Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydiiiinnnn, sonunda uyudum bugun, hatta zorlaaa kendimi uyuttum... Sabahin kor vakti kalkinca bitmiyo gun....

Evkedisi gule gule iyi gunlerde kullannnn

Hahaha bayildim..:)
Bana mi benziyor ne..:p

Yok canim daha neler :KK9::KK9:

gunaydnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun calısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en sevmedgm gun 3 e kadr mesaı :KK14::KK14::KK14:

Kolaygelsin neniisss az kaldi azz:KK70:

Gıcıkkkk bi cmtsi gününden hepinizeee günaydıııın tatlişkolarrrr.....

güzel yatağımdan kaltım bu yağmurda çamurda işe geldimmm hey gidi heeeeyyyy :KK53:

Gunaydiinn kacak gelin..

iyi geceler kızlar...

asen
hoşgeldinnn aramıza...özledik seniii...ben hep gördüm ddeee burada bi başka :)

yeni sacımı ekledim bu arada kimse görmedi sanrm..:KK37:
öpüyorum hepinizii...:KK54:

Baktigimda yoktu yakalayamamisim :KK66: guzel olmus kizce,hadi gozunaydin :)

Gunaydiiiinnnn, sonunda uyudum bugun, hatta zorlaaa kendimi uyuttum... Sabahin kor vakti kalkinca bitmiyo gun....

Evkedisi gule gule iyi gunlerde kullannnn

Gunaydin :KK70:
Uykudan kafayi kaldiramamaya baslayincada sikayet etmek yok bak :)

Gunaydinlar herkeseee :KK16:
Kahvalti hazir ama benim koca hala uyuyor...bu kadar uykucu bi insan yok yahu :KK9: diren KELEBEKK azicik kaldi isin bitmesine :KK52: KEDICIK saclarini yeni gordm cok guzel olmus..kullanimi cok rahat olmali..gule gule kullan..PLOJOO Hunili fotografa nenosla her gun bi adim daha yaklasiyoruz:KK9:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun calısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en sevmedgm gun 3 e kadr mesaı :KK14::KK14::KK14:

Bu arada kelebekkkk inanamazsin ki dun gece uykuda sol baldirima inanilmaz bi kramp girdi aklima hemen sen geldin..dedim kramp biraz daha gec kalaydin daha yeni konusmustuk seni :KK9: umarim cok sık yasamayiz feci bi sey...

hehehehe :KK60:

napıon bakiiim nasıl gidiooo =)))

Iyiyiz cok sukur,seni sormali?
Gizli takiptemiydin :))

Gunaydinlar herkeseee :KK16:
Kahvalti hazir ama benim koca hala uyuyor...bu kadar uykucu bi insan yok yahu :KK9: diren KELEBEKK azicik kaldi isin bitmesine :KK52: KEDICIK saclarini yeni gordm cok guzel olmus..kullanimi cok rahat olmali..gule gule kullan..PLOJOO Hunili fotografa nenosla her gun bi adim daha yaklasiyoruz:KK9:

Gunaydiiinn :))
Sweat artik instagram acabilirsin video yukledim eminim seni boyle mutlu gormek enisteninde hosuna gidecek hihihihi:KK9::KK9::KK53:

Yaklasin yaklasin..Bende az once kuzenimle anneme artik 1 sene oldu oozume doneyim diyordum:KK9:
Regl olmamak bile ne tuhafmis,hadi hamilelikte guzeldide yani yine guzelde isteee :))

Iyiyiz cok sukur,seni sormali?
Gizli takiptemiydin :))

Gunaydiiinn :))
Sweat artik instagram acabilirsin video yukledim eminim seni boyle mutlu gormek enisteninde hosuna gidecek hihihihi:KK9::KK9::KK53:

Yaklasin yaklasin..Bende az once kuzenimle anneme artik 1 sene oldu oozume doneyim diyordum:KK9:
Regl olmamak bile ne tuhafmis,hadi hamilelikte guzeldide yani yine guzelde isteee :))

yok kızzz giremedim bayadır işyernde işlerim çok yoğundu işte dün itibariyle girmeye başladım :KK60:

Kizlarrrrr. ....yasasinnn 40 imiz cikiyo bugun..az sonra oglumla 40 lanacaz evi hallettim tabiki :KK66: bu gunlerode gorduk sukur..darisi siradakilerin basinaaa...:)

kızlarr hemencecik size 2 haftamı yazayımm :p:p
bayramın 2.günü ankaraya gittik eşimin akrabalarıyla bayramlaşmaya sonraa bayramdan sonra tatile gideceğimiz arkadaşlarımızın düğünü vardı oraya gittik ankarada çok güzel bi düğün oldu:):)
sonraaa pazar günü antalyaya yola çıktıkk otelimzi çok güzeldi yalnızz ben bi resim paylaştım instagram ve face de ekli arkadaşlar görmüştür o rresm, paylaştıktaan yarım saat sonra telefonum havuza düştüüü:confused::confused::confused:
ve şuan tamirde:confused: m.ö.345 yıllarından kalma bi telefon kullanıyorum şuan:confused::confused:
cuma günü de döndük iştee:p
bugünn çılgınlarcasına bi temizlik yaptım evde resmen canım çıktı:oops::oops:
bu hafta sonu da kuzenimin düğünü var bu haftada onun yanında ollurum muhtemelen:p annemmm ne yazdım yahuuu:KK70::KK70: kaldı vana 3 hafta:oops::oops:

hepinizi çok özledimki ben :KK43::KK43:
çok uzak kaldım yahu:oops:
bu arada DAMLAÇİKOLATA minnoş antalyadan dönerken geçtik ordan :)
minnoşkolarımmm hepiciğinizi öpüyorumm aranızdayım evde oldukça:p:p:p

gitmiş tatlışkomm gitmişşş çok kötü olmuşş:KK43::KK43::KK43::KK43:
nasılsın bu arada tatlışkomm ikizler nasıllar:p
Ben iyiyim bebikolarimi bilmiyom valla... Mesaj gondermiyolar iki gundur pek :KK1: sadecearada bicak saplanmasi hissiyati oluyo kasiklarimda... Memisler falan ayni bi degisiklik yok :) anlasilcagi uzere bunlar gebelik belirtileri... Memisler buyumusse, mavi damarlar varsa falan gebelik suphesi artar :)

Otelinizi pek begendim bu arada tatlimmmm, ne guzel tatilin guzel geciyoooo

Ben iyiyim bebikolarimi bilmiyom valla... Mesaj gondermiyolar iki gundur pek :KK1: sadecearada bicak saplanmasi hissiyati oluyo kasiklarimda... Memisler falan ayni bi degisiklik yok :) anlasilcagi uzere bunlar gebelik belirtileri... Memisler buyumusse, mavi damarlar varsa falan gebelik suphesi artar :)

Otelinizi pek begendim bu arada tatlimmmm, ne guzel tatilin guzel geciyoooo
bıçak saplanması hissiyatı mı gebelik belirtisi kuzumm:rolleyes::rolleyes: ayy smile larda pek çirkin yaaa ! kendimi ifade edemiyorum :KK43:
ne zaman netleşecek kuzum ikizlerin seninle olduğuu:)

sağol minnoşum güzeldide çabuk bitti her tatil gibi:KK43::KK43:

bıçak saplanması hissiyatı mı gebelik belirtisi kuzumm:rolleyes::rolleyes: ayy smile larda pek çirkin yaaa ! kendimi ifade edemiyorum :KK43:
ne zaman netleşecek kuzum ikizlerin seninle olduğuu:)

sağol minnoşum güzeldide çabuk bitti her tatil gibi:KK43::KK43:
Tup bebek tedavilerinin olumlularinda genelde rastlanmis, surekli adet olacakmis gibibelirtiletin yaninda bu birkac sn suren bildigin biri seni bicakliyo hissi de var. Ancak su da var, gunde 4 tane hap yutuyorum 1 igne oluyorum ve iki defa da vajinal jel kullaniyorum. Yani hormonlarimin icine ediyorum :KK1: E tabi hangisi belirti hangisi hormonal ilaclarin etkisi belli degil... O yuzden pasa pasa cumayi bekleyip sonucumuzu ogrencez.... En garantisi o. Bisey de kalmadi ki zaten :KK1:

Günaydııınnn:po_O
Hic sevmedim yeni duzeni.

Amayaa hayirli haberlerin olsun insallah..
Bende senle bi test yapayim:KK70::KK70:

Günaydııınnn:po_O
Hic sevmedim yeni duzeni.

Amayaa hayirli haberlerin olsun insallah..
Bende senle bi test yapayim:KK70::KK70:
inşallah hayırlısıyla pospozitif haberlerimiz olsun :) o_O:p yap bakalım ne çıkcak :) a a yoksa sezoşa hemen mi kardeş geliyooooo.... telefonunu mu değiştirdin kız yoksa :KK70:

inşallah hayırlısıyla pospozitif haberlerimiz olsun :) o_O:p yap bakalım ne çıkcak :) a a yoksa sezoşa hemen mi kardeş geliyooooo.... telefonunu mu değiştirdin kız yoksa :KK70:

Allah korusun:eek: negatifleri ben yukleniyorum pozitifleri siz alin :KK70:

X