- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.101
Gunaydiiinnnnn
Bugun buyuk guuuuuunn
Mini mini misafirimiz geliyorrrr teyze oluyoruz insallaaaaahh,amin
Amayaaa Allah dualarimizi kabul etmis olsun,minisin sana sıkı sıkı tutunsun insallaahh..
Sweat
Tabi ki tam destek hazirliklara istedigin zaman sorabilirsin
Atlass
Gorebilirsin belki ruyanda minigini kucagindada gor insallah :)
Ilk kiyafetini aldigimdada onunla yatmistim ruyamda basimdan asagiya bembeyaz cicekler atildi uyanmistim birden :) tabii kiyafete bagladim,en azindan icimdeki huzuruna..
Prenseess
Merak ettim saclariniiiii :))
Bence olsada zaten ilk gunler garip geliyor uzulmee..
Aseeenn seni de optum kiiiiii
Damlacikiiilata gunaydinn kizce :)
Pasanada bol opucuk ayaklardan :))
Kelebekk,neniss,eylulun anasi,kocasinin askisize de sarildimm..Gobis tokusturalim :))))
Albume ekledm cnm morlm bozk şimdi gitcm az daha kestircm
kk uygulamasından yazıyor...
dur bakıcam sımdı hemen cellallenme yenı kesılen saclar 1 hafta 10 güne toparlar eger ozamnda beğenmezsen gt kestr hemen çıldırma evkedısı güzele her sey yaısır rahat oll canımı sıkmaaaakızlarr ben saçımı kestirdiiimm ama sanrım güzel olmadıı kimseee beğenmedi sanrm..sanrm yakışmadıı.....:84::84:
Gunaydin gelinciklerr..
Gunaydiiinnnnn
Bugun buyuk guuuuuunn
Mini mini misafirimiz geliyorrrr teyze oluyoruz insallaaaaahh,amin
Amayaaa Allah dualarimizi kabul etmis olsun,minisin sana sıkı sıkı tutunsun insallaahh..
Sweat
Tabi ki tam destek hazirliklara istedigin zaman sorabilirsin
Atlass
Gorebilirsin belki ruyanda minigini kucagindada gor insallah :)
Ilk kiyafetini aldigimdada onunla yatmistim ruyamda basimdan asagiya bembeyaz cicekler atildi uyanmistim birden :) tabii kiyafete bagladim,en azindan icimdeki huzuruna..
Prenseess
Merak ettim saclariniiiii :))
Bence olsada zaten ilk gunler garip geliyor uzulmee..
Aseeenn seni de optum kiiiiii
Damlacikiiilata gunaydinn kizce :)
Pasanada bol opucuk ayaklardan :))
Kelebekk,neniss,eylulun anasi,kocasinin askisize de sarildimm..Gobis tokusturalim :))))
Biz aksam izmitteydik ohh ne iyi geldi bindim twiste bastim cigligi :)))))
Cok eglendik..Sezeniskonun karikatur cizimi komedisi ve bol eksimik cikarmasiyla sonlandirdik geceyi :)))
Ohh bee butun birikmis stresimi fuarda biraktim gitti sanki :)))
Albume ekledm cnm morlm bozk şimdi gitcm az daha kestircm
kk uygulamasından yazıyor...
KELEBEKCİMM..sukur hic pisik olmadik daha..evde oldugumuz icin altini surekli ilik suyla yikiyorum islak mendil pek kullanmadim..bide zeytinyagi suruyorum banyodan sonra er hergunde yikiyorum zatn pipimiz mis gibi kizceni bize verebilirsin yani..:)
dur bakıcam sımdı hemen cellallenme yenı kesılen saclar 1 hafta 10 güne toparlar eger ozamnda beğenmezsen gt kestr hemen çıldırma evkedısı güzele her sey yaısır rahat oll canımı sıkmaaaa
sizede gunaydnlar efenım paşamız nasıllar pişik oluomu havalar fena sıcaktapipiye dikkat
kim gelıo mınık mısafırmerak ettm hemen açıkla hemşerim...ayy ne güzel dedın eylülün anası kocasının askı dıe kocamı ozledm ağlamam geldı smdı bana aksam olmazzzzhadı tokusturalm goıs zaten bnm gobıs senn oraya kadr ulasr merak etme koskocamn oldu
aa ne güzel gecen bursdan dönerken gordum o luna parkı fuarda varmış heralde sen yakınmsn kı oraya Adapazarı ızmır kac km ki... bide bnm esımde dönme dolap a aserıo kac aydr gıdelım dıoda ben bıneblrmyım bılmıorm ...
