Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bendede iltihap vardı cnm,hatta rahim ağzında ufak birde yara vardı..İltihap engelliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde bebeğim iltihap sorununu çözdükten sonra oldu.Yaklaşık 4-5 ay uğraştım iltihap ile..İltihap bittikten 4 ay sonrada hamiş kaldım..İltihap için soğan kürü falan var denedinmi hiç,bol bol su içmeni öneririm.İltihap sorununu çözmeye bak cnm,sonra bir bakmışsın hamişsin:KK70:

içiyorum cnm günde mutlaka 2 kg içiyorum...bnmde şubattaydı bnmde 4 ay olmuşşş inşş bnde hamile olurm...
o sıralar yanma fln oluyodu cok şükür şimdi yok..su işe yarıyor sanrm...

içiyorum cnm günde mutlaka 2 kg içiyorum...bnmde şubattaydı bnmde 4 ay olmuşşş inşş bnde hamile olurm...
o sıralar yanma fln oluyodu cok şükür şimdi yok..su işe yarıyor sanrm...
Off o yanmalar çok kötü ya,birde kesinlikle kafana takma cnm,ben hamile kalmadan 1 ay önce tatile gitmiştim çok rahatladım kafandan at demiyorum çünkü gerçekten atılmıyor hep aklının bir köşesinde oluyor bebek,rahatlamaya gevşemeye çalış yeter bence,ben çok aceleciyimdir,tam ümidi kestiğim ay bebeğim oldu.Hatta o ay eşimi doktora göndercektim:KK45: Birde hamile kalmadan önce adetlerim düzensizleşti ya erken gelirdi yada geç..Seninde gecikmiş belkide yakındır inş:KK70:

Off o yanmalar çok kötü ya,birde kesinlikle kafana takma cnm,ben hamile kalmadan 1 ay önce tatile gitmiştim çok rahatladım kafandan at demiyorum çünkü gerçekten atılmıyor hep aklının bir köşesinde oluyor bebek,rahatlamaya gevşemeye çalış yeter bence,ben çok aceleciyimdir,tam ümidi kestiğim ay bebeğim oldu.Hatta o ay eşimi doktora göndercektim:KK45: Birde hamile kalmadan önce adetlerim düzensizleşti ya erken gelirdi yada geç..Seninde gecikmiş belkide yakındır inş:KK70:

bnde gönderdim eşimi dr.a..iki ay daha verdik kendimize olmazsa tekrar gitcek bende gitcem...
test yaptım cnm 15.gün ama negatif cıktı...bugun 17.gün belirti de yok tap diye gelicek sanrm...

Al bendende o kadar,bizim apartmandada yaşıtım var yok degilde hepsi kafadan kontak:-) karşı komşum benimle yaşıt ama şizofren,eltim var kıskançlıktan kıçını döner gelmez bile,eşimin amcasının gelini var oda eltimle birlikte,o ne yaparsa digeride onu yapar,dengesizlerin içinde kaldım bu apartmanda..Ahh kayınpeder tapuyu verse eşim satıp kaçacakda,vermiyorki biliyor gitcegimizi:mad: Diger kalanlarda annem yaşında kadınlar zaten:KK47:
Canim sen gene ailenle ayni shirdeymisin ben gurbetteyim kimsem yok..ahh ahh yanlizlik cok zor.ama senin isinde zormus valla aile apartmani bogar insani...

bnde gönderdim eşimi dr.a..iki ay daha verdik kendimize olmazsa tekrar gitcek bende gitcem...
test yaptım cnm 15.gün ama negatif cıktı...bugun 17.gün belirti de yok tap diye gelicek sanrm...
İnş cnm,emin ol en beklenmedik anda pat diye gelir minigin...
Canim sen gene ailenle ayni shirdeymisin ben gurbetteyim kimsem yok..ahh ahh yanlizlik cok zor.ama senin isinde zormus valla aile apartmani bogar insani...
Aile apartmanı gerçekten zor ya,yabancılarda var ama dedigim gibi onlarda teyzeler..Zaten eşim hiç istemiyor burda oturmayı,akrabalarından biraz olsun uzak olmak için,onlar üst katlardaki dairelerde,biz alt katlardan yana kullandık seçimimizi,yoksa amcasıyla karşı karşıya olcaktı dairemiz,bir üstümüzdede eltim ve amcasının oglu olcaktı..Çıldırırdım heralde onların içinde..Kat bile çok farkediyor gerçekten..Allahdan ailemle aynı şehirdeyiz en fazla 15 günde 1 yanlarında oluyorum..

