Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bu arada kuzular bugün nikah günümüz ama kociş düğün günümüzü kutlayalım diyo..yani 6 temmuz...
siz nikah gününüzü de ayrı kutluyomusunuz..ya da nebiliym bugün boş geçsin istemiyorum...dışarda yemeği de hep yapıyoz ztn ve bugün akşam 11den önce giremicez eve..eşimin işi var ben de o sırada görümcemde olcam fln...aceba gece nece napsak bilemedimkiii....:26::26::26:
bi akıl verin enemmm???

Son düzenleme:
kızlar konu açılmışken aklıma geldi..kocişle bu konuda aramızda geçen muhabbet..
(6 ay önce, nikahımızın 6. ayında)
ben hazırlık yaptım yemek, kocişin sevdiği tatlı, süs püs vs vs..
kociş eve gelince dedim:
- aşkım yarım yılımız dolduu...nice hayırlı yıllaaraaa dedim..
ne derse beğenirsinizzz..
-nikaha göre hesaplamışın canım..ben ilk maça göre hesaplamıştım (!!!)...kafam karışır böyle :)))..bundan sonra düğün gününe göre olsun...
demezmi...(hayran kaldım aklında tutma şekline:KK9::KK9::KK9:)

Son düzenleme:
bu arada kuzular bugün nikah günümüz ama kociş düğün günümüzü kutlayalım diyo..yani 6 temmuz...
siz nikah gününüzü de ayrı kutluyomusunuz..ya da nebiliym bugün boş geçsin istemiyorum...dışarda yemeği de hep yapıyoz ztn ve bugün akşam 11den önce giremicez eve..eşimin işi var ben de o sırada görümcemde olcam fln...aceba gece nece napsak bilemedimkiii....:26::26::26:
bi akıl verin enemmm???

bence nikah gününüde kutlayın dışarda olmak zorunda değil evde güzel birşeyler yapabilirsiniz gece gece sen görümcene gitmeden önce bi iç çamaşırcıya gidip değişik bişey al mesela :KK53::KK53:
bizim nikahla düğün arasında sadeca 10 gün var ama ben ikisinede hazırlık yaparım diye düşünüyorum:KK1:

hg masallah muhabbetnz bozulmasn kayın valıdesnı seven bır gelın daha:KK9:

yok bakmıyorum gecen grdm bır slm verdm ama sıkıldma dapte olamadm gerek yok o topıge bagımlısıoldgm sadece 2 topıgım var bırı burası dıerdıe bnm 2 yıldan fazla olan eslermz taa askerdeyken tanstgm arkdslrmn topıgı var baskada yok :KK35:

Nacizane fikrim takip etmeni tsvdiye ederim o topigide,bana cok yarari oldu..sorunlar,ilaclar,eksikler vs cok bilgi edindim deneyimli anneler vs oluyor..simdi daha da cok yarari oluyor..

Kutlama icinde bence boyle bi fikrin var madem guzel bi sekilde disarda kutlayin derim canim.sizin icin ozel biyerde ya da sakin bi yerde hem yemek yer hem kalabilirsinizde..

bi akıl verin enemmm???

Bizim ayni aksam hepsi ama ayri olsa dugunu kutlardim..bilemedim neden :)
Hayatina o zaman basliyorsun sonucta..

bence nikah gününüde kutlayın dışarda olmak zorunda değil evde güzel birşeyler yapabilirsiniz gece gece sen görümcene gitmeden önce bi iç çamaşırcıya gidip değişik bişey al mesela :KK53::KK53:
bizim nikahla düğün arasında sadeca 10 gün var ama ben ikisinede hazırlık yaparım diye düşünüyorum:KK1:

bence dee...
yani en azından geceyi değerlendirelim haklısın canım:KK23::KK1:

hg masallah muhabbetnz bozulmasn kayın valıdesnı seven bır gelın daha:KK9:

yok bakmıyorum gecen grdm bır slm verdm ama sıkıldma dapte olamadm gerek yok o topıge bagımlısıoldgm sadece 2 topıgım var bırı burası dıerdıe bnm 2 yıldan fazla olan eslermz taa askerdeyken tanstgm arkdslrmn topıgı var baskada yok :KK35:

Nacizane fikrim takip etmeni tsvdiye ederim o topigide,bana cok yarari oldu..sorunlar,ilaclar,eksikler vs cok bilgi edindim deneyimli anneler vs oluyor..simdi daha da cok yarari oluyor..