dur bakıommm hemen
Kizce sen boyle yazinca bende gercekten kotu olmus sandim :)
Gayet guzel olmus,bence daha fazla kestirme duzlestirmen ya da dalgali yapman zorlasir yani sekil vermen boyle daha kolay..
Bence sana sadece yeni kesildigi icin degisik geliyor..Hemen karar verip tekrar kestirme biraz bekle bu hafta kullan,yine begenmezsen degisiklik yaparsin..
evkedisi allah canını almasn bnde kım bılır neye benzedı dıodum bu mu takıldgn sey gayet güzel ve ben sana bır sey dıyımmı 1 aya kıvama gelır sadece yapman gereken 1-2 kucuk toka temın edıp keyne gore on taraflarına tuttur daha cok seversn bnce hıc kotu deıl normal duz keısm asıl bunu kıaltrsan cok kotu olucak samımıyetle soyluyorum ve begenmıcegmı sımdıden belirtim bunun daha kısası erkek tıpı senın yuz seklıne gtmez yani... ama diğer arkdslarda fikir versn bnce
tünaydın kızçelerrr
bu sabah AMAYAAcım için heyecanla uyandım
inşallah güzel haberlerini alıcaz ki...
AMAYAAA duy beni dualarım seninleeeeeee....
dün akşamdan beri tel.den takipteyim ama yazamadım şimdi aklımda kalanları yazayım..
ASOŞŞŞ tatilin tadını çıkarrr mis gibi
benim için de havuza gir ben de seneye girerim artık
özledik ki seniiii
EVKEDİSİ bence gayet güzel olmuş..
en geç 1 aya kendini toplar daha da güzelleşir..
sakın kestirme şimdi tekrar NENOŞA katılıyorum asker trsşı çıkmasın bi de ortaya kuaförlerin el ayarı yok
bi de kıskandım saçlarını oh ne rahattır kullanması yıka ve çık
PLOJOO oh ne güzel stres atmışınız...
ben de bayılırım lunaparktaki oyuncaklara..ama eşim biraz korktuğu için ikimiz pek binemiyoruz
pardon korkmuyormuş sadece güvenli bulmuyormuş
Sezen'in karikatürü de ne tatlı olmuşturrr
ne güzel hatıra kalmış...
sana yazarken sanki ben de lunaparkta hissettim kendimi..çok empatiğimdir
KELEBEKKCANN göbekdaşım...akşamları yürüyün kocişinle..
biz bi kaç akşamdır çıkıyoruz...seçici algı mı bilmiyorum hep hamişler yürüyor ..
bi de yürüdükçe çok yesem de kilo almıyorum..
yani şimdilik bu aydan sonra topaca dönerim
DAMLAÇİKOLATAAa Kağana maaşaallahhiç pişik olmasın gazsız günleri olsun inşallah
ATLAS bebiş çalışmaları başladı mıı
saolun kızlarr trplerden trip beğeniyorum şuanda kuaföre gitmemk için zor tutuyorum kendimiiiii
hafta sonu tatile gidicezzz kötü saçla gitmek istemiyorumm..
önlerini kestirmeyi düşünüyorumm
Eki Görüntüle 1209237 Eki Görüntüle 1209238
ikisinden biri hangisi dönerse saçımaa olurmuuuu
tünaydın kızçelerrr
dün akşamdan beri tel.den takipteyim ama yazamadım şimdi aklımda kalanları yazayım..
