- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.441
kızlarrrrrr bsy soriciiim lohusa gecelıgımı lohusa pıjaması mı hamısler ne gydı hastanede yatarken bı soyleyeblrmsnzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bnmde sezeryan olursa kasımın son haftasına falan denk gelıyor bakalım hayırlısı masallah adıyla yaasn cok guzel adı varmıs[/QUOTE]Saol cnm,genelde bebişler beklenen dogum tarihinden 1 hafta önce veya sonra gelebiliyormuş.Senin bebişde kasımda gelebilir,sen hazırlıklarını yap bekle prensesini,bellimi olur belki benim prenses gibi yaramaz çıkar Adını İlayda koyduk cnm,senin bebişde adıyla yaşasın inş,eylül isminide severim Hamileligin nasıl geçiyor,bir sıkıntın var mı?
Teşk cnm,Allah sanada kucagına almayı nasip etsin inş..iyi tatilleeerrCok sukur yoldayiz kalan %10 sarjimla size yetisiyorum :)
Kelebek valla cildircaktim kocanin ustune atlicaktim da neyse cenemi tuttum da kavgasiz cikabildik :)sen iste misin bu hafta?
PLOJOMM hava aciyomus galiba yarin hadi insallah..saglik ocaklari cok ilgili diye ben de duydum ama bizim banka ilgisi izin qlip gidemiyorum ki sen tetenos olmustun dimi doktorum bana bir sey demedi de...
Bu arada yagmur damlasi arkadasim hosgeldin aramiza...gule gule buyut bebisini..
Cnm ben ikisindende aldım ama pijama giydim,benim dogum yaptıgım hastanede kendi aldıgım geceligide giydirmediler doguma giderken kendi önlüklerini taktılar..Ama sezeryan olursan dikişin olacagı için gecelik daha iyi olur...kızlarrrrrr bsy soriciiim lohusa gecelıgımı lohusa pıjaması mı hamısler ne gydı hastanede yatarken bı soyleyeblrmsnzzz
Hayırlısı olsun cnm,teşk ederiz...ya bnmde sezeryan olursa kasımın son haftasına falan denk gelıyor bakalım hayırlısı masallah adıyla yaasn cok guzel adı varmıs
Canim bnde ikisindende aldim ama pijamayi ustume takmadim sezeryn oldum zaten gecelik cok rahatti..acaip bi terleme oluyor zaten pijama hic giyilecek gibi diildi.ikisindende al bulunsun canim bakarsin sen pijamayla rahat edersin.kızlarrrrrr bsy soriciiim lohusa gecelıgımı lohusa pıjaması mı hamısler ne gydı hastanede yatarken bı soyleyeblrmsnzzz
ben ozamn 1 gecelık 1 pijama alayım en ıyısı hangısıyle rahat edeceksem onu gyerm[/QUOTE]hmm
Hayırlısı olsun cnm,teşk ederiz...
Teşk cnm,Allah sanada kucagına almayı nasip etsin inş..iyi tatilleeerr
Cnm ben ikisindende aldım ama pijama giydim,benim dogum yaptıgım hastanede kendi aldıgım geceligide giydirmediler doguma giderken kendi önlüklerini taktılar..Ama sezeryan olursan dikişin olacagı için gecelik daha iyi olur...
tatlısım cıkolatam ben kısın dogum yapıcam ya gecelıkle usuyede bılrmben ıkısndende alım de bakalımCanim bnde ikisindende aldim ama pijamayi ustume takmadim sezeryn oldum zaten gecelik cok rahatti..acaip bi terleme oluyor zaten pijama hic giyilecek gibi diildi.ikisindende al bulunsun canim bakarsin sen pijamayla rahat edersin.
Evet cnm en iyisi ikiside olsun yanında,hangisine ihtiyaç duyarsan onu kullanırsın...[/QUOTE]ben ozamn 1 gecelık 1 pijama alayım en ıyısı hangısıyle rahat edeceksem onu gyerm
tatlısım cıkolatam ben kısın dogum yapıcam ya gecelıkle usuyede bılrmben ıkısndende alım de bakalım
Evet cnm en iyisi ikiside olsun yanında,hangisine ihtiyaç duyarsan onu kullanırsın...
tatlısım cıkolatam ben kısın dogum yapıcam ya gecelıkle usuyede bılrmben ıkısndende alım de bakalım
Evet cnm en iyisi ikiside olsun yanında,hangisine ihtiyaç duyarsan onu kullanırsın...
