Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydiiinnnnn:KK52:
Bugun buyuk guuuuuunn:KK52:
Mini mini misafirimiz geliyorrrr teyze oluyoruz insallaaaaahh,amin:KK16:
Amayaaa Allah dualarimizi kabul etmis olsun,minisin sana sıkı sıkı tutunsun insallaahh..

Sweat
Tabi ki tam destek hazirliklara istedigin zaman sorabilirsin :KK9:

Atlass
Gorebilirsin belki ruyanda minigini kucagindada gor insallah :)
Ilk kiyafetini aldigimdada onunla yatmistim ruyamda basimdan asagiya bembeyaz cicekler atildi uyanmistim birden :) tabii kiyafete bagladim,en azindan icimdeki huzuruna..

Prenseess
Merak ettim saclariniiiii :))
Bence olsada zaten ilk gunler garip geliyor uzulmee..

Aseeenn seni de optum kiiiiii:KK70:

Damlacikiiilata gunaydinn kizce :)
Pasanada bol opucuk ayaklardan :))

Kelebekk,neniss,eylulun anasi,kocasinin aski:KK9: size de sarildimm..Gobis tokusturalim :))))

Albume ekledm cnm morlm bozk şimdi gitcm az daha kestircm

kk uygulamasından yazıyor...

Kizce sen boyle yazinca bende gercekten kotu olmus sandim :)
Gayet guzel olmus,bence daha fazla kestirme duzlestirmen ya da dalgali yapman zorlasir yani sekil vermen boyle daha kolay..
Bence sana sadece yeni kesildigi icin degisik geliyor..Hemen karar verip tekrar kestirme biraz bekle bu hafta kullan,yine begenmezsen degisiklik yaparsin..

kızlarr ben saçımı kestirdiiimm ama sanrım güzel olmadıı kimseee beğenmedi sanrm..sanrm yakışmadıı.....:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::84::84:
dur bakıcam sımdı hemen cellallenme yenı kesılen saclar 1 hafta 10 güne toparlar eger ozamnda beğenmezsen gt kestr hemen çıldırma evkedısı güzele her sey yaısır rahat oll canımı sıkmaaaa

Gunaydin gelinciklerr..

sizede gunaydnlar efenım paşamız nasıllar pişik oluomu havalar fena sıcakta:KK9:pipiye dikkat
Gunaydiiinnnnn:KK52:
Bugun buyuk guuuuuunn:KK52:
Mini mini misafirimiz geliyorrrr teyze oluyoruz insallaaaaahh,amin:KK16:
Amayaaa Allah dualarimizi kabul etmis olsun,minisin sana sıkı sıkı tutunsun insallaahh..

Sweat
Tabi ki tam destek hazirliklara istedigin zaman sorabilirsin :KK9:

Atlass
Gorebilirsin belki ruyanda minigini kucagindada gor insallah :)
Ilk kiyafetini aldigimdada onunla yatmistim ruyamda basimdan asagiya bembeyaz cicekler atildi uyanmistim birden :) tabii kiyafete bagladim,en azindan icimdeki huzuruna..

Prenseess
Merak ettim saclariniiiii :))
Bence olsada zaten ilk gunler garip geliyor uzulmee..

Aseeenn seni de optum kiiiiii:KK70:

Damlacikiiilata gunaydinn kizce :)
Pasanada bol opucuk ayaklardan :))

Kelebekk,neniss,eylulun anasi,kocasinin aski:KK9: size de sarildimm..Gobis tokusturalim :))))

kim gelıo mınık mısafırmerak ettm hemen açıkla hemşerim...ayy ne güzel dedın eylülün anası kocasının askı dıe kocamı ozledm ağlamam geldı smdı bana aksam olmazzzz:KK5:hadı tokusturalm goıs zaten bnm gobıs senn oraya kadr ulasr merak etme koskocamn oldu :KK14:

Biz aksam izmitteydik ohh ne iyi geldi bindim twiste bastim cigligi :)))))
Cok eglendik..Sezeniskonun karikatur cizimi komedisi ve bol eksimik cikarmasiyla sonlandirdik geceyi :)))
Ohh bee butun birikmis stresimi fuarda biraktim gitti sanki :)))

aa ne güzel gecen bursdan dönerken gordum o luna parkı fuarda varmış heralde sen yakınmsn kı oraya Adapazarı ızmır kac km ki... bide bnm esımde dönme dolap a aserıo kac aydr gıdelım dıoda ben bıneblrmyım bılmıorm ...

