- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.461
huhu ben geldimmmmmmmmmm
ikea mıııııııı en sevdiğimm o ikeanın kıymetini bill sivitçimm ordaki çerçeveleri çok beğeniyorum yaaa en büyük hayalim ikeayı talan etmek
ooo kolay gelsin tatlımm bitirde resmini çek puzzle nınnnohh ne güzel olmuş yürüyüş..benim tek yürüyüşüm her gün iş-ev arası 15 dk o da sayılmaz zaten
puzzle aldık da ben tek başıma yapıcam sanırım bizimkine sıkıntılar basıyor
bitince gururla foto yüklerim buraya
ben de burdayımmm... ama birazdan temizliğe gidicem hüüü
bu arada bu sabah öğretmnler günü şerefine eşime salonda süper bi kahvaltı hazırladım..pek mutlu oldu aşk tazeledik
bi dee 18 ağustosta evlenen bi arkadaşım hamileymiş..dün gece öğrendim vee annelik iç güdülerim kabardı
kahvaltı boyu bebek muhabbeti yaptık kocişlee..ah ahh ama beklicez yaza kadar son bi tatil yapalım dedik..ama bi hamile haberi daha alırsam siz de benden bi haber alabiirsiniz
oyyy benm evimi b.k götürüyo şuan yarında ben yapcam temizlik off :26:slm kızlarr...iyi hafta sonları herkeze..kimse yok bugun herkez gezmelerde sanrım...
bu sabh annem aradı ve ablamın kv annesi vefat etmiş. enişte bizimle konsumuyo bizde öyle ama yinede aradık ilkinde acmadı 2.mesgule attı..annemde aksma arayın dedi. içim daraldı üzüldüm çook kadını severdim.
eşimle bi güzel temizlik yaptık.köşe bucakk banda ewede bu temizlik iyi geldii...
valla prenses en güzelini yapıyorsun..yapınca teşekkür etmek yerine yapmayınca niye yapmadın demek lazım..yoksa benim gibi böyle bi yandan bel ağrısıyla beraber sinirle oturursun...benimkide ilk aylarda çamaşırları toplar,bulaşık mak.boşaltır,siler,banyoları bile ciflerdi...ama ben akılsız kafam her yaptığında binbir minnetle aşkııımm ne gerek vardı ben yapardım falan dersem yapmaz tabii..senin gibi olcan çamaşırları mı topladı neden bulaışk mak.boşaltmadın dicen...
umarım çok geç değildir...evde devrim başlatıyorum bu haftadan itibaren..ya beraber yaparız ya 100 tl veririz kadın çağırırız ya da evi b.k götürür...
şimdi çıkıyorum ben annemlerde yemek yicez ordan da hep beraber ikeaya gidicez.prenses senin salonda da var şu film şeridi çerçeveler var ya ondan alıcam
gece uğrarım..sizsiz olmaz öptüm hepiciğinizi ....
ikea mıııııııı en sevdiğimm o ikeanın kıymetini bill sivitçimm ordaki çerçeveleri çok beğeniyorum yaaa en büyük hayalim ikeayı talan etmek