- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.421
Ben 1 de zor kalkıyorum yataktan. Eşimi işe uğurlayıp yine yatıyorum. Sabah 8 de kalksam ne yapıcam diyorum. Sizde de oluyor mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende sabah namazından sonra geri uyuyorum 9 buçuk gibi kalkıyorum ama bi sersem gibi oluyorum
Senin gene normal canım. Benim de uyanmam çok zor oluyor. Bir de yalnızlığa alışamadım daha. Uyandığımda hep annem babam olurdu çünkü.
Ne kadar oldu canım evleneli ?
19 gün olmuş canım.
Ooo baya baya yeni gelinsin sen canım yaa :)
Zamanla alısıcaksın canım daha hersey cok yeni senin için
bakalım ben ne zaman göreceğim o günleri
Ben 1 de zor kalkıyorum yataktan. Eşimi işe uğurlayıp yine yatıyorum. Sabah 8 de kalksam ne yapıcam diyorum. Sizde de oluyor mu?
bir gün daha bitmek üzereee
neyse haftaya salıdan başlamak güzeldi
yaa biz daha 6.haftamızdayız...12.haftaya çook var
benimki de büyüsün hemencik
yarın sabah ilk idrarınla testi yenile demekKızlar test yaptım. İkinci çizgi silik. Bu ne demek?
yarın sabah ilk idrarınla testi yenile demekmuhtemelen daha koyu bir çizgiyle karşılaşırsın tatlım
muhtemelen hamilesin canım.... tabii en doğru sonucu kan testi verir ama idrar testi yapacaksan sabah ilk idrarınla yeni bir test al ve onu yap..... bence iyi bi şey... senceBaşka test mi AlmAm lazım canım? Çizgi çıkması iyi bir şey mi :)
Başka test mi AlmAm lazım canım? Çizgi çıkması iyi bir şey mi :)
Kızlar test yaptım. İkinci çizgi silik. Bu ne demek?
Ben de yetişemiyorum prensesss...hayalim hamilelik izninde bütün gün sizinle olmak
süt çok midemi bulandırıyor
bi tek peynir zeytin severek yiyorum..
ne güzel avrupa ülkelerine vize yokmuşş size yunanistana gidin ben de çok istiyorum aslındaaa
yeğenin kaç yaşındaydı? ben de bebiş sevmek istiyorumm 8 ay nasıl beklicezzz
yok canm calsyrm hala bır yandan ısı bırakıp eve gdyrm demek ıstedım cok yogunum anlayacagın sn napyrsn nasılsınn
a
y kıyamam sana yaaa ekmek agrlıklı ye cok kokan yemeklerı yeme cıkarrsn ben aldm ama ucudum su da topladı smdıden aldm anlcgn kı 1 ay bsy yemedm bılıosnz kendı konrtol ettm bugun cok yememek ıcın ama tatlı krızım gelıo tutamıyorum kendmı
ya bende vatandaslgmı cıkartmadm cıakrtsam bnde vızesz gıdıcem her yere ama ugrasmam lazm vakıt ayıramıyorum vatandaslk ıcın sen sanslısın ne guzel ıstedgn yere gdıosn bebek 11 haftalık 1 ay snra 3 aylık olcak zamn cabuk gecıo vallla 6 ay kaldı baksana
bir gün daha bitmek üzereee
neyse haftaya salıdan başlamak güzeldi
yaa biz daha 6.haftamızdayız...12.haftaya çook var
benimki de büyüsün hemencik
Hayırlı olsun canımmmmmmm , silik çizgi bende de çıkmıştı. Hadi bakalım bebiş geliyor)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öylemidir acaba? Ay heyecAnlandım şimdi. Sağol canım. Önce tek çizgi gördüm üzüldüm 2 dk sonra diğeri de belirdi. :) ama silikti anlıyamadım.