Kutlama icinde bence boyle bi fikrin var madem guzel bi sekilde disarda kutlayin derim canim.sizin icin ozel biyerde ya da sakin bi yerde hem yemek yer hem kalabilirsinizde..

bi akıl verin enemmm???

Bu aksamida degisik kutlayiver :KK9:

Evli degilim ama insan burayi okudukca biran once evlenesi sevdigi adamla ayni evde yasayasi geliyo valla herkes iyi kotu anlatmis ama en dikkatimi ceken nekdr sknti yasasanizda (ailevi konularda) herkes cok huzurlu ve mutlu sevgililik baska evli olmak cok baska insallah ben ve benim gibi onunde bikac sene olanlar evli mutlu olarak araniza girer ve dertlesiriz konusuruz hepinize mutluluklar diliyorum allahim bizi gor diyorum:)♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ERKEK hissediyorummmmm:KK52:

Canimm insallah atanirsin.. 1, 5 sene atanma hayaliyle yandimm subatta atandim sukur ama ailemden cok uzagim ama biraz sabretmek gerekiyor sanirimm seninde hayatin duzene girecek insallah

Ohhh bos oturmayin kuzu kv ne bol kopuklu bi kahve yap:KK9:

Ben olsam maddi durumumda iyiyse bi otelde yer ayirtirdim bi gunnn:KK16:

yer ayırtmak bnmde aklıma geldı de bunun bnm deıl esımn aklına gelmesı lazm okadrnı dusunurmu bılemıyorum,dısarda yemek yemeyı dusunuodr muhtemelen ben barı ozamana kadr aklına grım caktrmadan belkı anlar ne demk ıstedgmı

bi akıl verin enemmm???

valla gec saatte evde olcaksnz o saatten sonra yapılcak tek bır sey var yanı ben olsam oyle yaparım:KK12::KK12::KK66::KK66: bıde nıkah gunu kutlanmaası bana daha mantıklı gelıo ımzayı attgnz gunun kıymetı ılk dans ettgnzden daha manıdar

bakalım bılmıyorum artık her seyı ben dusunmek ıstemıyorum bu zamana kadr hep ben yonlendrdım bıraz da o dusunsun:KK52:

bi akıl verin enemmm???

Canim bizimde nikahimizla dugunumuz arasında 25 gün var ama. Ben ikisininde kutlamicam ben kocacimin bana evlenme teklif ettiği günü kutlamak istiyorum daha çok o günlerde o birşey istiyorsa yapsin onada hayir demem tabi boyle istememin sebebi askim bana arkadaslik değil evlenme teklif etti nisan yuzuklerimizde bile o tarih yazar dediki "benimle bir omur geçirmeyi dusunurmusun " boyle bir anda pat diye mesajla söyledi tabi garibim beni yalniz yakalayamadigi için ayni is yerindeydik biz ama hic muhabbetimiz olmadi 7ay boyunca e bunların üstüne bir anda boyle bi mesaj gelince insan dumura uğruyor tabi:KK16::KK49::KK52:

Bi fikir olarak ta ben en sevdiği bir pastayi yaparim küçük bisey yanina yine sevdiği birşeyler birkaç mum ve bir kirmizi gül müzikoolarak ta bizim dans müziğimiz biz aski meleklerden caldik olabilir disarida istemem emek vermek isterim ben kendinde biraz suslenebilirim:KK1::KK16:

Ben ERKEK hissediyorummmmm:KK52:

Canimm insallah atanirsin.. 1, 5 sene atanma hayaliyle yandimm subatta atandim sukur ama ailemden cok uzagim ama biraz sabretmek gerekiyor sanirimm seninde hayatin duzene girecek insallah

Ohhh bos oturmayin kuzu kv ne bol kopuklu bi kahve yap:KK9:

Ben olsam maddi durumumda iyiyse bi otelde yer ayirtirdim bi gunnn:KK16:

İnşallah darısı bana olsun. Senin ataman da hayırlı olsun cnm :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşimde de aynı düşünce var canım..ama işte ben küçük de olsa bi değişiklik olsun..bugüne özel bişi olsun istiyorum...

