Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Evett teyzesiii kucuk boşnak mantimin gamzesii var :KK52:
Aa babasinda varsa kizindada olur diye gecti bi an icimden :)) Kiz demis bulundum :))
Gazdir o gaz :) almicaniz kilo siz :) sonradan alirsiniz :)
4. Ayda fln iste bu gobek diyorsun ilk hamileliklerde cabuk cikmiyor ve istisnalar haric tabii,ama dedigin gb gaz ve regl siskinligi oluyor kizce..

Biliyorsunuz 55le hamile kalmis,4. Ay itibariyle ayda 2 kilo almaya baslamistim..Sonlara dogru 69 a tmmladim :)
69 la doguma gittim..Eve dondugumde 63tum..Simdi 61 kiloyum :KK52: gobiste indi indi :) kiyafetlerimi gityebiliyorum ohh :KK52:

Bosnak mantismi diyoz sezosa oyy yerim ben mantiyi :)ne tatli dudovedir o rheheh ,kizmi bnde kiz hissedyrm ama herkes cok huzellstn erkek olck galiba diyor :)bilemiyorm bakcaz ne gelirse saglikla gelsn bnm parcam deilmi her turlu sevicem minigimi :) evet bndr gazdr die dusunuodm iste kacnci ayda buyudugunu bilmedgm icin sordm esim bebek sanio durumu ona soyluyrm gazda olablr die inatla hyr bnm bebegm dio daha babasi bebek bn ikinci bebekle napicam ki :) bide bn zaten balik etlym kilo almaya musaitim olabldgnce az hasarla atlatmam lazm yoksa baya bi sismanlicam cunku tatli cok yiorm kontrol edemyrm kendmi bazen diorm baklavacylami evlenseydm die :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmm göbişin de tişörtün de çook tatlıııııı :KK52:
bayıldım ve çok heves ettimmmm :KK52:
ne güzel hareketli bi bebişin var..bizimki daha pirinnç kadar :KK9:
sana bir sürü soru sorasım var hazır mısınnn?
1.hiç kilo almadın mı?ben de biraz balık etli hamile kaldığım için 5.aya kadar hiç kilo almak istemiyorum mümkünmü acabaa diye merak ettim..
2-bursada oturuyodun dimi sen?hangi doktora gidiyorsun?
bak soruları unuttum :KK9:aklıma geldikçe sorarım kii..

bu arada evet gösterniyorsa kız diyorlar benim arkadaşım 20 haftalık hamile hala göstermemiş:KK9:
ama büyük ihtimal kız demiş doktor..

sen ne güzel rahat hamilelik geçiriyosun ben de sürekli yorgunluk baş dönmesi ve araba tutması tadıda bi bulantı var..
ama canım ekşi de istiyor tatlı da benimki de belli etmiyor :KK9:

Canım ben ilk başta 2 kilo aldım, ama sanırsın 10 kilo almış gibi şiştim. İnan ne olduğumu anlayamamıştım. Vücudum adeta ödem topladı bir anda. Ama sonra gittiğimde 3 kilo vermiştim ve şişliğim inmişti. Şu ana kadar hiç kilo almadım. Hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim var :KK1:
Bursa'da oturuyorum evet canım, ben Medical Park hastanesinde ki Özlem Oruç Şener'e gidiyorum. Şu ana kadar memnunum, sorun yaşamadım hiç.

Çok şükür öyle, sıkıntım olmadı. İnşallah bundan sonra böyle de gider. 7 Haziran'da 4 boyutlu ultrasona giricem o yüzden kaçarı yok öğrenicez:KK1: Tüm iç organları görünüyor o yüzden kız mı erkek mi belli oluyormuş. Bakalım hayırlısını versin Rabbim.

