- 7 Şubat 2014
- 298
- 84
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.041
sıra da gelinciklerime haber vermek var, tüp bebek topiklerine haberi önden saldımmmm :))))
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh
günaydıbnnnnn ben bugunde calısıyorummmm malesef...
kızlar bsy sorucammm ben baby shower party yapıcam allah ızın verırse sizce organızasyn fırmasylamı anlasayım yoksa kendmı sus alıp mı suslım cevrenzde yapan var mı yaptılarsa nasıl oldu tavsıyesı olan
Eylul'u bekliyoruz
Gittigim hic olmadi ama bikac arkadas yapmisti kurstan..Bence kendin yapabilirsin kizce internette kullan.at diye bir site var dolasmak istemezsen ya da bildigin bi yer varsa ordan alirsin malzemeleri hersey oluyor artik boyle yerlerde sus vs satan yerler..Susleri siz yaparsiniz tuzlu tatli kurabiyeleri cup cakeleri yaptirirsin..
Tabi aman hic ugrasmayim dersen kendini bilen ellere birak :)
Ben ilk dogum gunune agirlik verecem mesela guzel bir mekan secip suslemesini ben yapacam cok guzel seyler satan yer var mevlut icin aldiklarimizida ordan almistik catalindan bardagina pecetesine her detay..Sadece yiyecekleri yaptirmayi dusunuyorum o da cok olmayacak bi pastasi bi cupcakeler,kimse karnini doyurmaya gelmesin :)))
Bir dahada yapmam zaten kendi aramizda kutlariz buyuyunce istedigi gb yapariz..insallah :)
ben vazgectm shower danbabına(bebek mevludu) yapılcak zaten o konseptı orda uygulıcam zaten bızım babınaları bılıosndr bebege anneye babaya hedıyeler gırla gelıo smdı hem shower a hem babınaya aynı kısılerı cagrrsak ayıp olur o yuzden o suslemeyı babınada yapıcam mevlutten snra eglenrz ne olcakkı bana oyle daha mantıklı geldi...
günaydıbnnnnn ben bugunde calısıyorummmm malesef...
kızlar bsy sorucammm ben baby shower party yapıcam allah ızın verırse sizce organızasyn fırmasylamı anlasayım yoksa kendmı sus alıp mı suslım cevrenzde yapan var mı yaptılarsa nasıl oldu tavsıyesı olan
Güünnaydnnnn....
bn annemdeym...tarhana yapıyoruzz...
amayaa sanrm seni instagramdn ekleldm..
svitti bulumadımmm..
majorda yokk...
çikolata ve atlas açtımı bilmiyorummm...
EKLEYİİİİNN BNİİİİİİ
Eylul'u bekliyoruz
Gittigim hic olmadi ama bikac arkadas yapmisti kurstan..Bence kendin yapabilirsin kizce internette kullan.at diye bir site var dolasmak istemezsen ya da bildigin bi yer varsa ordan alirsin malzemeleri hersey oluyor artik boyle yerlerde sus vs satan yerler..Susleri siz yaparsiniz tuzlu tatli kurabiyeleri cup cakeleri yaptirirsin..
Tabi aman hic ugrasmayim dersen kendini bilen ellere birak :)
Ben ilk dogum gunune agirlik verecem mesela guzel bir mekan secip suslemesini ben yapacam cok guzel seyler satan yer var mevlut icin aldiklarimizida ordan almistik catalindan bardagina pecetesine her detay..Sadece yiyecekleri yaptirmayi dusunuyorum o da cok olmayacak bi pastasi bi cupcakeler,kimse karnini doyurmaya gelmesin :)))
Bir dahada yapmam zaten kendi aramizda kutlariz buyuyunce istedigi gb yapariz..insallah :)
hamarat bi sivit geldiiiiiii
bu ara bi enerji patlaması geldi bana..
temizlik yaptım dip bucak mis oldu ev..
eşim de haftaya seçimde görevli onun toplantısına gitti...
ben de mis evimde huzurla kınalı yapıncağı izliyorum showda
eski türk filmlerine bayılırımmm
gerçi kalkıp yemek yapıcam şimdi...
hava da yağmazsa ki gök gürüldüyor rüzgarlı pazara çıkıcaz kocişle...
ayhh günlük gibi oldu
bu arada buzluğa kışlık bir şeyler atıcak mısınız?
gerçi vazgeçmişin kuzu ama ben de yapmıcam...
dediğin gibi bizde de hediyeler mevlütte gelir..
insanlara külfet olmıyım
ah bi doğsalar kızçelerimiz
tarhanaaa ohhh missss en sevdiğim çorbadır valla..
biz de annemle yaparız her yaz sonu
elinize sağlık..
bu arada özelden de yazdım kedicik daha insegramım yok kociş ikna olma aşamasında
PLOJOOO ben de 1.yaş gününü şimdiden heyecanla bekliyorum
ben de süslemelerin,yapıcağım mamaların hayalini kuruyorum...
ahh masal 1 yaşında olsa da yesek onu
bu aradaaa rüyamda bebeğimi emziriyodum..akan sütü bile gördüm..çok huzur vericiydi..
Allah göstersin o günleri inşallah..
Ayy bende cok severim turk filmlerini,bi kismini en azindan :)
Masallah kizce sana,mis olmus ev :)
Oyle cabuk geciyor ki zaman soyle mi yapsam boyle mi dedigini bende soyle yapmistim dedigimi okumus gb oldum bile :)
3. ayi bitiyor bile baksana Sezen'in,kocaman oldu :)
Hayir olsun ruyan..
