- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.481
sağol kuzumm bu misafirlik bana yaradıİyi gezmeler asen
Bnde sahuru bekliyorm..
Adm düşündü ama düşündüğüyle kaldıı
Başka zmn artk
***telden yazıyorum....***
Tatli gelinler,ballı esler :)))
Tesekkur ederim Saadet tiyyze yorumlariniza..Zaten telefonla konusup iceri geldigimde hazirlaniyordu gitmek icin
Bu aksamda gusel gecti 30 kisiydik,ki cok cok azi bu bizimkilerin
Prensesss gitmiss kedii gelmiisss
Tatli gelinler,ballı esler :)))
Tesekkur ederim Saadet tiyyze yorumlariniza..Zaten telefonla konusup iceri geldigimde hazirlaniyordu gitmek icin
Bu aksamda gusel gecti 30 kisiydik,ki cok cok azi bu bizimkilerin
Prensesss gitmiss kedii gelmiisss
ev kedisiii veee plojoooo hiç gelebileceğinizi düşünmemiştimmm
kız ev kedisi sen niye değiştirdin ismini
sağol kuzumm bu misafirlik bana yaradıherkes yemeğe çağırıyo
ahaha daha sen varken o saadet teyze bi daha gelmezz
oyy maşallah kuzumm kalabalıksınız siz baya ne güzeel
kızlar burası feci sıcak yanıyoruzzzzoralar nasılll
ev kedisiii veee plojoooo hiç gelebileceğinizi düşünmemiştimmm
kız ev kedisi sen niye değiştirdin ismini
sağol kuzumm bu misafirlik bana yaradıherkes yemeğe çağırıyo
ahaha daha sen varken o saadet teyze bi daha gelmezz
oyy maşallah kuzumm kalabalıksınız siz baya ne güzeel
kızlar burası feci sıcak yanıyoruzzzzoralar nasılll
Kızlara prenses erkeklere prens deniyo ya karısıyo üstüme alınıyorm sürekli... ;p
Anemm bna ev kedisi der hep ewde olduğum için :)
Buharlasiyoruz :))
Aksam fecii yagmur fln vardi daha da yapis yapis oldu heryer..
Cok kalabalik teyse dayi kuzenler fln babamlar o kadar degil,esimin tarafida cok kalabalik..Bi bayramlarda kotu oluyor
Hmm dogruu :)
Gusel olmus :82:
Bu ne sicakkkk...kis gelsin yahu artikkk. Bogazli kazaklarim kadife pantolonlarimi giyeyim...:)).
Kizlarrr bizim durum bundan ibaret iste siz neler yapiosunuzzz??
merssiii canmm
bugun pazarr kimsecikler yok yinee...neyse en azından kafam rahat olur pazardayekn vee kv.de de iftardayken
Bu ne sicakkkk...kis gelsin yahu artikkk. Bogazli kazaklarim kadife pantolonlarimi giyeyim...:)).
Kizlarrr bizim durum bundan ibaret iste siz neler yapiosunuzzz??
Vayy iyi fikir :)
Bi anda dolup tasar gecer yine :)
Dedigin ne dogru he bende kisin banyodan sonra corap giymeyi cok severim sicacik ohh :))
Ne alakaysa :)
Benim ayaklar soguk olurda genelde ondan galiba
Sabahtan beri 2 kez suyun altina girip girip ciktim,emzirmekte ayri eziyet bu havada cocugada banada..cok sicak yahu..
Kagan pasa nasil cıbıl cıbıldır
Off off cocuk pisik olacak korkuyorum vallaha her gun yikiyoruz bizde..incecik ustu...emzirmesi ne eziyet hemde oyyy yapisiyoruz kuzumla resmen
Bide kocama sarilmayi ozledim yahuuu..adam yanadmaya gorsun gozlerim portluyor sicaksin diye:)
Bide utu yaptim Sezen keyifli babasiyla vakit geciriyor diye resmen utuyle ayni hizda buharlasiyorduk cok uyumlu bir ikili olduk
Zaten yapiyorsundur ama soyliim dedim yine de emzirirken Kaganin basinin altina yani senin koluna ince terletmeyecek bisy koyarsan rahat olur,ben yastikla emziriyorum Kagan daha kolay olur yastikla gerci :) ama yastikta bazen daha havasiz oluyor koluma serin tutan bir kundak kumasi var onu koyuyorum bende..Ama hersey bi yana o bezleri yeter zaten bu sicakta
Ahh valla canim sicak micak ne yapacan saril gitsin :))
Oructa başı ağıran var mıı gerci burda ya hamilee yadaemzikli :)
Asenn sn oruc tutuyonmuu başın ağrıyormu
Evt canim koluma bende ortu aliyorm.. Rezil haldeyiz ana ogul vallaha utanmasam ciplak gezecm..utu bendede var azcik yaptimda kagan uyandi yarisi kaldi. Daha babayla oynama asamasina gelemedik tabiki..
Kizcee susuzluk basagrisi yapar :)
Eger unutmus uzun sure icmemissem benimde agrir..
Kizcee susuzluk basagrisi yapar :)
Eger unutmus uzun sure icmemissem benimde agrir..
canım benim de çok ağrıyor tuttuğum zamanlarda; hatta şöyle diyim ben 2 gün tutup bi gün tutmadım gibi bi şey oldu.... migrenim var zaten, açlık başlı başına düşman ama işte insanın içi de rahat etmiyor tutmayınca da.... ben de migren taşı diye bi şey var. doğal tuz onu sürüyorum başıma hafifliyor....hala ağrıyor hatta suan daha cok
canım benim de çok ağrıyor tuttuğum zamanlarda; hatta şöyle diyim ben 2 gün tutup bi gün tutmadım gibi bi şey oldu.... migrenim var zaten, açlık başlı başına düşman ama işte insanın içi de rahat etmiyor tutmayınca da.... ben de migren taşı diye bi şey var. doğal tuz onu sürüyorum başıma hafifliyor....
hala ağrıyor hatta suan daha cok