- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.541
Evett teyzesiii kucuk boşnak mantimin gamzesii var
Aa babasinda varsa kizindada olur diye gecti bi an icimden :)) Kiz demis bulundum :))
Gazdir o gaz :) almicaniz kilo siz :) sonradan alirsiniz :)
4. Ayda fln iste bu gobek diyorsun ilk hamileliklerde cabuk cikmiyor ve istisnalar haric tabii,ama dedigin gb gaz ve regl siskinligi oluyor kizce..
Biliyorsunuz 55le hamile kalmis,4. Ay itibariyle ayda 2 kilo almaya baslamistim..Sonlara dogru 69 a tmmladim :)
69 la doguma gittim..Eve dondugumde 63tum..Simdi 61 kiloyum gobiste indi indi :) kiyafetlerimi gityebiliyorum ohh
Bosnak mantismi diyoz sezosa oyy yerim ben mantiyi :)ne tatli dudovedir o rheheh ,kizmi bnde kiz hissedyrm ama herkes cok huzellstn erkek olck galiba diyor :)bilemiyorm bakcaz ne gelirse saglikla gelsn bnm parcam deilmi her turlu sevicem minigimi :) evet bndr gazdr die dusunuodm iste kacnci ayda buyudugunu bilmedgm icin sordm esim bebek sanio durumu ona soyluyrm gazda olablr die inatla hyr bnm bebegm dio daha babasi bebek bn ikinci bebekle napicam ki :) bide bn zaten balik etlym kilo almaya musaitim olabldgnce az hasarla atlatmam lazm yoksa baya bi sismanlicam cunku tatli cok yiorm kontrol edemyrm kendmi bazen diorm baklavacylami evlenseydm die :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.