dur bakıommm hemen

KELEBEKCİMM..sukur hic pisik olmadik daha..evde oldugumuz icin altini surekli ilik suyla yikiyorum islak mendil pek kullanmadim..bide zeytinyagi suruyorum banyodan sonra er hergunde yikiyorum zatn pipimiz mis gibi kizceni bize verebilirsin yani..:)

KELEBEKCİMM..sukur hic pisik olmadik daha..evde oldugumuz icin altini surekli ilik suyla yikiyorum islak mendil pek kullanmadim..bide zeytinyagi suruyorum banyodan sonra er hergunde yikiyorum zatn pipimiz mis gibi kizceni bize verebilirsin yani..:)

ahahaha yerım senı ne güzelde ızah edıo :KK52: vala bu sıcakalrda pişik olmadysa tebrık edıorum sızı nerdeyse ben pişik olcam :KK52::KK52:o derece yani.. kızcemı verım de babası vermez sımdıden dıo senın baban senı bana nasıl verdı ben vermıcem tursusunukurcam dıo bnde valla bn babama sormadm dedm sennkıde sana sormaz deme ole korkutma benı dıo:KK52:

evkedisi allah canını almasn bnde kım bılır neye benzedı dıodum bu mu takıldgn sey gayet güzel ve ben sana bır sey dıyımmı 1 aya kıvama gelır sadece yapman gereken 1-2 kucuk toka temın edıp keyne gore on taraflarına tuttur daha cok seversn bnce hıc kotu deıl normal duz keısm asıl bunu kıaltrsan cok kotu olucak samımıyetle soyluyorum ve begenmıcegmı sımdıden belirtim bunun daha kısası erkek tıpı senın yuz seklıne gtmez yani... ama diğer arkdslarda fikir versn bnce

dur bakıcam sımdı hemen cellallenme yenı kesılen saclar 1 hafta 10 güne toparlar eger ozamnda beğenmezsen gt kestr hemen çıldırma evkedısı güzele her sey yaısır rahat oll canımı sıkmaaaa

sizede gunaydnlar efenım paşamız nasıllar pişik oluomu havalar fena sıcakta:KK9:pipiye dikkat

kim gelıo mınık mısafırmerak ettm hemen açıkla hemşerim...ayy ne güzel dedın eylülün anası kocasının askı dıe kocamı ozledm ağlamam geldı smdı bana aksam olmazzzz:KK5:hadı tokusturalm goıs zaten bnm gobıs senn oraya kadr ulasr merak etme koskocamn oldu :KK14:

aa ne güzel gecen bursdan dönerken gordum o luna parkı fuarda varmış heralde sen yakınmsn kı oraya Adapazarı ızmır kac km ki... bide bnm esımde dönme dolap a aserıo kac aydr gıdelım dıoda ben bıneblrmyım bılmıorm ...

dur bakıommm hemen

Amayaa miniginle tanisacak ya bugun transfer yapilacak az kaldiiiii:KK52:

Benimde gobis oyle cok degil aslinda ama bi lop lop :)))

Izmit yakin ki,30-45 dk gb birsey bize..
Gidin bence ama sen binme hicbirseye,dönme dolap cok yuksek ve insanlari indirirken tepede duruyor sallaniyor fln sana gore degil bence :)
Sen ancak karikaturunu yaptir :)

tünaydın kızçelerrr :KK52:

bu sabah AMAYAAcım için heyecanla uyandım :KK52:
inşallah güzel haberlerini alıcaz ki...
AMAYAAA duy beni dualarım seninleeeeeee....

dün akşamdan beri tel.den takipteyim ama yazamadım şimdi aklımda kalanları yazayım..

