Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Aslinda birinin verdiginin coklugundan degil iki tarafta cok kalabalik kizce bizim bide es dost vs eklenince oyle oldu ilk bayram diye..

Ama iyi hatirlattin babasi vermedi aksama bizim evde bir bayram havasi yasatayim

Oo super kuzummm serin serun otursun valla ne guzel
Ankara yaniyooo

Pek evde olmasada
Olsun zamanin uzamasi guzeldi

Yeni cocuklar oyy ne guzel yaw..mini mini birler
Sezen buyuyunce buraya gelirsin,teyzesine gondereyim okula

Ay sezeniskom icin gelmem miii
Ama ya da siz tasinsaniz ya bizim oralara

Teşekkür ederm cnm..nette bnde öyle okumuştm...

Kısmetse transfer günü ne zmn???
İnş tutar budefa dualarım sizinle

kk uygulamasından yazıyor...

Teşekkür ederm cnm..nette bnde öyle okumuştm...

Kısmetse transfer günü ne zmn???
İnş tutar budefa dualarım sizinle

kk uygulamasından yazıyor...
henüz belli değil canım, öğleden sonra arıycam bellirlenecek..... onlar ararız dediler ama zannetmem arasınlar ben öğleden sonra bi rahatsız ederim

tünaydın kknın en güzel gelinleriii
Allah hayra çıakrsın içime bi sıkıntı girdi
bi de midemde taş oturuyor sanki şişkinlik var..belki ondandır..

oo mini mini 1 lerrrr
ne güzel sen yetiştiriceksin onları çok şanslılar kiii
ama onlar 2.sınıftayken sen boluda olucaksın inşallah
ayhh çok heyecanlı okuma yazma öğreticeksin bi dee el yazısı di miiii?

bu arad bizim için de gezzzz tatlış

kır dizini otur evde
çok güldüm plojomm
bu ara uykularınız düzeldi sani hı?
ya da bize mi çaktırmıyorsun

AMAYAAA en hayırlı günde transfer olsun inşallahhh
valla senin kadar heyecanlıyız
gelicek nazlı bebişimiz ...
Ankara yaniyooo

sıra da gelinciklerime haber vermek var, tüp bebek topiklerine haberi önden saldımmmm :))))

embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee

dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh

ben zaten anasayfamda görünce dayanamayıp okumuştum sizin topikten
nerdeyse oraya cevap yazıyordum

çoook sevindim canımmmm
yani şu durumda ikiz olma ihtimali var

ayhh çok heyecanlandım....şu mübarek cuma saatlerinde bütün dualarım seninle kuzum...
Allah sağlıklı sıhatli bir bebiş nasip etsin sana...
ben salı günü doğmuşum uğurludur salı günleri
illa kendime de pay çıkarıcam

tekrar hayırlı olsun tatlış..ama gerçekten içime bu sefer bebiş-ler-göbişe sımsıkı tutunucak gibi geliyor

hayırlısıyla inşallahhhh benim de içimden hiç fena bi şey geçmiyo.... o zamana kadar dayanırlar ve ölmezler umarım.... bundan sonrası bol bol dua artık.....

valla ettiğimiz dualarla dördüz olma ihtimali var
ikisini transfer ederler mi bilmiyorum, yasal olarak yaşım uygun değil(35 ten önce tek embriyo transfer ediliyo) yada en az iki kez tedavi olmam gerek, ben bir kez tedavi tamamlayabildim diğerleri yarım kaldı malesef... özel merkezlerde bu kurallara pek uyulmayabiliyor ama burası devlet hastanesi, bilmiyorum....

Rabbim gönlümden geçeni hayırlı kılsın, nasip etsin ne diyim :) ben tekizden yanayım ama çifti transfer edilsin istiyorum, biri tutar biri tutmaz gibi çok örnek var.....

selam kızlar nasılsınz gerıye donuk okuyayım dedm ama okuyamadm bugun mıde bulantısı ve ınanılmaz basagrısı cekıyrm aynı zamnda karnım acc hepp acım 12 de yemek yedm halbukı doymuyorum ne olcak bnm halım bılmyrm malesef..... aksam fastfood yıcemcanım cektı ama kocıste yedırmıo oyle seyler onlar pisss dıo

neyse dun ara ara okudum sızı hıc keyfm yoktu esımı kızdrdm tlfnda bana bagrdı yuzume kapadı ılkdefa ve saatlerce aramadı normalde bnı uzmeye dayanamaz ama aramadı bnmde damarım tuttu bnde aramadm eve bı gttım evı temzlems kapıyı actı bn yuzune bakmadm oda salona gectı ne hg ne bsy sonra bn dıek mutfaga bı corba yaptm yanınada cacık halım yoktu bıde keyfm yoktu baska bsy yapamadm hazırladm sofraayı corba var buyur yıelım dedım kafa salladı yemıcem demek ıstedi bnde bsy demedm mutfaga gectm hem yemeye calısyrm hem aglıyorum o da ıcerde son ses yabancı fılm ızlıo normalde bın defa gelrdı yanıma gelmedı bnde 2-3 kasık corba ıctım bıraktım odaya gectm yattm kapımı kapadım kıtabımı aldm okuyorum bır yandan kulaklıkla muzık dınlıyorum sırtım donuk gozyaslarımla yastgı suladım resmen... bu da kapıyı acmıs benı seyredıomus farkında bıle deılım arkama gectı oturdu omzuma boynuma opucuk kondurdu ne senı uzmeye kıyarm ne aglatmaya sadece aynı hatayı bır daha yapmanı ıstemedgmden kendmı saatlerdır tutuyorum ben senı her seyden cok sevyrm falan fılan dıo tabı bnm surat 5 karıs gt yanmdan dedm hadı gel corbamızı ıcelım dedı bn ıctım dedm yarım bırakmssn dedı doydum ben dedm sen uzuntuden yemedn fıstıkovıch dıo bana snra gttk mutfaga yıoruz sakalasıyrz falan en uzun kuslugumz bu oılsun dedı zaten ılıskımızde en cok sevdgm sey hıc bır zamn uzun kus kalamamamız dedıneyse barıstık bnde optum onu mucuk mucuk dıe snra aksamı malum

