Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Valla oyke oldu yapis yapis dolanip durduk...azcikda bi isilik oldu oglusum neyseki sorun yok..neyseki suyu seviyor sip sip yikaniyoruz:)
Ooo topladi oglum ilk bayram harcliklarini zengin oglum su an:KK66:
İnsallah eylulcuk seneye bol bol toplar harcliklari..iyisiniz ana kiz degilmi canim?

istanbulun havası cok pisss nem cok yuksek oturdgn yerden terlıosn hangı ılceye gelmstnz...

masallah pasamıza zengn oglusumuzzz annesı ona cıcıler alır ne guzelll missss

inşallah kızım bı gelsnde valla ıyıyız cok sukur ama bn 10 gundr hıc hıssetmıyorum 22. haftamdaym 10 gun once 2 gun pespese hıssetmstm ılk defa bıdaha hıc hssetmedm hep uyuomu acaba

Selam kizlar...

Biz gezdik bayramda tatilimizi yaptik ve geldik...kaganda ilk bayraminda bol bol harclik topladi..
Nasilsiniz bakayim..??
PLOJOCUMM sezene emzik verdin mi? Kaganin uyumadigi ve emmedigi zamanlarda bi mizirdamasi var napcam bilemedim versemmi emzik acaba?

Muhabbet edecen gezdirecen :)
Uykusu varsa da kararli olman lazim..
Emzik buara ellerini kesfetme asamasinda bazen parmagini emmeye calisiyor bu yuzden denedim ama almiyor koleksiyon yaptik :) cok emmiyor parmagini o yuzden cok ustune dusmedim cunku vermekte istemiyorum aslinda emzik ama parmagina alismaya meyillenirse diye tetikteyim hep :)

Cok kolaylik diyorlar,icinden gelen sesi dinle :)

:KK9::KK9:kuzu bızde kusluk olmaz ama dun baya bır sınırlendrdım hakettm ozur dılemem lazmdı bnde bıraz burnumun dıkıne gttm o da halıyle tavır yaptı bakta ben zırlıorum yıne o alttan aldı her zamnkı gbı kıyamam ben melegıme dıo :KK52:canım kocam yaaa yıne naptı ettı yataga kus grmedk bızde bu ask varken hıc bı zamn kus kalamayız sanırım :KK9::KK9:

sen koftecı yusufu mu sevıon kız plojo hemserm bızım kızlar buyusun kacalım senle ıkımz oraya ama sıvıtle amayaaa ya haber vermeylm gelmesnler onlar:KK9::KK9:cunku onlar bulusurken kımseye haber vermemıstı bzde resım atarz bakınnnn dıeee:KK33::KK33:

Kalmayin tabiii,insallah :KK16:

Kacalim gercekten ama kiyamayiz biz haber verelim yine :KK9: sweatle amayaya kiyarizda ufakliklar var isin ucunda :KK9:

Emzik buara ellerini kesfetme asamasinda bazen parmagini emmeye calisiyor bu yuzden denedim ama almiyor koleksiyon yaptik :) cok emmiyor parmagini o yuzden cok ustune dusmedim cunku vermekte istemiyorum aslinda emzik ama parmagina alismaya meyillenirse diye tetikteyim hep :)

Kacalim gercekten ama kiyamayiz biz haber verelim yine :KK9: sweatle amayaya kiyarizda ufakliklar var isin ucunda :KK9:

ozaman amayaa agelsın sıvıt gelmesın:KK9::KK9::KK9: smdı sıvıt ggorse benı bombardımana tutar ben nıe gelmıyorumm dıe:KK9::KK9:

canım suan lahmacun mc donalds sonracıgıma kola cıg kofte mısır gibi pis seyler cekıo ama ben bunlarn hıc bırını kocama diemem kızıo snra bana:KK9::KK9:

istanbulun havası cok pisss nem cok yuksek oturdgn yerden terlıosn hangı ılceye gelmstnz...

masallah pasamıza zengn oglusumuzzz annesı ona cıcıler alır ne guzelll missss

inşallah kızım bı gelsnde valla ıyıyız cok sukur ama bn 10 gundr hıc hıssetmıyorum 22. haftamdaym 10 gun once 2 gun pespese hıssetmstm ılk defa bıdaha hıc hssetmedm hep uyuomu acaba

Kadikoy'e geldik canin valla yapis yapis olduk..sabah aksm suyun altindaydik oglumla..
Alcaz tabi cicileri..
Canim cok kucuk ya su an duzenli hissetmezsin zaten endiselenme sen sakin ol ki kizce rahat olsun.

