Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrrr :KK16:
bu gün topik açılışı benden sanırım herkes pazar uykusunda :26:
eşim bu gün sınavlarda görevi üniversite ve bursluluk..
kıyamam 7de kalktı..4te falan gelir eve...
tek başıma kahvaltı yapmak istemiyorum En Büyük KK hadi biriniz gelin :KK9:

temizlik yapmam lazım dolabım yine karıştı havalar yüzünden uzun kollularla kısa kollular halay çekiyor dolapta onları ayırıyım :KK1:
tabi de aralarda sizleyim:KK9:
Kızlar nasılsınız. ...
Bn sinirlerim kendimeeee. Eşimin iş kıyafetlerini yıkadm serdim balkona.. kvlere gitmicektik ama yinee dayanamdık gittik.yağmur yağdı kurumuş çamaşırlar ıslandılar yaaa

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

yağmur bi anda bastırdı prenses ben de beklemiyordum...
şu bursanın ne garip havası var yahu :KK31:
biz 12.katta oturduğumuzdan bakona çamaşır asamıyorum hiç...
aaa ben de çamaşır yıkıcammmmm pfff :KK53:

Aksamustunden geceye kadar evini ozleyen ben geldim:KK9::KK9:
Cok devrik oldu sanki:KK9:

Esim istanbula gitti dugunee yoldalar dönüyorlar bende yalniz kalmayim dedim kendimi korkutma gb bi kabiliyetim var karanligi hic sevmem :)
Taktim sirtima cantami aldim Sezen'i atladim minibuse dayimlara gittim..Dugun evi malum :)
Simdide amcam aldi bize gecelim dedi sonrada evimize gececez insallah yarimcim gelince :KK66:

NENAAA yakinlarda dugun varmiydi kizcee bizimkilerde pendikteydi,gerci buara her sokakta bi evde mutlaka dugun dernek oluyordur :KK9:

Benim cok akilli gecinen ama haddini bilmeyen konusmadigim kuzenim Sezen'le bir tuttu kendini..Yuzune bile bakmadi..Yegeni soruyor hala sen simdi bebekle ne oluyorsun diyor cvp vermiyor :)))
Allahim boyle insanlari iyi ki uzaklastirdi benden..
Pess dedim 30 yasinda kiz ama esege altin semer vursalar esek yine esek iste..

o kendini korkutma kabileyeti bende de var :KK9:
hatta bunu bu sabah gündüz gözüyle bile başarabildim :KK1:

ohh ne güzl gezmişiniz kuzenine hiç takılma o onun ayıbı...Sezen'i bile sevmediyse ne denebilirki...
bence kıskanıyor seni :KK1:
benim de odtü mezunu kariyer sahibi ama evde kalmış bi kuzenim var düğünüme bile gelmedi...
ama o odtü mezunu niye muhattap olsun ki bizle :KK9: çok kompleksli çookkk...
o yüzden hiç takılma kuzum...biz burda bile bi çok akrabadan daha yakın olduk birbirimize...

şimdilik öptüm herkesiiiii :KK54:

Gunaydinnnnn kizceleeeer:KK16:
Daha hala uykum var ama sinav forevim var uyuyamam:KK31:

temizlik yapmam lazım dolabım yine karıştı havalar yüzünden uzun kollularla kısa kollular halay çekiyor dolapta onları ayırıyım :KK1:

ohh ne güzl gezmişiniz kuzenine hiç takılma o onun ayıbı...Sezen'i bile sevmediyse ne denebilirki...
benim de odtü mezunu kariyer sahibi ama evde kalmış bi kuzenim var düğünüme bile gelmedi...
o yüzden hiç takılma kuzum...biz burda bile bi çok akrabadan daha yakın olduk birbirimize...

