- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.481
Çok teşekkürler canım. Evet melek kartı bakardım :) âmin. Senin kaç aylık canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sıra sizde olsun artk senve amayaaa nın hamıle olmasnı cok ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm
angel sanırım test yaptrmaya gttı pıyasada yok baksanıza catlıcam meraktan
cok tesekkurler sznde nıce aylarnz ve yıllarnz olsun mutlulukla uınsalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy plojom hemserım cok tesekkülleyyyybaston mu ??? amacımda o zaten allah nasip ettiği sürece yanımda istiyorum onu , onunla uyuyup onunla uyanmak her ıstedgm an yanmda oldgnu bılmek opmek koklamak ıstıyorum cok cok sevıyorum ben kocamı o yuzden allah tüm sevenleri uzun uzunnn yıllar birlikte kılsın inşallah
evet ben 7. haftada duyum yanı duydum derken dr kalp atısları hıssedılıyor dedı bnm kulagıma bsy gelmedı dr un yalancısıyım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İns nenacım hayırlısı ise olsun..
bende 9.ayımdayım canım az bi zamanım kaldıRabbim isteyen herkese nasip etsin inş. kimseyi evlatla sınamasın
kan testini ne zaman yaptıracaksın?
selam hatun kişiler..
nasılsınız bakalım Angel neler gördüm öyle silik çizgiler falan hadi hayırlısı öğlen oldu hala yoksun gel artık merak ettik hepmiz
bu arada melek kartı ne canım?
prenses bu arada yazamyı unuttum yetkilime sordum da dosya masraflarını ödemeye devam ediyormuşuz yani son dönemde alınanlarda geçerli..
Muhtemelen daha yeni bir gebelik canım, bende silik çıktı diye baya üzülmüştüm. Hatta eşime hamile değilim napalım bir daha ki aya demiştim ama sonra tabi bekliyorum adet olmuyorum, kan tahlili yaptırdım onun sonucunu beklemeye dayanamadım tekrar idrar testi yaptı bu sefer gayet net çizgi gördüm. Sonra internette okudum ki, meğer silik çizgi de hamilelikmişAdet tarihin geçmediyse direk kan testi yaptır canım, hiç uğraşma idrar testiyle. Çünkü adet tarihin geçene kadar muhtemelen öyle silik silik çıkacaktır.
tünaydınlar herkeseee
canımm kesin hamilesin sen
benim de 2 dk içinde çıkmıştı çizgi ve aynıı marka test sanırsam...
ne güzelll hamişler topiğiii oldukkkk
inşallah prensesle amaya da katılıcak en yakı zamanda aramızaa ...
biz de ctesi doktora gidicektik ama akıl kalmadı ki randevu almayı unutmuşum
dün aradım randevu kalmamış
sonra eşim aradı dil döktü de sabah 9da gelin boşluk olursa hemen alalım olmasa da araya sıkıştırırz demişler..
bebişe diyorum kıymet bil annen senin için yine 8de kalkıcak
kalp atışı duyucaz ya çook heyecanlıyız..
NENNAAAAA sen kalp atışını duydun mu bebişin?
Benimkide boyleydi silik :) esim soka girmistivar mi yok mu diye dusunmedim bile cunku cizgi cikmayabilir hamilelik varsada ama silikte olsa cizgi cikiyorsa mutlaka vardir diye biliyorum..
Hep boyle okudum..
Rabbim iyi habrler nasip etsin
Dün anneme çıtlattım ama daha erken değil mi dedi. Bu arada 82 doğumluyum. Biraz zaman geçseydi yeni evlisiniz dedi. Babamla konuşmuşlar. Maddi olarak nasıl olcak falan demiş babam. Bir yokladım ama annem sevinemedi tam. Eşim de duymuş konuşmamı o da kızdı. Sonuçta Allah yolluyorsa rızkıyla yollar diye düşünürüm. Ama üzgün uyudum ve hep kabuslar gördüm.
ne demek canımmm her zaman ne takılıyorsa kafanıza sorun banaBnde unutmuşum sormayı iyiki söyledin saolasın sviitt cok teşekkürler
Ay hadi inşallah canım. Ne güzel anlar sizin için. Çok duygusal. Maşallah. Senin de silik mi çıkmıştı? Önce benim tek çıkınca neden adet olmuyorum bir doktora gidiyim dedim. Sonra silik şekilde 2. Çizgi belirdi.
