- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.861
ya iyi yapmssn bnde hayatmda ilk defa bu kadr pahali tlfn aldm esim cok israr eti bende begeniodm durumda musiat olunca grdk takside:)yoksa bnm bi onceki tlfnumun hic bi ozelligi yoktu nerdeyse 3yil kullandm ama bu daha guzelms her seyi yapabiliorm...ahh kiz anneleri ahhh onlarda olmasa varya allah basimzdan eksik etmesn insallah anneme nerdeyse her aksam yemege gdiorz kiyamio yok mok diorm israrla cagirio evde kahvalti yapmamiza honlu elvermio ama kv hic aramio 15 gun oldu tik yok gecen kandilde aradm acmadi donmedide bnde bidaha aramadm hi arayip sprmaz napiosnz ne yiosnz ne iciosnz bsyr ihtycnz varmı die hatta binde bir ararsa cok uzatmaz lafi korkuolar heralde bsy isterz die istermyz be ne gordukku bu zamana kadr ...smdi nerden gldn bu knuya diceksnz annesi tlfn icin israrla para verms ya bnmki de ole ama kv ole dil onu demeye gtrdm icim dolu araa boslatyiom :)ben de herkes gibi s4 diycektim, dün de baktım minisine 1000 tl dediler.... çok dedim s3 mini dedim 750-730 diyenler oldu... ben de gidip discovery aldım.... güzel gibi bakalım, en azından rahat kullanımı varbana da abartı geliyo o paralar tel için... ki muhtemelen ben de pek konuşmak ve de yeni elime geçen beleş mesajlaşmak dışında pek kullanacağımı sanmıyorum - büyük konuşmamak lazım, hep eleştirdiğim ergenler gibi koca koca insanların ellerinden düşmüyo halini almam inşallah-
sağol tatlımmmmmparası anamdan olunca pek masraf olmadı.... tamire verdim, oldu diye aldım ama adam daha önce darbe mi aldı tel diye sordu ve uzun sürmez dedi.... evimizin 13 basamağı vardı 2-3 kez tek tek saydı o basamakları telefonum.... pek meraklıydı sağolsun..... ablam da aramış ulaşamamış, yanına gidince de sordu, dedim su döktüm üstüne... annemin maaşını geri verdi bana git al kendine bi tel dedi, yok gerek yok alırım ben tatilden dönünce desem de aşırı ısrara dayanamadım... ama çok para vermeye de gönlüm razı olmadı, yarısına halledip geri döndüm yazık ayol vercem bin lira orda burda unutcam sonra al başına vicdan azabı
alkışlıyorum canım seni, akıllı kadınsın vesselam... duy svityyyy duyyyy, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Merhaba iyiyiz sen nasilsn?Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
ya iyi yapmssn bnde hayatmda ilk defa bu kadr pahali tlfn aldm esim cok israr eti bende begeniodm durumda musiat olunca grdk takside:)yoksa bnm bi onceki tlfnumun hic bi ozelligi yoktu nerdeyse 3yil kullandm ama bu daha guzelms her seyi yapabiliorm...ahh kiz anneleri ahhh onlarda olmasa varya allah basimzdan eksik etmesn insallah anneme nerdeyse her aksam yemege gdiorz kiyamio yok mok diorm israrla cagirio evde kahvalti yapmamiza honlu elvermio ama kv hic aramio 15 gun oldu tik yok gecen kandilde aradm acmadi donmedide bnde bidaha aramadm hi arayip sprmaz napiosnz ne yiosnz ne iciosnz bsyr ihtycnz varmı die hatta binde bir ararsa cok uzatmaz lafi korkuolar heralde bsy isterz die istermyz be ne gordukku bu zamana kadr ...smdi nerden gldn bu knuya diceksnz annesi tlfn icin israrla para verms ya bnmki de ole ama kv ole dil onu demeye gtrdm icim dolu araa boslatyiom :)
Merhaba iyiyiz sen nasilsn?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya iyi yapmssn bnde hayatmda ilk defa bu kadr pahali tlfn aldm esim cok israr eti bende begeniodm durumda musiat olunca grdk takside:)yoksa bnm bi onceki tlfnumun hic bi ozelligi yoktu nerdeyse 3yil kullandm ama bu daha guzelms her seyi yapabiliorm...ahh kiz anneleri ahhh onlarda olmasa varya allah basimzdan eksik etmesn insallah anneme nerdeyse her aksam yemege gdiorz kiyamio yok mok diorm israrla cagirio evde kahvalti yapmamiza honlu elvermio ama kv hic aramio 15 gun oldu tik yok gecen kandilde aradm acmadi donmedide bnde bidaha aramadm hi arayip sprmaz napiosnz ne yiosnz ne iciosnz bsyr ihtycnz varmı die hatta binde bir ararsa cok uzatmaz lafi korkuolar heralde bsy isterz die istermyz be ne gordukku bu zamana kadr ...smdi nerden gldn bu knuya diceksnz annesi tlfn icin israrla para verms ya bnmki de ole ama kv ole dil onu demeye gtrdm icim dolu araa boslatyiom :)
Merhaba iyiyiz sen nasilsn?