Gunaydinnn tatliskooo:21: plojo ve sen gibu bende hizla kendimi korkuturum:KK9: ayniyiz galibaa
:KK1:
Bu arada uzun kollularla kisa kollularin halayina katilmak istiyorummmmm:KK64::KK64::KK64::KK64:

Gunaydinnnnn kizceleeeer:KK16:
Daha hala uykum var ama sinav forevim var uyuyamam:KK31:

Gunaydinnn tatliskooo:21: plojo ve sen gibu bende hizla kendimi korkuturum:KK9: ayniyiz galibaa
:KK1:
Bu arada uzun kollularla kisa kollularin halayina katilmak istiyorummmmm:KK64::KK64::KK64::KK64:

günaydın kuzuuuuu :KK52:
bi de öğretmenler yatıyor diyorlar di mi :KK34: :KK9:

halaya geç kaldınnnn :KK9:
bozdum ben halayı nihahahaaa :KK9:
ama çok ayakta kaldım heralde bi baş dönmesi mide bulantısı ile oturdum poppmun üstüne :KK9:

sana iyi sınavlar tatlış...
diğer kızçeler pazar mahmurluğunda sanırım :KK52:

Gunaydin kizcelerrr...korkutlayin kendinizii benin gibi nobete gidn kocisiniz olsaydi napardiniz kiiii:KK66:
Bu gun piknik gunumuz kiii..ama hava giymeyin yoksa sizi islatirim diyor yandan yandan bize:KK66: bizde inatla gitcez olummm herseyimiz hazir diyoruzzz:KK66: DİPNOT: kagan pasa hala yerindeee :)

Gunaydin kizcelerrr...korkutlayin kendinizii benin gibi nobete gidn kocisiniz olsaydi napardiniz kiiii:KK66:
Bu gun piknik gunumuz kiii..ama hava giymeyin yoksa sizi islatirim diyor yandan yandan bize:KK66: bizde inatla gitcez olummm herseyimiz hazir diyoruzzz:KK66: DİPNOT: kagan pasa hala yerindeee :)

piknik deyince gözlerim böle oldu :KK53: :KK53:
çünküüü sen mi demiştin geçen gün piknikte doğum başlasa güzel olur diye :KK9:
Kağan daha dursun yerindee :KK52:
iyi eğlenceler sizeeee

Tünaydın kızlar bu gün inatla uyudum. .dün bütün gün eşim uyudu :KK53:

Svit tünaydn. ..kıyafetler hep öyle olur dert etme. .
Bnm o koku hala dvm ediyo havalandırdm ama çare yok.levanta fln alcm artk

Bnde hep içeri seriyorum ama 3 5 parca sey bide eşimin iş kıyafetleri hemen kurusun dedm...

Iyi eğlenceler çikolata. ..
Biz pikniğe gitck olsaydk kesin yağmur yağardı

günaydın kuzuuuuu :KK52:
bi de öğretmenler yatıyor diyorlar di mi :KK34: :KK9:

halaya geç kaldınnnn :KK9:
bozdum ben halayı nihahahaaa :KK9:
ama çok ayakta kaldım heralde bi baş dönmesi mide bulantısı ile oturdum poppmun üstüne :KK9:

sana iyi sınavlar tatlış...
diğer kızçeler pazar mahmurluğunda sanırım :KK52:
Niye bozdun kizz halaya yeni kalmistik biz:KK9:
Amannn canimm yorma bebce kendinii:26: yavas yavas yap yada esin gelince yap:26:

Kizlarr kocalarinin koynunda mayisilar sanirim suan:KK16:
Bende okula geldimm ahh ahh egitim neferleriyiz iste:KK53::KK53:

Doğalazım olmadığı için yine baba evindeyim kahvaltıya geldiim iyi mi oldu ne doğalgaz olmaması :KK70:

Gunaydin canimm valla iyi olmus tabiii dogal gazin olmayisi:KK9: baglamasinlar sizee bi muddett:KK9:

Kizz bak pikniklerde dogurma haa:KK9::KK9: tut icinde kagani:KK9::KK9: guzel gecer insallah pikniginizz yagmur yagmazz:KK8:

Bnde hep içeri seriyorum ama 3 5 parca sey bide eşimin iş kıyafetleri hemen kurusun dedm...