ASOŞŞŞ tatilin tadını çıkarrr mis gibi:21:
benim için de havuza gir ben de seneye girerim artık :KK52:
özledik ki seniiii :KK16:

EVKEDİSİ bence gayet güzel olmuş..
en geç 1 aya kendini toplar daha da güzelleşir..
sakın kestirme şimdi tekrar NENOŞA katılıyorum asker trsşı çıkmasın bi de ortaya kuaförlerin el ayarı yok :KK9:
bi de kıskandım saçlarını oh ne rahattır kullanması yıka ve çık:KK36:

PLOJOO oh ne güzel stres atmışınız...
ben de bayılırım lunaparktaki oyuncaklara..ama eşim biraz korktuğu için ikimiz pek binemiyoruz :KK9:
pardon korkmuyormuş sadece güvenli bulmuyormuş :KK9: :KK9:
Sezen'in karikatürü de ne tatlı olmuşturrr :KK16:
ne güzel hatıra kalmış...
sana yazarken sanki ben de lunaparkta hissettim kendimi..çok empatiğimdir :KK9:

KELEBEKKCANN göbekdaşım...akşamları yürüyün kocişinle..
biz bi kaç akşamdır çıkıyoruz...seçici algı mı bilmiyorum hep hamişler yürüyor ..
bi de yürüdükçe çok yesem de kilo almıyorum..
yani şimdilik bu aydan sonra topaca dönerim :KK9:

DAMLAÇİKOLATAAa
Kağana maaşaallah:nazar: hiç pişik olmasın gazsız günleri olsun inşallah :KK8:

ATLAS bebiş çalışmaları başladı mıı :KK17:

Kizce sen boyle yazinca bende gercekten kotu olmus sandim :)
Gayet guzel olmus,bence daha fazla kestirme duzlestirmen ya da dalgali yapman zorlasir yani sekil vermen boyle daha kolay..
Bence sana sadece yeni kesildigi icin degisik geliyor..Hemen karar verip tekrar kestirme biraz bekle bu hafta kullan,yine begenmezsen degisiklik yaparsin..

evkedisi allah canını almasn bnde kım bılır neye benzedı dıodum bu mu takıldgn sey gayet güzel ve ben sana bır sey dıyımmı 1 aya kıvama gelır sadece yapman gereken 1-2 kucuk toka temın edıp keyne gore on taraflarına tuttur daha cok seversn bnce hıc kotu deıl normal duz keısm asıl bunu kıaltrsan cok kotu olucak samımıyetle soyluyorum ve begenmıcegmı sımdıden belirtim bunun daha kısası erkek tıpı senın yuz seklıne gtmez yani... ama diğer arkdslarda fikir versn bnce

dün akşamdan beri tel.den takipteyim ama yazamadım şimdi aklımda kalanları yazayım..

sakın kestirme şimdi tekrar NENOŞA katılıyorum asker trsşı çıkmasın bi de ortaya kuaförlerin el ayarı yok :KK9:

ben de bayılırım lunaparktaki oyuncaklara..ama eşim biraz korktuğu için ikimiz pek binemiyoruz :KK9:

biz bi kaç akşamdır çıkıyoruz...seçici algı mı bilmiyorum hep hamişler yürüyor ..

DAMLAÇİKOLATAAa

saolun kızlarr trplerden trip beğeniyorum şuanda kuaföre gitmemk için zor tutuyorum kendimiiiii
hafta sonu tatile gidicezzz kötü saçla gitmek istemiyorumm..:KK14:

önlerini kestirmeyi düşünüyorumm

$2014-kisa-sac-modeli-17.jpg $2014-kisa-sac-modelleri-5.jpg

ikisinden biri hangisi dönerse saçımaa olurmuuuu:KK14:

Son düzenleme:
saolun kızlarr trplerden trip beğeniyorum şuanda kuaföre gitmemk için zor tutuyorum kendimiiiii

Eki Görüntüle 1209237 Eki Görüntüle 1209238

Benim tavsiyem,suan sacini hic elletme..
Sacin zaten gayet guzel duzlestiricini yanina aldin mi tamamdir onlere vursan bile yeter ..
Kahkul senin ve benim gblerin yuz tipine gitmiyor nacizane fikrim,benimde yuzum kucuk ama sakak yanak kismi genis o yuzden kahkul daha genis gosteriyor..

Bu fotograflardakiler yaniltici,oyle yaparsan oyle olur,ugrasmazsan guzel durmaz daha kotu bile gorunebilir..Yuz hatlarina baksana hatunlarin birde makyajla vurgulanmis daha cok..

Benim saclarim suan senden kisa,arkasi katli kisa cunku..
Onlere hafif bukle arkalarada hafif uclardan yapiyorum mesela super oluyor,savlarim duz normalde dalga yapmayacaksamda bir tek kulak izi olmasin diye onlere duzlestirici vuruyorum cikarken..

