Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
worldde şöle saçma ey var atıyorum 200w toplarsan 1 tl yapar..
attım tabi belki farklıdır....bi alışveriş yapıyorsun başka kartlarda para kazanıyorsun bunda world puan puanlar bireşip para oluyor..
karışık gibi..

Anladım cnm saol.. bi işe yaramaz yani

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Offf catlicam yaaa bu adam 45dkkadr amerikali bi kadınla knusuo bana bile bu kdt vakit ayirmio jessicaymsmiss sinir oldmmmm

eniste tehlikeli sularda yuzuyor senin hormonlar tavan yapmisken:KK9:
Neyse ki halolmus :)

hu huuu ben geldimmmm..
ama çok yorgun bitkin ve bulantılıyım :KK50:
ben de bu akşam PLOJOMUN geçen haftaki tavsiyesi ile mücver yaptım oh miss :KK16:
tavsiye edilir :KK52:
bu arada benim iznim ağustostaydı ya bi çok kişi ile yanı ana geldiğinden sorun çıktı..
ben de zaten mecbur oruç tutamıcğımdan temmuzun 2.haftasından bayram dönüşüne kadar izin alıcam sanırım..
hem çok bunaldım 1 ay daha çalışıcak gücüm yok...çok iyi olucak...
erdek,altınoluk,ayvalık,çeşme bir ikiii :KK52:

bu topikte her şeye inanırım daaa senin bi daha iş yapmam dediğine inanamam :KK9:
balkon kirlenir yine :KK9: duramazsın:KK9:

ayy ne güzel rüyalar görmüşsün plojoooo :KK16:
zaten sen çok şanslı bir hamileydin:nazar:
kandırdın bizi :KK9:
şaka bi yana bu kadar bulantım olup enerjimin düşüceğini tahmmin etmemiştim hiç..
ama geçicek kiiiiii :KK52:
ben de sahlepimi alıp keyifle yazıcm sizeee :KK52:

ben hiç hediye görmedim yahu :KK9:
ama şimdi günahını almıyı kvnin sürekli patik yelek örer...
NENAAA kocişin çok mu çalışıyorrrr kıyamam sanaaa...

Allah kavuştursun canım..
kardeşler candır kiiii :KK16:

ben de bugün çok çalıştım amayaaa....
veee sonumuz da benzemiş...
geldim eve benimki uyuyor..tam mücveri hazırladım tavaya koyucam eşim uyandı dediki ben dışarıda arkadaşla yedim :KK53:
dedim istediğin kadar tok ol..zorla yicen..vee zorla sofraya oturttum :KK9:
baştan 2 tane koy mücver dedi ama neyseki bayıldı da benden çok yedi :KK9:
ah bu kocalarr :KK37:

Enerji talihsizligi uyku bendede olmustu ama bulanti olmadi cok sukur,en sevmedigim seydir korkarim ben olecem saniyorum vucudum beni istemiyor saniyorum :KK9::KK9:
Tovbeee..
Cok sukur bi tek bunlar olsun yine kizce..

Mevlam banada nasip eder hayirlisiyla İnşallah

Amiinn..sanaaa,Amayayaa,Prensesee..isteyen herkesee en kisa zamanda insallah

eniste tehlikeli sularda yuzuyor senin hormonlar tavan yapmisken:KK9:
Neyse ki halolmus :)

Enerji talihsizligi uyku bendede olmustu ama bulanti olmadi cok sukur,en sevmedigim seydir korkarim ben olecem saniyorum vucudum beni istemiyor saniyorum :KK9::KK9:
Tovbeee..
Cok sukur bi tek bunlar olsun yine kizce..

Amiinn..sanaaa,Amayayaa,Prensesee..isteyen herkesee en kisa zamanda insallah

aynen kuzuu..bebiş iyi olsun da razıyım ben her şeye...

bu arada kesin çeşmeye gidiyoruz gibi...
apart otel bulduk...çeşme de normal otel bile sadece sabah kahvatısı 140 euro dedi tel.de..iyi akşamlar deyip kapattım :KK1:
alanyadaki oteli iptal ettiricez mecbur..
zaten herşey dahil de olsa bana her şey zararlı yiyemem ki :KK31:
velhasıl geri sayım başlasın :KK55::KK55:
çok tatile gidesim varrrrr :KK52:

Bence hic moralini bozma,yapmaya ugrasman bile guzel..
Tabii esinin tepkisini bilmiyorum..
Simdiye kadar annesininkileri yemis o yine yapar sen kendi bildikleri yap alissin degisik tat iste ne guzel :)

:KK52: o zaman cayimi iciyorduumm :KK9: yazini gormemistim ama bir olmus :KK9:

Bizdede taze fasulye var kiiiiiiiii:82:
Bende hic sevmem,musteriden yemegini gec yemis bile olsa oturur esim ve ikimizde bitirmeden digerimiz kalkmayiz,kalkmazdik:KK9: artik ben firliyorum:KK52::KK9:
Amayaa tarcin alisti miii?dogru hatirliyorum di mi? :)
Tatile giderken gorumceme birakmistik tarcini, onlarin da findik vardi bi tane disi... Simdi de ikisi bizde... Her aksam 1 saat elimin uzerindeler, ancak tarcin elimi kiz arkadasiyla paylasmak istemiyo pek, findik biraz daha buyuk olmasina ragmen elimden asagi dusuruyoo. Zaten bide bana kusmustu. Yeni yeni barisiyoruz. Ne zaman findik parmagima tunedi baristi kerataaaa :KK1: cok egleniyorum cokkk... İyi ki varlar ve insallah gorumcem findigi geri istemez. Daha dogrusu 5 yasindaki oglu istemez :KK1: gorumcem azcik bikmis modda. Kafesten cikariyorum az ucsunlar diye, tarcin bulundugu odadan cikmaz findik sag olsun aralik kalan yatak odasi kapisini da degerlendirdi :KK1: bi de tunedi avizeye tarcini cagiriyo. Oglum dedim senin kiz niyeti bozdu hem ilk yatak odasini buldu hem de seni cagiriyooo :KK1: :KK1:

aynen kuzuu..bebiş iyi olsun da razıyım ben her şeye...

