Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydnlarrrr sabahn 7snde kalktm butun evi dusa kabine kadr temzledn sonra sabah saglik ocgna gttm tetanoz oldum... ordan dr uma gttm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydın tatlışkolarrrrr :KK16:
ama kimsenin günü aymamış galiba :KK50:

KELEBEKKK doğum günü kızııı nerdesinn?
gel de bi öpüşüp koklaşıp doğum gününü kutlayalım:KK24::KK36::KK16:

Gunaydnlarrrr sabahn 7snde kalktm butun evi dusa kabine kadr temzledn sonra sabah saglik ocgna gttm tetanoz oldum... ordan dr uma gttm

aaaa kelebekim aynı anda yazmışız kalbimiz bir ki:KK16:
niye kendini yordun sen :KK4:
tetanoz koldan mı vuruluyor acıdı mı :KK1:

bu arada İYİKİ DOĞDUN KUZUUUUU İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUNNNN MUTLU YILLAR SANAAAAAAAA:KK24:

eşin ve Eylül'ünle beraber çok mutlu-sağlıklı yılların olsun...:KK16:

Son düzenleme:
Ordan dr uma gttim inanilmaz guzel seyler soyledi eylul masallah kipir kipir rahmm ilaclardan genislemis eylulun keyfi yernde agzini acip kapatio dr um da komedyen gibi annesi gbi istahli olcak ayy agza bak dudaklara bak buruna bak diyip diyip guldu bnde dedmki dudaklar cok belrgb acaba zenci mi olcak dedm :) kahlalarla gulduk seni iyi gordm ilaclara devam dedi... yalniz kilo almssn baya dedi sana seker yuklemesi yapicaz yoksa bu gdisle bi 20kg daha alirsn bel fitigi olursun dogumdan snrada ameliyat olmak zornda kalrsn falan dedi bnde kkuru yemis kuru meyve yiorum dedm heh afern iyi yapiosn dedi 1avuc yeterli dedi bnde yoooo gayette 1paket yiorm dedm basladi gulmeye kilonn sebebi belli oldu dedi haftaya diet programi yazck bana ve bnde markete ugradm sebzeleri topladm smdi bi kac kap z.yagli yemek yapcam kendime bibkac gun yieyim yoksa 100kioo olcam drum o potansiyel var dedi :)

Bu arara dier dr a gtmedm keyfm yernde oldgu ocon eve geldm dinlenyrm :)

aaaa kelebekim aynı anda yazmışız kalbimiz bir ki:KK16:
niye kendini yordun sen :KK4:
tetanoz koldan mı vuruluyor acıdı mı :KK1:

bu arada İYİKİ DOĞDUN KUZUUUUU İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUNNNN MUTLU YILLAR SANAAAAAAAA:KK24:

eşin ve Eylül'ünle beraber çok mutlu-sağlıklı yılların olsun...:KK16:

Ayyy sivitim kusummmm cok thank youuu cok opuyom ki seniiii bildircinim :),opuselim koklaslm sarilalim siki sikii , tetanoz koldan evet bbnm hic acimio yada ben psikolojk olarak igneden korkmadgm icin acimadi kiiiii:KK66:

Gunaydin kizcelerrr...

Gunaydin pasa anasi :KK9::KK3:
Nasilsiin?

tünaydın tatlışkolarrrrr :KK16:
ama kimsenin günü aymamış galiba :KK50:

KELEBEKKK doğum günü kızııı nerdesinn?
gel de bi öpüşüp koklaşıp doğum gününü kutlayalım:KK24::KK36::KK16:

Gunaydiinnn prenses anasi :KK9::KK9::KK9:
Ben actim sonunda instagram cok basitmis kizce..

Gunaydinn neniiss:KK9:
Cook sevindiimm guzel haberlere:KK70:
Hep boyle mutlu gecsin kizceyle goruntulu konusmalariniz :KK53::KK53:
Gobiside gordum kiiiiiii harikaaaaa:KK52::KK52:
Yeni yasin guzel basladi :) hep boyle gitsin insallahh,iyi ki dogmussuunn!:KK54:

