Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hamiş arkadaşlar daha kolay yorum yapabilir bilemedim ben :KK31:
adetin kaç gün gecikti canım..test almazsan senle beraber ben de çatlıcam :KK1:

ben de yemeğin pişmesini bekliyorum...zavallı kocacım uyuyakaldı yemeği beklerken ...

ayy canm bugün geçti biraz ama dün gece kocama ağladım resmen biraz gerçek biraz naz :KK70: 15 İNDE OLCAKTIM AMA BİLEMEDM Kİ PEK DÜZENLİ OLMAM ZATENN:26::26:

aynen canm bn de bg'liyim. bnm hayallerimde 2 yıl vardı ama eşim seneye diyo hatta bu aksam 5.5aylık yeğenime hırkasını giydirdim ""tmm sen hazırsın"" diyo bana:KK30::KK52:

cnm bnce sen en iisi youtube'den izle hamile kalmak nasl bn izlemiştim gecenlerde biraz.o zmn daha iyi anlayabılırsın sanırm ne demek istediğini dr.un için rahat olur

hoşgeldin canm hayırlı olsunn

hayırlı olsun canm. neden korkuyosun hamile kalmaktanmı?

idrarında yanma oluyormu? idrardan sonraa yine idrara gitme ihtiyacın oluyormu?

bu arada bugun ççoook iyi kaynatmışsınızz beni özlememişsinizz:KK19:
özledk valla canm bnm :) aynen dediklernn hepsi oluyo tuvaletten çıkıp snra geri giriyoruumm neden sence var mı blgiinn :26::26:

özledk valla canm bnm :) aynen dediklernn hepsi oluyo tuvaletten çıkıp snra geri giriyoruumm neden sence var mı blgiinn :26::26:

geçiş olsun canm o zmn gebellikle alakalı değil bnce.böbreklerle ilgili olabılır yada idrar yollarında bişi olabılır dr git bnce bnde de var yanma agrı vs.böbreklerim agrıdı cok fena bıcaklar gibi.şimdi hap fln kullanıyorum.bi ara ultrasonda baktırmam lazm.

eşimin beni anlamamasını anladım. beni bayan arkadaslarım anlamıyorsa o ne yapsın..
ailelerle ilgili neyse haklısınız desem peki bana karsı...yeni ewliyiz ya bizz hiçmi istemezz insan:KK14:

wc den çıktıntan hemen sonra yine tuvaletin varmış gbimi oluyo tatlım? bu bendede oldu 2 -3 gün devam etti sonra geçti sanırım az su içmekten oluyomuş :44:

eşimin beni anlamamasını anladım. beni bayan arkadaslarım anlamıyorsa o ne yapsın..
ailelerle ilgili neyse haklısınız desem peki bana karsı...yeni ewliyiz ya bizz hiçmi istemezz insan:KK14:

kız anlamamak değil alınma :KK43:(( sadece birazcık kıdemliyim ya senden, o açıdan dedim, 2. 5. ayımız da yaptığımız tartışmalar şimdi manasız geliyo. bak bi şey anlatıyım misal, ben tatillerde mümkün olduğunca uyumak isterim sabah saatlerinde. bizimki de acıktıysa uyuyamaz. bi sabah hadi kahvaltıyı hazırla diye uyandırdı beni, bende şakacı bi halde kalkmıcam yaaa çok uykum var dedim. bu bi hışımla kalktı giyindi ve gitti..... kalakaldım... düşünsene hali... tabi o gelene kadar ben sakinleştim ve anlattım ona durumu sabah senin yanında uyanmak istiyorum diye başladım söze.... birlikte kahvaltı edelim, sohbet edelim, gezelim tozalım, hiç bişey yapmıcaksak birlikte hiç bi şey yapmıyalım dedim. bu sabah ki gibi bi saçmalık bi daha yaşamıyalım dedim, sadece şaka yapmıştım kalkacaktım aşırı tepki verdin dedim. haklısın dedi, işler bu ara çok bunalttı yapmamalıydım. ve kapandı....
yani bazen olur....

