- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.501
ne bu yaaa kımse yok hıhhhhhhhhhhhhherkese kustum barısmam ıcın opucuklerı beklıyorum onun harıcınde sıze yuz yok
ne bu yaaa kımse yok hıhhhhhhhhhhhhherkese kustum barısmam ıcın opucuklerı beklıyorum onun harıcınde sıze yuz yok
niye kimse gelmiyorrr herkez meşkul herkezin işi varrr
küstüm sizeee gidiyorum annemeeee
yaz aylarında böyle mi oluyormuş :26: neyse gittim
kelebek bnce dikkat et kendinee durumunu gözardı etmee:26:
plojo kelebek ve amayaya sevgilerr
Herkese
Sezeniskoyu yikadim 3 posta camasir astim evi supurdum uyaninca anneme yurudum burda da iftarci var tatli yaptim pratiginden kadayifli sutlu tatli orman meyveli soslusundan ohh miss
Nerde bu millet..
Masallah valla bu ne gayreticim gitti benimde su an senin kadar hamarat olmayi isterdin canim...nadil rahatlamisindir sen ohh misss..
İftardan sonra yürüyüse gidiyoruzz sonra grszz
***telden yazıyorum....***
Yuruyus uzadi mi kizcee :)
Kedicikte terketti topigi..
Bir benmiyim perisaaaaannnn
Gecenin karanligindaaaaaa
yok cnm geldm cok olduu ama kimseler yok ne oldu bizee
Oructa başı ağıran var mıı gerci burda ya hamilee yadaemzikli :)
Asenn sn oruc tutuyonmuu başın ağrıyormu
***telden yazıyorum....***
kelebek73006 .!.:Gunaydnlarrr aabah dr kontrolum vardi kizim smdilik iyi ama dr yinede ic acici seyler soylemedi malesef o sebele keyfm sifir bu ara belki katilamam araniza okurum ama yazmam hic tadin yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba.Bende yeni gelinim.ev hazırlıklarındayım.Ve kendi annemle sorunlar yaşıyorum.Annem resmen kaynanalık yapıyor bana.Tamam iyiliğimiz için uğraşıyor ama herşeyin ucuzuna kaçıyor ve damadına da beni ezmesi için fırsat veriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Hoşgeldin canım. Soruna bir cevap veremeyeceğim çünküsasağolsun benim annem ben evlenirken hazirlik yaparken yanimda değildi ve arayip sormazdida
kaynanam uzakta benimde ev düzüyoz maddi manevi hiç bişi yok kaynanamlardan.annem destek oluyo oda ucuza koşuyo.peki sen annenle dargınmıydın.
Ah canim benimde ailem bir havlu bile vermediler kinada çaya koyulan şekere kadar aldirdilar babam evlenmemi istemedi konusmuyoruz onunla anemide dugunume göndermedi annemde beni ayda bir ararsa ariyor dugunumde bile aramadi benim herseyimi eşimin ailesi yapti benim sadece birkaç gizli sakli aldigim ceyizim vardi hepsi bu