Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bizde gece gidip ogleden sonra Cundaya gecip sonrada izmir'e gecmistik..
Kaldigimiz yerin sahibi bosnakti o soylemisti..
Bence de gidilesi degil pek..
Ayarladin mi?Biletleri aliyordun en son? Ohh herkes gezmeleree gidiyooor :)

Ohh masallahh :)
Darisi basimiza..
Esim fethiyeye gitmek istiyor uzun yol ama hem isinden hemde evlikik yildonumune denk getirdigimizden eylul gb olacak ya Sezende 4 aylik olmus olacak oturmus olur herhalde duzeni,40 indan sonra bile farkeder diyorlar..
Iyi geldi soylediginn :KK52:

Iyilik seni sormali?
Geldi mi kv?
Merak ettim kizce gorumcen annesinede yardim etmiyor mu hic?
Pazar gunu aldk antalya biletnide otel bulamiyrm bayram oldgu icin oralarda yer yok rez. Iptali yapa olursa donucekler olmafi antalyann baska yerinede gdeblrz bakalim bu ay belli olur :)
Nasilsiniz bakalim minis ve annesi..:what: aslinda size cok sorulasi sorularim var ama yazmiyorm burdan msj atcm sonra :KK66:
kulaktan kulaga olmaz bizde duyalim o sorulari :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pazar gunu aldk antalya biletnide otel bulamiyrm bayram oldgu icin oralarda yer yok rez. Iptali yapa olursa donucekler olmafi antalyann baska yerinede gdeblrz bakalim bu ay belli olur :)

Olmaz ama yasak burda bebis konumak:KK70:

Nasilsiniz bakalim minis ve annesi..:what: aslinda size cok sorulasi sorularim var ama yazmiyorm burdan msj atcm sonra :KK66:

Iyiyiz cok sukur alisiyoruz :))

Bence iptal olan olur cok var daha..
Ohh nenaaa ne iyi gelecek guneess tam da zamaninda..

O kadarda degil yahu :KK9:
Haydi sor soor :KK52: (Dedim ve canim eti cin istedi :KK9: )

Günaydın kızlarr nasılsınız bakalım???

Iyilik seni sormali?
Geldi mi kv?

Huhu majorcaaan iyiyiz kuzum sen nasilsinnn nasil gidiyoo:KK16:

bende iyiyim kızlar bugün görümcem geliyor dün akşam düğün vardı urlada.
kv'de de bu akşam otobüsle dönecekmiş bir şeyler almış uçakla gelmez diye otobüsle dönecekmiş o da yarın gelmiş olur.
ne güzel kendime düzen kurmuştum tam alışmıştım artık yine her şey değişecek :KK50:

sadece hafta sonu evde olursa ev temizliğinde yardım eder onun dışında, giyeceği zaman kendi pantolunu t-shortünü ütüler, yemek asla yapmaz zaten.
yani annesinede öyle banada öyle. hadi annesine öylede o annesi yani ben zorunda mıyım ona hizmet etmeye canım. :KK19::KK19:
perşembe günüde görümcemin doğum günü. aslında ben görümcemi severim ama ev işleri konusunda böyle yapmasına gıcık oluyorum.:KK37:
oturur akşama kadar telefonla oynar. kahvaltısını yapar gider geri yatar. öyle değişik biri işte sevgili görümceciğim.
kv'de de ben yaparım siz çalışıyorsunuz diyor bende öyle rahat etmiyorum. ya diyorum birinin yanında gelin evde hiç iş yapmıyor derse ben ne yaparım kimse bana inanmazki ona inanır.

gunaydın hatunlar nasılınız bakalım

Oo kimler gelmis :) tesekkurler,seni sormali?