ama dediğin gibi sana karşı da varsa bi şeyler; bilemiycem... o konuda hiç bi fikrim yok malesef.... ama belli ki bi problem var. muhtemelen maddi kaygılar diye düşünüyorum. bir derdim var bölümünde bu tarz konulara yapılan yorumlar hep bu yönde...

kız anlamamak değil alınma :KK43:(( sadece birazcık kıdemliyim ya senden, o açıdan dedim, 2. 5. ayımız da yaptığımız tartışmalar şimdi manasız geliyo. bak bi şey anlatıyım misal, ben tatillerde mümkün olduğunca uyumak isterim sabah saatlerinde. bizimki de acıktıysa uyuyamaz. bi sabah hadi kahvaltıyı hazırla diye uyandırdı beni, bende şakacı bi halde kalkmıcam yaaa çok uykum var dedim. bu bi hışımla kalktı giyindi ve gitti..... kalakaldım... düşünsene hali... tabi o gelene kadar ben sakinleştim ve anlattım ona durumu sabah senin yanında uyanmak istiyorum diye başladım söze.... birlikte kahvaltı edelim, sohbet edelim, gezelim tozalım, hiç bişey yapmıcaksak birlikte hiç bi şey yapmıyalım dedim. bu sabah ki gibi bi saçmalık bi daha yaşamıyalım dedim, sadece şaka yapmıştım kalkacaktım aşırı tepki verdin dedim. haklısın dedi, işler bu ara çok bunalttı yapmamalıydım. ve kapandı....
yani bazen olur....

ama dediğin gibi sana karşı da varsa bi şeyler; bilemiycem... o konuda hiç bi fikrim yok malesef.... ama belli ki bi problem var. muhtemelen maddi kaygılar diye düşünüyorum. bir derdim var bölümünde bu tarz konulara yapılan yorumlar hep bu yönde...

msj attm bugun söyledim böyle böyle diye aradı tartıstık bi düşün bakalm dedim.kapadım suratına ewe geldi.konusmuyoruz. bana sn ndn öyle dedin neden böyle dedin demdi. küçük konsuyo benle mandalina yicenmi diyo:KK36: yandan yandan laf atıyoz birbirimize haklıyım biliyo yoksa susmazdı..
aman neysee boşver

günaydın kızlar nasılsınızz? bnm yine canm sıkkın...birazdan annemle ablam gelicek yazamıcam ama birine anlatmam lazm :KK43:(

2.5aydır şlk defa eşimi yolcu etmedim bu sabah.bunun nedeni isee eşim eskisi gibi değil.önceden bizdeyken (annemlerde) sohbet ederdi vs. bnmle konusursu dertleşirdi. şimdi telde söyluyor.gelince konusuruz diyo ama konusan yok..

ilk böyle davranmaya basladığında hastaydı hasta dedm.sonra yorgundur dedim. ammaa kendi annesinde böyle değil kendi yeğenleriyle güreşiyor.kahkahalar havada uçuşuyor. yorgun olsa da muhabet ediyor. :KK43:(

kv gitmeyi bnde seviyorum c.tesi aksmı gittk pazar p.tesi annemlerdeydık bu aksam gidelim dicektim ama aksam bu şekilde davranması moralimi cok bozdu. şuan hiç gidesim yok.gitmicem de kv bugun kan sonuclarını alıcak fln gitsek iyi olurdu ama o böyle yaparken bnm aileme bna karsı bn nsl onun ailesine böyle davranayım??

bazı şeyler eksik :26: kaç zman oldu..bn daha istekli oluyorum.artık bnde istemiyorum.
aksmlar yataktaa sohbet ederdık en azından.tw fln izlerkn konusamıyoz diye.aksm soru soruyorum cvp"evet" "hayır" devamı yok

