Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ben geldimmm kizcelerr ugrayamiyorum malum kv kp vs...sizde unuttunuz mu beni..doguramadimda hala..herkes gozumun icine bakio dogur artik diye..sanki gelin bekleyin dedim ben..ara sira okuyorm ama yazmaya firsatim olmuyo:KK43: ..zannimca herkes iyi opuyorum sizleri..

slm kızlarr nabersinizz...
uyanınca telden okudum..kalktm eşimden pc istedim..bi maç yapayım vercem dedii...
o verene kdr bi süpürge açayım dedim..süpürge açmışken toz alayım,toz almışken banyoyu da temizliğim,,heryer temizlenmişken mutfak tezgahını da temizliğimm...derken bu saat oldu okuduklarımı da unuttumm...:26:

bi ağırlık çöktü ztn yatıp uyucam sanrm:KK37:

Ne güzel canim yaa darisibasima artik:KK1:
Aksama doğru saglam bi doğum agrisi cekebilirim sanirim:18:benim taslar oynuyor galiba yine :KK43:
Alllahim aksama kadar bisey olmasin nooluryaaa görevi teslim edeceğim arkadaş gelene kadar agridan ölürüm ben:KK43:
İki böbrekte sinyal veriyor su an :KK43::KK50::KK25:

allah kolaylık versin yaa.o ağrı cok kötüü...geçen bnde yaşadm...sıcak tut bnce içine yün korse fln giy..

yanlış hatırlamıyorsam sende özenmeye başladın bebek işine :KK1:
plojo haklı buraya gelen niyeti bozuyorr :KK53::KK53:

beuaty gitti gelmedi bi daha....
deva ve major da gittiii gelirlermi acbaa :26:
major birisinde instagramda varmış haber yok mu yaaa:18:

uyanınca telden okudum..kalktm eşimden pc istedim..bi maç yapayım vercem dedii...
o verene kdr bi süpürge açayım dedim..süpürge açmışken toz alayım,toz almışken banyoyu da temizliğim,,heryer temizlenmişken mutfak tezgahını da temizliğimm...derken bu saat oldu okuduklarımı da unuttumm...:26:

allah kolaylık versin yaa.o ağrı cok kötüü...geçen bnde yaşadm...sıcak tut bnce içine yün korse fln giy..

Valla aksama atsin baska bisey istemem orucum da gitmez yarinda iş yok isteyim su an zaten agri gelirse acile gidip popoya bi iğne yaptirmaktan başka çare yok ki zaten oda pek kesmiyor
Sayfaya gelmeden niyeti bozmustim ama buraya gelince dahada bi heveslendim ayy şöyle miniminnacik bisey korkarim ben ondan yaa:KK1:dokunmaya kiyamam ki :KK34:
Su bir ayi bi geçirim yapistiricam hemen:KK52:
Allahın izniyle:emir_bebek:

Valla aksama atsin baska bisey istemem orucum da gitmez yarinda iş yok isteyim su an zaten agri gelirse acile gidip popoya bi iğne yaptirmaktan başka çare yok ki zaten oda pek kesmiyor
Sayfaya gelmeden niyeti bozmustim ama buraya gelince dahada bi heveslendim ayy şöyle miniminnacik bisey korkarim ben ondan yaa:KK1:dokunmaya kiyamam ki :KK34:
Su bir ayi bi geçirim yapistiricam hemen:KK52:
Allahın izniyle:emir_bebek:

hayırlısı inş. allah bekletmeden hayırlısını nasip eder...

Aksama doğru saglam bi doğum agrisi cekebilirim sanirim:18:benim taslar oynuyor galiba yine :KK43:
Alllahim aksama kadar bisey olmasin nooluryaaa görevi teslim edeceğim arkadaş gelene kadar agridan ölürüm ben:KK43:

Oyy..bobreklerden dolayi bol su icmen gerekmiyor mu senin?