Merak ettiklerin olursa sorabilirsin:KK34: Seninde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

çooookk uzun olur anlatırsam kiii... kısacasıı yeğenim 26mayısta doğdu ama 2 gün erken kutluyorlar hafta sonu diyee...
yarın ablamın felç oldugu günn...hastane süreci vs. ayrıca enişteyle konuşmuyoruz..eniştenin ailesiyle de...

Hmm..O kucucuk melegin ablana can kattigini suan onu ne kadar mutlu ettigini dusunursek yarinla ilgili ablanin gecmisine uzulme drim..cok sukur ki ikiside iyiler..
Diger durumda can sıkıcı ama saygi oldugu selamla kalindigi surece en azindan ablan icin uzucu olmayacaktir..Sen kendini neseli tut yarinida oyle atlat ki ablan yarindan keyif alsin canim..Onun en yakini olarak yarini neseli gecirmek,ortami yumusak tutmak gorevi biraz sana dusuyor :KK16:

yaaaaa bende sohbet etmek istiyorum ama işler elimi kolumu bağlıyooooooo amayaaaaaaaa :KK43:((((((

neyse sohbet almış yürümüş, oturup okıycam ben de işten ve evden zaman bulursam inşallahhhh... bu aralar eve bitik geliyorum ve erkenden sızıp kalıyorum :KK43:

hepinizi çok özledim....

sezen demek eksik yanak ha :KK1: biz gamzesi olmayanlar, gamzesi olanlarla böyle dalga geçiyoduk üni deyken :KK1: senin yanağın eksik olmuş kızım baksana çökük var diye :KK1: plojommmmm bol bol kokla, bol bol öp.. diycem ilisik falan olur şimdi; çok öpme çok çok kokla amaa benim yerime deee:KK54::KK54:

çooookk uzun olur anlatırsam kiii... kısacasıı yeğenim 26mayısta doğdu ama 2 gün erken kutluyorlar hafta sonu diyee...
yarın ablamın felç oldugu günn...hastane süreci vs. ayrıca enişteyle konuşmuyoruz..eniştenin ailesiyle de...

:KK43:siz gtmiceksnz ozamn kutlamaya olemi

Bosnak mantismi diyoz sezosa oyy yerim ben mantiyi :)ne tatli dudovedir o rheheh ,kizmi bnde kiz hissedyrm ama herkes cok huzellstn erkek olck galiba diyor :)bilemiyorm bakcaz ne gelirse saglikla gelsn bnm parcam deilmi her turlu sevicem minigimi :) evet bndr gazdr die dusunuodm iste kacnci ayda buyudugunu bilmedgm icin sordm esim bebek sanio durumu ona soyluyrm gazda olablr die inatla hyr bnm bebegm dio daha babasi bebek bn ikinci bebekle napicam ki :) bide bn zaten balik etlym kilo almaya musaitim olabldgnce az hasarla atlatmam lazm yoksa baya bi sismanlicam cunku tatli cok yiorm kontrol edemyrm kendmi bazen diorm baklavacylami evlenseydm die :)

Guldurdun beni kizce :))
Oyle dusunme olsun hamilelik tamamen supriz,bende kilo alirim adile nasit gb olurum diyordum hic olmadim..normalin disinda degisik oluyor :) Ama tatli konusu bieaz dedigine yol acabilir :)
Sen yine de dikkatli ilerle :)
En azindan seker konusunda ilerleyen zamanlarda sıkıntı yasamamak icin..

Canım ben ilk başta 2 kilo aldım, ama sanırsın 10 kilo almış gibi şiştim. İnan ne olduğumu anlayamamıştım. Vücudum adeta ödem topladı bir anda. Ama sonra gittiğimde 3 kilo vermiştim ve şişliğim inmişti. Şu ana kadar hiç kilo almadım. Hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim var :KK1:
Bursa'da oturuyorum evet canım, ben Medical Park hastanesinde ki Özlem Oruç Şener'e gidiyorum. Şu ana kadar memnunum, sorun yaşamadım hiç.