söylüyorum annemlerde neden konsumuyosun somurtuyosun diye yorgunum yada kosnuyorum diye cvp veriyo bnde sizde öyle yapcam diyorum ama yapamıyorum ben.o yuzden gitmicem.aksama gelincede bi güzel konusucam.anlasamıyorsak anlasamıyoruzdur.bnm ailemi istemiyorsa açıkca söylesin.:KK14:
canım bir sürü yorum yapılmış da kesinlikle aile konusunda üstüne düşme eşinin... kendi haline bırak.. yoksa inat uğruna ters tepiyorlar.. bizzat denenmiştir:KK1: onların öyle ara ara dönemleri oluyor... onun ailesine de çok içli dışlı davranma... mesafeyi koru... problemlerini de onun ailesinin yanında çok belli etme bence...
senle ilgili konuda da, bence onun hoşuna gidecek bir süpriz yap... hani benle konuşmuyor diyip kestirip atma, senle eğlenmesini, dertlerini unutmasını falan sağla ( değişik yollarla tabi :KK9:) ve neyin var diyip çok üstüne gitmek yerine onu konuşturmaya çalış... kendiliğinden söyleyecektir sorununu zaten... bunu yaparken eşine de surat asma kesinlikle...

kesinlikle sistinsin, çok su iç, ama eğer ilerlerse çok kötü oluyor, eczaneden sistit oldum de, ilaç al bence cnm...

kızlaaar söz verdiğim gibi resimlerimi ekledimmm profilimde kendi fotoğraflarımmm, http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...e-3-aylik-yeni-gelin-evimmm.html#post32730964 bu linktede evimin resimleri vaarr bakabilirsinizz :KK16:
çok güzel evin var... en çok mutfağını beğendim... çooook güzel.... kendi eviniz mi... ay çok beğendim ya :KK34:

özel olacak ama hiç mi istemez derken ne kadar oldu...

wc den çıktıntan hemen sonra yine tuvaletin varmış gbimi oluyo tatlım? bu bendede oldu 2 -3 gün devam etti sonra geçti sanırım az su içmekten oluyomuş :44:

yeni evli olduğumuz için sık ilişkiden dolayı idrar yolları enfeksiyonu kapıyoruz kızlar.... o yüzden tuvaletimiz varmış gibi hissediyoruz... aslında yok... ileri ki evrelerde yanma, kaşınma vs. ortaya çıkıyor... ben ilk olduğumda gece boyu wc de ağlamıştım... çok kötüydü... bundan korunmanın en iyi yolu, bol su içmek ve ilişki sonrasında mutlaka wc ye çıkmak...
bu da yetmezse çok basit ilaçları var, antibiyotik ... tek kullanımlık olanları da var... ama ayakları üşütmemek de gerekiyor...

canım bir sürü yorum yapılmış da kesinlikle aile konusunda üstüne düşme eşinin... kendi haline bırak.. yoksa inat uğruna ters tepiyorlar.. bizzat denenmiştir:KK1: onların öyle ara ara dönemleri oluyor... onun ailesine de çok içli dışlı davranma... mesafeyi koru... problemlerini de onun ailesinin yanında çok belli etme bence...
senle ilgili konuda da, bence onun hoşuna gidecek bir süpriz yap... hani benle konuşmuyor diyip kestirip atma, senle eğlenmesini, dertlerini unutmasını falan sağla ( değişik yollarla tabi :KK9:) ve neyin var diyip çok üstüne gitmek yerine onu konuşturmaya çalış... kendiliğinden söyleyecektir sorununu zaten... bunu yaparken eşine de surat asma kesinlikle...

kesinlikle sistinsin, çok su iç, ama eğer ilerlerse çok kötü oluyor, eczaneden sistit oldum de, ilaç al bence cnm...

çok güzel evin var... en çok mutfağını beğendim... çooook güzel.... kendi eviniz mi... ay çok beğendim ya :KK34:

yeni evli olduğumuz için sık ilişkiden dolayı idrar yolları enfeksiyonu kapıyoruz kızlar.... o yüzden tuvaletimiz varmış gibi hissediyoruz... aslında yok... ileri ki evrelerde yanma, kaşınma vs. ortaya çıkıyor... ben ilk olduğumda gece boyu wc de ağlamıştım... çok kötüydü... bundan korunmanın en iyi yolu, bol su içmek ve ilişki sonrasında mutlaka wc ye çıkmak...
bu da yetmezse çok basit ilaçları var, antibiyotik ... tek kullanımlık olanları da var... ama ayakları üşütmemek de gerekiyor...