evet ilk aylar vok dikkat et cnm riskli kullan ilaclarni bakalim :)iyiyim canım şükür sağolasın. hamileliğe alışmaya çalışıyorum.
Doktor progeston verdi günde 3 gün içicekmişim düşük tehlikesine karşı önlem almak için.
Ağır kaldırma dedi. heyecanlanma, kendini yorma dedi.
Valla bnm annemde ole ben 4ay calismadm durumumuz sikisikti yeni evliydm aman aman bi borcum yktu ama taksitlerm vardi ufak tefek tek kisi calsnca esim zorlaniodu annemler saolsn ellernden geleni yaptilar beklenti icinde deildk ama insan ister istemz duygulaniodu ...esimin ailessi bir defa tlfn edip naaslsnz iyimsnz bsye ihtycnz varmi die sormadi esim bnm ailemn ilgsni gordkce kendi ailesnden soğudu cok umursamaazlar hic akillarna gelmeyz bnde aramam zaten bayram seyran harc zaten 3-4haftada bir gdioz aman artk alstm onlarada esime diormki gdelm bi aksam aman yok ya patlamiyrm onlarn yuzune hasrt dilim diyor :)ah şekerimannemin akşam haberi oldu ama sonrasında ikinci el aldım diye kızdı bana..... sıfır alsaymışım, o maaş yetmiyosa diğer maaşla tamamlarmış üstünü, neler neler..... yazık diyom o kadar para verilir mi tele, olsun sen memursun ikinci el mi kullancan diyo anne üstünde yazmıyo ki ikinci el diye dedim
ama kv hakkını yemiyim haberi olsa o da farklı davranmazdı....
ayyy boşver şekerim, azcık aşın ağrısız başın; bulaşmasınlar da.... senin ailen yeter ikinize deevet ilk aylar vok dikkat et cnm riskli kullan ilaclarni bakalim :)
Valla bnm annemde ole ben 4ay calismadm durumumuz sikisikti yeni evliydm aman aman bi borcum yktu ama taksitlerm vardi ufak tefek tek kisi calsnca esim zorlaniodu annemler saolsn ellernden geleni yaptilar beklenti icinde deildk ama insan ister istemz duygulaniodu ...esimin ailessi bir defa tlfn edip naaslsnz iyimsnz bsye ihtycnz varmi die sormadi esim bnm ailemn ilgsni gordkce kendi ailesnden soğudu cok umursamaazlar hic akillarna gelmeyz bnde aramam zaten bayram seyran harc zaten 3-4haftada bir gdioz aman artk alstm onlarada esime diormki gdelm bi aksam aman yok ya patlamiyrm onlarn yuzune hasrt dilim diyor :)
evet ilk aylar vok dikkat et cnm riskli kullan ilaclarni bakalim :)
Valla bnm annemde ole ben 4ay calismadm durumumuz sikisikti yeni evliydm aman aman bi borcum yktu ama taksitlerm vardi ufak tefek tek kisi calsnca esim zorlaniodu annemler saolsn ellernden geleni yaptilar beklenti icinde deildk ama insan ister istemz duygulaniodu ...esimin ailessi bir defa tlfn edip naaslsnz iyimsnz bsye ihtycnz varmi die sormadi esim bnm ailemn ilgsni gordkce kendi ailesnden soğudu cok umursamaazlar hic akillarna gelmeyz bnde aramam zaten bayram seyran harc zaten 3-4haftada bir gdioz aman artk alstm onlarada esime diormki gdelm bi aksam aman yok ya patlamiyrm onlarn yuzune hasrt dilim diyor :)
ayyy boşver şekerim, azcık aşın ağrısız başın; bulaşmasınlar da.... senin ailen yeter ikinize deonlara da diğer oğulları yeter
Zor alistm onlarn bu haline bn ailemden cok fazla sevgi ilgi saygi her seyi fazlasiyla gordgm icin onlarn aile duzeni bana cok tuhaf geliodu esime cok asik olmasam sirf onlar yuzunden evlenmzdm ama bnm esin hi onlara cekmemis pirlantam ya anemler dioki ne kadr asiksn kocana sevgnz saygnz hic bitmesn dio asik olunmcak gbi dilki basarili akilli anlaysli bana bagli daha ne isterm ki :) bu topikte herkes masallah sevio kocasni mutlu topigz vesselam
kocamı özledimmm... hepsi senin yüzünden aynen canım, nazar değmesin topiğimizeeeee sorunu olanlarda geliyo arada bir ama inşallah onlarda tez vakitte çözer sorunlarını..... adamlar evlendikten sonra değişmesin, aileler anlayışlı olsun, huzur eksik olmasın evlerimizden, huzur ve sağlık.......