Son düzenleme:
Ordan dr uma gttim inanilmaz guzel seyler soyledi eylul masallah kipir kipir rahmm ilaclardan genislemis eylulun keyfi yernde agzini acip kapatio dr um da komedyen gibi annesi gbi istahli olcak ayy agza bak dudaklara bak buruna bak diyip diyip guldu bnde dedmki dudaklar cok belrgb acaba zenci mi olcak dedm :) kahlalarla gulduk seni iyi gordm ilaclara devam dedi... yalniz kilo almssn baya dedi sana seker yuklemesi yapicaz yoksa bu gdisle bi 20kg daha alirsn bel fitigi olursun dogumdan snrada ameliyat olmak zornda kalrsn falan dedi bnde kkuru yemis kuru meyve yiorum dedm heh afern iyi yapiosn dedi 1avuc yeterli dedi bnde yoooo gayette 1paket yiorm dedm basladi gulmeye kilonn sebebi belli oldu dedi haftaya diet programi yazck bana ve bnde markete ugradm sebzeleri topladm smdi bi kac kap z.yagli yemek yapcam kendime bibkac gun yieyim yoksa 100kioo olcam drum o potansiyel var dedi :)

çookk sevindim eylülden gelen haberlere :KK76:
doktorlar ne kadar önemli dimi bu doktor ne güzel pozitifmiş..
zaten Eylül uslu kızçe üzmez annesini :KK9:

sen kaç kilo aldın ki doktor öyle dedi?
ben de verdiğim 3 kilonun 2sini 1 ayda alıverdim :KK17:
SOS verdim kendime bu öğlen çorba ve 1 dilim ekmek yedim....
akşam eşimle yiyoruz nasılsa bari öğlen sıkı tutayım yoksa doktorumdan bi uyarı da ben alıcam :KK9:

Gunaydin pasa anasi :KK9::KK3:
Nasilsiin?

Gunaydiinnn prenses anasi :KK9::KK9::KK9:
Ben actim sonunda instagram cok basitmis kizce..

Gunaydinn neniiss:KK9:
Cook sevindiimm guzel haberlere:KK70:
Hep boyle mutlu gecsin kizceyle goruntulu konusmalariniz :KK53::KK53:
Gobiside gordum kiiiiiii harikaaaaa:KK52::KK52:
Yeni yasin guzel basladi :) hep boyle gitsin insallahh,iyi ki dogmussuunn!:KK54:
evetttt bnm kizim uzmez annesini demistm size teyzeleri yaaaa bak uzmuo bicir bicir konusuo sanki agzni bi acip bi kapatio hehhe

çookk sevindim eylülden gelen haberlere :KK76:
doktorlar ne kadar önemli dimi bu doktor ne güzel pozitifmiş..
zaten Eylül uslu kızçe üzmez annesini :KK9:

sen kaç kilo aldın ki doktor öyle dedi?
ben de verdiğim 3 kilonun 2sini 1 ayda alıverdim :KK17:
SOS verdim kendime bu öğlen çorba ve 1 dilim ekmek yedim....
akşam eşimle yiyoruz nasılsa bari öğlen sıkı tutayım yoksa doktorumdan bi uyarı da ben alıcam :KK9:
Sen bosver benm kiloyu napcan burda beni desifre ettrme piss sivittt :)heheh saka ya valla cok aldm ilk 3ay hic almadm hatta 2-3kilo vermstm bu iki ayda 5kilo aldm :KK43:

Nena doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:
Bu arada güzel haberlerine çok sevindim İnşallah boyle devam eder Eylül ünü hayirlisiyla kucagina alirsein:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Slm kızlarrrr nasılsınızzz

kelebekk

DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN NİCE MUTLU SAĞLIKLI YILLARA ...:KK24::KK76::KK76:
Dr ne güzel drmuşşş öyle erkek mii dr her zmn erkek drlar daha iyi derler....
rahmin genişlemesine cok srvindimmm inş 9 ay rahat edrr orada

Sviiitttt

instagrm acmışsınnn bizede ulaşşş plojo asen ve kelebekte varmmm
Sen hangi dr a gidyosun hala rentıpmı

Plojoo

ekledim kiii senii...öpıyormmm

Bn yinee annemdeymm kiii

çikolata

sanada günaydnnn nasılsın kağan paşa nasl

Kizlarrr biz biyiyizz kagan pasanin gaziyla ugrasiyoruz:KK43: bunada sukur diyorum oglus kocis ve brn. Mutluyuz herturlu:KK66:
Kelebekkk mutlu senelerin olsub insallah esin yavrun ve sevdiklerinle...
Optum ki siziii....

