- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.081
ne guzel hedıye gelmıs bana gelmz gelsede ıstemem gecen kayıncom patavatszca laf etti içime oturdu 5 tllik tulum verse kabul etmem daha kımseden bsy helekı esımın tarafndan esım ılk evlenen ılk gelınım hıc bır zamn ozel hörmet gormedm ve ılk torun gelıo sankı hıc hamıle degılmsm gıbı herkes bı havalarda... arabay alım bnde bu ay canm cıksın aradan kıyafete gelıncede extra hc bsy almıcam zaten kış cocugu dogru duzgun evden cıkmıcagııcın bıde cabuk kuculdugu ıcın extra bsy almaıdusunmuyorum
onu dıyenler bana yardmcı olmıcaklar olsa olurlardı zaten..dogru dıosun ben ıyıce yıgılmadan alım bsylerını koyım kucuk odama prensesımın eksgı olmasın...kıyafet konusuna gelıncede cok heveslıyım her seyıalmakıstıyorum ama neden alayım kı zıyan olcak hıc gerek yok yaza bırakıcam kızımın süsünü püsünü ozamn cici cici gydrr sureklı hava aldrmaya cıakrırım zaten...
o park yataklrı bnde hıc sevmıorm nedense cok çirkin tipi var ben odama karyola alcam 1 yıl kullansn sonra odasnı yaptrcam ksımetse
vucuduma saygı duyamıyorum kendmı gordukce nefret gelmeye basladı ıyıce cırkın bı kadın oldum gitti
bi öğren bakalım tatlişkosuuuuuu
ne guzel hedıye gelmıs bana gelmz gelsede ıstemem gecen kayıncom patavatszca laf etti içime oturdu 5 tllik tulum verse kabul etmem daha kımseden bsy helekı esımın tarafndan esım ılk evlenen ılk gelınım hıc bır zamn ozel hörmet gormedm ve ılk torun gelıo sankı hıc hamıle degılmsm gıbı herkes bı havalarda... arabay alım bnde bu ay canm cıksın aradan kıyafete gelıncede extra hc bsy almıcam zaten kış cocugu dogru duzgun evden cıkmıcagııcın bıde cabuk kuculdugu ıcın extra bsy almaıdusunmuyorum
onu dıyenler bana yardmcı olmıcaklar olsa olurlardı zaten..dogru dıosun ben ıyıce yıgılmadan alım bsylerını koyım kucuk odama prensesımın eksgı olmasın...kıyafet konusuna gelıncede cok heveslıyım her seyıalmakıstıyorum ama neden alayım kı zıyan olcak hıc gerek yok yaza bırakıcam kızımın süsünü püsünü ozamn cici cici gydrr sureklı hava aldrmaya cıakrırım zaten...
o park yataklrı bnde hıc sevmıorm nedense cok çirkin tipi var ben odama karyola alcam 1 yıl kullansn sonra odasnı yaptrcam ksımetse
vucuduma saygı duyamıyorum kendmı gordukce nefret gelmeye basladı ıyıce cırkın bı kadın oldum gitti
slm kızlarrrrrr
10 gün sonra pc ye el sürebildim sonundaaa
elimden geldiğince telden yazdm okudum sizleriiii
majorr....
taberk edrim kuzuuu 1.yılınuz kutlu mutlu olsunn....nice mutlu yıllara inş.
kv. yine yapmış kv.liğini huysuzzz...
telinde hayırlı olsunn sende artık bol bol girersin....özletmezsin kendini :))
kelebek...
kızlara katılıyorum...sırası yok bncede...zmnın varken yavaş yavş al derim...sonra hepsini birden almak zor olur...
allah kısmet nasip ederse bn hamile kalırsam eğer.. ilk yatak alırm sanrım...annem ile kv alırlar ztn kıyafetlerii ben cok begendiklerimi alırm...
bebek arabası sanmıyorum...annem yakın kv.lerede hep arabayla gidiyoruz...görümcem daha önce araba koltuğu ile ana kucagını ben hiç kullanamadm siz alırsnız demişti
ablamda park yatak alma bnce diyor...plojonun aldıgından alırm sanrm...öyle yaniii ne lazm ne değil bak ona göre alırsın...
amayaaaaa....
yarın büyük günmüüüüü....cok heycanlıyımm.....kendimi geçtim senin için dua ediyorum.....inş müjdeli haberlerle gelirsinn...