Çok şükür öyle, sıkıntım olmadı. İnşallah bundan sonra böyle de gider. 7 Haziran'da 4 boyutlu ultrasona giricem o yüzden kaçarı yok öğrenicez:KK1: Tüm iç organları görünüyor o yüzden kız mı erkek mi belli oluyormuş. Bakalım hayırlısını versin Rabbim.

Merak ettiklerin olursa sorabilirsin:KK34: Seninde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sen ayrintili ultrasona gireceksin sanirim canim..4 boyutlu sadece yuzeyseldir..Damak yarigi,yuzunun sekli,vucut uzerindeki seyler belli olur yanii 4 boyutluda,biraz keyfii bir ultrasondur o :KK66: ayrintili baktiktan sonra 4 boyutluylada yuzunun fotosunu verebilir makine uygunsa..
Bnmde ilk ayrintili ultrasonda soylemisti doktor cinsiyeti..

Ayyy ne güzel isim, çok naif, kibar bir genç kız canlandı gözümde bir anda :KK1:

Tesekkur ederiim :)
Insallah bakalim :)
O da sever insallah buyuyunce ismini :)

Hmm..O kucucuk melegin ablana can kattigini suan onu ne kadar mutlu ettigini dusunursek yarinla ilgili ablanin gecmisine uzulme drim..cok sukur ki ikiside iyiler..
Diger durumda can sıkıcı ama saygi oldugu selamla kalindigi surece en azindan ablan icin uzucu olmayacaktir..Sen kendini neseli tut yarinida oyle atlat ki ablan yarindan keyif alsin canim..Onun en yakini olarak yarini neseli gecirmek,ortami yumusak tutmak gorevi biraz sana dusuyor :KK16:

bnm mantığımda öyle diyor...ama onlar öyle değiller işte..eşim gitmicem ben diyor...bana,aileme eşime cok kötü sözler sarf ettiler..
hatalı olan onlar bir iki cümle kursalar biz yine herşeyi unutmya hazırız..utandığı için mi gurur mu inat mı bilmiyorum...
ablamın sağlığı için susuyorum...ablam yaşnanları bilsee bi dk durmaz o ewde..
dedğin gibi elimden geldiği kdr güler yüzlü olmaya çalışıcam...:KK50:

selamlar sevgiler kızlar:KK35:

ve alyekümselam sevgili devaa hoşgelmişsenn

Plojo tutcm kendmi mecburen yoksa tatli canavari olcam ya yemeynce sanki gozum karario basim donuo :)

yaaaaa bende sohbet etmek istiyorum ama işler elimi kolumu bağlıyooooooo amayaaaaaaaa :KK43:((((((

neyse sohbet almış yürümüş, oturup okıycam ben de işten ve evden zaman bulursam inşallahhhh... bu aralar eve bitik geliyorum ve erkenden sızıp kalıyorum :KK43:

hepinizi çok özledim....

sezen demek eksik yanak ha :KK1: biz gamzesi olmayanlar, gamzesi olanlarla böyle dalga geçiyoduk üni deyken :KK1: senin yanağın eksik olmuş kızım baksana çökük var diye :KK1: plojommmmm bol bol kokla, bol bol öp.. diycem ilisik falan olur şimdi; çok öpme çok çok kokla amaa benim yerime deee:KK54::KK54:

:KK9: guzelmiss..
Koklarim canim,uyuyor bıdıbıdı konusmamdan belli oldugu uzere,ozledim uyansa diye bekliyorum..
Arada gel iyiyim dee yeter kii:KK16:
Esimin yanina girip uyuyorum size mi bakacam dmiiyorsunda sızıyorum diyorsun seniii seniii :)))

9 aylik evli olarak bnde burdayim

Hosgeldiiiinn :KK66:

Prenses evet ablana hssetrmeyn bncede uzulmesn canim ya :KK43:

9 aylik evli olarak bnde burdayim

hoşgeldinn... arda kaynama sohbete katıl :KK34:

hepinizi çok özledim....