Saol cnm,insanın bazen gerçekten canı yanıyor heleki benim gibi tek olunca çok zor oluyor bebişe bakmak,ama onun bir gülümsemesi herşeyi unutturuyor:KK36:
herkes aynı şeyi diyo seneye istediğimde inşallah olur:KK45::KK45:

Su coklu alintilama isini bi ogrenemedim...
YAGMURDAMLASİ 50 gunluk olduk canim bu gun bende yanlizim kimsrm yok yanimda ama genede deger...
ASENCİMMM.hic erteleme bence bambaska bisey sitem etsekte sikayetci diiliz o gulus onrune omur katiyor..
seneye inşallah benimde olur bi tontişimm:emir_bebek::emir_bebek:

cümletennnn selamlarrrr minnoşkolarımmmm

he ya tepişio bnm çılgın kızzz yaramazzz cimcime bnmkı bı gorseencok tatlı ben dun gördüm kocamn olmuss teyzesiii

herkes aynı demekkı battık mı tam batalım dıoz ozellıkle bız kadınlar beyın mkanızmamız nasıl claısıyorsa :KK70:yınede ıyı yapmıssın gule gule kullanın cıcılerınızı

ya thmın edebılıyorum cok ozlıcem ılk dogdugu zamnlarnı o yuzden hele bı dogsun hıc sıkılmıcam gece gunduz aglasn ısterse annasının mınıgı

sen zaten unuttun burayı seker majorrr hıcc bız varmyz yokmuyuz hıcccc yani:KK70: saka bı yana su senn kayınvalıdeyı gebertecem valla sabrımı zorluo oyle sabrlıda deılım dıorum bana gonder dıe gondermıosnda ya afedersnde ona esınle senn bebek dusunmenden yanı ne her b.. karısıo tobe estf. kufur edesm geldı

gecmıs olsn cıddı bsy varmı kırık cıkık hay allah kotu olmus kedıcım

ay yerım ben onu tombıklesmeye aday olddu oglusumuzzzz anasını yoruo bizde optuk sizi

sende hg aramıza:KK52:

sen evet ıplerı kopardın senıde majorude dovucem ben banane:KK11:...

ohh balkonunuz cıcı olmustur evınde cok gusel zaten hele korıdorundakı halın muazzam dı hıc unutmuyorum o hol e o halı cuk oturmustu zevklı hatnsun vesselam neyse ıste cıcılerınızı gule gule kullanın sekerımmm:KK70:

ay kıyamam yaaa olsun uyutmasn ozlersn bu gunlerıde buyudukce zorlasıcak bebeklerımız bence yınee enmasum hallerı

sen bı ınstagram acarmsn pasamızı gorelım yaaaa :KK71:
dövme beni nenoşşş:KK23::KK23::KK22:
geldimkiiii:KK73::KK73::KK73:
kızz nasıl hatırlıyosunnn üstünden 1 sene geçti resmen:piltifatın için de tesekkür ederim nenoşumm:KK19:

slmmm kılaaarrrrr
nasılsınızzzzz

majorr kv hiç takma eşinde istiyorsa yap cocuk...
ablmın kv.desii de ablmlara "cocuk için 3 yıl bekleyin benm emekli olmama 3 yıl var" demişti.....
ablamda onn keyfinimi beklicem ona mı sorcam demiştiii...sonra ablm rahatsızlaşınca mecbur bıraktıııı 3 yıl vardı dahaaa cok da tınnn....
boşver istiyorsan yaapp...ben aralık ayından beri bekliyorum...
annemler kvler inceden msj atıyolar olsn diye ama olmuyorr :KK43:(

KELEBEK
iyi cnm kırık cıkık yok cok şükürr hergün daha iyiyimm...
iyiyiz csanım sen nasılsınn:KK39::KK39:

herkes aynı şeyi diyo seneye istediğimde inşallah olur:KK45::KK45:

seneye inşallah benimde olur bi tontişimm:emir_bebek::emir_bebek:

dövme beni nenoşşş:KK23::KK23::KK22:
geldimkiiii:KK73::KK73::KK73:
kızz nasıl hatırlıyosunnn üstünden 1 sene geçti resmen:piltifatın için de tesekkür ederim nenoşumm:KK19:

iyiyiz csanım sen nasılsınn:KK39::KK39:
ayiptir solemesi hafizam cok kuvvetli :) bu arada tlfndan grebiliom intrnettn kocam pazar gunu gdio ankaraya 5gun yokkk iimdatttt napcam bennn:KK43:

ayiptir solemesi hafizam cok kuvvetli :) bu arada tlfndan grebiliom intrnettn kocam pazar gunu gdio ankaraya 5gun yokkk iimdatttt napcam bennn:KK43:
Kelebek bak cnm ayagım ugurlu geldi..1 İstanbullu daha geldi:-) Yakında arkadaşımıda getircem buraya,bugün telde konuştuk oda gelmek istiyor buraya,tatilden gelsinde üye olcak hemencik:KK70:

Gunaydin citir gelinler..bu gunhic yorgun diilim kiii cok sukur oglum dun gece baya uyudu sanirim boyle boyle duzeliyoruz..haydin gelin iki lafin belini kirakk:)

selam kızlarr beni kim dövmek ister malum bir görünüp bir kayboluyorum.

plojo sezoş kocaman kız olmuş yerim ben onu :)

Asencim seninde balkonuna bayıldım biizmde öyle geniş balkondu ama kv gıcık kapattırdı balkonu duvarıda kırdık mutfağa kattık. hiç istememiştim tek balkon çünkü. 1 balkon daha var ama 1 mt sadece çamaşır asmaya yarıyor.

selam kızlarr beni kim dövmek ister malum bir görünüp bir kayboluyorum.

plojo sezoş kocaman kız olmuş yerim ben onu :)

Asencim seninde balkonuna bayıldım biizmde öyle geniş balkondu ama kv gıcık kapattırdı balkonu duvarıda kırdık mutfağa kattık. hiç istememiştim tek balkon çünkü. 1 balkon daha var ama 1 mt sadece çamaşır asmaya yarıyor.

Senin kayinvalideye kismet sart..:KK9:

Evet canim buyuyor masallah,banyo yapinca su cekiyor diyorum ben 1 gun bile fark ediyor resmen bebislere..
Ben kiziyorum acikcasi ozletiyorsun :KK19:
Tabii sıkıntı olmasinda arada bi yokla sen:KK53::KK70:

Malum kinayi atlattik,cok guzel oldu..Dugunde bitti mi tamamdir ama Sweat bana gulecek ki Eylul'de diger kuzenimin sozu olacak insallah :KK53:

Sizin iyi oldugunuzu okuyunca cok seviniyorum..

Amayaa nirdee?

Cikilatt uyumussun sevindim yavas yavas oturuyor sanirim,kac saate cikti gece uykunuz?arada bi ariza oluyor ama olsun:KK53: yavrucikilat iyi olsun yeter ki:p

Cok oynadim behh,hemde oynadikca enerji depoladim sanki:KK70:

Malum kinayi atlattik,cok guzel oldu..Dugunde bitti mi tamamdir ama Sweat bana gulecek ki Eylul'de diger kuzenimin sozu olacak insallah :KK53:

Sizin iyi oldugunuzu okuyunca cok seviniyorum..

Amayaa nirdee?

Cikilatt uyumussun sevindim yavas yavas oturuyor sanirim,kac saate cikti gece uykunuz?arada bi ariza oluyor ama olsun:KK53: yavrucikilat iyi olsun yeter ki:p

Cok oynadim behh,hemde oynadikca enerji depoladim sanki:KK70:
Ohh ohhh kotu enerji atilip taze mis enerji depolanir oyle gunlerde tamda lazimdi dimi ama..
Su an 2.5 saat 3 falan buluyor gece uykumuz bazen sartel atio tabi:) olacak o kadar diyorum...daha uzar ama dimi uykular?

Ohh ohhh kotu enerji atilip taze mis enerji depolanir oyle gunlerde tamda lazimdi dimi ama..
Su an 2.5 saat 3 falan buluyor gece uykumuz bazen sartel atio tabi:) olacak o kadar diyorum...daha uzar ama dimi uykular?

Aynen oyle oldu,tamda zamaninda :)

Masallah canim,uzayacak tabii..Emme araliklariniz uyku zamanlariniz oturdukca daha keyifli..
Suan maksimum 5 bazen 6 saatteyiz..Tabi bunu tamamen Sezen ayarliyor..Suan gece kan sekeri olayi bitip uyku duzeni oturmaya basladigindanda gece beslenmesine mudahale etmiyorum..

Gunaydinlar kuzulaar:KK47:
Bu aksam evimize donuyoruz...
Hem evime gidicem seviniyorum hem de burda annemlerle cok mutlu ve rahatim...icim buruk..neyse onlar da 2hafta sonra donuyorlar bursaya:KK49:
KELEBEKKK demek cok giremicen kkya:cry:ozlucez ki seni...bol bol annenlere git bize baglan:confused:
MAJOR kvnin kiradaki evini siz kiralayin:KK70:biz bile stres oluyoruz valla..
PLOJOM biz de seni ozledik...sizin dugunler bitmez kiii:polsun oynayip stres atarsin mis gibi..Sezen de geliyor mu artik dugunlere?
CIKOLATAAA insallah duzene girer uykusu..gerci ist.a gidince rahat edersin kocani ozlemek disinda:KK23:

X