Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Öylemidir acaba? Ay heyecAnlandım şimdi. Sağol canım. Önce tek çizgi gördüm üzüldüm 2 dk sonra diğeri de belirdi. :) ama silikti anlıyamadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muhtemelen daha yeni bir gebelik canım, bende silik çıktı diye baya üzülmüştüm. Hatta eşime hamile değilim napalım bir daha ki aya demiştim ama sonra tabi bekliyorum adet olmuyorum, kan tahlili yaptırdım onun sonucunu beklemeye dayanamadım tekrar idrar testi yaptı bu sefer gayet net çizgi gördüm. Sonra internette okudum ki, meğer silik çizgi de hamilelikmiş:KK1: Adet tarihin geçmediyse direk kan testi yaptır canım, hiç uğraşma idrar testiyle. Çünkü adet tarihin geçene kadar muhtemelen öyle silik silik çıkacaktır.

günaydın tazecikler gelincikler :KK1:

gerçi yakında gebişler topiği olcak tamamen sanırım... angel çok hızlı çıktı :KK1:

Günaydınnn herkeseeeeeeeeeeee:21::21::21::21: Bol enerjili, bol kahkahalı bir gün geçirmeniz dileğiyleeeeeee

AngelHeart valla heyecanla bekliyorum sonucunu, bu arada ben testin resmini görmemiştim az önce gördüm, var ya kesin hamilesin, hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrrr
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam hatun kişiler..
nasılsınız bakalım Angel neler gördüm öyle silik çizgiler falan hadi hayırlısı öğlen oldu hala yoksun gel artık merak ettik hepmiz :KK52:

Çok teşekkürler canım. Evet melek kartı bakardım :) âmin. Senin kaç aylık canım?

bu arada melek kartı ne canım?

tünaydınlar herkeseee :KK16: :KK16:

Eki Görüntüle 1124160

canımm kesin hamilesin sen :KK52:
benim de 2 dk içinde çıkmıştı çizgi ve aynıı marka test sanırsam...

ne güzelll hamişler topiğiii oldukkkk :KK76:
inşallah prensesle amaya da katılıcak en yakı zamanda aramızaa ...

biz de ctesi doktora gidicektik ama akıl kalmadı ki randevu almayı unutmuşum :KK31:
dün aradım randevu kalmamış :KK53:
sonra eşim aradı dil döktü de sabah 9da gelin boşluk olursa hemen alalım olmasa da araya sıkıştırırz demişler..
bebişe diyorum kıymet bil annen senin için yine 8de kalkıcak :KK9:
kalp atışı duyucaz ya çook heyecanlıyız..

NENNAAAAA sen kalp atışını duydun mu bebişin?

Son düzenleme:
darsı başıma inş.

Amiiiiiinnnn:KK16:

bizim bugün 8. ayımızmışşş ay ne cabuk gectı canım kocısım yaaaaa:KK52::KK54:

Nice nice aylara,yillara canim..Bastonlar hediye edene kadar devam insallah :):nazar:

biz de ctesi doktora gidicektik ama akıl kalmadı ki randevu almayı unutmuşum :KK31:
sonra eşim aradı dil döktü de sabah 9da gelin boşluk olursa hemen alalım olmasa da araya sıkıştırırz demişler..

:KK52: ayyy kiyamam :KK16:
Hadi hayirlisi canim..

Son düzenleme:
İnşallahh... :) duygulandım sen böyle deyince.

Benimkide boyleydi silik :) esim soka girmisti :KK66: var mi yok mu diye dusunmedim bile cunku cizgi cikmayabilir hamilelik varsada ama silikte olsa cizgi cikiyorsa mutlaka vardir diye biliyorum..
Hep boyle okudum..
Rabbim iyi habrler nasip etsin :KK16:

selam hatun kişiler..
nasılsınız bakalım Angel neler gördüm öyle silik çizgiler falan hadi hayırlısı öğlen oldu hala yoksun gel artık merak ettik hepmiz :KK52:

bu arada melek kartı ne canım?

Eger bildigimse cok keyifli kartlar :)
Satiyorduk biz,e malum her sabah cekiyordukta :) pasajca kahvalti yaparken bi anda kartlar elimde kosuverirdim :KK66:
Ayy ne guzel gunlermis :))))
Biz eglencesine yapiyorduk ama bildigim kadariyla tek bir kisinin olmali kartlar,enerjiden dolayi..
Bi konu dusunuuyorsun ya da oyle yogunlasip cekiyorsun,kartlardada farkli seyler yaziyor :)

Son düzenleme:
Amiiiiiinnnn:KK16:

Nice nice aylara,yillara canim..Bastonlar hediye edene kadar devam insallah :):nazar:

:KK52: ayyy kiyamam :KK16:
Hadi hayirlisi canim..

ayy plojom hemserım cok tesekkülleyyyy :KK9: baston mu ??? amacımda o zaten allah nasip ettiği sürece yanımda istiyorum onu , onunla uyuyup onunla uyanmak her ıstedgm an yanmda oldgnu bılmek opmek koklamak ıstıyorum cok cok sevıyorum ben kocamı o yuzden allah tüm sevenleri uzun uzunnn yıllar birlikte kılsın inşallah:KK16:

ayy plojom hemserım cok tesekkülleyyyy :KK9: baston mu ??? amacımda o zaten allah nasip ettiği sürece yanımda istiyorum onu , onunla uyuyup onunla uyanmak her ıstedgm an yanmda oldgnu bılmek opmek koklamak ıstıyorum cok cok sevıyorum ben kocamı o yuzden allah tüm sevenleri uzun uzunnn yıllar birlikte kılsın inşallah:KK16:

Amiiiiiiiiiiinnn :KK16:
Simdi yazdim valla esime,artik ona dokunarak uyuyabilmek cok guzel :)
Donebiliyorum fln yatakta rahatca ne buyuk nimet :)))
Allah gonlune gore versin canim..
Rabbim basimizdan eksik etmesin,birbirimizden mahrum etmesin insallah..

evet ben 7. haftada duyum yanı duydum derken dr kalp atısları hıssedılıyor dedı bnm kulagıma bsy gelmedı dr un yalancısıyım:KK52:
Amiiiiiiiiiiinnn :KK16:
Simdi yazdim valla esime,artik ona dokunarak uyuyabilmek cok guzel :)
Donebiliyorum fln yatakta rahatca ne buyuk nimet :)))
Allah gonlune gore versin canim..
Rabbim basimizdan eksik etmesin,birbirimizden mahrum etmesin insallah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:KK52:

Svitt insş sıra bizededir..

AngelHeart ck merak ediyorum sonucuuu

Nena 8.aayınız kutlu olsunn bizimde 9oluck nice yıllara inş.

Svitt insş sıra bizededir..

AngelHeart ck merak ediyorum sonucuuu

Nena 8.aayınız kutlu olsunn bizimde 9oluck nice yıllara inş.

sıra sizde olsun artk senve amayaaa nın hamıle olmasnı cok ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm:KK9::KK9:

angel sanırım test yaptrmaya gttı pıyasada yok baksanıza catlıcam meraktan :KK52::KK52::KK52:

cok tesekkurler sznde nıce aylarnz ve yıllarnz olsun mutlulukla uınsalahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK9::KK16:

X