canlar nasılsınız bakalımmokuldan geldimm 2 3 haftadır psikopat derecesinde yabancı diziye sardık yatıp kalkıp izliyoruz gözlerim döndü bilgisayarı kapmışken size yazayım dedimm
majoooorrrkatılmalısınızzz oylar sizeee ama bi şartlaa imza isterim kiii
ahahah nenaaa canım bizde miss turkey izledik kocam saçma sapik şeyler söylemeye başlayınca küstümbencede güzel değiller fakat fiziklere laf yok
Ben bile sevindim bence bebiste sevinecek cunku sen onu yediginde cok mutlu olacaksin o da hissedecek :) bak enisteyi bile ikna edebilecek bi sebep bu
Bozdursun bozdursun harcasin :) siz buyuk yarismayi kazanacaksiniz
Heyecanlaaaaann
Yalniz yarismada bile ciksan ben evde major diyecem sanirim :)))
PRENSEEESSS nerdesinn?
evet ilk aylar vok dikkat et cnm riskli kullan ilaclarni bakalim :)
inşallah çıkar kiiiiiii..... bizde sana oy atarızzzz o ses de....kızlarr ya valla katılayım kendimi göstereyim belki bir şey çıkar
ne yapayım müzik benim için her şey çok üzülüyorum müzikle uğraşamadığım için
Bende ozledmmmnn ki askimi yabide ben hep ozluyrm gece hususi uyanyrm onu uyurken cokcok opmek icin oda snra bana daha cok sarilio gulumsuo eseksipasi :)))bugun mesai kalirsa gece 10da anca gorurum sevglmi hihhh
oyummmm sizeeee tum smslerm sizeeee destekcnzm smdidenkızlarr ya valla katılayım kendimi göstereyim belki bir şey çıkar
ne yapayım müzik benim için her şey çok üzülüyorum müzikle uğraşamadığım için
yaaa bak sen beni iyi anlarsn bzde hamile oldgmu soyledk iste kv tebrik etti babasini aradk acmadi snra aksama kadr bekledk hani aradgmzi görür die donmedi snra dedmki annen solemedimi esim soylemstr babama ya falan dedi e nie aramio dedm bilmem bi ara bakim dedm bi aradk iste baba duydunmu haberi he duydum dio esim kala kaldi tlfnda iyi baba dddi nie aramadn ma izliiyrm suan dddi ama varya esimde bende tabiri caizsr mosmor oldk cinler tepeme geldi ulan her iki tarafn ilk torunu insan ozenmezmi tam kirolar ya bnm aileme hic yakismiolar sinir oluyrm gorgu krallarndan bi haberlerAyyy nena bizi anlatmisin resmn valla.. benim Ailem ne kadar ilgilidir esimin ailesi nasilsiniz diyr sormaz ki hamileligim dr bilr bi hayirli olsun demediler.. bi seye ihtiyac varmi falan hiccc.. annen a dan z ye aldi herseyi odasini kalanlarida biz aldik. Kaynanam yelek örmüş zahmet etmiş. Bende aramam pek öyle. Simdi ramazanda gelip 1 ay kalacakmis bende ne yüzle bilemiyorm. Eşimde soğudu iyice. Valla nasil olmus benim canim kocam o aileden bilemiyorm.. bitanedir askim.. nöbetçi oldugu geceler cok özlüyorum ben. Yarin gece nöbetçi bak aklıma grldi şimdi :'( aman ne dertliymisim bende. ..
