Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Yarın daha mı farklı çıkar canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1124160

cnmm görünce hemen yorum yapmak istedimm öncelikle evlenmişsin tebrik ederim veee testine maşallah bencedee hamişsinn benim kandaa çıkmıştı testte ikinci çizgi bu kadar net değildi Rabbim rahat bi hamilelik süreci ve sağlıcakla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin inş.
yarın git kan testi yaptır mutlaka çıkacaktır kanda.. ve adetin geçtikten 1 hafta sonra bebişinin kesesini görürsün cnm
bu arada t....can dı dimi eski nickin yanlış hatırlamıyorum dimi? :44: melek kartı açan bana güzel şeyler söyleyen sendin dimi canım

birdee muhtemelen evelenmeden evvel adet gördün ve adetten sonraa 14.gün filan yumoş çatlıyor ya o zaman döllendiyse sen evleneli ikinci adet dönemin ne zamansa o gün tam 4 haftalık kabul ediliyor cnm yumurtanın dölleniş zamanı değilde yumoşun oluştuğu son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor.. 2 haftalık şey böylece 4 haftaya tekabül ediyor cnm..güzel haberlerini okurum inş.

Cizgissi cizik olanlar genelde hamile oluyor:) ama amayanin dedgi gbi sabah bir test daha yap yine cift cizgyse hemen gdip kan testi yaptr ve guzel haberi bize ver :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım. Hayırlısı ne ise o olsun. :)

Çok teşekkürler canım. Evet melek kartı bakardım :) âmin. Senin kaç aylık canım?

Güüüünaydıınn kk'nın en güzel gelinleri
Size yetişebilmek için erkencikten uyandm eşim gelince cok şaşıracak hehe

AngelHeart sabırsızlıkla bekliyorum tetstin sonucunu...

günaydınlarrrrr canlarrr bugun persembe pazar gunune az kaldı yaşasınnnnnbugun full enerjğim maşallah her şey yolunda gtsn herkes ıcın guzel bır gun olsunn

ailem bosna canım ama dedem sırbia o sebeple sırbia üzernden alabilicem o zımbırtıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…