Ben geldimmm kizcelerr ugrayamiyorum malum kv kp vs...sizde unuttunuz mu beni..doguramadimda hala..herkes gozumun icine bakio dogur artik diye..sanki gelin bekleyin dedim ben..ara sira okuyorm ama yazmaya firsatim olmuyo:KK43: ..zannimca herkes iyi opuyorum sizleri..

Annemdeyim evi supuruyordum aklima geldin biliyor musun,dogurdu galiba kizce ne zamandir yazmadi demistimm :)
Simdi girip gorunce paylasimini,sevindim..
Dursun Kagancik afferin ona isini biliyor:KK9:

Bu isin sonu nereye gidiyor dedim icimden :))) uykuya cikti :)
Majoru bende cok merak ediyorum evde bisy yoktur insallah,bildigim kadariyla telefondanda girebiliyordu..

selam kızlaaarrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınızzzz:KK9::KK9::KK9::KK9:

Huhh huu amayaaa:KK3:
Ben uykusuz yorgun ama her daim neseli olarak annemdeyim yardim ettim temizlige simdide tatli benden :)
Sen nasilsinn?

Annemdeyim evi supuruyordum aklima geldin biliyor musun,dogurdu galiba kizce ne zamandir yazmadi demistimm :)

Majoru bende cok merak ediyorum evde bisy yoktur insallah,bildigim kadariyla telefondanda girebiliyordu..

Ben uykusuz yorgun ama her daim neseli olarak annemdeyim yardim ettim temizlige simdide tatli benden :)
Sen nasilsinn?

Bir hafta boyunca su kupune döndüm zaten canim yaa orucu biraktirmasa bari

:KK1::KK14::KK76:

PLOJOCUM....Evet hala duruyor masallah tosuncuk olup cikacak sanirim. Sisiyor oglum:) bu hafta sobu cati muayem var tirsiyorumm ben..ev kalabalik aklim sizde ama tam aciyorun okuyup yazayim pat biri bisi istiyor geri kalkiyorun.geceler acayip uykusuz sicaklarla basim belada napcam bilemiyorm:KK43:(
senin minis naparki bu sicaklarda :KK43:

Bir hafta boyunca su kupune döndüm zaten canim yaa orucu biraktirmasa bari

:KK1::KK14::KK76:

Ictikce idrara cikacagin icin onemlidir diye dusunuyorum hic sivida tuketemedigin icin suan..
Ben alistim artik 2-3 litre icince kucuk bardak gidermiyor susuzlugumu :KK9:

PLOJOCUM....Evet hala duruyor masallah tosuncuk olup cikacak sanirim. Sisiyor oglum:) bu hafta sobu cati muayem var tirsiyorumm ben..ev kalabalik aklim sizde ama tam aciyorun okuyup yazayim pat biri bisi istiyor geri kalkiyorun.geceler acayip uykusuz sicaklarla basim belada napcam bilemiyorm:KK43:(

Sendenn istemesinler a aaa :KK9:
Muayene iyi gecer insallah agri esigini dusunerek oyle umuyorum..Gerci zaten herkesin farkli oluyor..
Benim minis iyi bizim ev tepede kaliyor aciklik bide esiyor hep buralar,tahmin edersin ki ev daha da serin ufaklik kisa kolluya bile gecemedi dusun :)

Iftar hazirliklarina ara verdim Sezen iftar yapiyor:KK9::KK9:

24kithcen tarifi ile sogan dolmasi yapmis bulunuyoruz..
Kokacak hatta hic yaz yemegi gb durmuyor diye dusunmustum ama defne yapraginin kekigin guzelligi herseyi degistirdi..