Gunaydin prenses basin nasil oldu kii:KK31: gecmistir artik insallahh

piknik deyince gözlerim böle oldu :KK53: :KK53:
çünküüü sen mi demiştin geçen gün piknikte doğum başlasa güzel olur diye :KK9:
Kağan daha dursun yerindee :KK52:
iyi eğlenceler sizeeee

Kizz bak pikniklerde dogurma haa:KK9::KK9: tut icinde kagani:KK9::KK9: guzel gecer insallah pikniginizz yagmur yagmazz:KK8:

Dogurmuyorum bu gunde kizcer merk etmeyin..sali gunu evim temizleneck onun icin daha hazir diilim:) oglumda annesinin sozunu dinliyor...gidiyorz piknigeeeee oleyyyy optuk hepinizi:KK66:

tünaydınnnnn :KK16::KK16::KK16:

Amayaaaaa inan 26sı bi evlilik yıldnümüm diye heyecanlanıyorsam bi okadar da senin tedavin için heyecanlanıyorum....
Bütün dualarım seninle...inanamazsın eşime bile durup durup inşalah amayanın da bebişi olur diyorum :KK9:
o da tanıdı artık hepinizi :KK1:
perşembe ilaçla mı başlıyorsunuz?süreç nasıl oluca
canımsın yaaaa.... tedavim bu defa biraz değişik olcakmış. reglden başlangıcı 1 sayılarak 14. gün bi iğne, 21. gün bi iğne yiycem. sonra regli bekleyip regl itibariyle mi iğnelere başlıycaz yoksa 21. gün yediğim iğneden sonra mı bilemiyorum. 20 sinde regl oldum. 7. gün kontrole gitmiş olcam işte... bi gidiyim bakalım ne diyecekler....
geçen defa 48 tane iğne yemişim toplamda :KK1: bi yerden sonra artık iğneler de korkutmuyo :KK1: zaten kendim yapıyodum ya göbeğimden bi çoğunu... totodan olanlara da kocama sen öğren d yapıver dedim ama cesareti yok, ya bi şey olursa diye korkuyo....

haberdar ederim hepinizi kiiiiii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

demek prenses gelcek gibi, ama değişebilirde, alışveriş için biraz daha bekleyin bence... yada mesela ben kıza pembe erkeği mavi şartı vardır ya, benim aklımda hep böyle uçuk yeşil gibi, beyaz gibi renkler var... ara renkler yani, yeni doğan için kız da olsa erkekte olsa farketmez giydirilir türden.... öyle ufak tefek bi şeyler alabilsin sanki :KK66:

yazilarinizi okudumda bende size akil danisayim dedim.
bende biriyle gorusuyorum, ciddi evlilik dusunen biri.
cok soguk biri, evlenince degisir diyor. Benim bildigim evlilik
oncesi gorusmelerde ilgi alaka cok olur, evlenince biraz azalir derler.
Benimki tam tersi olur diyor, su an hoc sevilmedigimi dusunuyorum.
ne yapayim arkadaslar. yasimda ilerlemis durumda, birine cok cabuk hayir demeyede korkuyorum
ama adam bana karsi soguk, asik olamazmis kimseye, gecenlerde onu soyledi bide.
önce yaşını sorasım geldi şekerim... ben 31 yaşında evlendim ve evlenmek gibi bi niyetim hiç yoktu, insanlara karşı güven problemim vardı-daha önceki sevgilim ailene bahset diye diye başımın etini yiyip ben bahsettikten sonra birbirimize uygun olmadığımıza karar vermişti, sanırım bunun etkisi - veee eşimle görucu usuluyle tanıştırıldık ben eşime 3 kez olmaz bu iş demek için görüştüm, 3.sünde elimi tuttu ve ben karşı çıkamadım..... diğer iki görüşmede de çok da ters davrandım ki o olmaz desin diye, adım kimseye beğenmeze çıkmıştı zaten.

adam belki mantık evliliği yanlısıdır ancak saadece mantıkla da evlilik yürür mü, benim için yürümez.... o yüzden nelere tahammül edebilirsin ve bu tahammül eğer arada sevgi yoksa gerçekten olur mu bunu düşünmek lazım. sevgi, aşk varken tahammül her iki taraf için de daha kolay oluyor bence. sevgi yoksa tahammül için bi sebep te kalmıyor....

karar verecek olan elbette ki sensin, ancak bence içini sinmiyorsa "yaşım da geldi evlenmem lazım" diye içten içe kendini zorlama.... Rabbim olması gereken zamanda öyle güzel bi şekilde karşına çıkarıyo ki hayatının adamını, zaten istesen de "olmaz" diyemiyosun :)