Valla geziyoruz muhabbet ediyoruz o derece ki cenem agrio artik..banada rahat edersin emzik ver dediler ama karar veremedim...bizimde koleksiyonumuz var herkes bi tane emzik almis ama isimize yaramicak sanirim..agzina bi kac defa verdim emdi bi kac saniye sonra lak atti :) kandirmayin beni bos seyle diyor sanirim:KK66:

Kadikoy'e geldik canin valla yapis yapis olduk..sabah aksm suyun altindaydik oglumla..
Alcaz tabi cicileri..
Canim cok kucuk ya su an duzenli hissetmezsin zaten endiselenme sen sakin ol ki kizce rahat olsun.

Valla geziyoruz muhabbet ediyoruz o derece ki cenem agrio artik..banada rahat edersin emzik ver dediler ama karar veremedim...bizimde koleksiyonumuz var herkes bi tane emzik almis ama isimize yaramicak sanirim..agzina bi kac defa verdim emdi bi kac saniye sonra lak atti :) kandirmayin beni bos seyle diyor sanirim:KK66:

hmmm bana yakın gelmssn bnde pendıkteyım... aynen bnde her gece dus alıp ıslak yatyrm yoksa uyuyamıyorum yapıs yapıs dolanıoz buralarda garıp bebeiş te bunalmstr yerm ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

oleyyy bitti bu haftaaaa :KK76:

eve gidince yemek yapıcam...
neyseki yemek yapmayı seviyorum :KK52:
ama temizliğee hayır En Büyük KK :KK9:

köfteci yusuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cok sevdm sıvıt ve amayaaa oraya her gttgnzde aklınıa ben geleyım emıııı her kofte ısırısınızda gülme krizlerıne girin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok lezzetlıydı nam nam nammm hemde ucuzmussssssssss vallahııı o servis harıkuladeeee bayıldımmm koftecı yusuf ıcın bıdaha gelmem lazımmmmmmmmm oraya :KK52:canım cektı

biz de ben hamile kalmadan çok giderdik yusufa..orası tam benim eşime göre...2dk beklemeye tahammülü yok benimkinin
orda da malum yerine yerleşmeden siparişler geliyor :KK9:
ama köfteden okadar tiksindim ki yusufun önünden geçerken bile midem bulanıyor :2:
ama özledim onun bahçesinde eşimle çene çalıp yemek yemeyi..

bu arada duygu değişimlerimiz öçok normal kuzu...
eşine de o yüzden gıcıklık yapmışındır..ben de yapıyorum ve benimki hiç olmadığı kadar alttan alıyor..
sonra çok üzülüyorum onu üzdüğüm için...
kıyafet sorunu bende de var..hala oluyor kıyafetlerim ama göbeğim çıkıyor...
hamile kıyafeti için erken e diğerleri yakışmıyor ben de çıldırmak üzereyim...
valla hormonlarımız bi garip oldu kelebekcannn...Allah kocişlere sabır versin..ve tüm kavgalar ateşli bitsin :KK69:

bi deee ama amaa neden ben gelmiyim sizinle hüüü böhüüüüüüü:KK5::KK5::KK5:
beni de alınnn ben de geleyimmmm :KK5::KK5:

Son düzenleme:
Alcaz tabi cicileri..