valla ya salı yada çarsmba tam hatırlamıyorum :KK14:

teşekkür ederim tatlım evet allah a şükür kendi evimiz :nazar::KK16: allah herkese nasip etsin :KK16:
bu arada şimdilik geçti ama inşallah bi daha olmaz :KK25: çok sinir bişeydi hiç bişiye konsantre olamıyodum dkka başı wc :KK30:
valla ya salı yada çarsmba tam hatırlamıyorum :KK14:

biraz zaman olarak fazla yeni evliye göre tatlım:44: peki daha öncekilerde eşinmi ilk adımı atıyodu sen mi:44: bu da biraz özel oldu ama:KK17: belki kafasında farklı sorunlar vardır çözmeye çalıştığı ya da maddi olarak biraz sıkıntıdayız demiştin sanırım onlar etkiliyo olabilir mi :18:

kızlaaar söz verdiğim gibi resimlerimi ekledimmm profilimde kendi fotoğraflarımmm, http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...e-3-aylik-yeni-gelin-evimmm.html#post32730964 bu linktede evimin resimleri vaarr bakabilirsinizz :KK16:

canımmm evin de siz de çok güzelsiniz..evinizin her odasını-mutfağınızı ayrı ayrı beğendim.huzurla oturun inşallahh..

msj attm bugun söyledim böyle böyle diye aradı tartıstık bi düşün bakalm dedim.kapadım suratına ewe geldi.konusmuyoruz. bana sn ndn öyle dedin neden böyle dedin demdi. küçük konsuyo benle mandalina yicenmi diyo:KK36: yandan yandan laf atıyoz birbirimize haklıyım biliyo yoksa susmazdı..
aman neysee boşver

bak haklı olduğunu düşünüyorsa işler yoluna giricek demektir...bi de bu problemler son zamanlarda başladıysa geçicidir kuzum yaaa..sen de çok uzatma bence..yanlış anlama çok iyi anlıyorum sonuna kadar hak veriyorum sana ama bazen kadına daha çok sabretmek düşüyor..en güzel günleri bu günler..küs geçirmek olmaz kiii...

canımmm evin de siz de çok güzelsiniz..evinizin her odasını-mutfağınızı ayrı ayrı beğendim.huzurla oturun inşallahh..

bak haklı olduğunu düşünüyorsa işler yoluna giricek demektir...bi de bu problemler son zamanlarda başladıysa geçicidir kuzum yaaa..sen de çok uzatma bence..yanlış anlama çok iyi anlıyorum sonuna kadar hak veriyorum sana ama bazen kadına daha çok sabretmek düşüyor..en güzel günleri bu günler..küs geçirmek olmaz kiii...

Cokk tesekkur ederim tatlimmm :KK66:

hello hello nenanızzz geldi kuşlarımmmm nasılsınız genç bayanlar:KK9:bugun cok enerjiğim sabah kocişimi öptüm naşnaş işe gtti sonra ben işime geldim ohhhh yandan yandan iice uçtum kusura bakmayın kızlarr

asennn allah iyiliğini versin ne zevkli kadınsın öncelikle genel olarak güzel bir evin var beğendim ama en en begndıklerımı söylim

bi defa evin başlı başına kocamn ve ferah çok doldurmamıssın bnm gözüme ınanılmaz hitap etti...

sonra yatak odan güzel ama stor sevmedgm halde storuna bayıldım çok özenle seçilmiş belli

salona gelınce mobılyaların harıka koca koca ferah süper ötesi

mutfakta cok cici onada dicek lafım yok bide banyonu görelim bi ara bnm en merak ettgm yerdir banyo:KK9:

sevmedgm 1 detay vardı onuda soylemıcem:KK9: sen tahmın et 3 hakkın var:KK9:

ayprensesim noldu ya ben gerıye donuk baktım da herkes bsyler yazmıs anlamdm asıl sıkıntıyı gucenmıssın bırıne senı kım nıe anlamıo kafam karıstı :44:

X