köfteci yusuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cok sevdm sıvıt ve amayaaa oraya her gttgnzde aklınıa ben geleyım emıııı her kofte ısırısınızda gülme krizlerıne girin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok lezzetlıydı nam nam nammm hemde ucuzmussssssssss vallahııı o servis harıkuladeeee bayıldımmm koftecı yusuf ıcın bıdaha gelmem lazımmmmmmmmm oraya canım cektı

Ankara yaniyooo

Boyle bir ihtimal yok bile
Belki sezos buyur boluda okur bizde yasli yasli gorusuruz tabii her daim genc kalacaz o ayri
Saka bir yana bide bunlar var neyse ki daha cok var

Ehh herseye aglamiyor artik en azindan acken farkli uyumak istediginde farkli daha iyi anlasiyoruz :) az cok oturdu duzeni bende ne onu ne kendimi sinirlendirip uyutmaya calismiyorum :) yine yeni bir kabullenis yani :)

Gozlerim dolu dolu okuduumm
Cook sevindiim,insallahh yeni gebemiz sen olacaksiin amayaaa,tutunacak annesine minis ve bence kiz olacak o da

Simdi birini transfer ettiklerinde digeri dondurulacak mi?

Orda bile sizi dusunecem artik kesinlesti
Bizde cok severiz nerden andin be kizce

Diger paylasiminida korka korka okudum he!
Yok yaa yapmaz diyorum bide icimden
Neyse ki en ateslisinden bi mutlu son
Aman az az da olsa olmasin kuslukler..

Selam kizlar...

Biz gezdik bayramda tatilimizi yaptik ve geldik...kaganda ilk bayraminda bol bol harclik topladi..
Nasilsiniz bakayim..??
PLOJOCUMM sezene emzik verdin mi? Kaganin uyumadigi ve emmedigi zamanlarda bi mizirdamasi var napcam bilemedim versemmi emzik acaba?

Orda bile sizi dusunecem artik kesinlesti
Bizde cok severiz nerden andin be kizce

Diger paylasiminida korka korka okudum he!
Yok yaa yapmaz diyorum bide icimden
Neyse ki en ateslisinden bi mutlu son
Aman az az da olsa olmasin kuslukler..

kuzu bızde kusluk olmaz ama dun baya bır sınırlendrdım hakettm ozur dılemem lazmdı bnde bıraz burnumun dıkıne gttm o da halıyle tavır yaptı bakta ben zırlıorum yıne o alttan aldı her zamnkı gbı kıyamam ben melegıme dıo canım kocam yaaa yıne naptı ettı yataga kus grmedk bızde bu ask varken hıc bı zamn kus kalamayız sanırım

sen koftecı yusufu mu sevıon kız plojo hemserm bızım kızlar buyusun kacalım senle ıkımz oraya ama sıvıtle amayaaa ya haber vermeylm gelmesnler onlarcunku onlar bulusurken kımseye haber vermemıstı bzde resım atarz bakınnnn dıeee

çikolata selam canım nasılsın millet istanbuldannn kactı sen ıstanbul a mı geldın seker sey bunalmstr kagancıgımzzzz sıcaktan... ama para topladysa guzelll olmus bnm kız artk seneye toplar

çikolata selam canım nasılsın millet istanbuldannn kactı sen ıstanbul a mı geldın seker sey bunalmstr kagancıgımzzzz sıcaktan... ama para topladysa guzelll olmus bnm kız artk seneye toplar

Valla oyke oldu yapis yapis dolanip durduk...azcikda bi isilik oldu oglusum neyseki sorun yok..neyseki suyu seviyor sip sip yikaniyoruz:)
Ooo topladi oglum ilk bayram harcliklarini zengin oglum su an
İnsallah eylulcuk seneye bol bol toplar harcliklari..iyisiniz ana kiz degilmi canim?

bugun keyfm yernde ama kocamı cok ozledm bırıde ferhat gocer acmıs sankı kocama aylar sonra kavuscakmsım hıssıyatı olustu aglıcam smdı yaaa duygularm ne kadr degsken ... sabahta yolda yururken bosnakca muzık dınlıodum ayyy memlektmı ozledm dıe yolda zırlamaya basladm ordakı katlıam geldı aklıma offff sınır oldum kendıme afedersnz ota b..ka aglıyorum bu ndır ya... gecende gardrobu actm kıyafetlrmn hıc bırı olmuo dıe basladm aglamaya esım hadı alalım bsy dıo carsıya ınıom begenmıorum ben begenemeynce esım uzuluo eve gdıoz yıne aglıyorum sizce psikolojmmı bozuldu yoksa bu hamıleık boyle sacma sapan ruhh halınemı sokuo ınsanı...herkes yuzune guzellık gelmıs kız olunca anne cırkınlesır dıo esmde cok guzel oldn nur geldı dıo aaa cok sevınıom aynaya bakınca nerem guzel dıe aglıyorum artk dustan cıkınca cıplak duramıom aynanın karsısında popo gobek memeler almıs basını gıdıo her yerm yaslı karılar gıbı şiştiiiiiiiiiiiiiii cıldırcammmmm konunun basında bugun mutluyum dıe baslayıp konunun sonunda ne kdr mutsz oldgmu smdı bnde farkettm aklıma geldı paylasaym dedm nerem mutluymus kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…