Organik seviyor simdikiler akilli :KK9::KK9:
Dene canim 2 yasindan once zarari yok damaga,sadece kandirilmislik var tabii o sana kalmis..parmagini emme gb bi olasiligida olmaz..Emzik birgun biraktirilir uzulsede ama parmagini emmeye baslarsa birakamaz bu daha buyuk bir sorun..

canım suan lahmacun mc donalds sonracıgıma kola cıg kofte mısır gibi pis seyler cekıo ama ben bunlarn hıc bırını kocama diemem kızıo snra bana:KK9::KK9:

1 tane soyleyin bolusun yahu can bu da cekiyor valla..hamileyken bi sıkım yemistim cig kofte ama simdi yesem oyle tadi olmuyor :)
Duygularinin karisikligida gayet normal neniss aferin yola devam :)))

Huhh huu:KK3:
Eşşşiliii küftee yapiyorum :KK53:
Bu sicakta mutfak ayri bir iskence,pfff..

Cani cekenler bize gelsin :)
Ayy siz bize yemege gelseniz ne komedi olur:KK9:

biz de ben hamile kalmadan çok giderdik yusufa..orası tam benim eşime göre...2dk beklemeye tahammülü yok benimkinin
ama köfteden okadar tiksindim ki yusufun önünden geçerken bile midem bulanıyor :2:

eşine de o yüzden gıcıklık yapmışındır..ben de yapıyorum ve benimki hiç olmadığı kadar alttan alıyor..
valla hormonlarımız bi garip oldu kelebekcannn...Allah kocişlere sabır versin..ve tüm kavgalar ateşli bitsin :KK69:

ben ilk defa yedm normalde bnde kofteden tiksindim is yernde her cuma var agzma surmuyrm ama yusufun ki baskayms kardesm ia dolayisiyla haftada bir gelio dedm ablana getr tamam dio :) kiyafet konusuna grmylm okadar sacma bi aydayzki karnm yeni hamile karni gbi duruo dune kadar hamile kiyafeti alsam sacma dururdu smdide fiyatlara bakiorm ates pahasi hamile gyim dukkanlari e alim dedm snra dusundm 1-1.5ay dan fazla gyemicem snrasi ne olcak gttm defactodan 3tane esnek bluz aldm napim 2xl sonuna kadr gyerm snra zaten son bahara griorz bakicam artk caresine...... kocislere allah sabir versn kaprislermizi cekiolar

1 tane soyleyin bolusun yahu can bu da cekiyor valla..hamileyken bi sıkım yemistim cig kofte ama simdi yesem oyle tadi olmuyor :)
Duygularinin karisikligida gayet normal neniss aferin yola devam :)))
yemedm tavuk dunyasna gttm tavuk yedm valla heheh :)

Huhh huu:KK3:
Eşşşiliii küftee yapiyorum :KK53:
Bu sicakta mutfak ayri bir iskence,pfff..

Cani cekenler bize gelsin :)
Ayy siz bize yemege gelseniz ne komedi olur:KK9:

Bnm canim cekti pissss plojooo hihhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ilk defa yedm normalde bnde kofteden tiksindim is yernde her cuma var agzma surmuyrm ama yusufun ki baskayms kardesm ia dolayisiyla haftada bir gelio dedm ablana getr tamam dio :) kiyafet konusuna grmylm okadar sacma bi aydayzki karnm yeni hamile karni gbi duruo dune kadar hamile kiyafeti alsam sacma dururdu smdide fiyatlara bakiorm ates pahasi hamile gyim dukkanlari e alim dedm snra dusundm 1-1.5ay dan fazla gyemicem snrasi ne olcak gttm defactodan 3tane esnek bluz aldm napim 2xl sonuna kadr gyerm snra zaten son bahara griorz bakicam artk caresine...... kocislere allah sabir versn kaprislermizi cekiolar

yemedm tavuk dunyasna gttm tavuk yedm valla heheh :)

Bnm canim cekti pissss plojooo hihhh

Gondereyim mi oraya gelene kadar daha da ekşir hahahha :KK53::KK53:
Gel yaparim :KK9:
Caniniz ceksin bize gelin diye soyledim:KK53:

Son düzenleme:

vay vay vay... birlik olunmuş svitimle bana kıyılmışşşşş..... yazık değil mi yani bizeeeee:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59: hem siz bursada değilsiniz ki, özeeeennnnciiikkk mi yapaydık yani... hem zaten benim durumum belli olmuyodu ki ne zaman çıkarım hastaneden naparım; ayrıca burdan da söylemiştim..... erken çıkarsam görcem diyeeeeee.....

