Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

niye kimse gelmiyorrr herkez meşkul herkezin işi varrr
küstüm sizeee gidiyorum annemeeee

yaz aylarında böyle mi oluyormuş :26: neyse gittim

kelebek bnce dikkat et kendinee durumunu gözardı etmee:26:

plojo kelebek ve amayaya sevgilerr

ne bu yaaa kımse yok hıhhhhhhhhhhhh herkese kustum barısmam ıcın opucuklerı beklıyorum onun harıcınde sıze yuz yok

ne bu yaaa kımse yok hıhhhhhhhhhhhh herkese kustum barısmam ıcın opucuklerı beklıyorum onun harıcınde sıze yuz yok
bi sürü kere öperim kızım seni.... çok yoğundu napıyımmmmm

sevgiler bizdeeeennnn

Herkese

Sezeniskoyu yikadim 3 posta camasir astim evi supurdum uyaninca anneme yurudum burda da iftarci var tatli yaptim pratiginden kadayifli sutlu tatli orman meyveli soslusundan ohh miss

Nerde bu millet..

Herkese

Sezeniskoyu yikadim 3 posta camasir astim evi supurdum uyaninca anneme yurudum burda da iftarci var tatli yaptim pratiginden kadayifli sutlu tatli orman meyveli soslusundan ohh miss

Nerde bu millet..

Masallah valla bu ne gayret icim gitti benimde su an senin kadar hamarat olmayi isterdin canim...nadil rahatlamisindir sen ohh misss..

Masallah valla bu ne gayret icim gitti benimde su an senin kadar hamarat olmayi isterdin canim...nadil rahatlamisindir sen ohh misss..

Sen simdilik bol bol dinlen canim sonra zaten kosusturmayi ogreniyorsun macburen :)
Anneme bosuna demiyorum nasil hizli olunuyormus ogrendim diye :)
Hicbisy yapamayinca evinle ilgilenemeyincede zor ilk zamanlarda ama simdide oyle istedigin gb degil mecburen oluyor canim..
Bi odadan digerine giderken hep elimde birsy surekli yerlestirme duzeltme vs :)
Ama bak goruyorsun nasil cabuk gecti zaman sen simdi bol bol uyu Kagan uyudukca sutunuz duzeniniz yavas yavas otursun rahatlarsin..

merhaba.Bende yeni gelinim.ev hazırlıklarındayım.Ve kendi annemle sorunlar yaşıyorum.Annem resmen kaynanalık yapıyor bana.Tamam iyiliğimiz için uğraşıyor ama herşeyin ucuzuna kaçıyor ve damadına da beni ezmesi için fırsat veriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Gunaydnlarrr aabah dr kontrolum vardi kizim smdilik iyi ama dr yinede ic acici seyler soylemedi malesef o sebele keyfm sifir bu ara belki katilamam araniza okurum ama yazmam hic tadin yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canim uzulme başka bir doktora görün istersen farklı bir hastanede benim cevremde çok var öyle doktor sakat alalim dediği halde sapasağlam doğan çocuklar bazen oluyor boyle sakin kendini uzup strese girme bebisine o zaman zarar verirsin benim diyeceğim başka bir doktora görün canim vakit kaybetmeden

Hoşgeldin canım. Soruna bir cevap veremeyeceğim çünküsasağolsun benim annem ben evlenirken hazirlik yaparken yanimda değildi ve arayip sormazdida

Hoşgeldin canım. Soruna bir cevap veremeyeceğim çünküsasağolsun benim annem ben evlenirken hazirlik yaparken yanimda değildi ve arayip sormazdida

kaynanam uzakta benimde ev düzüyoz maddi manevi hiç bişi yok kaynanamlardan.annem destek oluyo oda ucuza koşuyo.peki sen annenle dargınmıydın.

kaynanam uzakta benimde ev düzüyoz maddi manevi hiç bişi yok kaynanamlardan.annem destek oluyo oda ucuza koşuyo.peki sen annenle dargınmıydın.

Ah canim benimde ailem bir havlu bile vermediler kinada çaya koyulan şekere kadar aldirdilar babam evlenmemi istemedi konusmuyoruz onunla anemide dugunume göndermedi annemde beni ayda bir ararsa ariyor dugunumde bile aramadi benim herseyimi eşimin ailesi yapti benim sadece birkaç gizli sakli aldigim ceyizim vardi hepsi bu

iyi almışlar herşeyini.bizimkisi de tam tersi.ama normal olan seninki değil mi zaten.benim bildiğim erkek karşılar.ama bizde de durum farklı.peki eşinin ailesi veya eşin bunu hiç başına kalktılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…