- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.181
Kimler varrrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buradayım misafir gelecekmis son anda haber verdiler kostur kostur ikramlik hazırla bi yandan çocuk durmuyor etrafı toparla falan falan Yoruldum valla allahtan eşim evde bugün çocukla ilgilendi ev silmeyi de ona yiktim bitirdikten çok şükür sizler ne yaptinizKimler varrrr :)
Ben buradayım misafir gelecekmis son anda haber verdiler kostur kostur ikramlik hazırla bi yandan çocuk durmuyor etrafı toparla falan falan Yoruldum valla allahtan eşim evde bugün çocukla ilgilendi ev silmeyi de ona yiktim bitirdikten çok şükür sizler ne yaptiniz
Son dkka misafrndende hi hoslanmam annem gelse bike iki ayagm bi pabuca grrer en sinir oldgm sey iyi yetstrmssn ben napim yatgmda uzabyrm kocam uyuo uorulmus bugun dunya kadr utu yapms yerlestrms nevresmleri degstrmis evi silmis supurmus onu dusunydm garibim ya dinlncgi yerde dunya kadr is yapms canim yaaa.... senn kociste iyi yardmci oluo sana masallah yani nazar değmesin
Ne güzel evet yardım eder sağolsun hamilelik zamanımda hic bisi yapmadım valla herşeyi o yapardı sağolsun simdi de yardımcı oluyor kocalar bi tane ya valla aman nazar değmesin
Evt nazar degmsn masallahhhhh :)
Mesleğin nedir nena yas kaç ne kadar lık evlisin
Cnm bn muhasebcyim 27 yasmi doldrcm önümüzdeki ay insallah yarin 9. Ayimiz doluyor kocacigimla hyrlisyla :)sendevkndni anltsana
Bende gecen ay doldurdum 27 yi 13 aylık evliyim bi oğlum var 2 aylık önlisans mezun uyum gıda teknikeriyim ama calismiyorum ev hanimiyim şuan çocuk yaşına girince düşünüyorum çalışmayı aslen hatay dortyolluyum adanaya gelin geldim
Masallah cnm allah huzr versn akranz sennle :) bnm bebiste yolda 16.haftaya giriyoruz oyle iste
Bende gecen ay doldurdum 27 yi 13 aylık evliyim bi oğlum var 2 aylık önlisans mezun uyum gıda teknikeriyim ama calismiyorum ev hanimiyim şuan çocuk yaşına girince düşünüyorum çalışmayı aslen hatay dortyolluyum adanaya gelin geldim
Masallah cnm allah huzr versn akranz sennle :) bnm bebiste yolda 16.haftaya giriyoruz oyle iste
Cok kiskndim bende anlatim kendimi...:)26 yasim bitiyo 13aylik evliyim..adalet mezunuyum icra katibiydim hamislikten oturu calisamiyorum aslen sinopluyum konyada yasiyorum..yarismaci arkadaslara basarilar dilerimmm ...hobbaaaa:))
Hobaaaa supermis memnun oldum tanistimaa ay misafir var gitsinde rahat rahat yazayım aklım burada inan ki yaaaa tiryakisi mi oldum ne oldum ayollll
Kızlar nasılsınız. ...
Bn sinirlerim kendimeeee. Eşimin iş kıyafetlerini yıkadm serdim balkona.. kvlere gitmicektik ama yinee dayanamdık gittik.yağmur yağdı kurumuş çamaşırlar ıslandılar yaaa
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
Ayy kizcee tuhh hava acik miydi biraktin oyle rahatca..Sadece durulattiriver kurur yine yagmur var ama hava guzel..
Benimde vardi ama brandayi indirdim ondaki gomlekleride alip utulemistim hemencik minik uyurken..
:)) kiz misafirin yanindan yazilirmi yarin yaz aaa cok ayip:)
Bende memnun oldum kiii...[/QUO herkes uyudumu ki ay ayıp tabide ya onu kahve yaparken arada yazı verdim kiii zaten neyse gittiler de bulaştıkları topla bebisi doyur uyut derken bu saat oldu kocis karşıda kanepede uyuya kaldı ben kaldım bii
:)) kiz misafirin yanindan yazilirmi yarin yaz aaa cok ayip:)
Bende memnun oldum kiii...[/QUO herkes uyudumu ki ay ayıp tabide ya onu kahve yaparken arada yazı verdim kiii zaten neyse gittiler de bulaştıkları topla bebisi doyur uyut derken bu saat oldu kocis karşıda kanepede uyuya kaldı ben kaldım bii
Uyumuş herkez
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)