üzülmee çoğu zmn bnde yetişemiyorum sohbetleree :)

:KK43:siz gtmiceksnz ozamn kutlamaya olemi

annemle bn gidicem büyük ihtimal :KK31:

:KK9: guzelmiss..
Koklarim canim,uyuyor bıdıbıdı konusmamdan belli oldugu uzere,ozledim uyansa diye bekliyorum..
Arada gel iyiyim dee yeter kii:KK16:
Esimin yanina girip uyuyorum size mi bakacam dmiiyorsunda sızıyorum diyorsun seniii seniii :)))

Hosgeldiiiinn :KK66:

ben sofrayı zor topluyorum eşim tank savaşına dalıyo ve en son saat 1 gibi koltuktan uyandırıp yatağa sürüklüyo :KK1:

amin cnm istiyoruz ama kısmet...
cinsiyet önemli değil gerçekten çocuk hele ki evlat hertürlü seviliyor...çevreden cok şey duyman cok normal daha neler ducaksn :KK1:
bn hamile değilim ama bizden kalan yada annemin bizim için aldğı ama kullanmadıgı şeyler var onlara bakınca hep kız olcak gibime geliyor:KK17:
Rabbim nasip etsin dee bn kız şeylerini erkeğede giydiririm :)
ablamın birde bi teorisi varr kendi bebeğin içn öncesinde aldığın yada ördüğün bir şey kız içinse kız olur diyorr:KK9:
ablam ilk bir tulum örmüştü kız için...bnde abla sözü dinledim kız oyuncağı aldım:KK9::KK17:
cinsiyetini merk etiğimiz cok hamiş var beklemekten başka çare yok:26:

sormaa yaa düşününcee 1 yıl geçmiş gitmişş o kdr şey yaşandı kiii hiç kutlayasım yok..zaman çok çabuk geçiyor...
amin inş. sağlıklı mutlu bir ömrü olsun...Allah kimseyi ewlat acısı yaşatmasın...

canım kız istiyorsun demek Allah gönlüne göre verir inşallahh :KK16:
ablanın batıl inancı da güzelmiş biz daha bir şey almadık...
ama alsam kız için mi erkek için mi alırdım bilemedim ne çıkarsa bahtıma :KK9:
bu arada kötü şeyleri unut prensescim ne güzel yeğenin var ve ablan da bebiş de sağlıklı ...
aslında enişteyle de arayı düzeltebilseniz...ablan üzülüyodur :KK50:
tünaydınlarrr olsunnnnnnnn hayrlı cumalar kızlarrrrr

hg göbiş belirgin tshirt seker :KK9:hyrlısıyla al bebısını kucagına ınsallah cınsıyetıde bellı olsn ozamn basla alısverıseeeeeeeeee:KK52:

maşallah ya bıde gamzelımı sezosta gamzelıymıs ayy ne tatlıdr onlar bnm kocısımnde gamzesı var :KK52::KK16:

midem kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü kız sivit ben heralde doguramadan ölücem yine eski halime döndüm sanrm ılacta ıcmek ıstemıyorum offffffff bidesivit biz senle tombişiz ya bnm göbiş biraz sanki buyudu yada gaz şişkinliğimi bilemiyorum ama göbegm vardı sankı bıraz daha cıktı bana ole gelıo sende hc göbek varmıydı ki

kuuzuu aynen ikimiz de tombiş hamile kaldık zayıfladık zayıflıoz derken geldi bebişler :KK9:
benim zaten göbeğim vardı içime çekmesem 4 aylık sanarlar belki :KK9:
şaka bi yana bazen bende de şişlik oluyor ayıptır söylemesi kabızım hep :KK17:
o yüzden ekstra şiş göbeğim..ama kilo almadım daha..
halbuki midem kötü diye az yiyorum ama vermedim de...
kız nena 10 kilo alıp bitirsek ne güzel olucak..