Suan sacini kestirirsen uzamasi zaman alir daha da cikmaza girme kizce,ayrica tekrar soyluyorum sacin guzel olmus sadece biraz zaman ver kendine :)))
Hadi hadiiii guzelsiiiinnn :))):KK70:

Son düzenleme:
Lohusayim yahu ben duygusal film izlemek neyime benim hii izlersen aha boyle salya sumuk olursun iste...
AMAYADAN haber yok dimi cok merak ediyorm insallah gonlundeki olur minis gelir..
KEDİCİM ben goremedim fotolarini teldn giriyorun ama o kadar kotu oldugunu sanmiyorumm..

DAMLAÇİKOLATAAa

:KK9: ne yapalim yolda yurumekte guvenli degil,bari baglaniyoruz vs azcik eglence :)))
Hakli tabii enistede,disco'ya gozumu karartip bindim gecen sene ama bu sene binmedim mesela :KK53:

Asen havuz keyfi yapiyor buarada,hani instagram var ya ordan gorebiliyoruz suan :KK9::KK9::KK9::KK9: saka yapiyorum kizmiyorsun di mi boyle diyorum diye bana? Ya da actirmiyor diye enisteye kizmanada sebep olmak istemem:KK16:

Adam bu cocuk bembeyaz nasil karakalem olsun ben begenmem ama isterseniz yapalim dedi,olsun dedim maksat hatira,tamam seneyede gelin o zaman benden olsun dedi:KK9::KK9:
Gercektende benzemedi tabii cnku yuz hatlari yok ki melegimin,olsun ama hatira kaldi :)
Dusunsene Sezen omuzumda yuzu arkaya donuk,arkamizda cizen amca,onun arkasinda bizim ahali :))) Sezen guluyor :)) Bu tablo bile yeter..

Allah kimseyi kucagi bos birakmasin,kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi gostermesin:KK16: Cok,bambaska birseymis..Simdi gercekten hayat,keyif,ask,sukur,can acisi vb kelimelerin anlamlarini biliyorum..
Nerden geldim ben buraya:KK9::KK9:

Yarin misafirim var gelin arkadaslar gelecek sizin gb :KK9:
Bu aksamda kayinvalideme gidecem yegen geldi,bende oturmus cene caliyorum burda :KK53:

Simdi evin isiyle tatliyi halledeyim sabaha tuzlular kalsin:KK52:

Özleyin beniiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52:

Amayaaaaaaaa
Suan kavusuyorsunuz sanirim,Allah sonunu mutlu etsinn..Girmesemde okuyacam haberlerini bekliyorum,aklimdasin,dilimdesin(anneme de anlatiyorumda senin sureci :) ),dualarimdasin...
Yani sana bir nevi temenna yaptim bak :)
Arnavutlarda gelinler salvarlarini giyince yapar sevdiklerine,buyuklerine..:KK9:
Dizler kirilir,dik durulur,gozgoze bakilir,eller acilir karsidakinin elleri yerlestirilir,3 kez o eller yurek hizasina dil hizasina ve basa goturulur :KK16:

Ayy ben ne cok konusuyorum bugun,gittim:KK53:

Son düzenleme:
Benim tavsiyem,suan sacini hic elletme..
Sacin zaten gayet guzel duzlestiricini yanina aldin mi tamamdir onlere vursan bile yeter ..
Kahkul senin ve benim gblerin yuz tipine gitmiyor nacizane fikrim,benimde yuzum kucuk ama sakak yanak kismi genis o yuzden kahkul daha genis gosteriyor..

Bu fotograflardakiler yaniltici,oyle yaparsan oyle olur,ugrasmazsan guzel durmaz daha kotu bile gorunebilir..Yuz hatlarina baksana hatunlarin birde makyajla vurgulanmis daha cok..

Benim saclarim suan senden kisa,arkasi katli kisa cunku..
Onlere hafif bukle arkalarada hafif uclardan yapiyorum mesela super oluyor,savlarim duz normalde dalga yapmayacaksamda bir tek kulak izi olmasin diye onlere duzlestirici vuruyorum cikarken..

Suan sacini kestirirsen uzamasi zaman alir daha da cikmaza girme kizce,ayrica tekrar soyluyorum sacin guzel olmus sadece biraz zaman ver kendine :)))
Hadi hadiiii guzelsiiiinnn :))):KK70:

cok saol kızçeee bnde kuaförden cıkınca senin gibi düşündüm..öyle yaprm böyle yaparm diyee...
normalde bn arkalar kısa önler uzun sevmem ama nasl olduysa öyle kestirdim..araştırmadan gidincee:KK37:
babam....hiç hoşlanmadıgım yengeme benzettii onun gibi olmuşsun dedi soğudum saçtan resmen...ensemde de saç var bi garip geldi hala sevemedim...önlerden güzeş duruyor ewt ama arkaya elimi atınca sankiii ^ bu şekilde kesilmiş gibi arası ardadan foto atayım birde sen bak...