Huhh huuu:KK3:

Gunaydııınlar efenim:82:
canımm tünaydınn sana özelden ismimi yolladımm ama sen görmedin heraldee:KK50::KK50:

heee ya da görmüşsün tamam kiii:KK52::KK52:

Gunaydin kizcelerrr...
tünaydın tatlışşş kağan beyler nasıllarr:emir_bebek::emir_bebek: gazı dışında:18::18:

canımm sen bi çılgınsınnn:KK52::KK52::KK52: nerdeyse gelip bizim evide temizlicekmişsin hamile halinle haa:KK9::KK9: maşallah:nazar::nazar:

çok sevindim tatlımmmm:emir_bebek::emir_bebek: annesi eylüle çok iyi bakarrr :KK16::KK16: eylülde annesini hiç üzmez:KK16::KK16:
maşallahh:nazar::nazar: allah bebişinden seni ayırmasın aminn:KK16::KK16:

bu arada İYİKİ DOĞDUNNN NENOŞŞŞŞŞŞŞ İYİ Kİ DOĞDUN NENOŞŞŞ:KK24::KK24: KAÇ YAŞINA GİRDİİİİİNN NENOOOOŞŞŞ KAÇ YAŞINDASIN NENOŞŞŞŞ:KK24::KK24:
30 a merdiven dayandı mı kızz:KK55::KK9::KK9:
şaka bi yana allah eşinden bebişinden sizi hiç ayırmasın nice mutlu yıllarınız olsun inşallaah:nazar::KK16:

evetttt bnm kizim uzmez annesini demistm size teyzeleri yaaaa bak uzmuo bicir bicir konusuo sanki agzni bi acip bi kapatio hehhe

Uzmez tabiiiii sarilmis anasina sıkı sıkı :KK16:
Ohh be diyordur azcik genislettiler surayi gonder anne yemekleri :))))

kelebekk

Sviiitttt

Plojoo

Bn yinee annemdeymm kiii

çikolata

Gordum kiii:KK52: kizlarida senden ekledim bende..
Selamlar olsun..

Kizlarrr biz biyiyizz kagan pasanin gaziyla ugrasiyoruz:KK43: bunada sukur diyorum oglus kocis ve brn. Mutluyuz herturlu:KK66:
Optum ki siziii....

Annelik; Hayatı bi pırtt'a adamaktir :KK9::KK9:
Sipsevdi gb :KK9:
Daim olsun mutlulugunuz insallah :KK16:

canımm tünaydınn sana özelden ismimi yolladımm ama sen görmedin heraldee:KK50::KK50:

tünaydın tatlışşş kağan beyler nasıllarr:emir_bebek::emir_bebek: gazı dışında:18::18:

canımm sen bi çılgınsınnn:KK52::KK52::KK52: nerdeyse gelip bizim evide temizlicekmişsin hamile halinle haa:KK9::KK9: maşallah:nazar::nazar:

çok sevindim tatlımmmm:emir_bebek::emir_bebek: annesi eylüle çok iyi bakarrr :KK16::KK16: eylülde annesini hiç üzmez:KK16::KK16:

bu arada İYİKİ DOĞDUNNN NENOŞŞŞŞŞŞŞ İYİ Kİ DOĞDUN NENOŞŞŞ:KK24::KK24: KAÇ YAŞINA GİRDİİİİİNN NENOOOOŞŞŞ KAÇ YAŞINDASIN NENOŞŞŞŞ:KK24::KK24:
şaka bi yana allah eşinden bebişinden sizi hiç ayırmasın nice mutlu yıllarınız olsun inşallaah:nazar::KK16:

Gordum tabi kiiii:KK52:
Kedicikten ekledim bende sizi.

Sweatte acti miiiii?

Selamlar olsun..

Sweatte acti miiiii?

Acmıs msj atmıştm ama eklemedi sanrm....

kk uygulamasından yazıyor...

Nena doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:
Bu arada güzel haberlerine çok sevindim İnşallah boyle devam eder Eylül ünü hayirlisiyla kucagina alirsein:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
cok tesekkrler atlascim amin insallah kuzummm

kelebekk

Sviiitttt

Plojoo

Bn yinee annemdeymm kiii

çikolata

Evkedisi kuzucum cok tesekrler canim mujxx
Optum ki siziii....
amin amin insallah coook tesekkr ederm cikolatamm pasamizi op bnm yerime, dr um erkek evet kadin dr a gtmem ben :)

he yaaa cilgnm butun evi temzledm huzurla uzanyrm suan :) cnm 27 yi btrdm kocakari oldm artk :),amin insallahhh bitanem sanada mutluluklart

Selamlar olsun..

Sweatte acti miiiii?
sarilmis evet anasina oyy kurban olurum bn yavruma hayat o yaaa plojo bi gorsen varya agzni nasil oynatioo

Selamlar olsun..