Bide pratik tatli oldu kemalpasa tatlisini hazirlayip borcama koyup uzerine tavukgogsu (tavuk etsiz) doktum kesince kemalpasa icinde olacak supriiiss :KK9::KK9:

Benden bu kadar :KK9:

Sen nasilsinn?
Esim bugun gercekten abartmissin dedi :KK1: salata cacik tatli corba dolma dun aksamdan kalan saksuka... Demekki neymis utu ve temizlik yaparsan zaman cabuk gecer hem yemek yapmsya da halin kalmazmis, ama tum gunun bossa ne yapsam diye dusunmekten bi hal oluyomussun :KK1: ki oldukca frenledim kendimiii... Anne candir, sen de cansiiiinnnnn:KK16: annen pek memnundur hem temizlik hem tatliiii
Aleykum selam canim iyiyiz sanirim hepimiz sen nasilsin:21::21:
Sagolll iyiyim bendeeee... Bobrek fenadir bilirimmmm, gunde 3 litre su aluskanligimi ona borcluyummmm... Bol sivi tuketiminden baska yolu yok canim,Allah yardimcin olsun...

Plojo ya katiliyorum canim pasa isini biliyorrrrr, az daha sabretsinnnnn:KK54:

herkes iftarını yaptı mııı :KK16:
Allah kabul etsin oruçlarınızı..
ah ne güzeldir iftar sofraları açlığın getirdiği hevesle yemek yemek...

çok geçmiş olsun canım..

valla bugün aklıma geldin canım..
Kağan'ın vakti var kii :KK52:
en azından daha 2 hafta kalsın orda :KK1:
ordan da

ooo bisürü iş yapmışsın oruçlu oruçlu ellerine sağlık..
yarın rahat rahat oturursun..
ben de MAJORu merak ettim..
inşallah her şey yolundadır..
ben gitmem hep burdayım kiiii :KK52:
Iftar hazirliklarina ara verdim Sezen iftar yapiyor:KK9::KK9:

24kithcen tarifi ile sogan dolmasi yapmis bulunuyoruz..
Kokacak hatta hic yaz yemegi gb durmuyor diye dusunmustum ama defne yapraginin kekigin guzelligi herseyi degistirdi..

Bide pratik tatli oldu kemalpasa tatlisini hazirlayip borcama koyup uzerine tavukgogsu (tavuk etsiz) doktum kesince kemalpasa icinde olacak supriiiss :KK9::KK9:

Benden bu kadar :KK9:

oo bir hamarat gelin daha :KK16:
süpersin plojoooo...kemalpaşalı tavukgöğüsü çok ilgimi çekti..
haftaya kvler iftara çağırıcam yapsam mı kiii :KK53:
nasıl güzel oldu mu :KK1:
Esim bugun gercekten abartmissin dedi :KK1: salata cacik tatli corba dolma dun aksamdan kalan saksuka... Demekki neymis utu ve temizlik yaparsan zaman cabuk gecer hem yemek yapmsya da halin kalmazmis, ama tum gunun bossa ne yapsam diye dusunmekten bi hal oluyomussun :KK1: ki oldukca frenledim kendimiii... Anne candir, sen de cansiiiinnnnn:KK16: annen pek memnundur hem temizlik hem tatliiii

Sagolll iyiyim bendeeee... Bobrek fenadir bilirimmmm, gunde 3 litre su aluskanligimi ona borcluyummmm... Bol sivi tuketiminden baska yolu yok canim,Allah yardimcin olsun...

oo herkes hamaratmış bu gün :KK52:
ellerine sağlık seninde..
ah evde otursak da yemekler yapsak her gün çeşit çeşit...
bi de eşimin okulu bitti ya toplu ütüye veda ettim itiraf ediyorum çok sıcak olduğu için sadece sabah ne giyceksem ona ütü basıyorum :KK9:
tembel sivit:KK53:

Heyy masallah neden gobekli diyorsun adamcagiza anladim simdi :KK9:
Valla bana bi haller oldu Sezen uyuyunca hep isler yetismek zorunda hep bibyandan dagiliyor ya gelip gecerken bisyler topluyorum islerimi hallediyorum zamanda kisitli olunca cok hizlandim :KK9:
Annemlere gecmeden cocuk,kahvalti malum durumdan,camasir topladim bi posta yikadim astim esime yarin icin gomlek utuledim evide toplamistim geldigimizde..
Burda da temizlik tatli salata simdide masayi toplayip sezeni emzirmeye oturdum..
Anlatirken bile yoruldum ama gozumun gordugu herseyi toplar yapar oldum:KK9:
Anneme diyorum ki ogrendim neden hizli olunuuyormus :KK9:

herkes iftarını yaptı mııı :KK16:
Allah kabul etsin oruçlarınızı..
ah ne güzeldir iftar sofraları açlığın getirdiği hevesle yemek yemek...

çok geçmiş olsun canım..

valla bugün aklıma geldin canım..
Kağan'ın vakti var kii :KK52:
en azından daha 2 hafta kalsın orda :KK1:
ordan da

ooo bisürü iş yapmışsın oruçlu oruçlu ellerine sağlık..
yarın rahat rahat oturursun..
ben de MAJORu merak ettim..
inşallah her şey yolundadır..
ben gitmem hep burdayım kiiii :KK52:

oo bir hamarat gelin daha :KK16:
süpersin plojoooo...kemalpaşalı tavukgöğüsü çok ilgimi çekti..
haftaya kvler iftara çağırıcam yapsam mı kiii :KK53:
nasıl güzel oldu mu :KK1:

oo herkes hamaratmış bu gün :KK52:
ellerine sağlık seninde..
ah evde otursak da yemekler yapsak her gün çeşit çeşit...
bi de eşimin okulu bitti ya toplu ütüye veda ettim itiraf ediyorum çok sıcak olduğu için sadece sabah ne giyceksem ona ütü basıyorum :KK9:
tembel sivit:KK53:

Evet yaa o hevesle yemek baskadir cok ezik hissettim kendimi :)
Tatli guzel oldu kizce bende denedim gormustum,ama kemalpasalari sık yerlestirip uzerine yaptigini koy bu illa tavukgogsu olmali diye bi kural yok,ve cok buyuk kesme,kesince yanlardan yarim yarim kemalpasalar gorunuyor :))
Sogan dolmasinida denedik ilk defa,ki ben sogan sevmem az once yazdim kokusuda gitmisti diye ama bu kadar guzel olacagini beklemiyordum cok guzeldi defne yapragi kekigin o kadar hafif kalmasi vs super olmus..

Utununde tadi oyle cikiyor ya :KK9: bu esyalar nasil birikiyor anlamadim,bide Sezeninkiler eklendi Allahtan utunun boyu kadarlar:KK9::KK9:

Heyy masallah neden gobekli diyorsun adamcagiza anladim simdi :KK9:
Valla bana bi haller oldu Sezen uyuyunca hep isler yetismek zorunda hep bibyandan dagiliyor ya gelip gecerken bisyler topluyorum islerimi hallediyorum zamanda kisitli olunca cok hizlandim :KK9:
Annemlere gecmeden cocuk,kahvalti malum durumdan,camasir topladim bi posta yikadim astim esime yarin icin gomlek utuledim evide toplamistim geldigimizde..
Burda da temizlik tatli salata simdide masayi toplayip sezeni emzirmeye oturdum..
Anlatirken bile yoruldum ama gozumun gordugu herseyi toplar yapar oldum:KK9:
Anneme diyorum ki ogrendim neden hizli olunuuyormus :KK9:

Evet yaa o hevesle yemek baskadir cok ezik hissettim kendimi :)
Tatli guzel oldu kizce bende denedim gormustum,ama kemalpasalari sık yerlestirip uzerine yaptigini koy bu illa tavukgogsu olmali diye bi kural yok,ve cok buyuk kesme,kesince yanlardan yarim yarim kemalpasalar gorunuyor :))
Sogan dolmasinida denedik ilk defa,ki ben sogan sevmem az once yazdim kokusuda gitmisti diye ama bu kadar guzel olacagini beklemiyordum cok guzeldi defne yapragi kekigin o kadar hafif kalmasi vs super olmus..

