Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Anammm cok dertliyim cokkk kocam nöbetçi bu gece yanlizim uhuhuhu...:') siviticim valla ne guzl ara sirada olsa hazir sofran var gurbet cok kotu:KK43:
Plojocum ohh valla mantilar götürülmus afiyt olsun..

Anammm cok dertliyim cokkk kocam nöbetçi bu gece yanlizim uhuhuhu...:') siviticim valla ne guzl ara sirada olsa hazir sofran var gurbet cok kotu:KK43:

Oyy yesinler seni dun ben ayni durumdaydm bugun kocam yanmda ama yine pcyi acti haril haril calisio gozlerinn sivisi btmjs her aksam damla dokuyrm braz rahatlio garibim bnde dusumu aldm uzanyrmnn ohhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy yesinler seni dun ben ayni durumdaydm bugun kocam yanmda ama yine pcyi acti haril haril calisio gozlerinn sivisi btmjs her aksam damla dokuyrm braz rahatlio garibim bnde dusumu aldm uzanyrmnn ohhhh

Ay valla cok kötü yaaa ama mecbur iste hayat boyu bitmez bizim nöbetler. Oğlum gelince bari onunla uyuruz :)

:KK55::KK55:
Gezdik geldiikk..
Ohh babaannesi bosnak mantisida yapmisti cok severim :)))

NENAA
Eylul cok guzeel :) cok severim zaten eylulude bi eylul dogumlu olarak :))

SWEAT
Masal da cok guzelmis Burçe de..Ama sahsi fikrim tek guzeller..
Erkektede Batu boyle bir hos geldi :)
Hem sen oyle san cinsiyet kesinlesincede ayy bu yakisir mi yakismaz mi diye diye hep dusunur halde olacan :)

MAJOR
Masallah sizee:nazar:
Bende resim cok seviyorum,karakalem,yagliboya iyi yapiyorum..
Resmi sevdirebilirim insalllah :)
Cok isterim boyle bi yetenegi olsun..
Bide hep derdim ki cocugum olsun okuldaki butun etkinliklere yollayacam:KK9:

Amayaaa,Prensess,Damlacikolataa size de el salliyorum :)
ohh iyi yapmssnz canm manti cekti ya anneme solimde yapsn...:)sezos yoruldmu naptnz bugun

Ay valla cok kötü yaaa ama mecbur iste hayat boyu bitmez bizim nöbetler. Oğlum gelince bari onunla uyuruz :)

Kacta gelicek esin :KK43:ikimz takilrz zaten bzden baska kmse yk

ohh iyi yapmssnz canm manti cekti ya anneme solimde yapsn...:)sezos yoruldmu naptnz bugun

Sabah gelir canim.. 24 saat nöbeti. . Senin esin nie nöbet tutuyo canım nr is yapio ki?

Sabah gelir canim.. 24 saat nöbeti. . Senin esin nie nöbet tutuyo canım nr is yapio ki?

Benim esim nobet tutmuo cnm is yernde btiremedgi isleri evde yapio o da uzun suruo bmw finans departmannda gumruk odemeleryle ilglenio bide ayni zamnda araclarn parcalarnn gümrük gris cikislarnn bsyini yapioda ben pek anlamyrm anladgm tek sey bu adamn isi hic btimio hatta suan surat yapip yatagma yattm geldi optu kokladi yuz vermedm banane

Kızlar folik asit günde bir kez içicez de mi? Ayrıca progestan kullanan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün o kadar başımdöndü halsizdim ki bitmez dedi çok şükür bitti bu gün de :KK52:
neyse kv'ye gidicekmişiz...
yemek derdim olmadığından çook sevindim :KK1:

canım çok yakışmışsınız maaşallah:nazar:
evet eşin karadenizlilere benzemiyor pek..
ama benimkini gören karadenizin neredsinden diyor :KK9:

babuu çok sevdimm :KK52:
bizim de bütün erkek isimlerinde r var çocuk r leri söyleyemezse çok zorlanıcak kıyamam kii ona :KK1:

hoşgeldinizzz :KK52:
afiyet olsun sizee...Sezen'e süt olsunn :KK56:

ben de 2 isim sevmiyorum plojoooo :KK31:
ama eşim çok ısrarlı...ben de hevesini kırmıyım dedim çocuk seçsin beğensin kullansın :KK1:
bi de soyismimiz de uzun tammm 8 harff :KK53:

hepinizi öptüm kiii :KK54:

bu gün amayaa gözükmedi sankim...
hu huu amayaaa telefonundan bağlann bize tatlışş :KK16:

Amiin :)
Bence de kirma bosver,tek isim begenmek kadar normal o da nasilsa :)
Ayy bizim soyadimiz sadece 3 harf :KK9:

Sagol cikilata :KK9:
Hemencik uyu bence sabah olsun..
Ve bence yalniz kalmaman lazim aslinda ama gelebilecek biri yok sanirim..

