabileceğini:KK57:

Bepanten iyi gelir gerçekten. Bi denesen mi amayacım? Annemin yıllar önce bacağına kaynar çaydanlık döküldü. Doktor kesin iz kalıcak demişti. Annem üşenmeden her gün nerdeyse 1 tüp bepanteni bacagına boca etti. Hem acısını alıyordu hemde rahatlatıyordu ve ne iz kaldı ne birşey. Merhem olanın tedavi gücü çok yüksek canım.

Yaaa işallah geçsin mi desem geçmesin mi desem bilemedim asencim? Neyse hayırlısı olsun işallah sizin için. Olurda mülakatı geçerse en kötü 1 sene çabucak geçer işallah

Yaaa valla geliyor haber yaa. Majörcüm rüya üstüne bu olay kesin geliyo bebiş..

Yok söylemedim tabikide ama annemin ruyalari hep cikar bide bende rüya gördüm ya bilirsiniz rüyalar haberci oluyor bakalım göreceğiz hayırlısı artık :)

Sudocrem'i bi arastirmani öneririm canim..Eczacin bilir :KK66:
Bu da bebekler icin ve bircok kisinin cidi icin kullandigi bir krem,arkadasimda cok memnun..

Biliyor musun bizde karar verdigimizde babam beni gelinliklerle ruyasinda gormustu bilmiyorlardi tabii :)
Ya hamilesin bence de ya da kisa zamanda alacaksin haberi canim insallah..

• Gunaydin gelinxikler...major haber kapida galiba, geldi geliyo bebissss :))) cok sevindim cookkkkk.... Kv ye gelince surpriz yap! İyi ki gitmissin anneciiiiiimmmm sen gitmesen belkide ben hamile olamazdim bi nefes aldirmadigin icinnnn diyebilirsin meselaaaa:-):-):-):-)
:KK31::KK31:evde donla sutyenle halay cektik sen yokken de diyebilirsinnnn.... Sende ki bu degisiminde cok mantikli bi sebebi olur ustelik, ogluna seni aikayet ederse falan.... Su hamilelik hormonlari beni ele gecirdi hayatim, ben ne dedigimi biliyo muyum dersin olur biter.....

Gunaydin citir gelinler...

Majorcan insallahhh bebis geliyodur oglusun topigin tek erkek bebisi olarak kanka istiyor hadi bi zahmet:)
Hatta amayadan da bi kanka bekliyorz insallah en kisa zamanda..
Citircikkk simdi okullumu oldun srn masallahhh..ben cok ozluyorm o gunlerimi yaaa:)hayirli olsun cnm.

Günaydın kızlar :)

• Gunaydin gelinxikler...major haber kapida galiba, geldi geliyo bebissss :))) cok sevindim cookkkkk.... Kv ye gelince surpriz yap! İyi ki gitmissin anneciiiiiimmmm sen gitmesen belkide ben hamile olamazdim bi nefes aldirmadigin icinnnn diyebilirsin meselaaaa:-):-):-):-)
:KK31::KK31:evde donla sutyenle halay cektik sen yokken de diyebilirsinnnn.... Sende ki bu degisiminde cok mantikli bi sebebi olur ustelik, ogluna seni aikayet ederse falan.... Su hamilelik hormonlari beni ele gecirdi hayatim, ben ne dedigimi biliyo muyum dersin olur biter.....

Senden mi bu sözleri duyduğuma inanamiyorum bi an nena mi o diye düşündüm yalan degil :)

Gunaydin citir gelinler...

Majorcan insallahhh bebis geliyodur oglusun topigin tek erkek bebisi olarak kanka istiyor hadi bi zahmet:)
Hatta amayadan da bi kanka bekliyorz insallah en kisa zamanda..
Citircikkk simdi okullumu oldun srn masallahhh..ben cok ozluyorm o gunlerimi yaaa:)hayirli olsun cnm.

Kanka hahahaa :) inanmayacaksınız belki ama benim kocis prenses istiyor ya kiz diye tutturmuş durumda bende erkek diyorum bakicaz artik hayırlısı :)

X