Utununde tadi oyle cikiyor ya :KK9: bu esyalar nasil birikiyor anlamadim,bide Sezeninkiler eklendi Allahtan utunun boyu kadarlar:KK9::KK9:

ben de soğan sevmem hiç ama soğan halkası severim demekki soğan dolması da öyle bir şey :KK52:
valla demek anne böye olunuyormuş :KK9:
çünkü hep derim annem kadar hızlı ve pratik olamıcam diye öğrenicez demek ki :KK52:
bu arada ütüyü tv karşısında yapardım hep saatlerce...
ama şimdi azıcık ayakta durunca ya da yürüyüş esnasında bi baş dönmesi başladı ben de :26:
böyle boşluğa basıyormuş gibi oluyorum hatta "ay"diye bağırıp eşimin aklını çıkarıyorum :KK9:
neyse hamişlik takvimim bu gün normal olduğunu yazmışş :KK23:

kızlarrr...teee sabah niyetlendim girmeye kiii...
evden çıkış o çıkış yeni girebildim eve..
cepten girmeyi sevmiyom...
iftarda görümcemdeydim..
şimdi uzandım biraz....
kimler var bakiiiiimmm?

bu arada asencim çook soooriiyyy..
hemen seni de ekliyorum listeye datlumm:KK54:

plojo:başak - kocişi:boğa
ay prensesi:akrep - kocişi:yay
nena:aslan - kocişi:eek:ğlak
amaya:koç - koçişi:ikizler
atlas:balık - kocişi:koç
umitli:eek:ğlak - kocişi:boğa
çikileta:aslan - kocişi:kova
sivit:aslan - kocişi:yay
asen:yengeç - kocişi:ikizler

aslan kadınlar çoğunlukta hala :KK34:
kocişlerden de ikişer ikişer dağılmış...

ben de soğan sevmem hiç ama soğan halkası severim demekki soğan dolması da öyle bir şey :KK52:
valla demek anne böye olunuyormuş :KK9:
çünkü hep derim annem kadar hızlı ve pratik olamıcam diye öğrenicez demek ki :KK52:
bu arada ütüyü tv karşısında yapardım hep saatlerce...
ama şimdi azıcık ayakta durunca ya da yürüyüş esnasında bi baş dönmesi başladı ben de :26:
böyle boşluğa basıyormuş gibi oluyorum hatta "ay"diye bağırıp eşimin aklını çıkarıyorum :KK9:
neyse hamişlik takvimim bu gün normal olduğunu yazmışş :KK23:

Bende oyle diyordum ki yavastimda sakinim genelde,hic ummadigim hir ben cikti benden:KK9:
Her hafta supriz birsyler oluyor kuzum ufak tefekler oluyor elbet..
Yavas yavas geciyor bak..
Insallah altin doneme gecince ver elini keyif :)
Bebisini hissedeceksiiin artik ben burdayim diyecek daha keyifli olacak insallah hersey..

bu arada asencim çook soooriiyyy..
hemen seni de ekliyorum listeye datlumm:KK54:

plojo:başak - kocişi:boğa
ay prensesi:akrep - kocişi:yay
nena:aslan - kocişi:eek:ğlak
amaya:koç - koçişi:ikizler
atlas:balık - kocişi:koç
umitli:eek:ğlak - kocişi:boğa
çikileta:aslan - kocişi:kova
sivit:aslan - kocişi:yay
asen:yengeç - kocişi:ikizler

aslan kadınlar çoğunlukta hala :KK34:
kocişlerden de ikişer ikişer dağılmış...