Dün anneme çatlattım ama daha erken değil mi dedi. Bu arada 82 doğumluyum. Biraz zaman geçseydi yeni evlisiniz dedi. Babamla konuşmuşlar. Maddi olarak nasıl olcak falan demiş babam. Bir yolladım ama annem sevinemedi tam. Eşim de duymuş konuşmamı o da kızdı. Sonuçta Allah yolluyorsa rızkıyla yollar diye düşünürüm. Ama üzgün uyudum ve hep kabuslar gördüm.
Dün anneme çatlattım ama daha erken değil mi dedi. Bu arada 82 doğumluyum. Biraz zaman geçseydi yeni evlisiniz dedi. Babamla konuşmuşlar. Maddi olarak nasıl olcak falan demiş babam. Bir yolladım ama annem sevinemedi tam. Eşim de duymuş konuşmamı o da kızdı. Sonuçta Allah yolluyorsa rızkıyla yollar diye düşünürüm. Ama üzgün uyudum ve hep kabuslar gördüm.
ne demek canımmm her zaman ne takılıyorsa kafanıza sorun bana
ama Allah düşürmesin bankaya
aynen canım benim de baştan silikti hatta eşime koşmuştum sen de görebiliyor musun diye
ama testi saklıyorum hala sanki durdukça koyulaştı eğer atmadıysan bak istersen...
canım hiç kafana takma..insanın kendi annesi babası dahil herkesi memun etmek zor şimdi erken derler 1 sene beklersin geç derler..
hep derler...
siz ne güzel istemişsiniz ve Allah aratmadan vermiş..
dediğin gibi her bebek rızkıyla geliyor...
eğer 2.bebeği falan da düşünüyorsan yaş olarak da tam zamanı bence hiç kafana takma...
vee çok şanslı olduğunu unutma..
Rabbim neylerse guzel eyler..
Yasinda erken diyecek kadar kucuk degil bence hem bebek hem evlilik adina ne istedigini bilecek yastasin..
Hic boyle dusunme..
Onlarda endiseleniyordur normal ama sizin mutlu oldugunuzu gordukce rahatlarlar..
Ay çok sağol canım. Rahatlattın beni. Mutlu ettin. Çok şükür Rabb'ime...
aminnnn nenacımmm
çook şanslıyız yahuuu ben de bu ara çok özlüyorum eşimi eve gidince erken uyuyakalıyorum ..
dizinde yatıyorum hep eşim eğilip eğilip bana bakıyor özledim diye
alemsin yahuuu
bana da doktor idrara sıkışık gel daha kolay duyarız dedi durun size komik bişey anlatayım
bi arkadaşım da hamile ultrasona giricek diye idarara sıkışık gitmiş doktor da demiş ki git wc ni yap gel idrar kesenden çocuğun kesesini göremiyorum
çok güldüm ben
bu arada hepimize nice aylar nice yıllar olsun..
bizimde bi dahaki ay evlilik yıldönümüz..ne çabuk geçti yahu
benim bi arkadaşım 85 doğumlu geçen yaz evlendi evlenmeden doğum kontrol hapı için doktora gitmiş de özel doktor olmasına rağmen doktorun bi kovmadığı kalmış bu yaşta korunmayı mı düşünüyorsun diye
tünaydınlar herkeseee
biz de ctesi doktora gidicektik ama akıl kalmadı ki randevu almayı unutmuşum
dün aradım randevu kalmamış
sonra eşim aradı dil döktü de sabah 9da gelin boşluk olursa hemen alalım olmasa da araya sıkıştırırz demişler..
bebişe diyorum kıymet bil annen senin için yine 8de kalkıcak
kalp atışı duyucaz ya çook heyecanlıyız..
NENNAAAAA sen kalp atışını duydun mu bebişin?
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Doktorum da beklenecek bir şey yok artık demişti.