Bu aksamida degisik kutlayiver :KK9:

:))) yani en kötü ona özel süslenirim..zaten 6sında yıldönümünde abartcam iyce cılkı çıkmasın diyorum..tadında olsun...

Evli degilim ama insan burayi okudukca biran once evlenesi sevdigi adamla ayni evde yasayasi geliyo valla herkes iyi kotu anlatmis ama en dikkatimi ceken nekdr sknti yasasanizda (ailevi konularda) herkes cok huzurlu ve mutlu sevgililik baska evli olmak cok baska insallah ben ve benim gibi onunde bikac sene olanlar evli mutlu olarak araniza girer ve dertlesiriz konusuruz hepinize mutluluklar diliyorum allahim bizi gor diyorum:)♥♥♥

inşallahhh canım...çok şükür Allah herkese huzur versin..
ben ilk zamanlar çok sıkıntı çektim şimdi onun mükafatı olsa gerek bu günlerim..Allah daim etsin herkesin mutluluğunu ve sana da mutlu bir yuva nasib etsin..

valla gec saatte evde olcaksnz o saatten sonra yapılcak tek bır sey var yanı ben olsam oyle yaparım:KK12::KK12::KK66::KK66: bıde nıkah gunu kutlanmaası bana daha mantıklı gelıo ımzayı attgnz gunun kıymetı ılk dans ettgnzden daha manıdar.

bence de öyle ama kocişin mantığını yazdım yukarı:KK9::KK9::KK9:
kociş ilk maç,yani benim olduğun günü kutlayalım diyo..imza ile düğün arasında 10 gün de önce adetliydim sonra memlekete gittim bana dokunamadı...6sına kadar sabrettiya adamcağız hala unutamamış o zor günlerini demekki:KK9::KK9::KK9:
oyüzden maç gününü kutluyoruzz:KK53::KK53::KK53:
ama ben bugün de yapcam bişiler yarın yazarım kuzularımm:KK34::KK76::KK76::KK76:

Canim bizimde nikahimizla dugunumuz arasında 25 gün var ama. Ben ikisininde kutlamicam ben kocacimin bana evlenme teklif ettiği günü kutlamak istiyorum daha çok o günlerde o birşey istiyorsa yapsin onada hayir demem tabi boyle istememin sebebi askim bana arkadaslik değil evlenme teklif etti nisan yuzuklerimizde bile o tarih yazar dediki "benimle bir omur geçirmeyi dusunurmusun " boyle bir anda pat diye mesajla söyledi tabi garibim beni yalniz yakalayamadigi için ayni is yerindeydik biz ama hic muhabbetimiz olmadi 7ay boyunca e bunların üstüne bir anda boyle bi mesaj gelince insan dumura uğruyor tabi:KK16::KK49::KK52:

Bi fikir olarak ta ben en sevdiği bir pastayi yaparim küçük bisey yanina yine sevdiği birşeyler birkaç mum ve bir kirmizi gül müzikoolarak ta bizim dans müziğimiz biz aski meleklerden caldik olabilir disarida istemem emek vermek isterim ben kendinde biraz suslenebilirim:KK1::KK16:

hmm sizde baya ara varmış tatlım ben öyle olsa ikisini de kutlarım...
artık pasta vs yetişmez de canım işte duruma göre bakcaz bişiler:KK23::KK23:

Son düzenleme:
canlarımmm evlilik yıldönümümüzü kutlayıp iyi dileklerde bulunan canım arkidişlerim hepinize çook teşekkürlerr :KK16:
iyiki evlenmişim de bu topiğe gelmişim :KK16: :KK16:
çok ama çok sıcak bu gün hava..bi öğlen yemeğine gittim kavruldum :KK31:
denize girmelik bi havaaa...