Aslan kadinlarrr:KK9::KK9:
Bende sinir oluyordum telefondan girince ama smdi arada bilgisayardan bakinca bir degisik geliyor:KK9:
Nasilsiin?
Gorumcen erken mi davrandi :)

saat 10 dan sonra pilav yedim :KK14:
vicdan azabındayım teselli edin beniii :KK9:
3kg verdim diye sevinirken midemin geçtiği ilk hafta 5 kg almazsam iyi :KK50:

kızlarrr...teee sabah niyetlendim girmeye kiii...
evden çıkış o çıkış yeni girebildim eve..
cepten girmeyi sevmiyom...
iftarda görümcemdeydim..
şimdi uzandım biraz....
kimler var bakiiiiimmm?

hoşgeldin canım..
ar-gör'lere yazın tatil miii?
benim ünv.deki hocalar faceten hep tatil fotosu paylaşıyor da...
yoksa hafta sonu kaçamağı mı yaptılar bilemedim :KK53:

PLOJOOOO alıntılamıştım ki ben seni çıkmamış pis kk :KK9:
Sen artık Sezen'i tek başına bile yıkayabiliyordun oldun sen :46
Sezoş uyudu muuu?
gün de kaç saat uyuyosun sen merak ettim :KK52:

saat 10 dan sonra pilav yedim :KK14:
vicdan azabındayım teselli edin beniii :KK9:
3kg verdim diye sevinirken midemin geçtiği ilk hafta 5 kg almazsam iyi :KK50:

hoşgeldin canım..
ar-gör'lere yazın tatil miii?
benim ünv.deki hocalar faceten hep tatil fotosu paylaşıyor da...
yoksa hafta sonu kaçamağı mı yaptılar bilemedim :KK53:

PLOJOOOO alıntılamıştım ki ben seni çıkmamış pis kk :KK9:
Sen artık Sezen'i tek başına bile yıkayabiliyordun oldun sen :46
Sezoş uyudu muuu?
gün de kaç saat uyuyosun sen merak ettim :KK52:

Seyy eeee o pilav seydirrr ıııı yok yok kilo olmaz :KK9:
Cocuk rahatlasin diye ne yapayim koydum filenin ustune yikadim once suladimda denebilir :KK9::KK9:
aglarsa iyi durulayamam diye basini sampuanlamadim zaten her zaman sampuanla yikamadik..sonra yavas uavas ilerledim :)
Uyumadi daha ayaktayiz yuruyen emzik oldum..
Belli bir saat yok suan,simdi uyusak mesela 8 e kadar 3 kez kalkacam minimum sasabilirde,8den sonra ve gun icindede Sezen uyudugunda uyuyabilirim ama her bosluk bir isi halletmeye yetiyor..Uyudugumda oluuyor tabii her zaman is yok..
Ama simdi uykuya hasret bir durum oldugundan oyle tatli geliyor ki,dogdugndan beri kesintisiz en uzun 3 bilemedin 3 bucuk saattir benim uyku :KK9:

Uyuyun bol bol sakin bir hamilelik gecirin cocukta oyle olsun...
Bak bana son haftaya kadar dugun dernek gezdim bidibidi konustum hep gezdim,simdi Sezen yatark durmuyor sarki soyleyince susuyor surekli muhabbet istiyor ve gezerken ondan iyisi yok :KK9::KK9:

Oyyy ne dertliymisim..
Ama iste kizce oyle guzel ki kokusu elleri yuzu.. senin gozunun icine bakiyor ya oyle masum ki suan bile gozlerim doluyor..
Tamamen sana muhtac..
Gulusuyle mukafatlandiriyor seni butun hersey siliniyor..
Gece uyaninca ozlemis oluyorum kokluyorum izliyorum emmesi bitene kadar..
Yuzune baktikca sukrediyorum ve sua ediyorum Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye..Yollari hep guzellige ciksin..Guclu bir kiz olsun..Yara almasin....
:KK59::KK59:

X