çikolataa....
40a az kalmışş bayanın sonra gezmeler başladıgında zmn daha cabuk akıp gidecek bi bakmışsın 1.yaş gününü kutlucazzz..inş..
svitt....vee plojoo bebişlere öpüücükkk gönderiyormmm
musmutlu upuzun bi ömrünüz olsun, birlikte yaşlanın evlatlarınızla torunlarınızla inşallahhhhhSelamm kizlarrr nasilsiniz? Biz dun evlilik yildonumumuzu kutladık. Yemek yedik aksam. Kaynanam butun gun bizi evde bi yalnız bırakmadı gıcık sanki her gün evlilik yıldönümü insan bir saatte olsa çıkıp gitmez mi ya. Bide goruncem aksam cikti arkadasinda kalmaya gitti giderkende anne sende bir yerlere git bence bu aksam dedi. Kv nereye gidicem dedi gitmedi. Neden bu kadar dusuncesiz ya 😞Kocacimda bana telefon almis size yeni telefonumdan yazıyorum 😀ama ben bir sey almadimki 😞
canım benim fikrim yok bu konuda.... yani yakın arkadaşlarım doğum yaptı ama ben çok yakınlarında olamadım mesafe olarak, yeğenlerim desenn
evet tatlım yarın bebişlerimle tanışcam ve kendime misafir etmeye başlıycamslm kızlarrrrrr
majorr....
kelebek...
kızlara katılıyorum...sırası yok bncede...zmnın varken yavaş yavş al derim...sonra hepsini birden almak zor olur...
allah kısmet nasip ederse bn hamile kalırsam eğer.. ilk yatak alırm sanrım...annem ile kv alırlar ztn kıyafetlerii ben cok begendiklerimi alırm...
bebek arabası sanmıyorum...annem yakın kv.lerede hep arabayla gidiyoruz...görümcem daha önce araba koltuğu ile ana kucagını ben hiç kullanamadm siz alırsnız demişti
ablamda park yatak alma bnce diyor...plojonun aldıgından alırm sanrm...öyle yaniii ne lazm ne değil bak ona göre alırsın...
amayaaaaa....
yarın büyük günmüüüüü....cok heycanlıyımm.....kendimi geçtim senin için dua ediyorum.....inş müjdeli haberlerle gelirsinn...
çikolataa....
40a az kalmışş bayanın sonra gezmeler başladıgında zmn daha cabuk akıp gidecek bi bakmışsın 1.yaş gününü kutlucazzz..inş..
musmutlu upuzun bi ömrünüz olsun, birlikte yaşlanın evlatlarınızla torunlarınızla inşallahhhhhtelini güle güle kullan tatlım, iyi haberler al inşallah kv konusuna değinmeyeceğim bile
canım benim fikrim yok bu konuda.... yani yakın arkadaşlarım doğum yaptı ama ben çok yakınlarında olamadım mesafe olarak, yeğenlerim desenen büyüğü hamile olan aramızda 4 yaş var sadece... en küçüğü ise 8. sınıfa geçti... onları düşünüyorum ama inan hatırlamıyorum çok zaman olmuş :)))) gözüne ilişen lazım olacağını düşündüklerini almalısın bence de... tamam doğmamış bebeğe don biçilmez diye bi laf var ama abartmadığın sürece bence sorun yok..... çok hızlı büyüdüklerini düşünüyorum bende o yüzden kılık kıyafet konusunda özellikle abartma kesinlikle... yatak araba vs... hiç bi bilgim yok, plojoyu çikiletayı ve evkedsini dinleyebilirsin bu konularda
evet tatlım yarın bebişlerimle tanışcam ve kendime misafir etmeye başlıycambeni severlerse uzuuuncaaa bi süre bedenimde sonrasında da ömrüm yettiğince evimde yüreğimde her bi hücremde misafirlikleri devam edecek bugün aradılar gayet iyi durumdalarmış, saat 1 de transferim gerçekleşecek 12:30 da hstanede olacağım... dualarınızı eksik etmeyin... heyecanım yok, korkum yok; gayet sakinim....Rabbim sana, bana ve evlat hasreti çeken öncelikle tedavilerle maddi manevi yıpranan kim varsa onlara, sonrasında isteyen her ama herkese nasip etsin.... dünyanın neresinde kim varsa.... hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, anne baba kıymeti bilecek, merhametli, vatanına milletine bağlı, çalışkan, zeki, hiç bir uzvu ve zekasında noksanlık olmayan nesiller nasip etsin mevlam isteyen herkese inşallahhhhhh