Not : alındığım falan yok hhhaaa, sizin şakanıza açıklama getiriyruuuummmm :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ozaman amayaa agelsın sıvıt gelmesın:KK9::KK9::KK9: smdı sıvıt ggorse benı bombardımana tutar ben nıe gelmıyorumm dıe:KK9::KK9:
buldunuz ufacık hatunu, sivit gelmesin... yazık değil mi kızcağıza; hep beraber görüşelimmmm:21::21::21::21::21:

kuzuuummmm ağlama sen, ben alırım seni :))))) yamacıma :KK54::KK54::KK54::KK54:

Gondereyim mi oraya gelene kadar daha da ekşir hahahha :KK53::KK53:
Gel yaparim :KK9:
Caniniz ceksin bize gelin diye soyledim:KK53:
hahha ozaman eksimik bsy olur limon niyetine yerim ustune bide sezosu tatli yerine yerim (dudove)

vay vay vay... birlik olunmuş svitimle bana kıyılmışşşşş..... yazık değil mi yani bizeeeee:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59: hem siz bursada değilsiniz ki, özeeeennnnciiikkk mi yapaydık yani... hem zaten benim durumum belli olmuyodu ki ne zaman çıkarım hastaneden naparım; ayrıca burdan da söylemiştim..... erken çıkarsam görcem diyeeeeee.....

Not : alındığım falan yok hhhaaa, sizin şakanıza açıklama getiriyruuuummmm :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

buldunuz ufacık hatunu, sivit gelmesin... yazık değil mi kızcağıza; hep beraber görüşelimmmm:21::21::21::21::21:

kuzuuummmm ağlama sen, ben alırım seni :))))) yamacıma :KK54::KK54::KK54::KK54:
:))ama sizde bizi cagrmadnz benbhamileyim canim belki sizinle gorusmeyi aserdi hic dusunmuosnz banane bnde plojoja oyle dedm ki sivit te hemen aglio bnde aglicam banane hem amayaaa sen neden direk onu korudun kanka mi oldnz hihh kustummmmmm kustummmmmm agliom banane :KK43: hehehhe seviom hu topikteki herkesi muahhjh kuslarimaaa

hahha ozaman eksimik bsy olur limon niyetine yerim ustune bide sezosu tatli yerine yerim (dudove)

:))ama sizde bizi cagrmadnz benbhamileyim canim belki sizinle gorusmeyi aserdi hic dusunmuosnz banane bnde plojoja oyle dedm ki sivit te hemen aglio bnde aglicam banane hem amayaaa sen neden direk onu korudun kanka mi oldnz hihh kustummmmmm kustummmmmm agliom banane :KK43: hehehhe seviom hu topikteki herkesi muahhjh kuslarimaaa

ama sizde plojoylan bir olup bize yürüdünüzzzz.... ağlama ağlama gel hep beraber kucaklaşalımmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::109::109::109::109::109::109::109: canlarım beniiimmmmmmm

ama sizde plojoylan bir olup bize yürüdünüzzzz.... ağlama ağlama gel hep beraber kucaklaşalımmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::109::109::109::109::109::109::109: canlarım beniiimmmmmmm

Hayiyyy plojojla bir olmadik o dedi yazik onlarida cagiralm bn dedm cagrmayalm bizi kiskansnlar dedm snra amayaaa elsn sivit gelmesn dedm :) sivit ondan agladi

sıra da gelinciklerime haber vermek var, tüp bebek topiklerine haberi önden saldımmmm :))))

embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh :KK16::KK16::KK16:

Maşallah cnm...hayırlısı inş.dualarım seninle...hrsey yolunda maşallah inş salı günü müjdeyle gelirsinnn :nazar:

kk uygulamasından yazıyor...

Son düzenleme:
X