Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaarr
Belki daha önce yazmışınızdır ama merak ettim
Eşleriniz ve sizin burçlarınız neeee?
Bi de toplu alıntı nası yapılıyor ??
Alakaya maydanoz

ben akrep eşim yay..

alıntılamayı yazının altında "alıntı ile cevapla " birede +" işareti var " işaretini işaretlee her alıntılamak istediğini
öok işaretli bi cvp oldu

aynen valla evımı kocamı cok ozledmmm en cokta kocişiii tabıkı cıksamda evıme gtsem kocama sofra hazırlasammm aksam belkı temzlıkte yaparm bırazck usenmezsm

Aynen canım...
Bugün yemeği temizliği sabah yapıp geldim işe...
Oohh miss..ben sofrayı kurarım kociş de bulaşığı yıkasın...

kızlarr ben kacıyorummmmm öpüyorum sizi
bu aradaaaa 1201 sayfa olmuşşşşşş tebrk ediyorum hepinziiiiii:13::118::118::124::124:

Son düzenleme:
Aynen canım...
Bugün yemeği temizliği sabah yapıp geldim işe...
Oohh miss..ben sofrayı kurarım kociş de bulaşığı yıkasın...

ya ne guzel onları sabahtan yapmak daha ıyı aksam sabahkı enerjı olmadgndan tin tin oflaya poflaya yapıyorum ben banyoyu cıfle ovarım mutfagıda cıflerım kocıste evı supurup vıleda yapsın,katlanıcak camasrm var onları katlayıp utulemek lazm onlarıda artk yarına napalım

Canın sağolsun tatlım...yorma kendini yarın yaparsın...

ben akrep eşim yay..

alıntılamayı yazının altında "alıntı ile cevapla " birede +" işareti var " işaretini işaretlee her alıntılamak istediğini
öok işaretli bi cvp oldu

Sanırım buldum gibi

bu aradaaaa 1201 sayfa olmuşşşşşş tebrk ediyorum hepinziiiiii:13::118::118::124::124:
Bay bayt canım görüşmek üzree

NENAAAA
Bana yuz ver
Biliyorsun ki biz bugun bosnak mantimin 41. gunu olaraktan 40ini ucurduuk
Ne 40mis :)))

Neyse ki sakin gecti geceen gunden sonra

Bu aile mevzularinada bence fazla takilma..Bazen esimi sık arayip sormazlar anne ve baba haric onlarla hergun konusuyoruz tlfnda dunya tatlisi insanlar,bende senin gb takiliyordum sadece esim iyiniyetli herseylerine kosar ama aramiyorlar ya onu yalniz birakiyorlar diye uzuluyordum ama baktim ki ben uzulunce esim inan ben onlara degil senin uzuldugune uzuluyorum diyor,bende saldim cayira mevlam kayira
Sakayla karisikta soylerim anlayana sivrisinek saz :)
Esinin lafindan cikma sen bosver bu konuda..O seni biliyor zaten geriside teferruat..Senin icin cok iyi deseler ne olur kotu deseler ne olur..Siz onlarin aynasisiniz suan aslinda kendi yaptiklarindan yalnizlar..Zaten anasi babasi ogullarini taniyordur..Sende haklisin herseyden ote ana baba aonucta ama huzurunuz yerindeyken cok usteleme bosver..
Insan ailesi olup gozunden sakininca,tek derdi o oluyor..
Sen sevdiceegine saril gerisini bosver :))

Kızlaaaarr
Belki daha önce yazmışınızdır ama merak ettim
Eşleriniz ve sizin burçlarınız neeee?
Bi de toplu alıntı nası yapılıyor ??
Alakaya maydanoz

Ben basak esim boga muhtesem uyum tabii kisiliklerlede alakali
Kizimda boga yukseleni basak,siparis gb di ki

:118::118::118::118:
Nice nice sayfalara,nice nice boyle saygili sevgili paylasimlara insallah..
Gun gelir belki yuzyuze toplanma imkanlarimiz olur..
Biz mayis annelerimiz topiginden bi arkadasla gorusecez meselaa Sapancaya geldiklerinde :)

deneme bir iki :)

Olmus olmuss :))

Topigin tvde reklami cikti da ben mi kacirdim :82:
Ne cok kisi birden geldiiii..
Herkes hosgelmiiisss..
Hikayelrr az cok aklimda ama o kadar cok gelen oldu ki bugun rumuzlar aklimda degil
Kusura bakmayinn:82:
Katilamadimda pek gezmekten

Son düzenleme:
Herkes hosgelmiiisss..
Hikayelrr az cok aklimda ama o kadar cok gelen oldu ki bugun rumuzlar aklimda degil

Amin inş nice nice sayfalara hahaha
Bnde o yuzden diyorum avatar koyun diyee

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

plojom hemen sana yuz veriyirum al sana bir yuz:))))mantiskomuznb40ni ucurduk evevvt koca kizzz ol cimcime sezos yerm ki ben onu tatliskom ben artk seni sevmiom annesi sezosu seviom :) senn pabucun dama atildi sekerim... esimin ailesyke ilgli verdgn destege tessekur ederm kac zmndr icim icimi yiodu paylasmak aklma gelmedi bugun jeton dustu

Herkes hosgelmiiisss..
topigi ben costrdm jic dekirbas yoktu kalakaldm tek basima bnde yeni kankeytolar buldum kiiiiii :))) hatta prrnsesin okumaktan basi agrimis garibimn smdi anasnda kofte yio pisss prenses :)

iyi geceler kızlarrr, yeni gelenlere bi hoşgeldiniz de bendeeeeeennnnn

ve hepinizi öpüyorummmmmmm

Optummmmmmmmm muahhhhhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…