Canim kis evet ama lohusa teri diye bisey var yanacaksin..:)evet oyle yapayım enıyısı saolun kızlar fıkırlernz ıcın...hamılelıgm ılerledıkce tecrubelernzden faydalanıcam ınsallah
mesela dogum cantasında neler bulundrdunz oyle bır lıstenz varmıydı varsaneye gore hazrladnz bn ınt o lıstelerı buluormda cok gereksz seylerde var gbı glıo 8-10 tane don dıo lazmmı bu kadr sankı
İnternet sitelerinde abartıyorlar cnm,aklıma gelenleri yazayım sanaevet oyle yapayım enıyısı saolun kızlar fıkırlernz ıcın...hamılelıgm ılerledıkce tecrubelernzden faydalanıcam ınsallah
mesela dogum cantasında neler bulundrdunz oyle bır lıstenz varmıydı varsaneye gore hazrladnz bn ınt o lıstelerı buluormda cok gereksz seylerde var gbı glıo 8-10 tane don dıo lazmmı bu kadr sankı
İnternet sitelerinde abartıyorlar cnm,aklıma gelenleri yazayım sanaevet oyle yapayım enıyısı saolun kızlar fıkırlernz ıcın...hamılelıgm ılerledıkce tecrubelernzden faydalanıcam ınsallah
cıkolatam saol sekerımm ben ebemle gorusurum zamnı geldgnde 10 tane don yazıolar ohannes oldum yaniCanim kis evet ama lohusa teri diye bisey var yanacaksin..:)
Ben netteki lisyelerdn hazirlamsdim cok gereksiz hic oyle 10 tane dona ihtiyacin yok canim..hazirliktn once hastanenle doktor ve ebenle gorus ona gore haxirla canim.sen belirle ihtiyaclari gerekliligini degerlendiririz birlikte..ok.optum kiiii
ayy canım bnm cok saol usenemdn yazdn notlarıma eklıyoum hemencecıkkk mujxx makyaj demsıken makyajsz olmaz tabıruh gbı olursam kendımden korkarm yani[/QUOTE]cıkolatam saol sekerımm ben ebemle gorusurum zamnı geldgnde 10 tane don yazıolar ohannes oldum yani
İnternet sitelerinde abartıyorlar cnm,aklıma gelenleri yazayım sana
Bebek için Kendim İçin
*1 adet 10 lu zıbın takımı *2 adet pijama takımı
*1 adet 5 li zıbın takımı *1 adet gecelik
*2 adet ayaklı tulum *1 adet emzirme sütyeni
*eldiven,çorap,patik,bere *4 adet iç çamaşırı (kanama falan olur diye)
*bebek bezi *terlik,çorap,havlu
*mevsimine göre battaniye *ped (ben bebegimin bezinden kullandım valla pedle olcak gibi
*2 adet iç zıbın takımı degildi)
*bebek taşıma çantası *kağıt havlu,ıslak mendil
Yanına makyaj malzemesi,parfüm falanda al cnm,dogumdan sonra ruh gibi dolaşma makyaj yaparsın,ben yapmıştım hafif makyaj
ayy canım bnm cok saol usenemdn yazdn notlarıma eklıyoum hemencecıkkk mujxx makyaj demsıken makyajsz olmaz tabıruh gbı olursam kendımden korkarm yani
Canım yanyana yazmıştım içiçe girmiş,tekrar yazdım altta,unuttugum yoktur inş
Rica ederim cnm..İstanbulda yaşıyorum.[/QUOTE]cok saolllll ... sen nerde yasıosn yagmr damlası
aaa kendıme hemserı buldumyasasınnnn tek ıstanbullu bendım burda[/QUOTE]Rica ederim cnm..İstanbulda yaşıyorum.
İstanbulun neresindesin cnm,komşu çıkarmışız[/QUOTE]aaa kendıme hemserı buldumyasasınnnn tek ıstanbullu bendım burda
pendik canım sen? ıstanbulda komsu cıkmak dusuk ıhtımal sehır sehır dıl ulke mubarek[/QUOTE]İstanbulun neresindesin cnm,komşu çıkarmışız
Tüh çok uzak istanbulun bir ucunda sen bir ucunda ben,leventteyim ben[/QUOTE]pendik canım sen? ıstanbulda komsu cıkmak dusuk ıhtımal sehır sehır dıl ulke mubarek
Nevresimleri makinaya attim.mutfagi hallettim vs taman oglan uyuyor bende yatayin dedim ki su an cin gozlerle bana bakn oglumu salliyorm ki uyusun
Kus uykusu resmen artik onceler az biraz uyuyordu gene sipa.. kizce nasil alerjisi ne durumda canim?
Cok sukur yoldayiz kalan %10 sarjimla size yetisiyorum :)
Kelebek valla cildircaktim kocanin ustune atlicaktim da neyse cenemi tuttum da kavgasiz cikabildik :)sen iste misin bu hafta?
PLOJOMM hava aciyomus galiba yarin hadi insallah..saglik ocaklari cok ilgili diye ben de duydum ama bizim banka ilgisi izin qlip gidemiyorum ki sen tetenos olmustun dimi doktorum bana bir sey demedi de...
Bu arada yagmur damlasi arkadasim hosgeldin aramiza...gule gule buyut bebisini..
kızlarrrrrr bsy soriciiim lohusa gecelıgımı lohusa pıjaması mı hamısler ne gydı hastanede yatarken bı soyleyeblrmsnzzz