özledik ki seniiii
sakın kestirme şimdi tekrar NENOŞA katılıyorum asker trsşı çıkmasın bi de ortaya kuaförlerin el ayarı yok
ben de bayılırım lunaparktaki oyuncaklara..ama eşim biraz korktuğu için ikimiz pek binemiyoruz
biz bi kaç akşamdır çıkıyoruz...seçici algı mı bilmiyorum hep hamişler yürüyor ..
DAMLAÇİKOLATAAa Kağana maaşaallahhiç pişik olmasın gazsız günleri olsun inşallah
Benim tavsiyem,suan sacini hic elletme..
Sacin zaten gayet guzel duzlestiricini yanina aldin mi tamamdir onlere vursan bile yeter ..
Kahkul senin ve benim gblerin yuz tipine gitmiyor nacizane fikrim,benimde yuzum kucuk ama sakak yanak kismi genis o yuzden kahkul daha genis gosteriyor..
Bu fotograflardakiler yaniltici,oyle yaparsan oyle olur,ugrasmazsan guzel durmaz daha kotu bile gorunebilir..Yuz hatlarina baksana hatunlarin birde makyajla vurgulanmis daha cok..
Benim saclarim suan senden kisa,arkasi katli kisa cunku..
Onlere hafif bukle arkalarada hafif uclardan yapiyorum mesela super oluyor,savlarim duz normalde dalga yapmayacaksamda bir tek kulak izi olmasin diye onlere duzlestirici vuruyorum cikarken..
Suan sacini kestirirsen uzamasi zaman alir daha da cikmaza girme kizce,ayrica tekrar soyluyorum sacin guzel olmus sadece biraz zaman ver kendine :)))
Hadi hadiiii guzelsiiiinnn :)))
Lohusayim yahu ben duygusal film izlemek neyime benim hii izlersen aha boyle salya sumuk olursun iste...
AMAYADAN haber yok dimi cok merak ediyorm insallah gonlundeki olur minis gelir..
KEDİCİM ben goremedim fotolarini teldn giriyorun ama o kadar kotu oldugunu sanmiyorumm..
ayy cokk heyecanlı sabrszlıkla beklıyorummm gelsın bır an once amayaaaaaaaaaaaaaaaaaaAmayaa miniginle tanisacak ya bugun transfer yapilacak az kaldiiiii
Benimde gobis oyle cok degil aslinda ama bi lop lop :)))
Izmit yakin ki,30-45 dk gb birsey bize..
Gidin bence ama sen binme hicbirseye,dönme dolap cok yuksek ve insanlari indirirken tepede duruyor sallaniyor fln sana gore degil bence :)
Sen ancak karikaturunu yaptir :)
tünaydın kızçelerrr
özledik ki seniiii
nacızane tavsıyem elleme saclarnı bu ıkısıde olmaz yanı yuz hatları sana uymadgndan bu sekılde kestırrsen dahada mutsz olursn sana kahkul uymaz bnce böyle kalsn onlernı hafıf sekıl verrsn süper olursaolun kızlarr trplerden trip beğeniyorum şuanda kuaföre gitmemk için zor tutuyorum kendimiiiii
ne yapalim yolda yurumekte guvenli degil,bari baglaniyoruz vs azcik eglence :)))
Hakli tabii enistede,disco'ya gozumu karartip bindim gecen sene ama bu sene binmedim mesela
Asen havuz keyfi yapiyor buarada,hani instagram var ya ordan gorebiliyoruz suansaka yapiyorum kizmiyorsun di mi boyle diyorum diye bana? Ya da actirmiyor diye enisteye kizmanada sebep olmak istemem
Adam bu cocuk bembeyaz nasil karakalem olsun ben begenmem ama isterseniz yapalim dedi,olsun dedim maksat hatira,tamam seneyede gelin o zaman benden olsun dedi
Gercektende benzemedi tabii cnku yuz hatlari yok ki melegimin,olsun ama hatira kaldi :)
Dusunsene Sezen omuzumda yuzu arkaya donuk,arkamizda cizen amca,onun arkasinda bizim ahali :))) Sezen guluyor :)) Bu tablo bile yeter..