Bnm esim cok kalmioda kaldmida o gelene kadr bn uyunus oluyrm zile basnca uyanyrm snra tipis tipis yataga uyknn devami goremiomki adami offfinşallah çıkar kiiiiiii..... bizde sana oy atarızzzz o ses de....
kalmaz inşallah yaaaa.... ben de gıcık oluyorum şu mesai kalma ve de özellikle gece mesaisi işine... kocamsız uyumak kolay sankibazen de sorun çıkıyo çağırıyolar gece 4-5 demeden.... kim mesaideyse o çözsün arkadaş alıyolar yarimi yanımdan
elektrik teknisyeni tatlım, özelde çalışıyo, fabrika da bakımcı... Makinelerin arızası olunca onarıyooyummmm sizeeee tum smslerm sizeeee destekcnzm smdiden
yaaa bak sen beni iyi anlarsn bzde hamile oldgmu soyledk iste kv tebrik etti babasini aradk acmadi snra aksama kadr bekledk hani aradgmzi görür die donmedi snra dedmki annen solemedimi esim soylemstr babama ya falan dedi e nie aramio dedm bilmem bi ara bakim dedm bi aradk iste baba duydunmu haberi he duydum dio esim kala kaldi tlfnda iyi baba dddi nie aramadn ma izliiyrm suan dddi ama varya esimde bende tabiri caizsr mosmor oldk cinler tepeme geldi ulan her iki tarafn ilk torunu insan ozenmezmi tam kirolar ya bnm aileme hic yakismiolar sinir oluyrm gorgu krallarndan bi haberler
bnm esim cok kalmioda kaldmida o gelene kadr bn uyunus oluyrm zile basnca uyanyrm snra tipis tipis yataga uyknn devami goremiomki adami offfsennki ne is yapiodu amayaa
ayyy iste geri kafalilik baska bsy dil bnmkiler onu bile demiolar yani okadr bile ilgilenmiolar dusun hic hic hic yani ... hamileyim okdr zor atllatm 3 ayi tlfn acip naslsn demez sadeece 1defa cann bsy cekiomu solede yapayin demsti kv bn cok sasrmstm hayret yani...:)bnm esim hic onlara cekemmis numune cikmis tipide benzemio kimseye hepsi esmer bnmki beyaz cocuk dio zaten kesn ben hastanede karstm die :)bnde ole dusunuyrmNENACIM cok iyi anliyorum seni cok benzer davranışlar işte diyormya eşim o aileden nasil olmuş benim ailemin ilk torunu diil ama annem babam ölüyor heyecandan. . Onlarin ilk torunu oda takimi aliyoruz diye masrafa ne gerek varmış br cocuklarimi cekyatta buyuttum dedi bana şok oldum. . Daha neler neler varda işte sallamiyorm artik.
He zordur isi ya bide gece arayip cagiriolar diosn zor valla yaaaelektrik teknisyeni tatlım, özelde çalışıyo, fabrika da bakımcı... Makinelerin arızası olunca onarıyoAma evde bi priz değiştirmesi için en az bir ayı gözden çıkarmak gerekiyo, ben de çırak oluyom, anca o zaman
slm kızlarrr...alıntıladıydmmm ama gittiii pc'ye virüs girdii.dönüveriyorr
plojoo burdayımmm
amayaa hayırlı olsun teliiinnn daha cok bizimle ol
svitt bnm telimde bozulduu..bnde almadım henüzz..ne alacaıgımıda bilmiyorum...cok para vermek de istemiyorummbi düşürüyorsun çatt gitii
bnde bedava mesajlasayım kk'ya ve faceye gireyim yeter diyorum
devaa bnm eşimde işteydii izlemedi kiii
nena eşine dedğine cok guldum yanındakini kaçırma diyebizim kıymetlerimizi bilsin onlar
:)oyle ama sanki hepsi kostu kocamada bzmkide gozunu kirpmadan izlio ben ona bebek gbi bakiorm bebek gbi sevyrm bi gorsenz varya nena cok abartiosn dersnz ama bn sevgmi o sekildr gosteriorm napim :)
iyi yapıyosun cnm bnde olsam öyle tepki verirdim
erkek yarışması ne zaman acabaa bizde bakalm azıcık