Aksamustunden geceye kadar evini ozleyen ben geldim:KK9::KK9:
Cok devrik oldu sanki:KK9:

Esim istanbula gitti dugunee yoldalar dönüyorlar bende yalniz kalmayim dedim kendimi korkutma gb bi kabiliyetim var karanligi hic sevmem :)
Taktim sirtima cantami aldim Sezen'i atladim minibuse dayimlara gittim..Dugun evi malum :)
Simdide amcam aldi bize gecelim dedi sonrada evimize gececez insallah yarimcim gelince :KK66:

NENAAA yakinlarda dugun varmiydi kizcee bizimkilerde pendikteydi,gerci buara her sokakta bi evde mutlaka dugun dernek oluyordur :KK9:

Benim cok akilli gecinen ama haddini bilmeyen konusmadigim kuzenim Sezen'le bir tuttu kendini..Yuzune bile bakmadi..Yegeni soruyor hala sen simdi bebekle ne oluyorsun diyor cvp vermiyor :)))
Allahim boyle insanlari iyi ki uzaklastirdi benden..
Pess dedim 30 yasinda kiz ama esege altin semer vursalar esek yine esek iste..
nası yaaaaa???? :KK9::KK9::KK9: şaka zannettim ben bunu var ya...... Rabbim böyle insanlardan gerçekten her birimii uzak etsin inşallah... küçücük sezencikin yüzüne bile bakmayana ben olsa osa SAAAAAAA-LLLAAAAAAKKKKKK derim..... peh!!!

Teşekkür ederim ASEN. ..
Basım daha iyi bugun 2 gündür PC'ye bakmıyorum ztn telden giriyorm

Birazdan kv gitcez ciğ köfte yapcaz..ilk defa denicez inş olur

Hamarat sivit geldiiiii:KK52:
temizlik yaptım yemek yaptım kocişi beklerken yazayım dedim :KK8:

1

canımsın yaaaa.... tedavim bu defa biraz değişik olcakmış. reglden başlangıcı 1 sayılarak 14. gün bi iğne, 21. gün bi iğne yiycem. sonra regli bekleyip regl itibariyle mi iğnelere başlıycaz yoksa 21. gün yediğim iğneden sonra mı bilemiyorum. 20 sinde regl oldum. 7. gün kontrole gitmiş olcam işte... bi gidiyim bakalım ne diyecekler....
geçen defa 48 tane iğne yemişim toplamda :KK1: bi yerden sonra artık iğneler de korkutmuyo :KK1: zaten kendim yapıyodum ya göbeğimden bi çoğunu... totodan olanlara da kocama sen öğren d yapıver dedim ama cesareti yok, ya bi şey olursa diye korkuyo....

demek prenses gelcek gibi, ama değişebilirde, alışveriş için biraz daha bekleyin bence... yada mesela ben kıza pembe erkeği mavi şartı vardır ya, benim aklımda hep böyle uçuk yeşil gibi, beyaz gibi renkler var... ara renkler yani, yeni doğan için kız da olsa erkekte olsa farketmez giydirilir türden.... öyle ufak tefek bi şeyler alabilsin sanki :KK66:

önce yaşını sorasım geldi şekerim... ben 31 yaşında evlendim ve evlenmek gibi bi niyetim hiç yoktu, insanlara karşı güven problemim vardı-daha önceki sevgilim ailene bahset diye diye başımın etini yiyip ben bahsettikten sonra birbirimize uygun olmadığımıza karar vermişti, sanırım bunun etkisi - veee eşimle görucu usuluyle tanıştırıldık ben eşime 3 kez olmaz bu iş demek için görüştüm, 3.sünde elimi tuttu ve ben karşı çıkamadım..... diğer iki görüşmede de çok da ters davrandım ki o olmaz desin diye, adım kimseye beğenmeze çıkmıştı zaten.

adam belki mantık evliliği yanlısıdır ancak saadece mantıkla da evlilik yürür mü, benim için yürümez.... o yüzden nelere tahammül edebilirsin ve bu tahammül eğer arada sevgi yoksa gerçekten olur mu bunu düşünmek lazım. sevgi, aşk varken tahammül her iki taraf için de daha kolay oluyor bence. sevgi yoksa tahammül için bi sebep te kalmıyor....

