Bugun sansli gunum..
Ben Sezen'e gunde 1 kez takviye yapiyorumda mamayi sormus esim eczaciya simdi aradi diyor ki adam demis kiz cocugu bizde buyuttuk aglar hep mama vermemeye calisin sutu mu yok yengenin vs..
Yan taraftan cikinca karakola gitmeden eczaciyada ugrayacam bu gidisle
Sen o adama de ki dedim,sutumuz Allaha sukur var buna da sukur ama gun sonunda destek yaptigim zaman ac oldugunu bildigim zamanlar sadece zaten keyfimden azcik rahat edeyim diye vermiyorum mama,ayrica sezen cok keyifli bir bebek,guluyor bana esimde :)
Ayy bak butun sinirim gitti onla konusunca :))
Hic anlamiyorum yahu bu insanlari,normal dogum yapan sezeryani kotuler,sezeryan olan normal dogum yapani irdeler,emzirmeyi fantazi sanan eczacimiz eksikti bide..
Herkes anlamadigini yasamadigini cok iyi biliyor nedense..Hic emziremeyen insanlar ne yapsin,mama eroin sanki..Bide sigara icenlet saglik ogutleri verir onlarada ayri bi sinir olurum..amaaaaannn off bugun bitmeyecek gb..
Bizi hic uyarmadilar kizlar bunlar icin sirf su mayis annelerinden hazirlikliydim cok bilmisler olacak dogumdan sonra diye.
Hazir olun herkes herseye yorum yapacak 3 altin kural var zaten cocugu gorenlerde,karni ac,gazi var,sutunuz mu az acaba...sanki cocuk hic aglamayacak..
Bilin ki onlar size boyle dediginde sutum yok mu acaba diye dusunmeye basladiginiz an beyninize boyle bi sinyal gonderirsiniz..
Asla takilmayin kimseye..