Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Benimkide bana kimin ciktigini soyledi,heyecanim gitti cunku biliyorum degisik bi huy ondaki biliyor
Oyle de cikti

Fiyat icin bi kota yok di mi?
vay beeee enişteye bak sennnn..... 6. his mükemmel yaniiii......

fiyatttt... bence abartmamalı kimse ama kota da koymanın bi gereği var mı bilemiyorum. herkes gücünün yettiğini gönlünden geçeni alır diye düşünüyorum... ama elbette hiç birimiz bütçemizi fazla zorlamayalımmmm....

Amayaaaaa kuzum ellerine saglikkk
Cok guzel oldu kiiiii
simdi de bana kim alcak onun merakindayimmm
Hayatima heyecan geldiiii
Bu arada esine cok guldummm 29 ekim cekilisii

PLOJOMM yine bi soz nisan etkinligi var galibaa
Sular da geleydi iyiydiii
evet tatlım bence de iyi oldu, ama en heyecansız benim... benim de durumum zor bi de öyle bak olaya.....

bu arada şunu açıklıyım... resimleri telle çektim. ilk çekilişi yaptığımda hemen telden atabileceğimi düşündüm ama boyutu yüksek gelince, önce tüm çekilişleri yaptım... resimleri pc ye attım, bi program var onunla boyutlarını küçülttüm... sonra buraya yazmaya başladım ve sırayla resimleri de koydum... böyle yaniiii....

Amayaaaaa kuzum ellerine saglikkk
Cok guzel oldu kiiiii
simdi de bana kim alcak onun merakindayimmm
Hayatima heyecan geldiiii
Bu arada esine cok guldummm 29 ekim cekilisii

PLOJOMM yine bi soz nisan etkinligi var galibaa
Sular da geleydi iyiydiii

Elektrikler gitti canim malum bulasik mak,kombi,elektrik supurgesi acisindan
Nryse ki geldii
Diger evlenen 2 kuzenimin ablalarinin sozu var bu seferde
Bayramin 3. Gunu de gecen aksam sozu olan esimin yegeninin nisani bitmek bilmiyor

Esime simdi ben kime viktim deyip duruyorum

Simdide basina eksidim ben kime ciktim sence diyee

Evet kota olmasin zaten herkes karsisindaki icin ozel birsey dusunecektir

kızlaaaarrr
geldimkiiiiiiii
baktımm taam çekilişiler yapılmışşşşş bana çıkanıdaaaa aldım hemeenn çok heyecanlııı
ben kendimce bi hediye düşünmüştümmm daha önceden bana gelse hoşlanacağım hatta çok beğeneceğim bi hediye ama acaba aldığım kişi beğenir mi
ya da ilgisini çekermi bilemedim kararımı da değiştirebilirimm heeyy hediye aldığım arkidişimm beğenir misin kiiii
neysee bugün arkidişlerle ğpikniğe gittik baya oturmuşuzz geldim banyo çamaşır at bulaşıklarım vardı onları yıka ancak oturdum
yarında adresimi iyice öğrenippp amayaya yolluyorummm

evet bi tek benimki kaldıı amaya tatlış ben sana face den atsam olur mu yarın öğlene inşallah atmış olurum en geç 4 e kadarda olabilir
böyle bişeyi üstlendiğin için teşekkür ederizzz gerçekten topiğimize ayrı bi hava kattıı yarında ayın 15i süper bi tarihe geldi şu çekiliş işi

dün oluşturduğum listeye göre çekilişleri yapıyorum...

İlk olarak ASEN7nin kime hediye alacağını belirliyorummmm....

baktım kiiiii

tamammm paylaşmıyoruuuuzzz zorlamayınn söylememmmmm

Selammm kizlarrr amayaaa sana cok tesekkur ederm boyle bir sorumlulugu aldgn icin super bir cekikis oldu acaba bana kim hediye alcakcok merak ediyrm...neyse super oldu heide isi herkes butcesine gore alsn kimse zorlanmasn

bu arada sanırım amayayı alıntılama rekoru kırdım heyecanımı anlamışsınızdır
evet tatlım ilk kez bu kadar ard arda alıntılandımmmmm

benim hediye aldığım arkadaş azcık beklemek zorunda kalacak... bendeeee bekliycem çünkü; internetten verdim siparişimi ve taaa ayın 24 ünde ulaşacakmış elime, pehhhh!!! bi de ben burdan vericem kargoya 2 günde anca eline ulaşacak gibi.....

Selammm kizlarrr amayaaa sana cok tesekkur ederm boyle bir sorumlulugu aldgn icin super bir cekikis oldu acaba bana kim hediye alcakcok merak ediyrm...neyse super oldu heide isi herkes butcesine gore alsn kimse zorlanmasn
evet kimse zorlamasın bütçesini.... önemli olan niyet.... hepinizin yüreğine sağlık.... çok güzel olacak bence de....

pekiii ne zaman yollamalıyızz tatlış erken gidenler olursa anlaşılır kii hemen kime kim çıktığı acaba hediyesini alan topike yazmasa mı hemen mesela ayın 28 inde resimler paylaşılacak mı desek ya daaaaa resimler paylaşılıp kimin aldığı mı söylenmeseee

bana mı alıyosun kız benim mesajıma yazdığına göreeee

olabilir tabiiii belki de sana alıyorumdur... kim bilir?????

haklısın tatlım bence de bi tarih belirleyelim herkes resimlerini o zaman paylaşsın... herkes o tarihe kadar çatlasın meraktaaaannnn

olabilir tabiiii belki de sana alıyorumdur... kim bilir?????

haklısın tatlım bence de bi tarih belirleyelim herkes resimlerini o zaman paylaşsın... herkes o tarihe kadar çatlasın meraktaaaannnn

topik 2 ekim 2013te açılmış.... öyleyse herkes 2 ekim 2014te paylaşsın mı resimleriii :)

tamam o zaman canım burdan duyurmuş olalımm 2 ekime kadar hediyeler herkesin eline ulaşsın daha önceden ulaşsa bile 2 ekimden önce resim paylaşılmasın :) kim kime aldığını hediyenin kimden geldiğini söylemesiiiinn

evet bence de öyle olsun.... bide hediyesini hazırlayan paket şeklinde çekip koysun resmini... bunu istediğimiz zaman koyabiliriz.... sonra da hediyeler paylaşıldığında da görülmüş olur hem paketli hem de paketsiz halleriiii....

Iyi aksamlar kizcelerrrr
Ne guzel hepimiz cekilis heydcanindayiz
Esim de diyo kimsevsana gondermezse gorursun
Ne zaman kargoya vericektik?
Neyse ayin 15i kocisin maas gunu hediye ondan gelicek cok sevdigim arkadasima
Biz de bugun yine Masal hanima alisveristeydik..batirdi bu kizce bizi

iyi geceler svitiii.... inşallah öyle göndermemezlik olmaz; hiç hoş olmaz gerçekten...... ben olacağını düşünmüyorum. yine de son anda bir sorun olursa gönderemeyecek durumda olan bana bilgi verirse kimse hediyesiz kalmazzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…