AYPRENSESS daha tam belli değil ama doktor kıza benziyor deyince kız gibi kabullendim ben :KK1:
ctesi tesler için gidicez yine belki o zaman kesinleşir...

sanki bi şeyler daha yazıcaktım ama sıcaktan olsa gerek unuttum:44:

Bnde senin kız hissediyorum hatta ASEN hamile kalırsa onunda kız olcak gibime geliyor. ..
Hayırlısı inş. .

Bu arda bn kaçırdım yıl dönümü ile ilgili bir soru mu soruldu

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Tez zamanda tez vakitte insallah hayatim♥♥♥♥

bi akıl verin enemmm???

kızlar konu açılmışken aklıma geldi..kocişle bu konuda aramızda geçen muhabbet..
(6 ay önce, nikahımızın 6. ayında)
ben hazırlık yaptım yemek, kocişin sevdiği tatlı, süs püs vs vs..
kociş eve gelince dedim:
- aşkım yarım yılımız dolduu...nice hayırlı yıllaaraaa dedim..
ne derse beğenirsinizzz..
-nikaha göre hesaplamışın canım..ben ilk maça göre hesaplamıştım (!!!)...kafam karışır böyle :)))..bundan sonra düğün gününe göre olsun...
demezmi...(hayran kaldım aklında tutma şekline:KK9::KK9::KK9:)

Bizm aynı gün düğün nikah...
Ama ayrı olsaydı düğünü Kutlarım. .çünkü baba evimden çıkıp başka ewe gittiğim gün daha özel ve ilk eşimle Uyuduğum gündür..nikahı da y.odasında Kutlarım. .:KK22:

Bizm aynı gün düğün nikah...
Ama ayrı olsaydı düğünü Kutlarım. .çünkü baba evimden çıkıp başka ewe gittiğim gün daha özel ve ilk eşimle Uyuduğum gündür..nikahı da y.odasında Kutlarım. .:KK22:

ben de öyle yapcam gibi canım...
hadi hayırlısı :KK34:
ya bu arada size bişey danışcam kızlar..aslında biraz özel bi konu:26:
yani eşimle özel hayatımızla ilgili..
şimdi benim kociş benim fantezi gecelik giymemi istemiyo..daha doğrusu bi kere giymeye yeltendim..hemen çıkarmamı istedi..giyme öyle şeyler sevmiyorum dedi..ben de çok seviyorum..ve onun da sevdiğini biliyorum çünkü net sevmeseydi attırırdı eminim..muhtemelen onu dediği anda modunda değildi..
hep giyesim var ama onun tepkisinden korkuyorum..
aranızda eşi sevmediği halde giyen var mı?
varsa nası beceriyonuz anacım, bi el atın şu işe??
geceliklerim burnumda tütüyooo:KK43:

şimdi benim kociş benim fantezi gecelik giymemi istemiyo..daha doğrusu bi kere giymeye yeltendim..hemen çıkarmamı istedi..giyme öyle şeyler sevmiyorum dedi..ben de çok seviyorum..ve onun da sevdiğini biliyorum çünkü net sevmeseydi attırırdı eminim..muhtemelen onu dediği anda modunda değildi..

