Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydınn kızlarrr...
Annemle çöpçatanlık işine girdimm bugun misafirm gelck....
Sacımı beğendim müsait zmnda atcmmm

Amayaa tesekkürler...
Svitt teldn alışş daha raht...
Kelebek bırdaymm :KK66:

kk uygulamasından yazıyor...

Gunaydin herkeseeeee....
Evkedisi insallah hayirlisi olur kiz tarafimisiniz :KK53:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizceler...hazirliklarla ugrasiyorm biraz sonra kuafore gitcez oglumla..ogledn sonrada yola cikicaz..dugundede oynicaz :)

Günaydınn kızlarrr...
Annemle çöpçatanlık işine girdimm bugun misafirm gelck....
Sacımı beğendim müsait zmnda atcmmm

Amayaa tesekkürler...
Svitt teldn alışş daha raht...
Kelebek bırdaymm :KK66:

aaa kestrdnmı begenmene sevndm kızce resım beklıosssss adıosssss

Gunaydin kizceler...hazirliklarla ugrasiyorm biraz sonra kuafore gitcez oglumla..ogledn sonrada yola cikicaz..dugundede oynicaz :)

ohhh kıvır yandan yandan cikoşşşş:KK9::KK8::KK8::KK76::KK76::KK76:kagancıgıma rujlu rujlu öpücüklerrrr :KK9::KK9:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cılgın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gece sagbacgma kramp grdı cok fena cok kocıs masaj yapa yapa hafıflettı acıyıda bugun topal gezıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aksamda detaylı ultrasnm var guzel kızımı prensesımı görcem misss kokulum:KK52:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cılgın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gece sagbacgma kramp grdı cok fena cok kocıs masaj yapa yapa hafıflettı acıyıda bugun topal gezıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aksamda detaylı ultrasnm var guzel kızımı prensesımı görcem misss kokulum:KK52:

Nenos kramplar magnezyum eksikliginden olurmus.doktora soyle istersen hap versin.ayrintili ultrasonun ayrintilarini bekliyoruz doktor donusu :KK52:

Bakıyorm daa herkez your app nameden yazıyoreee :) kesintisizz yehuu temizlik yapıyorm şimdii..

Svitt inş hayırlısı olur kısmett...
Kelegekcınm atcm cnm pcden aksma büyük ihtimal..
Şimdi temizlik yapıyorm sonra dusa gircm..kek yapcktm ama yumurtaa yok :KK43:

Nenos kramplar magnezyum eksikliginden olurmus.doktora soyle istersen hap versin.ayrintili ultrasonun ayrintilarini bekliyoruz doktor donusu :KK52:

var hapım ıcıyorum osteo zınc ıcınde magnezyum var ve magnorm ıcıyorum efervesan acaba yetersmı c.tesı kendı dr uma sorcam

Bakıyorm daa herkez your app nameden yazıyoreee :) kesintisizz yehuu temizlik yapıyorm şimdii..

kolay gele cık al yumurta yapıver kek hatta resmınıde at bakım

Yumurtasiz da bir sey olmaz kiii :KK50:
Bence de cik al 2 dk.da..
Aksam ben de yapayim kek..

KELEBEKIMM ne zamandir magnezyum kullaniyorsun.bana vermedi dr.henuz sikayetim yok ama benimki zaten bi demir hapi verdi vitamin de vermedi..beni biraz besili gordu sanirim :KK9:

yumurtasiz da bir sey olmaz kiii :KK50:
Bence de cik al 2 dk.da..
Aksam ben de yapayim kek..

Kelebekımm ne zamandir magnezyum kullaniyorsun.bana vermedi dr.henuz sikayetim yok ama benimki zaten bi demir hapi verdi vitamin de vermedi..beni biraz besili gordu sanirim :KK9:

kuşum ben 2 aydan fazlaoldu kullanıyorum vitaminlerimi magnorm sadece magnezyum birde osteo zınc var ondada cınko magnezyum,calsium d3 ve butun b vıtamınlerını kapsıo bana demir ilacı vermedı asıl senı besılı gormeyle alakası yok esasen vermesı lazm nedenvermedıkı vıtamın

Temizlik iyi kötü yaptm..dusa gircm markete gidersm hazır alırm uğrasmam artık.....

