- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.581
aslında 2 günde 1 iile bir gün arayla aynı anlama geliyor...bi gün yap bi gün yapma kısacasızor bi süreç ve karmasık allah kolaylık versin inş bu kez başarılı olur....1ay sonra hamileyem dersin...normal bekleme süresi gibi regl bekle..sonra 1hafta gecmesini bekle test tap kan tahlili yine 45 gün oluyor gibi düşününce...ama yaşayan bilir elbette....
eşimde bugun tüp bebek nasl oluyor diye soruyor bana
eşime dr her gün yapn demiş ya bnde sizden duyduğum kadarılya hergün olmaz demiştim...eşime sen yap dedim gün içinde oruclu oldugum için
aksm dayanamadım bndeeeneyseee c.tesi iki kez olmuş oldu...pazar boş geçti...p.tesi hstneye gitti...
sonucu herşey normal ama miktarı az demiş... eşimde hastnede stres yaptm demiş..takip et hep az gelirse yine gel demiş:26:
bnde c.tesi iki kez oldu diye mi oldu acaba diyorum....
sağlıklı ilişki 1gün arayla diyorlar yaa bizde hep öyle çalışmıştık acba 2 gün de 1 mi yapsak diye düşünüyorum:26::26:
minnoşumu da annesini de yerimm kelebeğim benimmmtatlışım hiç üzme kendini ve topla kendini başka doktorada görünnn kendini üzersen bebişinde üzülür ve doktoru kesinlikle dinle yat diyosa yat çalışma diyosa çalışma canım benimm:26::26: kelebeğin minnoşu annesine sıkıca tutunacak 9 ayda orda takılacaakk çabuk sıkılmış içerde yahuu geçmiş olsun tatlışım iyi haberler alacağımıza eminimm
huhuuuu bende sizi özledim plojommmm
hoşbulduk tatlışımm
bütün kalbimve dualarım seninlee inşallahh bir dahaki ay senin hamiş haberini alıcaz veee minnoşu sevicezz
bu arada yiğenine çok geçmiş olsun diyorum canımın içi:26::26: inşallah bebişi ona sıkıca tununur ve sağlıklı bi mnnoşa sahip olurr
valla renk hiç öenmli değil ama bu hafta bana bi tane kesin lazımhızlı kargo var mı kuzum
kızlaaaarr bugün eşimin arkadaşlarıyla buluştuk maşallah bi tatlı bebişleri vardıayyy nasıl canım istedi yaa eşime dedim ki senle bi kumar oynayalımmı deneyelim olursa olur olmazsa kısmet git diyo başka kapıya çok büyük kumar oynayasım var
zor bi süreç ve karmasık allah kolaylık versin inş bu kez başarılı olur....1ay sonra hamileyem dersin...normal bekleme süresi gibi regl bekle..sonra 1hafta gecmesini bekle test tap kan tahlili yine 45 gün oluyor gibi düşününce...ama yaşayan bilir elbette....
eşime dr her gün yapn demiş ya bnde sizden duyduğum kadarılya hergün olmaz demiştim...eşime sen yap dedim gün içinde oruclu oldugum için
aksm dayanamadım bndeeeneyseee c.tesi iki kez olmuş oldu...pazar boş geçti...p.tesi hstneye gitti...
sonucu herşey normal ama miktarı az demiş... eşimde hastnede stres yaptm demiş..takip et hep az gelirse yine gel demiş:26:
sağlıklı ilişki 1gün arayla diyorlar yaa bizde hep öyle çalışmıştık acba 2 gün de 1 mi yapsak diye düşünüyorum:26::26:
minnoşumu da annesini de yerimm kelebeğim benimmmtatlışım hiç üzme kendini ve topla kendini başka doktorada görünnn kendini üzersen bebişinde üzülür ve doktoru kesinlikle dinle yat diyosa yat çalışma diyosa çalışma canım benimm:26::26: kelebeğin minnoşu annesine sıkıca tutunacak 9 ayda orda takılacaakk çabuk sıkılmış içerde yahuu geçmiş olsun tatlışım iyi haberler alacağımıza eminimm
hoşbulduk tatlışımm
bütün kalbimve dualarım seninlee inşallahh bir dahaki ay senin hamiş haberini alıcaz veee minnoşu sevicezz
bu arada yiğenine çok geçmiş olsun diyorum canımın içi:26::26: inşallah bebişi ona sıkıca tununur ve sağlıklı bi mnnoşa sahip olurr
valla renk hiç öenmli değil ama bu hafta bana bi tane kesin lazımhızlı kargo var mı kuzum
kızlaaaarr bugün eşimin arkadaşlarıyla buluştuk maşallah bi tatlı bebişleri vardıayyy nasıl canım istedi yaa eşime dedim ki senle bi kumar oynayalımmı deneyelim olursa olur olmazsa kısmet git diyo başka kapıya çok büyük kumar oynayasım var
Selam kizlar...