Canim kocani en iyi sen tanirsin..zamanini bekle ve ram modunda oldugu an giy eger teokisi gerck diilse o zmn bisi demz..yada direk konus neden istemedin fln diye sor..

kızlar bu arada bişi duydum çokk komik...
kadınların bunalımı şöyle olurmuşş:
"Bunalımdayımm..Bunalımdayımm..
Bunalım....Bunalımm...bunalimm..bunalimm...
bunualiym, bunu aliyim..bunu aliyim..bunu da aliyim..
bunu da..bunuda...hepsini alıyimmm..." :KK52::KK52::KK52: :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Canim kocani en iyi sen tanirsin..zamanini bekle ve ram modunda oldugu an giy eger teokisi gerck diilse o zmn bisi demz..yada direk konus neden istemedin fln diye sor..

evet canım ben de öyle düşünüyorum ama..işte ilk giymeyi denediğimde kursağımda kaldıya şimdi çok utanıyorum ya bişi derse diye..
sonuçta insan onları giyince iltifat bekliyo, ters bişey derse çok bozulurum....:18:
inşallah bişi demez...artık yaz geldi giimek istiyorummm:KK52::KK52:

eşimde de aynı düşünce var canım..ama işte ben küçük de olsa bi değişiklik olsun..bugüne özel bişi olsun istiyorum...

:))) yani en kötü ona özel süslenirim..zaten 6sında yıldönümünde abartcam iyce cılkı çıkmasın diyorum..tadında olsun...

inşallahhh canım...çok şükür Allah herkese huzur versin..
ben ilk zamanlar çok sıkıntı çektim şimdi onun mükafatı olsa gerek bu günlerim..Allah daim etsin herkesin mutluluğunu ve sana da mutlu bir yuva nasib etsin..

bence de öyle ama kocişin mantığını yazdım yukarı:KK9::KK9::KK9:
kociş ilk maç,yani benim olduğun günü kutlayalım diyo..imza ile düğün arasında 10 gün de önce adetliydim sonra memlekete gittim bana dokunamadı...6sına kadar sabrettiya adamcağız hala unutamamış o zor günlerini demekki:KK9::KK9::KK9:
oyüzden maç gününü kutluyoruzz:KK53::KK53::KK53:
ama ben bugün de yapcam bişiler yarın yazarım kuzularımm:KK34::KK76::KK76::KK76:

hmm sizde baya ara varmış tatlım ben öyle olsa ikisini de kutlarım...
artık pasta vs yetişmez de canım işte duruma göre bakcaz bişiler:KK23::KK23:

siz bilrsnz herkes zaten senın kocısınmantgndan yana o gun kutlayn bugunde degsık bsy yapı ver tealıght mumlarla susleodayı en cok yaptgm sey her yer mummmmmmmmmmmmmmmm mıs kokular parfumler sonracgma avızeme taktgm los pembe ısıgım ve sexı kıyafetlerrrrr:KK9::KK9:

Bnde senin kız hissediyorum hatta ASEN hamile kalırsa onunda kız olcak gibime geliyor. ..
Hayırlısı inş. .

Bu arda bn kaçırdım yıl dönümü ile ilgili bir soru mu soruldu

he ben sormustum sekerto

yesss benımkıde sevmıo ama cıkar da demıo ben onları alırken yanı bekardm ozamnlar esıme dıodum bak guzel mı dıe he guzel derdı ama gerek yk para verme bı karıs seylere derdı nıe gerek yokmus dıorum o sanıye cıkacak ustunden ne gerek var dıodu oylede oldu gyıodum odamıza gtmemızle cıkması bıroluodu ınsan bıraz bakar ne guzelmıs der yok oel sey:KK52:bı gun kızdım yıne elbıslerden bırını gydm ve bu elbıse en az yarm saat cıkmıcak ustumden dedm :KK52::KK52:garıbım sonra alıstı gıkını cıakramadı baktı kkarı cıldırıo:KK76::KK76: smdıde gıyemıom koca gobıslı oldum gysemd ecırkın durur zaten :KK5:

evet canım ben de öyle düşünüyorum ama..işte ilk giymeyi denediğimde kursağımda kaldıya şimdi çok utanıyorum ya bişi derse diye..
sonuçta insan onları giyince iltifat bekliyo, ters bişey derse çok bozulurum....:18:
inşallah bişi demez...artık yaz geldi giimek istiyorummm:KK52::KK52:

Canim takilma cok ters bisi dersede hic bozulma cemkir sen onun kursaginda birak seyi :)

X