canım bir sürü yorum yapılmış da kesinlikle aile konusunda üstüne düşme eşinin... kendi haline bırak.. yoksa inat uğruna ters tepiyorlar.. bizzat denenmiştir
onların öyle ara ara dönemleri oluyor... onun ailesine de çok içli dışlı davranma... mesafeyi koru... problemlerini de onun ailesinin yanında çok belli etme bence...
senle ilgili konuda da, bence onun hoşuna gidecek bir süpriz yap... hani benle konuşmuyor diyip kestirip atma, senle eğlenmesini, dertlerini unutmasını falan sağla ( değişik yollarla tabi
) ve neyin var diyip çok üstüne gitmek yerine onu konuşturmaya çalış... kendiliğinden söyleyecektir sorununu zaten... bunu yaparken eşine de surat asma kesinlikle...
kesinlikle sistinsin, çok su iç, ama eğer ilerlerse çok kötü oluyor, eczaneden sistit oldum de, ilaç al bence cnm...
çok güzel evin var... en çok mutfağını beğendim... çooook güzel.... kendi eviniz mi... ay çok beğendim ya
özel olacak ama hiç mi istemez derken ne kadar oldu...
yeni evli olduğumuz için sık ilişkiden dolayı idrar yolları enfeksiyonu kapıyoruz kızlar.... o yüzden tuvaletimiz varmış gibi hissediyoruz... aslında yok... ileri ki evrelerde yanma, kaşınma vs. ortaya çıkıyor... ben ilk olduğumda gece boyu wc de ağlamıştım... çok kötüydü... bundan korunmanın en iyi yolu, bol su içmek ve ilişki sonrasında mutlaka wc ye çıkmak...
bu da yetmezse çok basit ilaçları var, antibiyotik ... tek kullanımlık olanları da var... ama ayakları üşütmemek de gerekiyor...