kv'de de bu akşam otobüsle dönecekmiş bir şeyler almış uçakla gelmez diye otobüsle dönecekmiş o da yarın gelmiş olur.
ne güzel kendime düzen kurmuştum tam alışmıştım artık yine her şey değişecek :KK50:

sadece hafta sonu evde olursa ev temizliğinde yardım eder onun dışında, giyeceği zaman kendi pantolunu t-shortünü ütüler, yemek asla yapmaz zaten.
yani annesinede öyle banada öyle. hadi annesine öylede o annesi yani ben zorunda mıyım ona hizmet etmeye canım. :KK19::KK19:
perşembe günüde görümcemin doğum günü. aslında ben görümcemi severim ama ev işleri konusunda böyle yapmasına gıcık oluyorum.:KK37:
oturur akşama kadar telefonla oynar. kahvaltısını yapar gider geri yatar. öyle değişik biri işte sevgili görümceciğim.
kv'de de ben yaparım siz çalışıyorsunuz diyor bende öyle rahat etmiyorum. ya diyorum birinin yanında gelin evde hiç iş yapmıyor derse ben ne yaparım kimse bana inanmazki ona inanır.

Zor be major..Uzuldum tam duzenimizi oturtmustuk demissin..Saglik olsun diyoruz tabii her zaman ki gb..
Gorumcende iyiliginin disinda tabii insan yorgunken boyle seyler onemli oluyor hic yapmamasi insani garip hissettirir..
Ama annneside hic yardim etmiyormus ki..
Sen icinden geldigi gb yap bence de hem kendini rahat hissetmen icin hemde gorumcen gb körelmemen icin :) sonra alisirsin fln :)
Ne dense bos iste,oyle kabul ediyorsun mecbur,her zaman herseyde soylenmiyor ki..
Ama kendisi icinde bisy yapmaz mi ya insan,oturup telefonla oynamak ne ki hep? Garip..

Son düzenleme:

:)tamam :KK70: ozaman ozelde sor

Iyiyiz cok sukur alisiyoruz :))

Bence iptal olan olur cok var daha..
Ohh nenaaa ne iyi gelecek guneess tam da zamaninda..

O kadarda degil yahu :KK9:
Haydi sor soor :KK52: (Dedim ve canim eti cin istedi :KK9: )
ya evet tam zamnnda tatil bana iyi elick insallahhhh sende cundana gt bakalm aksilik olmazsa bn cundayida arastrdm biraz tuzlu gbi :)

gunaydın hatunlar nasılınız bakalım
Kimler gelmissssss hgmisss

Gunaydn tatlimmmmm sennkiler zaten ayri bi terane sana rahat yok valla bnm kv dun geldi 2saat kadr oturdu fenalik gecrcektm vallahi sen iyi dayaniosn :)

Gunaydinnnn gelincikler:KK16::KK16:
Nasilsiniz bakalimmmm???
Ben 1,5 yilda 3. Kez balayinda gibiyim... Hersey cok guzel, bol bol yiyip icip guneslenip gecelerimizi de dans gosterileri ile susleyip azcik da biz kivirtip yattigimiz yeri bilemiyoruz :KK1: ancak bu lanet wifi her yerde iyi degil baglanip kopuyo surekli, kocam kisisi debeni ne zaman telde gorse yine mi kk dasin burda bari birak sitemi ettiginden-halbu ki surekli baglanmaya calisirken goruyo- cok fazla giremiyorumm

Nena, plojo, svity, prenses, cikolata, major -gorumcene yine gicik oldum :KK47:-deva, angel ve adini hatirlayamadigim kim varsa hepinizi muuuahhhh diye şap şup opüyoruuummmmmm:KK54::KK54::KK54:

:)tamam :KK70: ozaman ozelde sor

ya evet tam zamnnda tatil bana iyi elick insallahhhh sende cundana gt bakalm aksilik olmazsa bn cundayida arastrdm biraz tuzlu gbi :)

Kimler gelmissssss hgmisss

Gunaydn tatlimmmmm sennkiler zaten ayri bi terane sana rahat yok valla bnm kv dun geldi 2saat kadr oturdu fenalik gecrcektm vallahi sen iyi dayaniosn :)

Yok Cundaya gecen sene gittik kalmadik ama gezdik..
Bu sene Fethiyeye gitmek istiyor esim..
Diger topiktede kalsiyumu konusuyordukta o yuzden dedim sana iyi gelecek gunes..Bide en cok kasar,cökelek,susamda bulunuyor..Simdi biz gaz yapmayacaklari tercih ettigimiz icin bunlari konusuyoruz :))))