svitiii seni de alıntıladım ama gitmiş sanki :) mağaza da ağlamanı gülümseyerek okudum45 kilodan aniden 1-2 hafta içinde 50 olduğum zamanı hatırladım, ne giysem olmamış her yanım löp löp olmuştu... yok hakkatten öyleydi ama çok şişmiştim balon gibiydim... sonra o kilolar oturdu ama o zamanlarda hiç bir şey alamamış mağaza mağaza gezmiş ben sinirlenerek eve dönmüşlüğüm çok olmuştu en azından seninki gayet sevimli bi sebepten gebiiişşşşş gebişşşşşşş
canişkolarımmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sizi çok özledimmmamaa tatidede pek nete girmiyorumm
yemeğe inmeden size yazayım dedim
amayaa tatlımmm yarın inşallah hayırlısıyla transfer işi gerçekleşir:26::26: ve sende bebişlerine karnında kral dairesini ayırırsın kiii
sivitoşummmm yerim senin mağaza ortasında ağlayışınıaahah eşin de iyi seniteselli ediyomuş benmki anlamayabilirdi halimden
damlaçikolata canımm 1. ayıız dolmuş allah nce yıllar nasip etsin kağan beyimizeedün konyadan geçtik sabah kahvaltı yaptık simit sarayında aklımdaydıınn
major canişim kv ne sinir olmakla beraber bende 1. yılıınızıı kutlayım dedimm nice beraber güzel günleriniz olsun inşallaah
ev kedisiiiinenoşşşş plojoommmmm sizleri de kocamaaaan öpüyorumm
10 gün sonra inşallahhhhamiinnnn canm ne güzel dileklerle etmişsin dua...inşallahh....
yarın inşallah en az 2 kişi gelirsiniz ewee:26:
tutunduklarını ne zmn öğrencezzz:26:
öyle planlıyorum kral dairem hazırcanişkolarımmmmmmmmmmmmmmmmm
amayaa tatlımmm yarın inşallah hayırlısıyla transfer işi gerçekleşir:26::26: ve sende bebişlerine karnında kral dairesini ayırırsın kiii
sivitoşummmm yerim senin mağaza ortasında ağlayışınıaahah eşin de iyi seniteselli ediyomuş benmki anlamayabilirdi halimden
damlaçikolata canımm 1. ayıız dolmuş allah nce yıllar nasip etsin kağan beyimizeedün konyadan geçtik sabah kahvaltı yaptık simit sarayında aklımdaydıınn
major canişim kv ne sinir olmakla beraber bende 1. yılıınızıı kutlayım dedimm nice beraber güzel günleriniz olsun inşallaah
10 gün sonra inşallahhhh
öyle planlıyorum kral dairem hazır
oyle zaten ben esimin tarafndan hic bsy istemiyrm aman uzak dursunlar benden sinir oluyrm esim konuyu acincada amannn aliriz ne acelesi var her sy hazir zaten verir para alirz dio kv bn evlencgm zamanda oyle diodu avucumu yaladm esime dedm sakin bir daha sizinkilere soyleme bir sey alirlarsada kabul etmyrmCanim esimin tarafindan sukur bisi gormedim bende kv gelirken iki tulum bi yelek getimis..ki erkek bebek diye pek bi hevessizdi..bende ilk gelinim ilk torunlari ama yapacak bisi yok. Arabayi benim. Arkadasim aldi dusun yedi kat yabanci yani . aman oyle iste
araya kaynamis yazim evkedisi :)slm kızlarrrrrr
majorr....
kelebek...
Yaa evet hafta sonu almaya basliyrz allahn izniyle kucuk buyuk almam gerekn seyleri alicam bakalim....
amayaaaaa....
çikolataa....
tamam kuzu soyledklerini dikkate aliyrm bakinicam artk vakti geldi....Zaten dusunduklerin guzel kizce,yavas yavas bakinirsin iste..Maxi Cosi'ye agirlik ver derim,ben Quinny denemistim cok begenmistim esimin aklinda simdi aldigimiz vardi o yuzden istemedi ama simdi olsa Maxi Cosi modellerinden birini alirdim..
