Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
major
telden yazdım yazdım o kdr cok yazmısım göderirken hata verdi...

kısaca yazıyorum acelem var çünkü..
eşin hastalığını gizliediği için kırgınsın üstelik kaç aydır berabersiniz...kendine cok yüklenmee
bnm ablmda altlı üstlü oturuyorlar..ama anahtar hep kapının üzerindee...kv,görümcesi kayınbiraderi ve eltisi öğretmn.hafta sonalrı geliyorlar arda..babaanne ve dede var birde..onlarda yazın yoklar..kış aylarında tatillerde hep beraber oluyorlar ve çat kapı içeri giriyorlar..
ablamın ne yasadıgını biliyorum ve seni cok iyi anlıyorum o yuzden cok gıcık oluyorum bu duruma...
görümcen cok ukala bnce sorvivor ve gecelik konusundaki tutumu...
bncee en büyük suç eşinde sessiz kalamsı ve çözüm bulmamasııı

bu saatten sonra bulunacak tek çözüm şu an oturduğumuz evi borçlarıyla birlikte satmak.
biz ayrı eve onlarında kiradaki evine gitmeleri olur.
çünkü annesi bizi öyle bir duruma soktuki para konusunda geçinebilmemiz için hepbirlikte olmamız gerek.
onlar giderse biz hem evin borcunu hemde geçinemeyiz çok zor olur.
o yüzden evide satıp kiraya çıkmak istiyorum.
burda kiralar en fazla 400 tl olur ben razıyım yeterki evim yurdum ayrı olsun.
1800 tl ev kredisi ödüyoruz malesef :KK50:

canım benim uzun süreli ilişki olsun olmasın evlilikle flört dönemi arasında cok fark oluyormuş, bunu bana en yakın arkadaşlarım diyor onların da eşlerinin hiç yardımcı olmadıgını herşeyi ayaklarına beklediklerini söylüyorlar.bende yeni gelin adayıyım 23 ekimde düğünüm var ve nişanlımla 1 sene oldu tanışalı benimde korkularım var ama evlilik kolay değil hayatı tüm yükünü paylaşmak için eşlerin bir birlerine yardımcı olması şart.allah hepimizin yardımcısı olsun...

uzun süreli ilişkilerin hazın kederi bu herhalde bizde 8 yıl ilişki yaşadık anlatıklarının fazlası var eksigi yok :KK43:

bu saatten sonra bulunacak tek çözüm şu an oturduğumuz evi borçlarıyla birlikte satmak.
çünkü annesi bizi öyle bir duruma soktuki para konusunda geçinebilmemiz için hepbirlikte olmamız gerek.

Eşin kabul ederse yapın bence bu evi de siz kendiniz aldınız ztn.onlarla yaşamaktansa kirada olmak iyidir.
Küçük olsun huzurun olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayıııııır ben kimmseye küsmedimki neden böyle düşündün canım :KK50:
sadece açıp okuyordum hep hamişlikten konuşulduğu için bir şey yazamadan çıkıyordum.
sonrada nden yazmadığımı söyledim işte yoksa tabikide konuşmaları normal topikte hamiş olmayan kişi sayısı 1 elin parmak sayısını geçmiyor malum :KK52:

kv dün gece geldi saat 23:30 civarı eve girdi. :KK5:
görümcemde uçakla geldiği için ben eve gittiğimde evdeydi.
ben salata yaparken o masada öylece oturmuş bana düğünü anlatıyordu.
ne bir tabak çıkarayım ne yemek ısıtayım sofrayı bari kurayım diye hiç düşünmedi. :KK20:
ben salata yaptım yemeği ısıttım sofrayı kurdum geldi oturdu yedi.
sonra ben topladım bulaşıkları sudan geçiriyodum geldi bir zahmet makinaya koydu o da yarısını sonra ben çok yorgunum deyip gitti.
annesinin gelmesini falanda beklemedi yattı annesi gelince onu öptü sonrada anne kapıyı kapat dedi.
kv'de de kızım sıcak kapıyı neden kapatıyorsun dedi.
benim görümce ne dese beğenirsiniz sabah uyanmak istemiyorum ses oluyor kapıyı kapat. :KK53::KK53::KK53:
o an öyle sinir oldumki ben nerdeyse 1 ay boyunca yarım saat daha uyumak varken her sabah kalkıp kahvaltı hazırladım ve ben işe giderken o hala yatağında oluyor.
akşam bunu demesi beni resmnen delirtti. :KK22:
sabah yine kalktım kahvaltıyı hazırladım kv çok yorulmuştu 10 saatlik yol çekmiş düğün yorgunluğu üstüne zaten köyden izmir'ede otobüsle gitmişti uyanmasını istemedim açıkçası uyusun dinlensin dedim ama görümceme çıldırdım yaa.
bir insan bu kadar mı bencil olur benden küçük olsa neyse diyeceğim ama bide yaş olarak büyük benden ya çocuk gibi :KK50::95:
yarında hanımefendinin doğumgünü ya bugün öğlen arkadaşları dıarda doğumgününü kutlayacakmışta bizim arabayla gitmiş işe.:99:
özentiden başka bir şey değil.
onun tek başına tatile verdiği parayla biz eşimle gidiyoruz.
o tek başına 1300 tl verdi biz eşimle 1100 tl düşünsenize.
2 hafta önce bir parfüm aldı 236 tl yaa ne gerek var o kadar para vermeye bir parfüme ben 10 tlye t-short alırken bile 10 defa düşünüyorum acaba kv bir şey der mi diye o har vurup harman savuruyor. :105:
işte aynı evde yaşamayacaktık ki bende bilecektimm her şeyimi. off sabah sabah yine yazdımda yazdım :KK50:
öyle doluyumki dün geceden beri kimseye bir şeyde söyleyemiyorum. :110:
ya ben borç harç çindeyiz diye çocuk planlarımı ertelerken onun bu kadar çok harcamayı yapmasına sinir oluyorum evlenip gitsin ne yaparsa yapsın umurumda olmaz artık. içimdeki sevgiyide bitirdi yemin ederim. :113::117:

bir günaydın bile demedim size kızlar özür dilerim :KK50:

Canim o kadar uzuldum ki anlatamam sana ya:KK31: bencede ev geri dursun ilerde alirsiniz tatlim en iyisi satin kiraya cikinya yakinda boyle kafaya taka taka sen hasta olacaksin:KK50: ya da kv ler sizin orda bi yere kiraya ciksinlar:KK31: ev ev ustunde olmaz ki ya eskidenmis birlikte oturmak en guzel gunlerin boyle geciyo colugun cocugun olunca zaten basbasa kalamayacaksiniz:KK31: gorumcende tam evin sinarik kizi :KK25: o sana pat pat soyluyo sozleri sen niye demiyosun hadi kv ne deme yasi var ama gorumcenle yasitsiniz ona laf sokabilirsin:KK50:

kızlar merhaba ben bugun dr a gtım test yaptrdm yenı geldm do major un yazdklarnı okudum bana yabancı gelmedı bnm annem 29 yıllık evlı halam evlenmedı babanem de annemlerle alt katta kırada ustaktmz daha tammlanmadı orayada erkek kardesm yerlesıcek....annemle babam bırbırlerne cok asıklar hala da ve annem ananeme gtsn babam o gun mutsz gezer bırbırlerıne ınanılmaz baglılar ben cok mutlu bır aılede buyudum ama hernekadr mutlu olsakta halam ve babanem annemn huzuunu hıc bsy yapmasalarda kacırıolardı annem bır gun salonda uzanamadı smdı deıl oncelrden bahsedıorm ıstedgı gbı bornozuydu gecelıgıydı gezemedı evde babamla koklasamadı ne bıleym eve gec gelırlerdı nerde kaldnz bılemm ne babanemle halamn emegı coktur uzerımzde ve suan bız buyuttuk bız baktık bız ettık derler aklın avrsa ayrıl onlardan gorumcene cok sınır oldum saygısz hadsiz sende kavga cıkmasın dıe hep susarsan dahada tepene bıner ben susmazdm madem esın sesını cıkarmıo sen cıkar kustah sey

kızlar merhaba ben bugun dr a gtım test yaptrdm yenı geldm do major un yazdklarnı okudum bana yabancı gelmedı bnm annem 29 yıllık evlı halam evlenmedı babanem de annemlerle alt katta kırada ustaktmz daha tammlanmadı orayada erkek kardesm yerlesıcek....annemle babam bırbırlerne cok asıklar hala da ve annem ananeme gtsn babam o gun mutsz gezer bırbırlerıne ınanılmaz baglılar ben cok mutlu bır aılede buyudum ama hernekadr mutlu olsakta halam ve babanem annemn huzuunu hıc bsy yapmasalarda kacırıolardı annem bır gun salonda uzanamadı smdı deıl oncelrden bahsedıorm ıstedgı gbı bornozuydu gecelıgıydı gezemedı evde babamla koklasamadı ne bıleym eve gec gelırlerdı nerde kaldnz bılemm ne babanemle halamn emegı coktur uzerımzde ve suan bız buyuttuk bız baktık bız ettık derler aklın avrsa ayrıl onlardan gorumcene cok sınır oldum saygısz hadsiz sende kavga cıkmasın dıe hep susarsan dahada tepene bıner ben susmazdm madem esın sesını cıkarmıo sen cıkar kustah sey
Testin sonuclari ciktimi canimm