Nasilsiniz bakalimmmm???
Ben 1,5 yilda 3. Kez balayinda gibiyim... Hersey cok guzel, bol bol yiyip icip guneslenip gecelerimizi de dans gosterileri ile susleyip azcik da biz kivirtip yattigimiz yeri bilemiyoruz :KK1: ancak bu lanet wifi her yerde iyi degil baglanip kopuyo surekli, kocam kisisi debeni ne zaman telde gorse yine mi kk dasin burda bari birak sitemi ettiginden-halbu ki surekli baglanmaya calisirken goruyo- cok fazla giremiyorumm

Nena, plojo, svity, prenses, cikolata, major -gorumcene yine gicik oldum :KK47:-deva, angel ve adini hatirlayamadigim kim varsa hepinizi muuuahhhh diye şap şup opüyoruuummmmmm:KK54::KK54::KK54:
evet evet eglenmene son surat devam et biz beklerz seni geldnde de yazarsn bol bol enistyi kizdirma :) bizde seni sapsupladik :KK70:

Yok Cundaya gecen sene gittik kalmadik ama gezdik..
Bu sene Fethiyeye gitmek istiyor esim..
Diger topiktede kalsiyumu konusuyordukta o yuzden dedim sana iyi gelecek gunes..Bide en cok kasar,cökelek,susamda bulunuyor..Simdi biz gaz yapmayacaklari tercih ettigimiz icin bunlari konusuyoruz :))))
He fethiye muhtesemmis hic gtmedm ama baya methediolar valla hemserm :) kalsiyum en cok kasarda mi varmis hic sevmemki binde bir canm cekerse yerim :)ama eski kasara bayilrm ayni sy onda da varsa alayim :)

tünaydın kızlarr bu sabh eşim gidince kapattım telin sesiniii uyudummm ama 2-3kez uyandım ve daha uyucam diyerek devam ettimm...
şimdi temizlik yapıcammm

majorr herkez giibi bnde gıcık oluyorum görümccene...ne zmna kdr sizinle oturcaklar kiii onlarr? :KK53:
siz kv.le otursanız anlıcam ama onlar sizin ewinizde garip geliyor bana...
annem hep derdii "yaparsan bana öğrenirsen kendine" diyee annesi ve sen olmasan ne yapıcak yada ewlendiğinee...
Nasilsiniz bakalimmmm???

amayaaaa fotolarını gördüümm güneş mis gibii:KK16:
tadını cıkarr eniştee haklı valla bırak teli keyfini cıkarrr...:KK76:
gelincee yazarsın anlatırsın bol bol...bizde seniii öpuyoruzz:KK54::KK54:

yarın kv. geliyor yanii aksma gelicek.. persmbe yada cuma hast.gidecekmiş kontrolee...
tam stresten uzaklasıtım derken yine hastaneler dr.larr offf:KK31:

Bizde gece gidip ogleden sonra Cundaya gecip sonrada izmir'e gecmistik..
Kaldigimiz yerin sahibi bosnakti o soylemisti..
Bence de gidilesi degil pek..
Ayarladin mi?Biletleri aliyordun en son? Ohh herkes gezmeleree gidiyooor :)

Ohh masallahh :)
Darisi basimiza..
Esim fethiyeye gitmek istiyor uzun yol ama hem isinden hemde evlikik yildonumune denk getirdigimizden eylul gb olacak ya Sezende 4 aylik olmus olacak oturmus olur herhalde duzeni,40 indan sonra bile farkeder diyorlar..
Iyi geldi soylediginn :KK52:

Iyilik seni sormali?
Geldi mi kv?

fethiyeee çook güzelmişş...
şimdi internetten de baktım deniz değil havuz mübarekk:KK52:
Sezoş 4 aylık olunca çok rahat gidersiniz canım..mola vere vere hem gezersiniz hem de sezen yorulmamış olur..
biz de bu yıl sizin geçen yılki rotayı çizelim diyoruz hiç plan yapmadan ayvalık cunda çeşme....
ama yolları bulabilir miyiz pek emin değilim :KK1:

canım illaki iptal olur..
biletler de hazır gelsin tatil :KK52:

canını hiç sıkma majorcüm..şimdi sen de tatile odaklan..az kaldı kiii :KK52:
görümcen de 1 yıl içinde evlenir inşallahh..
en azından kayınvaliden bi yerlere gidiyor arada bir daha rahat olursunuz evlenirse.

