- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.001
ay pek merak ettim sezoşun hasılatınııııınası bi bayram harçlığı anlayışı var sizinkilerde.... babası ne verdi kızına, zümrüt, yakut, pırlantaaa
kır dizini otur evde de güzel bi espri olmuşama tabiki majorcan hareketlerine devam etsin iyi gelsin spor ona, çok yüklenmeden
Koca memleketinde zonguldak ta yegenim... Ve oralarda netsiz malesef... Ama cok seviniyodu gitmeden evvel, cunku esinin koyu boyle bulutlara yakin bi yerde, gecen defa buralar sicakken orda kazak giymussimdi de malum hem havalar hem gebelik yaniyodu :) yasasin serinliycem modundaydi. Damat beyin teyzesinin kuzinin dugunu oldugundan kalacaklardi bi sure... Yillik iznini kullaniyorlar zaten... Keyifler yerinde
Pek evde olmasada
Olsun zamanin uzamasi guzeldi
Yeni cocuklaroyy ne guzel yaw..mini mini birler
Sezen buyuyunce buraya gelirsin,teyzesine gondereyim okula
eylülün sekizinde başlayacaklar tatlımmmmanasınıfları ile birlikte, diğerleri de bir hafta sonra 15 eylül de başlayacaklar.....
ay canım benimmmmmbebişler miiiiii eşim de daha yumurta toplanmadan, kaç tane transfer edecekler diyo dedim bi toplansınlar da bakalım kaç tane çıkıcak... hastaneden çıkıyoruz "kaç tane transfer edecekler????" ay dedim bi dur ayol.... önce bi döllensinler kaliteli olsunlar elimizde ne kalcak bi görelim.... hem dedim tek olsun benim olsun
yok annem yok, benim adam niyeti bozdu, bi taneyi bulduğumuza şükretmemiz gerekirken kaç tane transfer edicekler....keşke diyeydim altısını birden edicekler.... wuuuu huuuuuu.... sonrasında bennnn
henüz belli değil canım, öğleden sonra arıycam bellirlenecek..... onlar ararız dediler ama zannetmem arasınlar ben öğleden sonra bi rahatsız ederimTeşekkür ederm cnm..nette bnde öyle okumuştm...
Kısmetse transfer günü ne zmn???
İnş tutar budefa dualarım sizinle
kk uygulamasından yazıyor...
Caniskolarimmmm
Gecmis bayraminiz mubarek olsunkii cok hizli ve dolu bi bayram oldu yazamadim sizee
1. Gun biZim orayi gezdik 2.gun ankaraya gectikk ve pazara kadar burdayiz pazar gunu tatil baslasiiinnn
Tek tek alinyilayamadim aksam , hepiciginoze yazcaam uzun uzun
Buarada ev kedisi tatlis eylulun 7si gibi aciliyo yani digerlerinden bi hafta oncee
1leri okutucam bu sene bende
Tmm iste dugun 9 donum 10 :) ertesi sabah erkenden cikin oradan yerimizi ayirtmistik diye..
Dualarimdasin ki heep
Merakla giriyorum buara daha cok..
Insallah minik tutunacak annesine inaniyorum
Benim hic yanmamisti midem ya saci hic olmayacak saniyordum ama onler seyrek olsada masallah bekledigimden cok :)
Hic takilmadim gercekten artik hersey o kadar bos geliyor ki..Saglikli olalim benim evimin huzuru bana yeter kimsenin gonlunu hos tutamam :) istedigime gider istedigimi ararim sadece..
Sorma ya insan hemen alisiyor birlikte uzun uzun zaman gecirmeye..Agustos ne uzun geliyor simdi..
O bizden zengin
Aman sicsinda o
Kir dizini otur evde
Gb oldu senin ki
Sabah sabah niye sacmaladim acaba
Kizce gitsene yahu o ayaga yuklenmezsin,yavas hareketlerde iyi gelir zaten..
