- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.461
selm gelinciklerrr...
eşim aradı sabh aksma iftar gidelim diyee ama her yer doluymuşş
40 yılda eşim dısarı cıkalm dedi yer yok bulur inş.
inşallah cnm..
siz kaç aydır deniyorsunuz.. biz 7ay olduu
eşim de gitti dr.a önce o başladı kontrole...onda sorun yoksa (inş yoktur) bnde adet döneminde gidicem
ama dedğin gibi hiç belli olmuyor bnm 4 tane teyzem var annem dahil 2şer cocukları var ama 4 numaralı teyzemn yok gerçi sorun kimde onu da bilmiyoruzz ama sanrm tyzmdee
ne yasak cnm anlamadım ilişki mii??
esen tepe tıpa gitti ama başka yere demişler sanrm altıparmak da sormadm tam neresi diyee....
sonuçlar güzelmişşşş cok sevindimmmm..gönül rahatlığı ile yap tatilini svitcimmm...
biz zatn biliyorduk kii kız oldugunuuu
nena'nın erkek dedik ama seninkini bildikkk
hoşgelsin sağlıklı uzun yıllar bitmeyen masal olsun inş.
ahaaa erkek miiii kısmet canm bn kızm olcak gibi hissediyorum henüz hamile değilim ama erkek olursa 2 gün kendime gelemem
tabi sağlıklı olsunn olsun yeter kii
annen gidiyor demek
desene şimdi başlıyor herşeyy..ama merk etme alısırsın plojo da alıstı bak :))
bu arada hamilelik takvimini ne zmn kaldırcaksn
eşim aradı sabh aksma iftar gidelim diyee ama her yer doluymuşş
40 yılda eşim dısarı cıkalm dedi yer yok bulur inş.
ay canim sende bndensn ya :)cok mutlu oldum
sen eskirmisin hicc kuzum bnm sndn snra gelenler tirt :)
he anladm tatlim bnm :) hadi bklm insallh bsy cikmicak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah cnm..
evet tşk ederim bir dahaki adetimde baktırayım bende
özele gideyim daha iyidir sanırım
özellerde çok pahalı bizim burda bir özel hast.var muayenesi sırf 140 tl
tahilleri düşünemiyorum bile
eşimle konuşayım bir belki eniştemin yanına giderim
bizde kısırlık yok menepoz yaşı düşük ama bilemiyoruz ki işte
arkadşaım 12 senelik evli abisinin kız kardeşinin 2/3 çocukları var arkadaşımın ise hiç canlı yumurtası yokmuş nasip işte
belli olmuyor yani
siz kaç aydır deniyorsunuz.. biz 7ay olduu
eşim de gitti dr.a önce o başladı kontrole...onda sorun yoksa (inş yoktur) bnde adet döneminde gidicem
ama dedğin gibi hiç belli olmuyor bnm 4 tane teyzem var annem dahil 2şer cocukları var ama 4 numaralı teyzemn yok gerçi sorun kimde onu da bilmiyoruzz ama sanrm tyzmdee
:)))) o yasak spermiogram tahlilleri en doğrusunu versin diye... hangi hastane yada doktora gidiyorsunuz tatlımmm???
canım major işi bırakcaktı ya; hani sonra da tatile çıkacaklardı.... ondan girmiyordur diye düşünüyorum
ne yasak cnm anlamadım ilişki mii??
esen tepe tıpa gitti ama başka yere demişler sanrm altıparmak da sormadm tam neresi diyee....
Tunaydinlar caniskolarrr
Size erdek yolundan sesleniyorumm
Doktor teyzemize gorunduk acibademe gittik..
cok pozitif konustu doktor test sonucunuz bence risksiz gibi ayrica ense kalinligi burnu hersey normal dedi.amniyosentez onermedi.
Cokk buyumus bebisimizz
Bence bana benziyor
Bi dee kesin konusamam amaa kiza benziyor dediiii
Masal geliyoooooorr
sonuçlar güzelmişşşş cok sevindimmmm..gönül rahatlığı ile yap tatilini svitcimmm...
biz zatn biliyorduk kii kız oldugunuuu
nena'nın erkek dedik ama seninkini bildikkk
hoşgelsin sağlıklı uzun yıllar bitmeyen masal olsun inş.
Aaa super bir haber cok sevndm dedm sana bsy olmaz bosuna endiseleniosn dieee ohhh masalimiz da geliyor eylulun kankasi aa bide sezos var tabi kagancgmiza da bi erkek yapi verin hadi prenses ve amaya kagana arkds please :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahaaa erkek miiii kısmet canm bn kızm olcak gibi hissediyorum henüz hamile değilim ama erkek olursa 2 gün kendime gelemem
tabi sağlıklı olsunn olsun yeter kii
Selam cici topigin cici gelinleriii...
Biz iyiyiz cok sukur ama sicaklardan oluyorz gibi bisi oglumda pistirik olacak die korkar oldum vallaha..:)
Gece sahura kalkamayanlar varsa bizim evde her 1.5 saatte bir calar saat vazifesi goren kakali bir kucuk bey var yardimci olabiliriz
Persembe aksm annem gidiyor dertlenmeye basladim simdiden kadincagiz 1 aydir bende ee tamam gitsun artik..bayrama kocisime nobet yazmislar oglumla 2.gunu yanliz evde gecirecegiz gurbet cok kotu be..
Gecmisi kacirdim sanirin SİVİTİCİMMMM biliyorduk bebisin saglikli oldugunu zatn gozun aydin. Nazar degmesin ona ins.
Optum ki ben siziiiii..
annen gidiyor demek
desene şimdi başlıyor herşeyy..ama merk etme alısırsın plojo da alıstı bak :))
bu arada hamilelik takvimini ne zmn kaldırcaksn