Ben 1 kere gormustum ve o bocur bocur bakan kizin aynisi Sezen :)
benim de bu gün aklıma geldi aa dedim Sezen nerdeyse 3 aylık oldu
dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor..sanki daha dün Sezen'in cinsiyetini öğrenmiş gibiyiz...
biz de bu gün eşimleee Masal'ımıza bir şeyler aldık
babası bi tane tavşanlı tulum beğenip aldı gerçi beğenmedi ayıldı bayıldı benim kızım tavşan olcak diye
o böyle hevesli olunca dünyalar benim oluyor..
çünkü bazı arkadaşlarımın eşi çok hevessiz..
bu gün ctesi sessizliğini yaşıyor topikimiz
Oyy gule gule kullansin Masal
Ben anlayamiyorum o hevessiz adamlari,ilginc..Tamam babalik sonradan gelisen birsey ki kaldi ki annelik bile dogumdan sonra bambaska ama hic ilgisizlik tuhaf..
Nasil gidiyor artik rahatsin di mi?
Ne kadar oldu hem,ben takvimleri goremiyorumda
Gunaydiiiinnnn
Bizi burda karsilastiran evliliklerimize kayinvalidelerimize sukurler olsun hahahha
Iyi ki varlar..iyi ki eslerimisi yapmislar :)))))
Saka bi yana Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi..
Neden boyle bir giris yaptim anlamadim :) heee iyi ki varsiniz diyecektim
Amaya sabah gozumu actigimda aklimdaydin......
Gunaydin gelincikleeeeeerrrrrr
Dun biri bursadan digeriizmirden iki arkadasim geldi, ogullari 14-15 aylik ahmet efe ve 4 aylik metehan ile birlikte once annemlere gittik. Tabi henuz metehan sadece bakinmakla yetiniyo ama ahmet efe gorulmeye degerdi.... Kediyi goruyo kedinin pesinden tavuklari gotuyo inlarin pesinden hatta izin versek kocaman kopusun bile dibine gidecek. Ki gitmeyi cok istediiiiitam anlamiyla korkusuzluk ne demek gorduk boylece....
Daha sonra Bogaz'a gittik, arkadaslarimin esleri denize girdi... Benim ki ise iste oldugundan yanimizda degildi malesef.. Ahmet efe korkusuzlugunu denizde de gosterdiah babasi bi tamamen birakaydi.... Cok mutlu oldu cok... Zaten ciktigi gibi de uyudu. Hatta bikac gundur dogru durust agzina lokma koymayan cocuk yedi bile biseyler metehansa aguuuular esligiyle etrafa gulucukler saciyordu.
Oldukca eglenceliydi.
Svvitiii bence esin normal digerleri manyak, cocukla ilgilenmeyen ve her seyinden kadinin sorumlu olmasi gerektigini dusunen gerzeklerden hic haz etmiyorum bendeMasal gule gule giysin cicisiniiii....
Plojo, evkedisi,atlas cikilata,kelebek.... Hepinizi seviyorum kiiiii....
Kocamin evde olmadigi pazar gunlerindn nefret ediyorum secim mitinginde gorevli kendisioglusumla basbasayiz olsun napalim...sicaklarla basimiz dertte...dun 49 dereceyi gorduk.. Uykusuzluk devam ediyorr bu arada 1 ayi gectik yarim asimiz var nasil dayancam bilmiyorumm hepinizi seviyorum kiiii
Gunaydin gelincikleeeeeerrrrrr
...
Plojo, evkedisi,atlas cikilata,kelebek.... Hepinizi seviyorum kiiiii....
Kocamin evde olmadigi pazar gunlerindn nefret ediyorum secim mitinginde gorevli kendisioglusumla basbasayiz olsun napalim...sicaklarla basimiz dertte...dun 49 dereceyi gorduk.. Uykusuzluk devam ediyorr bu arada 1 ayi gectik yarim asimiz var nasil dayancam bilmiyorumm hepinizi seviyorum kiiii
tünaydın kızçelerrrr
miskin bir pazar gününden sesleniyorum sizee..
bu gün artık bankada giymek için de bi kaç bol kıyafet almam lazım..
hala oluyor pantolonlarım ama biraz sıkıyor haliyle Masal daralıcak içeride
17.haftamız bitti kuzum..
evet maşallah sıkıntılı dönem bitti...hamile olduğumu unutup koşup zıplıyorum bazen de eşim hatırlatıyor
sanırım 4.5.6. aylar en rahat aylarmış..kıymet bileyim
Sezenle bebek arabası turlarına başladınız mı ?
yani alıp dışarıda gezecek kadar büyüdü mü Sezoş?
çocuk gelişimi bilgim sıfır
bence deee iyiki varsınız..iyiki varızzzz
ne güzel bi tesadüfle karşılaştık hepimiz burda ...
bütün kızla toplandıkksorduk neden yıprandıkkkkk yıprandık
çocuklar çook farklı dimi?
onları izlemek bile büyük keyif
Allah kendi çocuklarımızı izemeyi nasip etsin..
senin de kızın olcak gibi geldi bana AMAYAA..geçen gün PLOJO da demişti galiba...
Kağan tek prens kalıcak
ben de haftaya pazar yalnızım seçimlerden dolayı
hem sen yalnız değilsin kiii Kağan var,başında erkek var
uykuları yavaştan düzene girer hiç sıkıntı yapma daha minicik ki...