tünaydın kızlarr bu sabh eşim gidince kapattım telin sesiniii uyudummm ama 2-3kez uyandım ve daha uyucam diyerek devam ettimm...
şimdi temizlik yapıcammm

majorr herkez giibi bnde gıcık oluyorum görümccene...ne zmna kdr sizinle oturcaklar kiii onlarr? :KK53:
annem hep derdii "yaparsan bana öğrenirsen kendine" diyee annesi ve sen olmasan ne yapıcak yada ewlendiğinee...

amayaaaa fotolarını gördüümm güneş mis gibii:KK16:
tadını cıkarr eniştee haklı valla bırak teli keyfini cıkarrr...:KK76:
gelincee yazarsın anlatırsın bol bol...bizde seniii öpuyoruzz:KK54::KK54:

yarın kv. geliyor yanii aksma gelicek.. persmbe yada cuma hast.gidecekmiş kontrolee...
tam stresten uzaklasıtım derken yine hastaneler dr.larr offf:KK31:

benim için de uyu prensess....
kv çabuk dönmüş...inşallah kontrolleri de iyi çıkar..

AMAYAAAA alıntılayamdım seniii..
ama oralardan deniz havuz kokusu geldi buraya :KK16:
fotolarınızı da kıskandım :KK9: :KK9:
şaka tabi kuzum vala içim açıldı...
sen tatilin tadını çıkar önemli bi gelişme olursa özelden de mesaj atarız sana :KK52:

tünaydın demeden firek tam gaz cevaplamaya geçmişim :KK9:
herkesin günü musmutlu geçsin...
çalışan arkadaşlarımın ve benim de hızlıca geçsin:KK55:

Oo kimler gelmis :)
Zor be major..Uzuldum tam duzenimizi oturtmustuk demissin..Saglik olsun diyoruz tabii her zaman ki gb..
Gorumcende iyiliginin disinda tabii insan yorgunken boyle seyler onemli oluyor hic yapmamasi insani garip hissettirir..
Ama annneside hic yardim etmiyormus ki..
Sen icinden geldigi gb yap bence de hem kendini rahat hissetmen icin hemde gorumcen gb körelmemen icin :) sonra alisirsin fln :)
Ne dense bos iste,oyle kabul ediyorsun mecbur,her zaman herseyde soylenmiyor ki..
Ama kendisi icinde bisy yapmaz mi ya insan,oturup telefonla oynamak ne ki hep? Garip..

yapmaz canım kendisi içinde bir şey yapmaz. acıkırsa çıkarır peynir ekmek yer. aman ben bir yemek yapayımda hepbirlikte oturup yiyelim demez asla.
yapmasın ya ben zaten yapıyorum sadece sinirime dokunuyor onun banada aynı şeyi yapması.

ayy nena güldürdün beni yaa hepiniz çok şanslısınız ne güzel eviniz ayrı her şeyi istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz.
eşim temmuzda kpss'ye girecek keşke güzel şeyler olsa. hep ders çalışıyor :18:

canımm iyi tatilller sana tatilin keyfini çıkart geldikten sonra yine her şey kaldığı yerden devam ediyor malum.
bebiş çalışmalarıda başlayacak çok heyecanlıkii :KK52:

geçen görümceme söylendim zaten biz bu evi neden aldıkki madem birlikte oturacaktık annenin evini tamir etseydik. bu akdar borca gireceğimize orayı tamir edip otursaydık.
biz sonra kendimize ev alırdık dedim.
haklısın diyebildi sadece çünkü o da iliyorki her şey annesi yüzünden böyle oldu.
kadının kendi evi var kirada o bizimle birlikte bazen bende deliriyorum.
hayır yaşlıda değilki daha 46 yaşında emekli kızıyla birlikte oturabilir

canını hiç sıkma majorcüm..şimdi sen de tatile odaklan..az kaldı kiii :KK52:
görümcen de 1 yıl içinde evlenir inşallahh..
en azından kayınvaliden bi yerlere gidiyor arada bir daha rahat olursunuz evlenirse.

