- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.421
İyi geceler kızçelerrrrr
havalar soğuyunca kendimi örgüye verdim
çoktandır örmüyordum şimdi kolay diye Masal'a atkıyla başadım yelekle devam edicem..
gerçi yaka falan acamıyorum ama kv ve annemden yardım alıcam
normade bence 2 isimlilerin uzunuktan dolayı bıkmaları lazım 2 isimden ama nerdeeee
bu arada finans üzerine mi yapıcaksın master'ı?
canımmm seni gerçekten iyi anlıyorum..
ama gerçekten çok güçlü bi kadınsın ki sen
eminim bu duyguların son baharın verdiği hüzündendir geçicidir...
zaten inşallahh en yakın zamanda bebiş gelicek kiii yürekten inanıyorum ben..
sadece biraz fazla naz yaptı
herşeyden güzeli aşık olduğun bi kocan mutlu bi yuvan var..en büyük zenginlik-şans bence...
en yakın zamanda da minik amayaa gelicek kii
bu arada sivilceleri kıkı tüyü hiiç dert etme fıstık gibisin valla bizzat gördüm
benim de hamilrlikten sonra göbeğimde kıllanma oldu...ben de ona takıldım..
insan hep takılıcak bir şeyler buluyor ki....
havalar soğuyunca kendimi örgüye verdim
çoktandır örmüyordum şimdi kolay diye Masal'a atkıyla başadım yelekle devam edicem..
gerçi yaka falan acamıyorum ama kv ve annemden yardım alıcam
Ya aslında benim de gözümde büyüyordu hep. Hele çalışırken hiç ihtimal vermiyordum ve açıkçası kariyer için ne kadar gerekli tartışılır. İş hayatında deneyim daha önemli bence. Ama şu an boş olmak yerinde başlıyim dedim. Okulda kalmam burda bulunduğumuz sürede birşey yapmış olurum. Akşam masterı seçtim olurda işe girersem diye. Benim de gözümde büyüyor. Ben birde oldum olası ders sevmem. Bakalım nası olurki
Aa doğru Masal onunla uyumlu sıradaki sana uysun. Bu arada benim eşim de 2 isimli ve o da 2 isim meraklısı.
normade bence 2 isimlilerin uzunuktan dolayı bıkmaları lazım 2 isimden ama nerdeeee
bu arada finans üzerine mi yapıcaksın master'ı?
Ay plojo ne guzel resimler paylasmissin nette...
Cok yorgunum bugun..keyifsizim de... Yagmurdandir umarim...
Benim bu kullandigim ilaclardan cene hizamda tuyler ciktigini soylemistim ya, dun igneli epilasyona gittim. Daha once de mayis haziran gibi biyiklar icin gitmeye baslamistim. Kuaforumde bu isi yapan kiz evlendi o ara. Onun dugun telasesinde ben arafigimda o yoktu o musaitken beni aradi ben olamadim bi turlu bulusamadik kisacaai. Sonradan vazgecmistim. Sun gidince biyik sakal ne varsa al dedim. Hafif kilo almis gibiydi. O arada teli caldi arayan israrli cikinca acti. Meger hamileymis hatta oglu olacagini bile ogrenmis... Bi tuhaf hissettim. Yanlis anlamayin sakin hamile haberleri almak icimi sizlatmazdi, neden ben Allahim da demedim hic, demem de... İlk eplilasyona baslasigimizda dugunun dolayiaiyla devam edemesik simdi de bebek sebep olcak yarim kalmaaina geliba dedim... Alenen dedim, zaten icimde de pek tutamam. Allah saglikla kucagina aayi buyutmeyi nasip etsin.... Ancak icim burkuldu galiba ilk kez. Huzunlendim. Cocugun bir eve katabilecegi bir cok seyi, kokusunu sesini nesesini endisesini dusundum,hayal ettim.... Ve kendimi cok yorgun hissettim. Korku kapladi biraz icimi, kovmaya calistim...pek basarili olamadim galiba.... Bide biyiklarim seyrek olmasina ragmen inatci ciktilar. Ufak tefek yaralarim oldu yuzumde. Ergen gibi sivilcelerim de var zaten omru hayatimdaergenken bile olmasiklari kadar hemde. Kendimi cirkin ve bombos hissettim. Hatta o kadar huzunlendim ki iki damla gozyasim dahi akti.... Buhran coktu icimde, gitsin istiyorum gitmiyo....
canımmm seni gerçekten iyi anlıyorum..
ama gerçekten çok güçlü bi kadınsın ki sen
eminim bu duyguların son baharın verdiği hüzündendir geçicidir...
zaten inşallahh en yakın zamanda bebiş gelicek kiii yürekten inanıyorum ben..
sadece biraz fazla naz yaptı
herşeyden güzeli aşık olduğun bi kocan mutlu bi yuvan var..en büyük zenginlik-şans bence...
en yakın zamanda da minik amayaa gelicek kii
bu arada sivilceleri kıkı tüyü hiiç dert etme fıstık gibisin valla bizzat gördüm
benim de hamilrlikten sonra göbeğimde kıllanma oldu...ben de ona takıldım..
insan hep takılıcak bir şeyler buluyor ki....