Sezen'de sana gonderiyor :)))
Buarada bebek arabasi cok iyi birsey..Annemlere giderken sling kullaniyorum ama carsida,gezmede,yuruyuste vs araba cok iyi..
Aman benzioda noluo al birini vur otekine :) zaten az sansli olaydim iyi olcakti ama allahma sukur esim mukemmel bir insan o beni motive edioacıkmış bi sivit geldiii
neyseki dünden taze fasulyem vardı yanına birşey uyduruvereyim
KELEBEKKK aynı durumdayız canım kafam allak bullak..
beşik,park yatak,bebek arabası araba koltuğu vb.eşimle karıştık valla...
ctesi bütün gün bebek araabsı baktık WOLLEX diye bir bir marka vardı onu çok beğendik..
ama eylülde alıcaz bebek arabasını....
beşik dolap vb.de annemler alıcak sağolsunlar...daha kalp atışlarını duyduğumuz gün babam dedi ben alıcam odasını diye...
o yüzden kasım gibi kardeşimin telefon ve laptop taksidi bitince alıcaklar
ben de gördükçe tulum atlet falan alıyorum....
ama tavsiyeler iyi oldu 0-3 ay için çok almıyım...
KELEBEK ve DAMLAÇİKOLATA eşlerimizin ailesi bu kadar mı benzer yaa....
gerçi kv sağolsun bi iki tulum almış ama kpyi görmeniz lazım adam kendi dünyasını kurmuş bize yer yok,torun mu geliyor ne oluyor umrunda değil..
hakkını yiyemem kv'nin elinde olsa alır bebek arabasını ama kp cebinden bize 3 kuruş çıkıcak diye uykuları kaçıyor...
ki maddi gelirleri annemlerden çok daha iyi..annemler 2 emekli maaşıyla hem geçinip hem de kardeşimi şehir dışında okutuyorlar...
demek istediğim insanın içinden gelsin almasa da sorsun bi eksiğiniz var mı bak düğünde de bir şey yapmadık vb.
neyse çok ama çok doluyum... eşim de çok üzüldüğü için evde konusunu açmıyoruz...
MAJORR evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hep çok mutlu olun...
bi dahaki yıldönümünüz de bebiş de isteriz
kv için dicek bir şey yok kelimelerin bittiği yerdeyiz
KEDİCİKK bence ucuz yollu da olsa bi bebek arabası al...
nasıl olsa araba koltuğu falan da varmış 300e falan uygun bir şey bulursun...
avm'lerde,mudanya vb. yerlerde kucakta taşımayı kızçeyi koy arabay efil efil gezin
PLOJOOOO şu hastane çantası alınıcaklar vb.konularda özelden biz de haberleşelim..
evett yazdım rahatladım eve gidebilirim...
Bakicam cnm hafta sonu bakalim hyrlisi abartmicam bnde fuzuli esyaya karsiyim valla arkdslarnmi gelio seninmusmutlu upuzun bi ömrünüz olsun, birlikte yaşlanın evlatlarınızla torunlarınızla inşallahhhhhtelini güle güle kullan tatlım, iyi haberler al inşallah kv konusuna değinmeyeceğim bile
canım benim fikrim yok bu konuda.... yani yakın arkadaşlarım doğum yaptı ama ben çok yakınlarında olamadım mesafe olarak, yeğenlerim desenen büyüğü hamile olan aramızda 4 yaş var sadece... en küçüğü ise 8. sınıfa geçti... onları düşünüyorum ama inan hatırlamıyorum çok zaman olmuş :)))) gözüne ilişen lazım olacağını düşündüklerini almalısın bence de... tamam doğmamış bebeğe don biçilmez diye bi laf var ama abartmadığın sürece bence sorun yok..... çok hızlı büyüdüklerini düşünüyorum bende o yüzden kılık kıyafet konusunda özellikle abartma kesinlikle... yatak araba vs... hiç bi bilgim yok, plojoyu çikiletayı ve evkedsini dinleyebilirsin bu konularda