kan testnn sonucunu almadm tatlıskom ama NT denen 2li testı yaptrdm bebegn ense kalınlgı vs olculdu bı sıkıntı yok cok sukur....yalnz bnm genıtalde daralma tespıt ettı onun ıcın ılac verdı kontrole alcak benı
Sukur canimmm bebisin saglikli yanii:nazar: peki ne oluyomus genitalde daralma:44:

Gozun aydin canim... Cinsiyete bisi dedimi?

sordum ama soylemedı tahmını vardıda 3 hafta sonra soylıcem sana dedı bnde ustelemedm bırazcık daha heyecanlanım:KK52:
Sukur canimmm bebisin saglikli yanii:nazar: peki ne oluyomus genitalde daralma:44:

canm stres yada yorgunluktan ılerı gelıomus normaldede panık bır yapıya sahıbım streslymdr yanı bırde yorgnlukta oluo halıyle geelerı regl sancısı gbı agrım oluo dr a soledm o da gunun yorgnlugu gece cıkıo dedı onun ıcın ılac verdı

sordum ama soylemedı tahmını vardıda 3 hafta sonra soylıcem sana dedı bnde ustelemedm bırazcık daha heyecanlanım:KK52:

canm stres yada yorgunluktan ılerı gelıomus normaldede panık bır yapıya sahıbım streslymdr yanı bırde yorgnlukta oluo halıyle geelerı regl sancısı gbı agrım oluo dr a soledm o da gunun yorgnlugu gece cıkıo dedı onun ıcın ılac verdı

Erken smdaha yanlis olabilir diye soylememistir canim neyseki kuzucuk saglikli hep beraber merak ediyorz prens mi prenses mi gelecek bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ona konuyu nerden açarsam açayım eşim yinede sadece bu durumdan hoşnut olmadığımı bildiği beni anladığı halde sessiz kalacak
şimdiye bu hep böyle oldu malesef

Bazi seyler yanindayken huzur vermiyorsa uzaklastirmak sart..
Bu esimizinde ailesi olsa kendi ailemizde olsa boyle canim..
Soylemesi yapmaktan kolay belki ama Allah korusun kimse sabaha gozunu acabilecegini bilmiyor..
Sende babanin evinde kazandigin parani diledigin gb harcamayi biliyordun annenin yemekleriylede gununu gecirirdin ama bir yuva kurdun,ki haberin olmayan seyi ogrendigin halde yuvana esine sahip ciktin..
Bunu esinden ziyade kayinvalidende gorumcende senden saklamis oldular..
Kesin katii konusmak istemiyorum cok etkilememek adina ama kimse hayatini zorlastirarak gecirmek icin degil kolaylastirmak icin ugrasiyor..
Bunlar senin hayatini zorlastiran seylerse icabina bakilmali,aileninde senin arkanda olacagina inaniyorum..
Esinle ciddi anlamda konusmalisin..
Bu sefer de o senin icin kabullenebilir bence??

ben onu pipili mi kuş lu mu die ayrıom eheheh:KK52:

Iyi olmaniza sevindim hemserim :)
Saglik olsunda bizimki 19. hafta sereflendirdi bizi :))
Testinizde iyimis bence kanla karsilastirildigndada bisy cikmayacak..Zaten cok dusuk bi risk ve yasinda kuucuk ve zaten bu sadece tarama testi :KK66:
Zaten zaten zaten :))
Lafi toparlayamayan teyzeler gb konustum :KK66:)

Son düzenleme:
Iyi olmaniza sevindim hemserim :)
Saglik olsunda bizimki 19. hafta sereflendirdi bizi :))
Testinizde iyimis bence kanla karsilastirildigndada bisy cikmayacak..Zaten cok dusuk bi risk ve yasinda kuucuk ve zaten bu sadece tarama testi :KK66:
Zaten zaten zaten :))
Lafi toparlayamayan teyzeler gb konustum :KK66:)

saol canımmmm cok sukur ıyı bebegım.... benım bosnak mantiyam napıo yerm onun ayaklarnı :KK52:

ben onu pipili mi kuş lu mu die ayrıom eheheh:KK52:
Iyi canim sevindimm ilacla gececek olusunaa:KK9:
Bu arada pipilimi kuslu mu haa:KK9: cok guldum bunaa:KK9:

X