Biz gece 1-7 nobetine geldik..hosbuldukkk
Bu arada sokakta kaldim sanirin su huni muhabbetini banada anlatin yahuuu bakarsiniz banada lazindir bir huni:)
canımm çok sevindim sonucunun normal çıkmasınaazor bi süreç ve karmasık allah kolaylık versin inş bu kez başarılı olur....1ay sonra hamileyem dersin...normal bekleme süresi gibi regl bekle..sonra 1hafta gecmesini bekle test tap kan tahlili yine 45 gün oluyor gibi düşününce...ama yaşayan bilir elbette....
çok eğlenceli bi kumar değilmievet evet evet evet... oynayııınnnnnnn
cannımmm plojo dağıtıyo hunilerii bence sana da lazımmSelam kizlar...
Biz gece 1-7 nobetine geldik..hosbuldukkk
Bu arada sokakta kaldim sanirin su huni muhabbetini banada anlatin yahuuu bakarsiniz banada lazindir bir huni:)
Cok ozel olacak ama bekletin
hesapla 12-14-16. gunleri es gecme ..
Vaaa vaa ama vermem :)))
Vermicemdee vermiceemmm hahha izlediniz mi onu :)))
Neyse tabii ayarlarim hemen beyazindan :)
Masum deli
Sakalasmaya basladiysaniz yakinda patlar bombabu gercekten boyle sinsice ilerleyen bir fikir,acayip tehlikeli bir his cocuk istegi
Lazimdir lazimdir :)))
Bende senin gbyken diyecegim ama saate bakilirsa hala pek te iyi sayilmam kendimi hunili matruska ilan etmistim
Analik=delilik :))))
Ne yapalim azicik delilige vurmadan olmuyor:82:
EV KEDİSİİİ tatlışım sen ne yapıyosunn kii aşağılardaydınnn
aslında 2 günde 1 iile bir gün arayla aynı anlama geliyor...bi gün yap bi gün yapma kısacasıaslında beni ilaçlar yada iğneler falan zorlamıyor... sadece azıcık gergin oluyorum ama ilaç bitince gerginlik de bitiyor... yani tabi normal olsa daha kolay olur ama bu da çok zor değil.... sadece tüp bebek yaptırınca olucak zannedilir genelde, öyle değil.... hatta tüp bebek tedavilerinin %80 ninde ilk deneme de negatif sonuç alınır... tabi pozitif alanlarda vardır da azınlıktır... 2,3,4 hatta 10 kez deneyenler var.... benim fikrim 3 kez denemekten yana.... o kadar da hormonlarla oynamak iyi değil gibi geliyor... tabi yapanlar kötü yapıyor demiyorum ama maddi manevi zorluk elbette, ki bence işin maddi boyutu daha zor... geçen tedavim 6 bin tlye mal oldu. yani hemen ikinciye başlayınca da 5 bin daha verecektim ameliyat olmayıp tedaviye devam etseydim... bu şekilde ne kadar devam edebilirsin ki.... tamam para mı çocuk mu dersen tabiki çocuk ancak maddi çöküntü de huzuru dolayısıyla sağlığı vede dolayısıyla da tedavinin sonucunu etkiliyor... stresten kaçınmak gerek çünkü....
iyim cnm hoşgeldin sen nasılsınn....
hocamı bekliyorum gelicek birazdan inş.