evet tatlım yarın bebişlerimle tanışcam ve kendime misafir etmeye başlıycambeni severlerse uzuuuncaaa bi süre bedenimde sonrasında da ömrüm yettiğince evimde yüreğimde her bi hücremde misafirlikleri devam edecek bugün aradılar gayet iyi durumdalarmış, saat 1 de transferim gerçekleşecek 12:30 da hstanede olacağım... dualarınızı eksik etmeyin... heyecanım yok, korkum yok; gayet sakinim....Rabbim sana, bana ve evlat hasreti çeken öncelikle tedavilerle maddi manevi yıpranan kim varsa onlara, sonrasında isteyen her ama herkese nasip etsin.... dünyanın neresinde kim varsa.... hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, anne baba kıymeti bilecek, merhametli, vatanına milletine bağlı, çalışkan, zeki, hiç bir uzvu ve zekasında noksanlık olmayan nesiller nasip etsin mevlam isteyen herkese inşallahhhhhh
svitiii seni de alıntıladım ama gitmiş sanki :) mağaza da ağlamanı gülümseyerek okudum45 kilodan aniden 1-2 hafta içinde 50 olduğum zamanı hatırladım, ne giysem olmamış her yanım löp löp olmuştu... yok hakkatten öyleydi ama çok şişmiştim balon gibiydim... sonra o kilolar oturdu ama o zamanlarda hiç bir şey alamamış mağaza mağaza gezmiş ben sinirlenerek eve dönmüşlüğüm çok olmuştu en azından seninki gayet sevimli bi sebepten gebiiişşşşş gebişşşşşşş
Bende en buyugubden opuyrm bal arim benim :) nbrsin teacher imcanişkolarımmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen öyle... yarından itibaren pazara kadar izinliyim, sonra seçimde görevliyim onu satacak adam bulamadıminşallah cnm hayrılısı ile yarından sonra beklicez artıkk
günü birlik gelip gittiler kuzum aman kelebeğimBakicam cnm hafta sonu bakalim hyrlisi abartmicam bnde fuzuli esyaya karsiyim valla arkdslarnmi gelio senin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım inşallahselam kızlar nasılsınız
amayaa İnşallah tutunur bebişin ki ben öyle inanıyorum
major nice nice yıllara erin birlikte artı bide bebişle
çikileta kaan paşa iğnesini plmuş büyümüş artık nasıl ağladığını tahmin edebiliyorum gözlerim dolduama onun iyiliği icin
kelebek Allah sabır versin sana ne diim açlık zor:26: ben napıcam acaba yemeyince yemem yeyincede acayip yerimdinlen canım dinlen
sivity hamarat kızemin ol bende ağlarım mağazanın ortasında hiç acımam kocişimede
plojo bende görürmüyümki bebişi rüyamda :26: annesine kendini göstermiş sezoş kıyamamış demekki
ev kedisi sen nasılsın canım
selam kızlar nasılsınız
amayaa İnşallah tutunur bebişin ki ben öyle inanıyorum
major nice nice yıllara erin birlikte artı bide bebişle
çikileta kaan paşa iğnesini plmuş büyümüş artık nasıl ağladığını tahmin edebiliyorum gözlerim dolduama onun iyiliği icin
kelebek Allah sabır versin sana ne diim açlık zor:26: ben napıcam acaba yemeyince yemem yeyincede acayip yerimdinlen canım dinlen
sivity hamarat kızemin ol bende ağlarım mağazanın ortasında hiç acımam kocişimede
plojo bende görürmüyümki bebişi rüyamda :26: annesine kendini göstermiş sezoş kıyamamış demekki
ev kedisi sen nasılsın canım
He iyi bari kusum... sende bana gelll misafr edim hatta hepinz gelinnnn party yapalimmmm :)aynen öyle... yarından itibaren pazara kadar izinliyim, sonra seçimde görevliyim onu satacak adam bulamadım
günü birlik gelip gittiler kuzum aman kelebeğim
sağol canım inşallahtam bende atlaaassss papuuucuuuuu yarrrııımmmmm çıııkkk dışarııııı oyyynaaayaaaalııımmmmmm diyecektim
pijama partisiiiiiiiiiya evet surekli ac vaziyettym yemeyede korkuyrm yemeyncede acliktan fenalasiorm arasni tutturamdm surekli tatli bsyler istio canim valla napicam bilemedm siskocuk oldum... bu arada sen naslsn neler yapiosn eskisi gbi grmiosn canimcim
He iyi bari kusum... sende bana gelll misafr edim hatta hepinz gelinnnn party yapalimmmm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pijama partisiiiiiiiiihatta gecelik partisiiiiiiii