Kızlaaarr bnm için dua edermisinizz....rgl olmadm ve korkuyorm tatilde gelirse diyee ya bgun gelsin yada 10gün yada 9ay gelmesin cnm cok sıkkın ya :KK43:

kuşum ben 2 aydan fazlaoldu kullanıyorum vitaminlerimi magnorm sadece magnezyum birde osteo zınc var ondada cınko magnezyum,calsium d3 ve butun b vıtamınlerını kapsıo bana demir ilacı vermedı asıl senı besılı gormeyle alakası yok esasen vermesı lazm nedenvermedıkı vıtamın
Sordum vitamin vermicekmisiniz diye.hap yazma yanlisi degilim peynirini etini meyveni vb.yiyorsan yeterli ama istersen yazayim dedi..ben de ne diyim ben bilmem doktorum bilir didim :KK9:

Temizlik iyi kötü yaptm..dusa gircm markete gidersm hazır alırm uğrasmam artık.....

Kızlaaarr bnm için dua edermisinizz....rgl olmadm ve korkuyorm tatilde gelirse diyee ya bgun gelsin yada 10gün yada 9ay gelmesin cnm cok sıkkın ya :KK43:

Kac gun gecikti canim ?
Bak heyecan yaptim :KK52:
Aslinda test yap negatifse geciktirici kullan..ya da hic kullanmadim ama tamponlar da kullanisliymis :KK17:

Gunaydin kizceler..

Aksama karakoldan baglanabilirim.

Butun gece uyumadik ve suan yan dairede tadilat var......Geldiler bana..
Aylardir bitmedi alti ustu 2 oda 1 salon 1 mutfak daha neyini degistiriyorlar anlamam ev iste insan gel otur..Sabir ya! Biz oturuyoruz incilerimiz mi dokuldu,illa herseyini yaptiracaklar..Herseyim tam olsun tantanasindan yaslaniyor bu insanlar..
Zaten evi almissin geri kalan parani niye süse yatiriyorsun,yasa be insan..

Dunun yorgunlugu erken kalkisim ustune gece uyumamak kizce cok huysuzdu tepemden inmedi biraktigimda agladi hep sabaha karsi sakinlesti..cok basim agriyor..
Goz doktoruna gidecektik iptal ettirdim vicdan azabida cabasi..

hadi inşallah olmazsn diyelimmmm:KK9::KK9:heyecanlandm sımdı
Sordum vitamin vermicekmisiniz diye.hap yazma yanlisi degilim peynirini etini meyveni vb.yiyorsan yeterli ama istersen yazayim dedi..ben de ne diyim ben bilmem doktorum bilir didim :KK9:

Kac gun gecikti canim ?
Bak heyecan yaptim :KK52:
Aslinda test yap negatifse geciktirici kullan..ya da hic kullanmadim ama tamponlar da kullanisliymis :KK17:

aslında hıc bır dr hap yazma yanlısı deılde vıtamın takvıyesı sart dıe dusunuyorum cunku yerı gelıo yumurtayı sutu yııp ıcmıorum en azından kalsıyum onu desteklıo bnmkı bana sordu duzenlı kuruyemıs sut peynr yumurta yıomsn dıe hyr dedm calısıorum onu duzenlı yapmam mumkun deılkı hadı sutu ıctım dıelım peynrıde yedm ama yumurtayı unuyrm kı yumurta en onemlı proteın o sebeple ıcıom ben ılaclarmı :KK9: magnezyumda ıyıdır.. ama kramp oluo her ne hıkmetse

Gunaydin kizceler..

Aksama karakoldan baglanabilirim.

Butun gece uyumadik ve suan yan dairede tadilat var......Geldiler bana..
Aylardir bitmedi alti ustu 2 oda 1 salon 1 mutfak daha neyini degistiriyorlar anlamam ev iste insan gel otur..Sabir ya! Biz oturuyoruz incilerimiz mi dokuldu,illa herseyini yaptiracaklar..Herseyim tam olsun tantanasindan yaslaniyor bu insanlar..
Zaten evi almissin geri kalan parani niye süse yatiriyorsun,yasa be insan..

Dunun yorgunlugu erken kalkisim ustune gece uyumamak kizce cok huysuzdu tepemden inmedi biraktigimda agladi hep sabaha karsi sakinlesti..cok basim agriyor..
Goz doktoruna gidecektik iptal ettirdim vicdan azabida cabasi..

kıyamam sana kuzumm..
inşallah Sezen gün içinde mışıl mışıl uyur da sen de dinlenirsin..
uykusuzluk iyice gergilik yapıyor amaa gerginlik PLOJOMA hiiç yakışmıyor..
şimdi hemencik Sezeni kokla ve huzur bull :KK16: :KK16:

aslında hıc bır dr hap yazma yanlısı deılde vıtamın takvıyesı sart dıe dusunuyorum cunku yerı gelıo yumurtayı sutu yııp ıcmıorum en azından kalsıyum onu desteklıo bnmkı bana sordu duzenlı kuruyemıs sut peynr yumurta yıomsn dıe hyr dedm calısıorum onu duzenlı yapmam mumkun deılkı hadı sutu ıctım dıelım peynrıde yedm ama yumurtayı unuyrm kı yumurta en onemlı proteın o sebeple ıcıom ben ılaclarmı :KK9: magnezyumda ıyıdır.. ama kramp oluo her ne hıkmetse

valla bilemedim kelebeğim..haftada 3-4 gün yumurta yiyorum ama her gün yemiyorum..
süt hala içemiyorum ama peynir çok yiyorum..dediğin gibi her şeyi tam yemem mümkün değil...