Lohusayim yahu ben duygusal film izlemek neyime benim hii izlersen aha boyle salya sumuk olursun iste...
AMAYADAN haber yok dimi cok merak ediyorm insallah gonlundeki olur minis gelir..
KEDİCİM ben goremedim fotolarini teldn giriyorun ama o kadar kotu oldugunu sanmiyorumm..

su sıralarda oluyoyrdur transfer hayırlısı ile olur sağlıklı yavrucukları olur inş..:nazar:

Amayaa miniginle tanisacak ya bugun transfer yapilacak az kaldiiiii:KK52:

Benimde gobis oyle cok degil aslinda ama bi lop lop :)))

Izmit yakin ki,30-45 dk gb birsey bize..
Gidin bence ama sen binme hicbirseye,dönme dolap cok yuksek ve insanlari indirirken tepede duruyor sallaniyor fln sana gore degil bence :)
Sen ancak karikaturunu yaptir :)
ayy cokk heyecanlı sabrszlıkla beklıyorummm gelsın bır an once amayaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK9::emir_bebek::nazar::KK9:

DAMLAÇİKOLATAAa

ben senı 1 ay sonra gorcem sıvıtım:KK5::KK5: eve gdıom ayaklarm davul gbı mutfağa yurucek halım olmuo ağrıdan sen ne yuruyusunden bahsedıosn bana:KK5::KK5: sadece ısten çıkınca mınıbusten ınıyrm eve yürüme mesafem 7-8 dkka onu bıle15 yapıorm artk tin tin bırazda uzatyrm yolu 20 dkkada yuruorum bıde hafta sonu gezmelermz oluo ozamn yorulsamda yuruyorum yürümem lazm ama ıs cıkısı evden dışarı cıkamyrm gecen ayy yuruodm ne güzel buay tık yokkk esım hadı yurutım senı dıo benn hooop kanepeye uzanyrm sen yuru dıorum:KK9:halım harappp ve bitappp

nacızane tavsıyem elleme saclarnı bu ıkısıde olmaz yanı yuz hatları sana uymadgndan bu sekılde kestırrsen dahada mutsz olursn sana kahkul uymaz bnce böyle kalsn onlernı hafıf sekıl verrsn süper olur

:KK9: ne yapalim yolda yurumekte guvenli degil,bari baglaniyoruz vs azcik eglence :)))
Hakli tabii enistede,disco'ya gozumu karartip bindim gecen sene ama bu sene binmedim mesela :KK53:

Asen havuz keyfi yapiyor buarada,hani instagram var ya ordan gorebiliyoruz suan :KK9::KK9::KK9::KK9: saka yapiyorum kizmiyorsun di mi boyle diyorum diye bana? Ya da actirmiyor diye enisteye kizmanada sebep olmak istemem:KK16:

Adam bu cocuk bembeyaz nasil karakalem olsun ben begenmem ama isterseniz yapalim dedi,olsun dedim maksat hatira,tamam seneyede gelin o zaman benden olsun dedi:KK9::KK9:
Gercektende benzemedi tabii cnku yuz hatlari yok ki melegimin,olsun ama hatira kaldi :)
Dusunsene Sezen omuzumda yuzu arkaya donuk,arkamizda cizen amca,onun arkasinda bizim ahali :))) Sezen guluyor :)) Bu tablo bile yeter..