1 gün boş sağlıklı derler bnde 2gün boş yapsak demek istedim cnm 2gün ara demekle....
kesinlikle haklısın maddi manevi yıpratır insanı...pozitif düşün inş. 2.de tutcak sendinde
canımm çok sevindim sonucunun normal çıkmasınaaseninde habrini alcaz amayaylaaa
çok eğlenceli bi kumar değilmi
cannımmm plojo dağıtıyo hunilerii bence sana da lazımmkağan bey yakında sanada taktıracak
valla öyle kuzum yavaş yavaş bebek isteğim oluşuyo ama kumar olayını sevdimbu kumar da günah mıdır
eşimde yok ama şakalaşma bende var sadece
iyiyim canımm dün akşam iftar vardı yarın akşamda iftarım vaar sonra bitecek inşallaaahsonraa hep aranızdayımm
canımm çok sevindim sonucunun normal çıkmasınaaseninde habrini alcaz amayaylaaa
çok eğlenceli bi kumar değilmi
cannımmm plojo dağıtıyo hunilerii bence sana da lazımmkağan bey yakında sanada taktıracak
valla öyle kuzum yavaş yavaş bebek isteğim oluşuyo ama kumar olayını sevdimbu kumar da günah mıdır
eşimde yok ama şakalaşma bende var sadece
inşallah cnm bnm hayırlısı
bn annemlerle kv.leri aldm tmm yettiii.
seninde az kalmışş dayan yarn bitiyorr
sonra dön aramızaa
hmmmmm sende mi istiyorsunn artık hadi hayrılısı olsun eşini 1 aya kalmaz ikna edersin
plojooo
es geçmicem inş. ama 11 14 17 olucak sanrm öyle planlıyorum tabii planla ne kadr olursaaaa
Sevaptir
Saka bir yana hayirlisi insallah :)
Sen artik onu yavas yavas demlersin :)))
Sansin fazla oldugu gunlerde acma arayi canim regl bitiminden sonra bu dedigin gb olsun hatta daha da acin arayi ama yumurtlama doneminin en verimli oldugu zamanlar 2 gun arayla devam edilebilir, 12. 14. 15. gun,buara onemli..Hesaplamayla da daha iyi anlasilir,kritik zamanlari degerlendir oncesinde arayi acabilirsin bile..
Cok uykum geldi yahu
aydın günlerimiz olsun gelincikkkleeeerrrrr
akşam eve gitttiğimde bi tomar sayfa olur okuyamazdım,svitiii her öğlen ve akşam işten çıkadan yazardı mutlaka.... svityyyiii özledimmmm
sonra major da gelirdi anlatırdı....
deva da evi aldı bizi unuttu maşallah
hava kapalı amayaa hüzünlüü
kapalı hava sevmiyom, yağcaksa yağsın açcaksa açsın ayolll... sen napıyon şekerim nası gidiyo....Gunaydin kizlarr ben gunasiri ugruyorum sayfaya nasilsiniz bakalim
Günaydın amayaa neden hüzünlü:44:
hoşbulduk tatlışımm
Telde progrm var ztn hesaplıyor...
Tmm acmm ozmn.
Mubarek ayda hayırlısııı
Yat uyu yahuu sezen mi uyutmuyoo
Bn uyuyorm öptm
***telden yazıyorum....***
aydın günlerimiz olsun gelincikkkleeeerrrrr
akşam eve gitttiğimde bi tomar sayfa olur okuyamazdım,svitiii her öğlen ve akşam işten çıkadan yazardı mutlaka.... svityyyiii özledimmmm
sonra major da gelirdi anlatırdı....
deva da evi aldı bizi unuttu maşallah
hava kapalı amayaa hüzünlüü
Gunaydin kizlarr ben gunasiri ugruyorum sayfaya nasilsiniz bakalim
Günaydın amayaa neden hüzünlü:44:
Kizlaaar hepinizi cook ozledimm
Ama telden ne zaman yazmaya kalksam ya baglanti gitti ya oturum kapandi ben de telefona kustum
Ama hep okudum sizi alttaki merakli ziyaretci bendim
Simdi cesmedeyiz mukemmel burasi...hic olmadigim kadar huzurluyum ..
Eve donunce uzun uzun yazicam..hepinizi cok seviyorum
Hepinizi optum
Herkese selamlarrr nasilsinz bakalim ben bugun iyiyim cok sukur asenim canim baya yorucu bir ramazan olucak senn icin davetlern kalabalikmis baya . Bnm icinde iyi dileklerde bulunmussun valla 2gun ruh halim kotuydu ama toparlandm bebegm bnmle olucak buna inaniyrm