bu arada kesin çeşmeye gidiyoruz gibi...
apart otel bulduk...çeşme de normal otel bile sadece sabah kahvatısı 140 euro dedi tel.de..iyi akşamlar deyip kapattım :KK1:
alanyadaki oteli iptal ettiricez mecbur..
zaten herşey dahil de olsa bana her şey zararlı yiyemem ki :KK31:
velhasıl geri sayım başlasın :KK55::KK55:
çok tatile gidesim varrrrr :KK52:

:KK9::KK9:
Insallah cok cok guzeel geceer..
Zaten gezebilmeniz onemli gerisini bosver :)

huuu huuu kızlarrrr:KK3::KK3:
svittt nabrrr:21:

Huhh huuu:KK3:

Tatile giderken gorumceme birakmistik tarcini, onlarin da findik vardi bi tane disi... Simdi de ikisi bizde... Her aksam 1 saat elimin uzerindeler, ancak tarcin elimi kiz arkadasiyla paylasmak istemiyo pek, findik biraz daha buyuk olmasina ragmen elimden asagi dusuruyoo. Zaten bide bana kusmustu. Yeni yeni barisiyoruz. Ne zaman findik parmagima tunedi baristi kerataaaa :KK1: cok egleniyorum cokkk... İyi ki varlar ve insallah gorumcem findigi geri istemez. Daha dogrusu 5 yasindaki oglu istemez :KK1: gorumcem azcik bikmis modda. Kafesten cikariyorum az ucsunlar diye, tarcin bulundugu odadan cikmaz findik sag olsun aralik kalan yatak odasi kapisini da degerlendirdi :KK1: bi de tunedi avizeye tarcini cagiriyo. Oglum dedim senin kiz niyeti bozdu hem ilk yatak odasini buldu hem de seni cagiriyooo :KK1: :KK1:

Sizinn oglanda gitsin 2 findik kiriversin:KK9::KK9:
Ya kucucuk ya onlarin gozleri cok seviyorum..Bence ayirmayin artik..
Bi akrabamizin kuslari vardi oyle cesurla ceren..Ceren kacinca cesur ortalarda cereeen gel kuzuum diye geziyorduu:KK9::KK9:

Sizinn oglanda gitsin 2 findik kiriversin:KK9::KK9:
Ya kucucuk ya onlarin gozleri cok seviyorum..Bence ayirmayin artik..
Bi akrabamizin kuslari vardi oyle cesurla ceren..Ceren kacinca cesur ortalarda cereeen gel kuzuum diye geziyorduu:KK9::KK9:

Bi oglen geldim, evde adam var zanneettimmmm bidir bidir bi siiilerrr... Amma velakin odalarina sadece kafami uzatinca bile sus puslarr... Bakalim zamanla acilirlar diye umuyorum da konusmasalar bile olur otsunler oda yeter ki banaaaa :KK16::KK16::KK16::KK31:

Bi oglen geldim, evde adam var zanneettimmmm bidir bidir bi siiilerrr... Amma velakin odalarina sadece kafami uzatinca bile sus puslarr... Bakalim zamanla acilirlar diye umuyorum da konusmasalar bile olur otsunler oda yeter ki banaaaa :KK16::KK16::KK16::KK31:

:KK9::KK9: Baslayincada susmaz onlar ama..
Annemlerde var bir limon masallahi var bazen yeter dedirtiyor ilgilenmiyoruz diye:KK9:
Dusununce garip oldum,benim kucuklugumden beri evimizde mutlaka olmustur muhabbet kusu..
En son ben evlenirken kanadi kirikti onu ben aldim ama calisiyoruz diye ilgilenemedim cok o da kiskanclik yapti,sonra fazla yasamadi..Bizim minik buyusunde alayim..
Sen anlattikca canim cekti :))))

Habersiz gelen misafiri gondermis bulunuyoruz kizlarrrr...kocise sarilip kokusuyla uyuma vakti..sabab gorusurz kizlarrr..opuldunuzzzz

Sanırım herkesler uyumuş 0_o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi yıllık evliyim canım..ama bi 6ay daha bebek düşünmüyorum...hayirlisi bakalım...

hayırlısı inş. istediğiniz olur...

Sanırım herkesler uyumuş 0_o

bn uyumadım dahaaa eşim gelicek birazdn ben yavaştan kacıyorumm:KK3:

Gunaydin kizlar..
Bu sabah topigin acilisini ben yapayim dedim..karnima giren sancilar sayesinde uykusuz gecen gecenin sabahinda kocisimle balkonda sabah kahvesindeyim....gunun tamami hepimiz icin huzur ve ask dolu gecmesi umuduyla...opuyorm herbirinizi..

Gunaydin kizlar..
Bu sabah topigin acilisini ben yapayim dedim..karnima giren sancilar sayesinde uykusuz gecen gecenin sabahinda kocisimle balkonda sabah kahvesindeyim....gunun tamami hepimiz icin huzur ve ask dolu gecmesi umuduyla...opuyorm herbirinizi..
6:58 de ne kahvesi kızzz :KK53::KK53::KK53::KK53:

aydın günler gelincikleeeerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

X