tatile odaklanıyorum ama görümcemin evlenebilme ihtimali nedense bana çok uzak geliyor.
geçen gün dediki ben evlenmiycem galiba majör böyle çok rahatım neden evleneyimki dedi ben tabi :KK53: böyle oldum
şimdi kv gelince hemen bir şeylerin yerini değiştirmeye başlar söylerim size burdan bak görürsünüz.

yapmaz canım kendisi içinde bir şey yapmaz. acıkırsa çıkarır peynir ekmek yer. aman ben bir yemek yapayımda hepbirlikte oturup yiyelim demez asla.
yapmasın ya ben zaten yapıyorum sadece sinirime dokunuyor onun banada aynı şeyi yapması.

ayy nena güldürdün beni yaa hepiniz çok şanslısınız ne güzel eviniz ayrı her şeyi istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz.

canımm iyi tatilller sana tatilin keyfini çıkart geldikten sonra yine her şey kaldığı yerden devam ediyor malum.

geçen görümceme söylendim zaten biz bu evi neden aldıkki madem birlikte oturacaktık annenin evini tamir etseydik. bu akdar borca gireceğimize orayı tamir edip otursaydık.
haklısın diyebildi sadece çünkü o da iliyorki her şey annesi yüzünden böyle oldu.

tatile odaklanıyorum ama görümcemin evlenebilme ihtimali nedense bana çok uzak geliyor.
geçen gün dediki ben evlenmiycem galiba majör böyle çok rahatım neden evleneyimki dedi ben tabi :KK53: böyle oldum
şimdi kv gelince hemen bir şeylerin yerini değiştirmeye başlar söylerim size burdan bak görürsünüz.

iyi demişsin majorr..sen böyle sık sık laf söylee rahatsız oldugunu anlasınlar... belki giderler...
hem emekliler hem kiraa cok mu borçları var :44:
bn kv ve kp emekli calsııyorlarr...üstelik bize de daire aldılar 2+1 ama en azından bizim kendi düzenim vs.
eşim akşamları ewde olunca kv.lere fln gidiyorduk yaa birkaç kez üst üste gitmiştik..kv yarında gelin bişi yapıcam yemeğe (tam hatırmalıyorum ne oldugunu) dedii..eşimde o mzmn hiç daire almasaydık hep beraber yaşasaydık dedi.. kv.de almayn deseydiniz almazdık dediii :KK53:
kaldım öylee önce kv. sonra eşime bi bakış attım...şimdii gitmemeye gayret ediyorumm.....kötü anlamda söylemedi...kesinlikle bi imada bulunmadılar o kdr borç yaptık fln diyee..ama bna bi laf çarpıtılması bnm de kendimii frenlememe neden olduu

Son düzenleme:

zaten şimdi böyle olan evlenince de değişmez ki...
kocası da bi gün çeker ikinci gün resti çeker :KK9:
kendini bildiğinden evlenmiyor...
hakkaten major keşke ev almak yerine kvnin yanına taşınsaymışınız..
ozaman para biriktirir bikaç sene içinde ev alırdınız...
kayınvaliden çok genç..tek başına bile kalabilir..ya da şimdi görümcenle kalsaydı görümcen evlenice gelseydi yanınıza
sen de evlilğinin ilk yıllarını rahat yaşardın..
neyse sıkma canını her şeyde bi hayır var derler ya bunda da vardır elbet..

iyi demişsin majorr..sen böyle sık sık laf söylee rahatsız oldugunu anlasınlar... belki giderler...
bn kv ve kp emekli calsııyorlarr...üstelik bize de daire aldılar 2+1 ama en azından bizim kendi düzenim vs.
eşim akşamları ewde olunca kv.lere fln gidiyorduk yaa birkaç kez üst üste gitmiştik..kv yarında gelin bişi yapıcam yemeğe (tam hatırmalıyorum ne oldugunu) dedii..eşimde o mzmn hiç daire almasaydık hep beraber yaşasaydık dedi.. kv.de almayn deseydiniz almazdık dediii :KK53:
kaldım öylee önce kv. sonra eşime bi bakış attım...şimdii gitmemeye gayret ediyorumm.....kötü anlamda söylemedi...kesinlikle bi imada bulunmadılar o kdr borç yaptık fln diyee..ama bna bi laf çarpıtılması bnm de kendimii frenlememe neden olduu

canım bence art niyetli söylememiştir..belki eşin öyle tepki verince bozulmuştur ona karşılık söylemiştir..
yani durup duruken lafını yapsa art niyet ararım da laf üzerine denince masum olabilir..
sen hiç tavır alma ve gerçektenden şükret eviniz olduğu için eşimle hesapladık 9000tl falan kira ödemişiz..
acilen ev almak istiyoruz...