Sweatte acti miiiii?

tamam minoşş iyi etmişsinkii:KK16::KK16:

amin amin insallah coook tesekkr ederm cikolatamm pasamizi op bnm yerime, dr um erkek evet kadin dr a gtmem ben :)

he yaaa cilgnm butun evi temzledm huzurla uzanyrm suan :) cnm 27 yi btrdm kocakari oldm artk :),amin insallahhh bitanem sanada mutluluklart

sarilmis evet anasina oyy kurban olurum bn yavruma hayat o yaaa plojo bi gorsen varya agzni nasil oynatioo

olsun tatlışkomm sen 40ına gelsen de çekici ve güzel olacaksın:KK9::KK9: şarap misalii:KK9::KK9:

Acmıs msj atmıştm ama eklemedi sanrm....

kk uygulamasından yazıyor...

Ortalarda yok gelince aliriz ifadesini :KK53::KK53:

Insani hayatinda boylesine mutlu edebilecek baska hicbirsey yok ve malesef sadece gordugunde hissettiginde onunla birlikte oldugunu bildiginde anliyor insan :)
Hele bir dokun!
Hadi cabuk gecsin zaman 3u1 arada fotograflari gorelim insallah :)

12.hafta kipir kipir ve tam bir insan siluetinde gorunce hem gulup hem agliyordum cok ilginc ve guzel gelmisti,kafamda boy olcusunu dusununce hayal bile edemiyordum,gercekten mucize..

Kameraya cekseydin keske :)
Simdi izleyince gulesim geliyor sanki goruntuler bizden degil gb :KK53:

Son düzenleme:
kulaklarım çın çın çınladı birileri beni anmışş :KK9:

ben instegram açmadım :KK50:
dün akşam eşime laf arasında instegram mı açsak dedim ne gerek varsa sordum..
o da ben de facelerimizi kapatalım dicektim dedi :KK9:
instegram da neymiş:KK31: benimki siber aleme karşı En Büyük KK...
nerdeyse 1 sene oldu sizi anca kabullendi :KK1:
o yüzden istegramı askıya aldım şimdilik :KK31:

ama söz cuma akşamı buraya foto yüklücem...yarın bizim şubenin iftar yemeği var cuma da eşimin öğrencileri davet etmiş iftara..
ama köfteciye gidicekleri için ben gitmiyorum :KK25: öğğğ oluyorum :KK19:
o yüzden cuma akşamı bütün akşamımı pc karşısında geçirmeyi planladığımdan fotoları da atarım :KK52:

bu arada fece'i olanlalarla ekleşelimmmm :KK9:

bi deeee PRENSESS ben JIMERe gidiyorum ren tıp değil :KK52:
memnunum şimdilik...inşallah doğum da sıkıntısız olur..

ne kadar uzun yazdım beee :KK37:

bun akşam da dünden yemeğim var bi salata yaparım..o yüzden koşa koşa gidicem eve:KK55:

kulaklarım çın çın çınladı birileri beni anmışş :KK9:

ben instegram açmadım :KK50:
dün akşam eşime laf arasında instegram mı açsak dedim ne gerek varsa sordum..
o da ben de facelerimizi kapatalım dicektim dedi :KK9:
instegram da neymiş:KK31: benimki siber aleme karşı En Büyük KK...
nerdeyse 1 sene oldu sizi anca kabullendi :KK1:
o yüzden istegramı askıya aldım şimdilik :KK31:

ama söz cuma akşamı buraya foto yüklücem...yarın bizim şubenin iftar yemeği var cuma da eşimin öğrencileri davet etmiş iftara..
ama köfteciye gidicekleri için ben gitmiyorum :KK25: öğğğ oluyorum :KK19:
o yüzden cuma akşamı bütün akşamımı pc karşısında geçirmeyi planladığımdan fotoları da atarım :KK52:

bu arada fece'i olanlalarla ekleşelimmmm :KK9:

bi deeee PRENSESS ben JIMERe gidiyorum ren tıp değil :KK52:
memnunum şimdilik...inşallah doğum da sıkıntısız olur..

ne kadar uzun yazdım beee :KK37:

bun akşam da dünden yemeğim var bi salata yaparım..o yüzden koşa koşa gidicem eve:KK55:

evett faceden ekleşelim kuzum o zaman:KK9::KK9::KK53:
cuma günü resimlerini bekliyoruz o zamannn:KK16::KK16:
biz yine bu akşamda kv lerdeyizz:KK56: kendime helal olsun diyorum 1 ay boyunca yemek yapmayarak:KK9::KK9:

X