Merhabalar güzel kızçeler,
Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederiz. Çıtır daha iyi. Hareketlendi. Neyseki atlattık
amayaacım nası tatlı bir lokum o ya. Valla bayıldım keşke yakın olsaydık ta şöyle bir güzel sevseydim onu. Hepsi çok güzel bunların gerçekten kötü kalpli hayvan yok ne yazıkki kötü kalp insanlara has birşey. Gerçi özellikle vahşi yetiştirilen hayvancıklar oluyor ama onlarda sahipleri yüzünden öyle oluyorlar. Bayıldıım köpüşe çok tatlı canım. Oyyy sizde kuşta mı var. Ya çok şeker oluyor kuşlar ve ne güzel açık özgür bir ortam sağlamışsın onlara. Ne kadar pisletselerde onlar eminim hallerinden çoook memnundurlar. Ne akıllılar siz ordayken girmiyorlar kafeslerine.. Bir de kuş beyinli derler.
Bir de yarın ki sınavın çoook güzel geçsiin işallah.
Atlascım merak ettim nasıl oldu kekin?? Mahlep çok duyuyorum bu ara nasıl bir tadı var acaba.
Svitoş çok komik olmuş kayınpedere yakalanman :) Murphy kuralı işlemiş gene. Hep işler namussuz. Ooh demiştir içten içten bizim gelinin keyfi yerine
halbuki canı çıkıyor kızçenin hamiş hamiş koşturuyor haberleri yok
Damlaçikolata gördüm sizi.. ne güzel olmuşsunuz ana oğul gezmelerde.
Eşinle de ne güzel kavuşuyorsunuz. Keyifli mutlu bir haftasonu geçirin işallah.
Plojocum valla ne güzel demişsin. Aynen burası yeni gelinler topiği. Yeni gelinler ve kendini her daim yeni hissedenler. Valla senemiz geldi. Ne çabuk geçti hiç anlamadım.
Kübra hoşgeldiinn
Bizde eşimin arkadaşına davetliyiz bu akşam. Hepinize şimdiden eşlerinizle musmutlu bir haftasonu diliyorum. Sağlıklı mutlu, huzurlu olalım.