bu arada bende de hamişlikten önce kramplar olurdu da ..
çok fenaa biliyorum :KK53:

sen ne yaşasan 1 ay sonra bana oluyor...kramplar beni bekliyorrrr:KK5:

Kizce bende hic vitamin kullanmadim..
Vitaminlerde sana kilo yapiyor bil..

Vucudun her vitamini depolar eksikligindede sana sinyal verir..Birseyi cok caninin istemesi bu yuzdendir..Hamilelikte surekli hormonlat degistigi ve cocuga surekli vitamin vs gittigi icin hep desteklemis olursun kendini..Yani inan ac bile kalsan eylul alacagini her turlu alir..

Kurstan arkadasimiz vardi kadin sut ve sut urunlerini hic tuketmiyordu dusun kek vs bile yumurtali flnsa yememis hic yiyemiyordu alerjisi varmis..Ama kendindede ilk bebegindede hamileligindede sorun yoktu..
Duzen oyle guzel ki Allah proteini sadece yumurtaya saklamamis sen baska seylerdende aliyorsun onu..
Mesela sut olsun diye kürler var emzirme doneminde,bitane dolmalik fistik kürü var dusun protein destegi sirf..falan falan neyse.

Bunu dusunuo yandakileri aklimdan cikarmaya calisiyorun suan

Son düzenleme:
Bugun sansli gunum..

Ben Sezen'e gunde 1 kez takviye yapiyorumda mamayi sormus esim eczaciya simdi aradi diyor ki adam demis kiz cocugu bizde buyuttuk aglar hep mama vermemeye calisin sutu mu yok yengenin vs..

Yan taraftan cikinca karakola gitmeden eczaciyada ugrayacam bu gidisle:KK53:

Sen o adama de ki dedim,sutumuz Allaha sukur var buna da sukur ama gun sonunda destek yaptigim zaman ac oldugunu bildigim zamanlar sadece zaten keyfimden azcik rahat edeyim diye vermiyorum mama,ayrica sezen cok keyifli bir bebek,guluyor bana esimde :)

Ayy bak butun sinirim gitti onla konusunca :))

Hic anlamiyorum yahu bu insanlari,normal dogum yapan sezeryani kotuler,sezeryan olan normal dogum yapani irdeler,emzirmeyi fantazi sanan eczacimiz eksikti bide..
Herkes anlamadigini yasamadigini cok iyi biliyor nedense..Hic emziremeyen insanlar ne yapsin,mama eroin sanki..Bide sigara icenlet saglik ogutleri verir onlarada ayri bi sinir olurum..amaaaaannn off bugun bitmeyecek gb..

Bizi hic uyarmadilar kizlar bunlar icin sirf su mayis annelerinden hazirlikliydim cok bilmisler olacak dogumdan sonra diye.

Hazir olun herkes herseye yorum yapacak 3 altin kural var zaten cocugu gorenlerde,karni ac,gazi var,sutunuz mu az acaba...sanki cocuk hic aglamayacak..

Bilin ki onlar size boyle dediginde sutum yok mu acaba diye dusunmeye basladiginiz an beyninize boyle bi sinyal gonderirsiniz..
Asla takilmayin kimseye..

Son düzenleme:
Kizce bende hic vitamin kullanmadim..
Vitaminlerde sana kilo yapiyor bil..

Vucudun her vitamini depolar eksikligindede sana sinyal verir..Birseyi cok caninin istemesi bu yuzdendir..Hamilelikte surekli hormonlat degistigi ve cocuga surekli vitamin vs gittigi icin hep desteklemis olursun kendini..Yani inan ac bile kalsan eylul alacagini her turlu alir..

Kurstan arkadasimiz vardi kadin sut ve sut urunlerini hic tuketmiyordu dusun kek vs bile yumurtali flnsa yememis hic yiyemiyordu alerjisi varmis..Ama kendindede ilk bebegindede hamileligindede sorun yoktu..
Duzen oyle guzel ki Allah proteini sadece yumurtaya saklamamis sen baska seylerdende aliyorsun onu..
Mesela sut olsun diye kürler var emzirme doneminde,bitane dolmalik fistik kürü var dusun protein destegi sirf..falan falan neyse.