Allah kimseyi kucagi bos birakmasin,kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi gostermesin:KK16: Cok,bambaska birseymis..Simdi gercekten hayat,keyif,ask,sukur,can acisi vb kelimelerin anlamlarini biliyorum..

ohh masallah:nazar::nazar:mutlulugunza nazar degmesn bayılıorm sıze zaten.... o fotoda hatıra kalcak ondan guzelımı var bıak benzemesn yerım ben sezosu ellernı ayaklarnı yerımmmmmmmmmmmmmmm

he neyıne senn duygusal film :KK9::KK9:cook alemsn ac cızgı fılm ızle az gülll

kızlaaaarr çook mutluyum kiii :KK76:

hani Masal'ın 2li testi kötü çıktı diye üzülmüştüm yaa 4'lü testi 1/17000 çıkmış..
derin nefes aldım...yine de Allah bilir inşalah sağlıklı yazılar yazmıştır ama rahatladım yine..
ben kızımı çok seviyorum kiiii :KK16:

modeller çok güzell..
ama senin saçınla da bu kadar şekillendirmek için uğraşsalar daha güzel olur :KK9:
sen elleme kuzu...bak alışıcak gözün daha güzel olucak :KK52:

Asen i faceden gördüm kiiii :KK52:
eşime geçen gün senin dediğini ilettim Sezen'i görücem ben açıcam instegram dedim güldü :KK52:
pek yakındaaa sivitin instegramıı geliyorrrr:KK55:

bu arada gerçekten Allah her isteyene nasip etsin birer melek...
daha hareketlerini bile hissedemediğim bebişim için içim kıpır kıpır..
yediğim,içtiğim,giydiğim her şey onun için....
bu gün telefonda test sonunu beklerken Allah'ım dedim sen benden al ona ver..
bak gözlerim doldu..
velhasıl hakılsın kim bilir kucağımıza alınca nasıl olucak:emir_bebek:

Hahahha birakip gidemiyorum yahuu:KK9::KK9:
Cok alemsiniz:KK9:
Pepe izle sen damlacikilataa ya da senin ki erkek thomas ve arkadaslarini fln izle:KK9::KK9:
Ogrenecez butun karakterleri:KK9:

kızlaaaarr çook mutluyum kiii :KK76:

hani Masal'ın 2li testi kötü çıktı diye üzülmüştüm yaa 4'lü testi 1/17000 çıkmış..
derin nefes aldım...yine de Allah bilir inşalah sağlıklı yazılar yazmıştır ama rahatladım yine..
ben kızımı çok seviyorum kiiii :KK16:

modeller çok güzell..
ama senin saçınla da bu kadar şekillendirmek için uğraşsalar daha güzel olur :KK9:
sen elleme kuzu...bak alışıcak gözün daha güzel olucak :KK52:

Asen i faceden gördüm kiiii :KK52:
eşime geçen gün senin dediğini ilettim Sezen'i görücem ben açıcam instegram dedim güldü :KK52:
pek yakındaaa sivitin instegramıı geliyorrrr:KK55:

bu arada gerçekten Allah her isteyene nasip etsin birer melek...
daha hareketlerini bile hissedemediğim bebişim için içim kıpır kıpır..
yediğim,içtiğim,giydiğim her şey onun için....
bu gün telefonda test sonunu beklerken Allah'ım dedim sen benden al ona ver..
bak gözlerim doldu..
velhasıl hakılsın kim bilir kucağımıza alınca nasıl olucak:emir_bebek:

maşallah cok sevndm sıvıtım de 4 lü test ıcın erken deılmı yaaa.. ben daha yaptrmadm gercı dr bana gerekte yok dedı bnm yarn alalhn ıznıyle detaylı ultrasonum olcak onu yaptrcam hafta sonuda go to the dr hehehe ınglzceyı katletmek buna denır ıste....

sezosu mutlaka görmen lazm ve ınstgram açman lazm yok böyle bır tatlılık her aksam evde bakıorm alışkanlık oldu suratm guluo bakınca gokhanda alıştı sezosa mı bakıosn dıo hee dıorum oda bakıo hele bıde fotolarda saskın ördek gbı bakıo yarabbm hele bıde ole bı fotosu varkı ellerı agznda al benı ye dıo hatta dur smdıde bakım nazarlar degmesnnn:nazar::nazar:aynı anasına benzıooo:KK9::KK9:

Pepe izle sen damlacikilataa ya da senin ki erkek thomas ve arkadaslarini fln izle:KK9::KK9:
gtme zaten gdıp napcan ne güzel burda sohbet edıoz daha 5 cayımz var barı kısır yap hazır evdesn:KK9:

:) bakiyom bazrn cocuk kanallarina..ana dur daha erken oglan accik buyusun nasilsa yillarca izlicez diyorum...
Anam zaten zirlaktim ustune bide anne oldum zirlamanun dibindeyim gecen aksm kocis ekmek getirmis kiselerini cok severim birinin kosesi azcik yanmis..buna zirlanirmiii...zirladim:'(

X