Valla yaptir ben bile gelebilirim :KK9:
Artik yatiya gidebilecegim bisy bosnak mantisi,cok seviyorum :)
Sezen hanim uslu uslu durdu cok sukur :)
Kırıttı hanimefendi:KK9:

evet cnm gunde bir progestan bulanti icinmydi bbnm bulanti ialcmn adina benziioda emin olamadm smdi

Amiin :)
Bence de kirma bosver,tek isim begenmek kadar normal o da nasilsa :)
Ayy bizim soyadimiz sadece 3 harf :KK9:

Sagol cikilata :KK9:
Hemencik uyu bence sabah olsun..
Ve bence yalniz kalmaman lazim aslinda ama gelebilecek biri yok sanirim..

Valla yaptir ben bile gelebilirim :KK9:
Artik yatiya gidebilecegim bisy bosnak mantisi,cok seviyorum :)
Sezen hanim uslu uslu durdu cok sukur :)
Kırıttı hanimefendi:KK9:
:))))bende cok seviom hatta sevmeyennn yokkk :)))mantiskoooo

evet cnm gunde bir progestan bulanti icinmydi bbnm bulanti ialcmn adina benziioda emin olamadm smdi

:))))bende cok seviom hatta sevmeyennn yokkk :)))mantiskoooo

Hormon hapı canım. Düşük tehlikesine karşı önlem için.

He yok ozamn bnmki deil bnmki bulanti ilaci ben ilk 3ayimi zot gecrdm ilac vermsti ama isimler benzio

Benim esim nobet tutmuo cnm is yernde btiremedgi isleri evde yapio o da uzun suruo bmw finans departmannda gumruk odemeleryle ilglenio bide ayni zamnda araclarn parcalarnn gümrük gris cikislarnn bsyini yapioda ben pek anlamyrm anladgm tek sey bu adamn isi hic btimio hatta suan surat yapip yatagma yattm geldi optu kokladi yuz vermedm banane

Anladim canin o zmn sizede kolay gelsin ne diyim. Kocisler para kazanio napsinlar bebişler de gelio :)

Canin folik gunde bir kezdir.. progestan ben once kullanmıştım noldu?

PLOJOCUM biz gurbetciyiz kimsemiz yok burda ama esimin is yeri cok yakin bagirsam duyar :) bide karsi caddemde 112 var iyi olursam diye arabada var tum önlemler alindi eldn gelen bu anca :KK43:

Bence esin dikkat etsin zaten hicbisy yokken bile hönk hönk aglayabilme ihtimalin yuksek :KK66:))

Folik asit ilk 3 ay gunde 1 kez..
Progestani kullanmadim ama arkadaslar kullandi,onuda rahatlikla kullanabilirsin ama doktor bilgilendirmistir umarim tehliken varsa..

Anladim canin o zmn sizede kolay gelsin ne diyim. Kocisler para kazanio napsinlar bebişler de gelio :)

PLOJOCUM biz gurbetciyiz kimsemiz yok burda ama esimin is yeri cok yakin bagirsam duyar :) bide karsi caddemde 112 var iyi olursam diye arabada var tum önlemler alindi eldn gelen bu anca :KK43:

Allah korusun tabii gerek kalmasinda..sevindim yakin olduguna o zaman ulasamasa bile direk gelebilir :)

Bence esin dikkat etsin zaten hicbisy yokken bile hönk hönk aglayabilme ihtimalin yuksek :KK66:))

Progestani kullanmadim ama arkadaslar kullandi,onuda rahatlikla kullanabilirsin ama doktor bilgilendirmistir umarim tehliken varsa..

Allah korusun tabii gerek kalmasinda..sevindim yakin olduguna o zaman ulasamasa bile direk gelebilir :)

Aynen canim zatn tlf elimde geziyorm resmen bi duymasam aninda gelir eve o derece yani..:)) annem önümüzdeki ay gelecek insallh o zmna kadarda bi sıkıntı olmaz. Iyiz cok sukur simdilik.

kızlar nasılsınızz....
bugun annemlerle kv.lere gittik gezmece yaptık biraz..

biz iyice hamiş topiği olduk isimler haplar konuşuluyor artık

inş. sayımız artar da bizim de olurr :26:

Merak ettim canım. Ben de bir kan pıhtısı gördü de doktor ondan verdi progestanı. Sen neden kullanmıştın?

Evet Canım doktor bilgilendirdi teşekkür ederim.

Merak ettim canım. Ben de bir kan pıhtısı gördü de doktor ondan verdi progestanı. Sen neden kullanmıştın?

kan pıhtısımııı..iyiki görülmüşş ya cok dikkat et kendinee allah korusun..:18:

bu arada angel avatar koyarmısınnn :26: ben herkeze koyduruyorum daa bi yerden sonra isimlere bakmıyoruzz avatarlardan tanıyoruz birbirimiziii:KK34:

Telde kk yı indirdim ama cok sanırım buu

X