Bunu dusunuo yandakileri aklimdan cikarmaya calisiyorun suan

ben cok dengelı beslenemıyorum sureklı acım her dkka her seyı yııesım var vıtamın bnm ıcın ıyı oluyor sen almamıssn masallah dıelım ama bn calstgmdan oturu kendme ozen gosteremıorm yıne kuruyemısımı sutumu eksık etmıormda yumurtaydı peynrdı atlıorm onları oyuzden kalsym takvıyesı bana smdılık ıyı gelıodr dıe dusunuorm bebek beslenıodr her turlu dogru dıosunda ne blym dıslerm acısından en azından kalsıyum ıyı bnm ıcın magnezyumda ıcıorm kaslarla eklemlerle alakalı zaten 1 tane vıtamınm normalde de herkesn gunluk ıcmesı greken vıtamın osteo zınc ıcınde cınko var saclarn dokulmemesı ıcın kalsıyum var ne bıleym b vıtamınlerını barındırıo kı bn normalde de b vıtamını ıcen bırıyım o yuzden ıctgm vıtamınlern bana yararı daha cok

Bugun sansli gunum..

Ben Sezen'e gunde 1 kez takviye yapiyorumda mamayi sormus esim eczaciya simdi aradi diyor ki adam demis kiz cocugu bizde buyuttuk aglar hep mama vermemeye calisin sutu mu yok yengenin vs..

Yan taraftan cikinca karakola gitmeden eczaciyada ugrayacam bu gidisle:KK53:

Sen o adama de ki dedim,sutumuz Allaha sukur var buna da sukur ama gun sonunda destek yaptigim zaman ac oldugunu bildigim zamanlar sadece zaten keyfimden azcik rahat edeyim diye vermiyorum mama,ayrica sezen cok keyifli bir bebek,guluyor bana esimde :)

Ayy bak butun sinirim gitti onla konusunca :))

Hic anlamiyorum yahu bu insanlari,normal dogum yapan sezeryani kotuler,sezeryan olan normal dogum yapani irdeler,emzirmeyi fantazi sanan eczacimiz eksikti bide..
Herkes anlamadigini yasamadigini cok iyi biliyor nedense..Hic emziremeyen insanlar ne yapsin,mama eroin sanki..Bide sigara icenlet saglik ogutleri verir onlarada ayri bi sinir olurum..amaaaaannn off bugun bitmeyecek gb..

Bizi hic uyarmadilar kizlar bunlar icin sirf su mayis annelerinden hazirlikliydim cok bilmisler olacak dogumdan sonra diye.

Hazir olun herkes herseye yorum yapacak 3 altin kural var zaten cocugu gorenlerde,karni ac,gazi var,sutunuz mu az acaba...sanki cocuk hic aglamayacak..

Bilin ki onlar size boyle dediginde sutum yok mu acaba diye dusunmeye basladiginiz an beyninize boyle bi sinyal gonderirsiniz..
Asla takilmayin kimseye..

sen neye doldun bn bsy anlamadm esın eczcıya ne sormusta ecz adam esınn sutumu yok demıs nolmus sende takılmazdn pek bsye bugun dolmussun baya

tünaydın kızlarrr
kaç gündür yazamıyorum çünkü telefonuma yağmur yağdı:KK43:
çok sevgili kocişimin aklına uyup saç kurutma makinesiylede kurutunca nalları dikti garip:KK5:
tamircide yapamadı sağ kolum gitti sanki meğer ne kadar bağımlı olmuşum:KK5:

neyse 1 saatten fazladır geçmişi okuyorum
amayaa bebişlerin sıkı sıkı tutunsun 10 gün sonra güzel haberlerini alalım İnşallah:KK9::KK9:
sivity bebiş çalışmaları başladı canım:KK17::KK17:
bir ay sonrada bende güzel haberler veririm İnşallah:nazar:
plojo çıldırma sakin ol sarıl sezoşa rahatla:KK16::KK16:
çikileta oğluşunla aran nasıl:KK3:
kelebek o kramp olayını hiç iyi demedin bee:KK50:normaldede karam girer ki bana:18:
neyse hatunlar hayırlısı hepiciğinize selamlarr
bu arada pazar günü akşam karseşim askerden geliyor ve bilet bulunamadığı için istanbuldan aktarma gidecekmiş memlekete pazar akşamı havaalanındayım yani:KK3::KK3: yuppiiii:KK52::KK52::KK52:bu sayede onu görebilecem çok özledim beeee:KK5::KK5::KK5:

X