karar verecek olan elbette ki sensin, ancak bence içini sinmiyorsa "yaşım da geldi evlenmem lazım" diye içten içe kendini zorlama.... Rabbim olması gereken zamanda öyle güzel bi şekilde karşına çıkarıyo ki hayatının adamını, zaten istesen de "olmaz" diyemiyosun :)

nası yaaaaa???? :KK9::KK9::KK9: şaka zannettim ben bunu var ya...... Rabbim böyle insanlardan gerçekten her birimii uzak etsin inşallah... küçücük sezencikin yüzüne bile bakmayana ben olsa osa SAAAAAAA-LLLAAAAAAKKKKKK derim..... peh!!!

canımm 26 haziran bana çok uğurlu geldi sana da uğur getirsin inşallaahh :KK16:
bize tedavi sürücinde bilgilendir amayacım...
inşallah göbişli hamile fotolarına bakarız burda :KK49:
Teşekkür ederim ASEN. ..
Basım daha iyi bugun 2 gündür PC'ye bakmıyorum ztn telden giriyorm

Birazdan kv gitcez ciğ köfte yapcaz..ilk defa denicez inş olur

inşallah olur canım...
ben de hamile kalmadan çiğ köfte delisiydim..
doktor yasakladı tabi çiğ et var ya..dedim 9 ay nasıl geçer çiğ köftesiz...
ama ondan da tiksinti geldi..
en çok buna sevindim ama doğum sonrası efsane geri dönücek yicem deli gibi :KK9:

bu arada eşim aradı geliyormuş yuppiiiiii:21:

selam herkese kızlar nasılsınız valla gezmelerden geldim ben uzak kaldım buralardn bu gün pazar diye herkesler bi yere kaçmış sanırım kocişleriyle ama benim kocişim nöbeteee gece yarısı gelecek :KK43::KK50:

kızlar bişey sorcam ya ben 8. haftasında bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde parça kalmış dedi doktor b hcg de düşmemişti tam 300 deydi metherjin die bi ilaç kullan 5 gün, 10 gün sonrada kontole gel dedi bunun üstünden 1 ay geçti ben kontrole gitmedim ne bhcg değerimden ne de parçanın durumundan haberim yok . dün ilk adetimi oldum kürtajdan 42 gün sonra yani. doktor bana 3 ay korunman lazım demişti ama şimdi okuyorum kimsenin doktoru bekle dememiş uzman tv de falan da beklemeye gerek yok diyo. sizce ne yapmalıyım ya aklım çok karıştı parça adetle birlikte düşmüş müdür? adet olmadan önce çok fena ağrım oldu ama adet olduğum gibi geçti hiç ağrım falan yok şimdi

Hamarat sivit geldiiiii:KK52:
temizlik yaptım yemek yaptım kocişi beklerken yazayım dedim :KK8:

1

canımm 26 haziran bana çok uğurlu geldi sana da uğur getirsin inşallaahh :KK16:
bize tedavi sürücinde bilgilendir amayacım...
inşallah göbişli hamile fotolarına bakarız burda :KK49:

inşallah olur canım...
ben de hamile kalmadan çiğ köfte delisiydim..
doktor yasakladı tabi çiğ et var ya..dedim 9 ay nasıl geçer çiğ köftesiz...
ama ondan da tiksinti geldi..
en çok buna sevindim ama doğum sonrası efsane geri dönücek yicem deli gibi :KK9:

bu arada eşim aradı geliyormuş yuppiiiiii:21:

Biz etsiz olanından yiyoruz cnm.bn kırmızı et tüketmem pek.cok titizlenirim ete...

kızlar bişey sorcam ya ben 8. haftasında bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde parça kalmış dedi doktor b hcg de düşmemişti tam 300 deydi metherjin die bi ilaç kullan 5 gün, 10 gün sonrada kontole gel dedi bunun üstünden 1 ay geçti ben kontrole gitmedim ne bhcg değerimden ne de parçanın durumundan haberim yok . dün ilk adetimi oldum kürtajdan 42 gün sonra yani. doktor bana 3 ay korunman lazım demişti ama şimdi okuyorum kimsenin doktoru bekle dememiş uzman tv de falan da beklemeye gerek yok diyo. sizce ne yapmalıyım ya aklım çok karıştı parça adetle birlikte düşmüş müdür? adet olmadan önce çok fena ağrım oldu ama adet olduğum gibi geçti hiç ağrım falan yok şimdi