Allah kimseyi kucagi bos birakmasin,kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi gostermesinCok,bambaska birseymis..Simdi gercekten hayat,keyif,ask,sukur,can acisi vb kelimelerin anlamlarini biliyorum..
Nerden geldim ben buraya
Lohusayim yahu ben duygusal film izlemek neyime benim hii izlersen aha boyle salya sumuk olursun iste...
AMAYADAN haber yok dimi cok merak ediyorm insallah gonlundeki olur minis gelir..
KEDİCİM ben goremedim fotolarini teldn giriyorun ama o kadar kotu oldugunu sanmiyorumm..
saolun kızlarr trplerden trip beğeniyorum şuanda kuaföre gitmemk için zor tutuyorum kendimiiiii
ne yapalim yolda yurumekte guvenli degil,bari baglaniyoruz vs azcik eglence :)))
Hakli tabii enistede,disco'ya gozumu karartip bindim gecen sene ama bu sene binmedim mesela
Asen havuz keyfi yapiyor buarada,hani instagram var ya ordan gorebiliyoruz suansaka yapiyorum kizmiyorsun di mi boyle diyorum diye bana? Ya da actirmiyor diye enisteye kizmanada sebep olmak istemem
Adam bu cocuk bembeyaz nasil karakalem olsun ben begenmem ama isterseniz yapalim dedi,olsun dedim maksat hatira,tamam seneyede gelin o zaman benden olsun dedi
Gercektende benzemedi tabii cnku yuz hatlari yok ki melegimin,olsun ama hatira kaldi :)
Dusunsene Sezen omuzumda yuzu arkaya donuk,arkamizda cizen amca,onun arkasinda bizim ahali :))) Sezen guluyor :)) Bu tablo bile yeter..
Allah kimseyi kucagi bos birakmasin,kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi gostermesinCok,bambaska birseymis..Simdi gercekten hayat,keyif,ask,sukur,can acisi vb kelimelerin anlamlarini biliyorum..
Nerden geldim ben buraya
he neyıne senn duygusal filmcook alemsn ac cızgı fılm ızle az gülll
kızlaaaarr çook mutluyum kiii
hani Masal'ın 2li testi kötü çıktı diye üzülmüştüm yaa 4'lü testi 1/17000 çıkmış..
derin nefes aldım...yine de Allah bilir inşalah sağlıklı yazılar yazmıştır ama rahatladım yine..
ben kızımı çok seviyorum kiiii
modeller çok güzell..
ama senin saçınla da bu kadar şekillendirmek için uğraşsalar daha güzel olur
sen elleme kuzu...bak alışıcak gözün daha güzel olucak
Asen i faceden gördüm kiiii
eşime geçen gün senin dediğini ilettim Sezen'i görücem ben açıcam instegram dedim güldü
pek yakındaaa sivitin instegramıı geliyorrrr
bu arada gerçekten Allah her isteyene nasip etsin birer melek...
daha hareketlerini bile hissedemediğim bebişim için içim kıpır kıpır..
yediğim,içtiğim,giydiğim her şey onun için....
bu gün telefonda test sonunu beklerken Allah'ım dedim sen benden al ona ver..
bak gözlerim doldu..
velhasıl hakılsın kim bilir kucağımıza alınca nasıl olucak
gtme zaten gdıp napcan ne güzel burda sohbet edıoz daha 5 cayımz var barı kısır yap hazır evdesnHahahha birakip gidemiyorum yahuu
Cok alemsiniz
Pepe izle sen damlacikilataa ya da senin ki erkek thomas ve arkadaslarini fln izle
Ogrenecez butun karakterleri
Hahahha birakip gidemiyorum yahuu
Cok alemsiniz
Pepe izle sen damlacikilataa ya da senin ki erkek thomas ve arkadaslarini fln izle
Ogrenecez butun karakterleri
he neyıne senn duygusal filmcook alemsn ac cızgı fılm ızle az gülll