Oo super kuzummm serin serun otursun valla ne guzel
Ankara yaniyooo
Ay sezeniskom icin gelmem miii
Ama ya da siz tasinsaniz ya bizim oralara
sıra da gelinciklerime haber vermek var, tüp bebek topiklerine haberi önden saldımmmm :))))
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh
hayırlısıyla inşallahhhh benim de içimden hiç fena bi şey geçmiyo.... o zamana kadar dayanırlar ve ölmezler umarım.... bundan sonrası bol bol dua artık.....ben zaten anasayfamda görünce dayanamayıp okumuştum sizin topikten
nerdeyse oraya cevap yazıyordum
çoook sevindim canımmmm
yani şu durumda ikiz olma ihtimali var
ayhh çok heyecanlandım....şu mübarek cuma saatlerinde bütün dualarım seninle kuzum...
Allah sağlıklı sıhatli bir bebiş nasip etsin sana...
ben salı günü doğmuşum uğurludur salı günleri
illa kendime de pay çıkarıcam
tekrar hayırlı olsun tatlış..ama gerçekten içime bu sefer bebiş-ler-göbişe sımsıkı tutunucak gibi geliyor
valla ettiğimiz dualarla dördüz olma ihtimali varhayırlısıyla inşallahhhh benim de içimden hiç fena bi şey geçmiyo.... o zamana kadar dayanırlar ve ölmezler umarım.... bundan sonrası bol bol dua artık.....
ikisini transfer ederler mi bilmiyorum, yasal olarak yaşım uygun değil(35 ten önce tek embriyo transfer ediliyo) yada en az iki kez tedavi olmam gerek, ben bir kez tedavi tamamlayabildim diğerleri yarım kaldı malesef... özel merkezlerde bu kurallara pek uyulmayabiliyor ama burası devlet hastanesi, bilmiyorum....valla ettiğimiz dualarla dördüz olma ihtimali var
Oo super kuzummm serin serun otursun valla ne guzel
Ankara yaniyooo
Ay sezeniskom icin gelmem miii
Ama ya da siz tasinsaniz ya bizim oralara
tünaydın kknın en güzel gelinleriii
Allah hayra çıakrsın içime bi sıkıntı girdi
bi de midemde taş oturuyor sanki şişkinlik var..belki ondandır..
oo mini mini 1 lerrrr
ne güzel sen yetiştiriceksin onları çok şanslılar kiii
ama onlar 2.sınıftayken sen boluda olucaksın inşallah
ayhh çok heyecanlı okuma yazma öğreticeksin bi dee el yazısı di miiii?
bu arad bizim için de gezzzz tatlış
kır dizini otur evde
çok güldüm plojomm
bu ara uykularınız düzeldi sani hı?
ya da bize mi çaktırmıyorsun
AMAYAAA en hayırlı günde transfer olsun inşallahhh
valla senin kadar heyecanlıyız
gelicek nazlı bebişimiz ...
sıra da gelinciklerime haber vermek var, tüp bebek topiklerine haberi önden saldımmmm :))))
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh
köfteci yusuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cok sevdm sıvıt ve amayaaa oraya her gttgnzde aklınıa ben geleyım emıııı her kofte ısırısınızda gülme krizlerıne girin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok lezzetlıydı nam nam nammm hemde ucuzmussssssssss vallahııı o servis harıkuladeeee bayıldımmm koftecı yusuf ıcın bıdaha gelmem lazımmmmmmmmm orayacanım cektı
Orda bile sizi dusunecem artik kesinlesti
Bizde cok severiznerden andin be kizce
Diger paylasiminida korka korka okudum he!
Yok yaa yapmaz diyorum bide icimden
Neyse ki en ateslisinden bi mutlu son
Aman az az da olsa olmasin kuslukler..
Selam kizlar...
Biz gezdik bayramda tatilimizi yaptik ve geldik...kaganda ilk bayraminda bol bol harclik topladi..
Nasilsiniz bakayim..??
PLOJOCUMM sezene emzik verdin mi? Kaganin uyumadigi ve emmedigi zamanlarda bi mizirdamasi var napcam bilemedim versemmi emzik acaba?
çikolata selam canım nasılsın millet istanbuldannn kactı sen ıstanbul a mı geldın seker seybunalmstr kagancıgımzzzz sıcaktan... ama para topladysa guzelll olmus bnm kız artk seneye toplar