Evett teyzesiii kucuk boşnak mantimin gamzesii var :KK52:
Aa babasinda varsa kizindada olur diye gecti bi an icimden :)) Kiz demis bulundum :))
Gazdir o gaz :) almicaniz kilo siz :) sonradan alirsiniz :)
4. Ayda fln iste bu gobek diyorsun ilk hamileliklerde cabuk cikmiyor ve istisnalar haric tabii,ama dedigin gb gaz ve regl siskinligi oluyor kizce..

Biliyorsunuz 55le hamile kalmis,4. Ay itibariyle ayda 2 kilo almaya baslamistim..Sonlara dogru 69 a tmmladim :)
69 la doguma gittim..Eve dondugumde 63tum..Simdi 61 kiloyum :KK52: gobiste indi indi :) kiyafetlerimi gityebiliyorum ohh :KK52:

fit bir anne süperrr:KK8:
ben de en fazla 10-12 kg almak istiyorum..
deli gibi her sabah tartı tepesindeyim :KK9:

inşallahh canım hepimiz sağlıkla sevelim yavrularımızı :KK16:
ben de adet gecikmesinden dolayı Özlem hanıma gitmiştim PKO olduğumu öğrenmiştim ama geldi benim bebiş hemen:KK52:
Özlem hanım çok tatlı bi bayan bi arkadaşım onda doğum yaptı memnundu..
ama ilk randevuyu onda bulamayınca bi tek ctesi gitme şansım olduğu için Jimere gittim ordaki doktordan da çok memnun kalınca değiştiremedim...
ne uzun yazdım yahu :KK9:
ne güzel yaa inşallah ben de 4.ayda hiç kilo almamış olurum :KK52:

hepinizi çok özledim....

özledik ki seniiii :KK16:

eksik yanağı çok sevdim ben de kıskanırım gamzelileri benim de olaydı iyiydi :KK9:

bu arada kötü şeyleri unut prensescim ne güzel yeğenin var ve ablan da bebiş de sağlıklı ...

kuuzuu aynen ikimiz de tombiş hamile kaldık zayıfladık zayıflıoz derken geldi bebişler :KK9:

ben de adet gecikmesinden dolayı Özlem hanıma gitmiştim PKO olduğumu öğrenmiştim ama geldi benim bebiş hemen:KK52:
ama ilk randevuyu onda bulamayınca bi tek ctesi gitme şansım olduğu için Jimere gittim ordaki doktordan da çok memnun kalınca değiştiremedim...

eksik yanağı çok sevdim ben de kıskanırım gamzelileri benim de olaydı iyiydi :KK9:

Anam swit tam beni anlattn he biz senle ayni kaliptayz demekki :)bnmde gobis var offff gazmis ama bide vucudum suda topladi bn kilo almsmdr tatli yiorm habirre :)

Prenses evet ablana hssetrmeyn bncede uzulmesn canim ya :KK43:

bn olaylardan sonra onun ewine 2 kez gittim bna hoşgeldin demedi...o her seferinde geldiğinde bn ona hg derim ama hoşbulduk demez.. napcan böyle adamıııı alcan atcan 4.kattan aşağıyaaa....kendi bilcek ister konuşsun ister konuşmasın şimdi ablam iyileşme sürecindee... ama bi ömür gizleyemez kii

Son düzenleme:
10kilo alip btrsekmi valla seni bilmemde bn 100 kiloyla doguma gtmzsem iyidir cok korkuyrm dunya gbi olcam die :KK43:

kızlaaaaarrrr tatlıı yemeğinnnn kilo almayı geçttimm bebeğe zarar vaarrr valla sinirili bi cocuk olur ilerdeee yazık ben hem tatlı yemişim küçükkenn eften püften parlıyormm..dr yasaklamıyormu bişey yaaa niye yiyonuzzz:KK45::KK20::KK20:

X