bu arada eşim evlere bakarken nedense alamıcağımız evlere bakıyor çiftlikler villalar...
kayınvalideme anlatıyordu geçen gün 4 katlı viilla gördüm 400.000tl idi süperdi diye
kv demesenmi olmadı beraber alalım oturalım diyeee ben böyle oldumm :KK53: :KK53: :KK53:
Allahtan eşim biz sadece kendimiz oturmak için bakıyorduk dedi de rahatladım :KK9:
yoksa valla samanlık olsun bizim olsun :KK52:

canım şimdi senin kaynananda ne niyetle söyledi bilemeyeceğim ama yarası olan gocunur ne diyim.
kiradan gelen çok bir şey değil zaten şimdi ayrı ev olunca bide mobilya falan alıcaktı daha çok borç olacaktı diye böyle yaptı.
o zaman evlendirmeyecektin oğlunu madem ayrılamayacaktın ne diye evlendirdin

zaten şimdi böyle olan evlenince de değişmez ki...
kocası da bi gün çeker ikinci gün resti çeker :KK9:
kendini bildiğinden evlenmiyor...
hakkaten major keşke ev almak yerine kvnin yanına taşınsaymışınız..
ozaman para biriktirir bikaç sene içinde ev alırdınız...
kayınvaliden çok genç..tek başına bile kalabilir..ya da şimdi görümcenle kalsaydı görümcen evlenice gelseydi yanınıza
sen de evlilğinin ilk yıllarını rahat yaşardın..
neyse sıkma canını her şeyde bi hayır var derler ya bunda da vardır elbet..

aynen kendini bildiğinden evlenmiyor canım çok düşkün rahatına.
işte bende senin gibi düşünüyordum görümcem evlenene kadar onunla yaşayıp sonrasında bizim yanımıza gelebilirdi.
ya biz evledik düğün gecesi ev misafir dolu diye otelde kaldık 2. gece eve gittiğimizde kv ve görümcede bizimle kaldılar.
sonra biz balayına gittik geldik 2 ay boyunca bizi evde 1 gece bile yalnız bırakmadılar.
onu geçtim kv hafta sonlarında da hep bizim yerimize planlar yapıp duruyordu.
en sonunda ben her seferinde başka işlerimiz olduğunu söyleyince çekti kendini

canım bence art niyetli söylememiştir..belki eşin öyle tepki verince bozulmuştur ona karşılık söylemiştir..
yani durup duruken lafını yapsa art niyet ararım da laf üzerine denince masum olabilir..
sen hiç tavır alma ve gerçektenden şükret eviniz olduğu için eşimle hesapladık 9000tl falan kira ödemişiz..
acilen ev almak istiyoruz...

bu arada eşim evlere bakarken nedense alamıcağımız evlere bakıyor çiftlikler villalar...
kayınvalideme anlatıyordu geçen gün 4 katlı viilla gördüm 400.000tl idi süperdi diye
kv demesenmi olmadı beraber alalım oturalım diyeee ben böyle oldumm :KK53: :KK53: :KK53:
Allahtan eşim biz sadece kendimiz oturmak için bakıyorduk dedi de rahatladım :KK9:
yoksa valla samanlık olsun bizim olsun :KK52:

Kizlar bi sorum olcak 2li test yaptiranlara yarn druma gdiyrm 2li test icinde radyolojie randevu aldrtti szndemi oyle oldu yoksa dr kendi ultrasndan olcum yapamiomu nedir bu knunun akibeti bilen yazsn ufff sttes yaptm 13. Haftadym bi umut cinsiyetle ilgli bsy der diede acele edyrm meraktan cocugu suan dogurablrmmmm

X