Geçmiş olsun cnm.hiç fikrim yok Ama başka bi Dr a git kontrol ettir bnce...cok zmn geçmeden

Dolap duzeliyor yeni esyalar bulunmus gb oluyor:KK9:
Bende bluz deniyorum olacak gn duruyor bluzde duz kesim bende cok kilolu kalmadim ya dogumdan sonra ama malesef olmuyorlar :) hamileyken gobistendi simdi memisten :KK9::KK9:

Bizimkide ingilizce ogretmeni,herseyi bilirimcilerden..Allah gonul huzuru versin ne diyeyim bebekle bir olanida ilk defa gordum :KK9:

Geliyonuz di ki adapazarinaaaaa:KK52::KK52::82:

Doğalazım olmadığı için yine baba evindeyim kahvaltıya geldiim iyi mi oldu ne doğalgaz olmaması :KK70:

Baba evine goturen her bahane guzeldir :KK9:

Amayaaa:KK52: 21de bnm icin cok ugurludur hatta Sezenin yapim asamasindada 21 var:KK9::KK9:

Ben yazik diyorum sadece,nasil bi yurekse o..
Beni dogumdada aramisti annemle esim konustu ben istemiyorum Allah razsi olsun sagolsun dedim sadece..Tavir yapiyor akli sira ama bnm icin yok ki sileli cok oldu..
Annemin bi lafi vardir,dur bi sorayim kucuk plojo duymus mu? :KK9::KK9: anladin :KK66:

size iyi geceler demeden yatmak istemedim kiiii :KK16:
gittikçe daha az uyur oldum çook mutluyum :KK52:
ptesi sendromuna girmiş bulunmaktayım :KK31:
bi de haftaya erdeğe gidicektik annemlere, doktor ense kalınlığı ölçümü için çağırdı
sonraki haftasonu gidelim dedik eşime kpss gözetmenliği çıktı ama ağlıcam kiii:84::84::84:
daha 3 hafta annemleri görmek için ve denize girmek için beklicem :KK14:

Dolap duzeliyor yeni esyalar bulunmus gb oluyor:KK9:
Bende bluz deniyorum olacak gn duruyor bluzde duz kesim bende cok kilolu kalmadim ya dogumdan sonra ama malesef olmuyorlar :) hamileyken gobistendi simdi memisten :KK9::KK9:

Bizimkide ingilizce ogretmeni,herseyi bilirimcilerden..Allah gonul huzuru versin ne diyeyim bebekle bir olanida ilk defa gordum :KK9:

Geliyonuz di ki adapazarinaaaaa:KK52::KK52::82:

Baba evine goturen her bahane guzeldir :KK9:

Amayaaa:KK52: 21de bnm icin cok ugurludur hatta Sezenin yapim asamasindada 21 var:KK9::KK9:

Ben yazik diyorum sadece,nasil bi yurekse o..
Beni dogumdada aramisti annemle esim konustu ben istemiyorum Allah razsi olsun sagolsun dedim sadece..Tavir yapiyor akli sira ama bnm icin yok ki sileli cok oldu..
Annemin bi lafi vardir,dur bi sorayim kucuk plojo duymus mu? :KK9::KK9: anladin :KK66:

ahahah küçük plojooo :KK9: :KK9:
süpermiş :KK52:
senle de anlaşamıcak bi insan düşünemiyorum ben ki :KK52:
pis kuzenler :KK52:

adapazarına gelmeyi çooook istiyorum canım..eşimin başını yemeye başladım şimdiden..
amaeşimin kuzeni ne zaman evlenirse işte ...
bakarsın biz de bebişle geliriz...

bi de plojooo Sezenin bebek arabası nasıl foto varsa ya da link varsa netten ya da marka göndersene bana...
daha erken ama şimdiden bakmak hoşumuza gidiyor :KK52:

Son düzenleme:
X