- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.481
ya ev varya fena fena yumoş kokuo misss misss butun apartmanm koktu mavi yumoş
işi bırakmadm yerime birini bakıolar sanırım bu hfta son bakalım
ben pembe vernel kullanıyordum öyle güzel anlatmışın ki bitince mavi yumoş alıcam
sağolun kuzular, ben her sayfayı okumadım ayprensesinin bi yakını mı vefat etti? başın sağolsun eğer öyleyse ben kaçırmışım sanırımmmm...
benim ameliyetım iyi geçti sanırım 1 saat bile kalmamışım ameliyatta. ertesi günde kurtlandım ayaklandım hemen. zaten o gün çıktık hastaneden. veeee bugün itibariyleeee çorabımı da kendim giydim, tamamdır bu iş, en azından kendim giyip soyunabilcem sanırım artık oh beeee.... benim için en zor kısmı bu çünkü, ablam yıkadı sağolsun beni. bebekken yıka, 5 yaşına kadar yıka tamama da 32 yaşında da yıkatınca kendimi ablama olmuyo yani, tuhaf hissettim... şimdi çok çok çok iyi sayılırım.
bende eşime kızdım biraz. ablam bizde kaldı bikaç gün ama dünden itibaren kv bende. bana baksın diye. sağolsun bakıyo sorun kv değil zaten. dana eşim, ablam bizdeyken gece pek evde durmadı ablam çekinmez desem de sanırım kendi çekindi. yada ben öyle düşünüp anlayış gösterince b*kunu çıkardı sağolsun. düşün ablam varken ctesi günü maça bile gitti. fanatik ya. hadi dedim zaten evde durmıcak ses etme. ama akşam annesi vardı, 12-8 çalışacak bu hafta. öğleden sonra 4 te geldi 6 da çıktı kahveye. ordan da işe gidecekmiş. bozuldum. bu saatte mi gitcen işe dedim ordan geçerim gelmem dedi. dedim şimdi kadın ilk kez kalıyo şimdi üstüne alınır hiç bi şey demiyim. sabah 8 de çıkıyo işten saat 9 oldu adam yok. telefon açtım arkadaşının dükkanındaymış. aferin dedim kapattım. geldi bikaç dakikaya. hadi ablamdan çekiniyodun anneneden de mi çekiniyosun dedim suratta astım. gittim mutfağa kahvaltı hazırladım. ona bile kalkmadı. arkadaşının dükkanında mı yaptın kahvaltıyı da dedim hayır fabrika da dedi. iyi yapmışsın tebrikler dedim. ne kalktı nede gönlümü almaya çalıştı. yani ben ameliyat olmuşken maça gitmesini anlamaya çalışırken onun beni bu denli yalnız bırakması ellerimi titretiyo sinirden. dua etsin devran dönmesin sadece bunu söyleyebiliyorum.
canım erkekler biraz odun..biz hastalık gibi durumlarda biraz daha hassas davranmalarını bekliyoruz haklı olarak...ama odunluk içlerine işlemiş sen konuşsaydın keşke bu ilgisizliğin beni üzüyor gibilerin de..yoksa erkekler surat asmakla anlamazlar dan diye söylemek gerek üzme sen kendini...