Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
jinekolojik muayene alttan bir kamera yardımıyla yapılıyor tatlım... canın acımıyor ve daha net ve kesin bilgiler elde edilebiliyor.... diğer topiklerdeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla mesela bebeğin kalp atışı ultrasonla duyulmadığı dönemde jinekolojik muayene de duyulabiliyor gibi....

Hımm anladım canım cok sağol

jinekolojik muayene alttan bir kamera yardımıyla yapılıyor tatlım... canın acımıyor ve daha net ve kesin bilgiler elde edilebiliyor.... diğer topiklerdeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla mesela bebeğin kalp atışı ultrasonla duyulmadığı dönemde jinekolojik muayene de duyulabiliyor gibi.... ayrıca ultrasonla da muayene yapılıyor yine arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla....
Canim o srnin dediğin alttan ultrasonla bakilmasi brbrk kucuk oldugumda kalp atisinin alinmasi icin. Jinekolojik muayne farkli biraz.
Valla canım anlamadım gercekten nasıl olduğunu niye olduğunu
Ama normalde Türkiye'de kadın doğuma gidice bi ultrason yapıyor dimi

Evet bakar ultrasonla illaki.

sabahlarida az bsy ye ben esas sabahlari yiyip oglen yemiyrdm smdi ilacla istahmda acildi dikkat etmem lazm yoksa 100kilo olablrm ya :KK43:.

sabahları ne yesem evde bankaya gelir gelmez çıkarıyorum :KK50:
şimdi yemeten geldim açım ama midem kötü yine de zorlayıp yedim bişeyler...
sen kilo aldın mı hiç nenaa hamilelikten sonra?

oooyyyy yetişemiyorum sizeee yahuuu:KK55:

tünaydın herkezee...size yetişmek için erken yatıp erken kalıkcamm gece kimse olmuyor sabh yetişemişyorum (yeni kalktıgım için bana sabah) :KK1:
allah sobhebetimizi arttırsın allah bozmasın maşallah sizeee:nazar:

deva gelmiş hoşgelmişşş işi mi bıraktın anlayamadım hızlandırılmış okuyordum da :26:

nena cnm viza konusunda bşi diyemicem o konuda pek bilgim yok bn avrupa ülkelerine vizasız gittiğim için ama bn genelde memleketime gidiyorum bulgaristana..bu yıl da gidersek eğer yunandan geçmeyi düşünüyoruzz bnde cok merk ederim yunanıı:KK52:
3 aylık oldu mu bebeğin ya maşallahh :nazar: zaman ne cabuk geçiyorr:KK31:

svitt miğde bulantısı cok zordur eminimm hiç mi bişey yiyemiyorsunn..yoğurt süt fln tüketsen açlığını önler peynir de tok tutar:26:
eminim ki bnmde cok bulanıcak hamileliğimdee:KK25:

majorrr bi süre dikkat et sonra yine gelirsin eskisi gibi dert etmee

bn annmlere gidiyorum yeğenimi sevmeyee telden fln takipte olucam sizi:KK3:

tünaydın herkezee...size yetişmek için erken yatıp erken kalıkcamm gece kimse olmuyor sabh yetişemişyorum (yeni kalktıgım için bana sabah) :KK1:

deva gelmiş hoşgelmişşş işi mi bıraktın anlayamadım hızlandırılmış okuyordum da :26:

nena cnm viza konusunda bşi diyemicem o konuda pek bilgim yok bn avrupa ülkelerine vizasız gittiğim için ama bn genelde memleketime gidiyorum bulgaristana..bu yıl da gidersek eğer yunandan geçmeyi düşünüyoruzz bnde cok merk ederim yunanıı:KK52:

svitt miğde bulantısı cok zordur eminimm hiç mi bişey yiyemiyorsunn..yoğurt süt fln tüketsen açlığını önler peynir de tok tutar:26:

Ben de yetişemiyorum prensesss...hayalim hamilelik izninde bütün gün sizinle olmak :KK52:
süt çok midemi bulandırıyor :KK31:
bi tek peynir zeytin severek yiyorum..
ne güzel avrupa ülkelerine vize yokmuşş size yunanistana gidin ben de çok istiyorum aslındaaa:KK55:

yeğenin kaç yaşındaydı? ben de bebiş sevmek istiyorumm 8 ay nasıl beklicezzz :KK1:

yok canm calsyrm hala bır yandan ısı bırakıp eve gdyrm demek ıstedım cok yogunum anlayacagın sn napyrsn nasılsınn

sabahları ne yesem evde bankaya gelir gelmez çıkarıyorum :KK50:
şimdi yemeten geldim açım ama midem kötü yine de zorlayıp yedim bişeyler...
sen kilo aldın mı hiç nenaa hamilelikten sonra?
a
y kıyamam sana yaaa ekmek agrlıklı ye cok kokan yemeklerı yeme cıkarrsn ben aldm ama ucudum su da topladı smdıden aldm anlcgn kı 1 ay bsy yemedm bılıosnz kendı konrtol ettm bugun cok yememek ıcın ama tatlı krızım gelıo tutamıyorum kendmı

ya bende vatandaslgmı cıkartmadm cıakrtsam bnde vızesz gıdıcem her yere ama ugrasmam lazm vakıt ayıramıyorum vatandaslk ıcın sen sanslısın ne guzel ıstedgn yere gdıosn bebek 11 haftalık 1 ay snra 3 aylık olcak zamn cabuk gecıo vallla 6 ay kaldı baksana:KK52:

a
y kıyamam sana yaaa ekmek agrlıklı ye cok kokan yemeklerı yeme cıkarrsn ben aldm ama ucudum su da topladı smdıden aldm anlcgn kı 1 ay bsy yemedm bılıosnz kendı konrtol ettm bugun cok yememek ıcın ama tatlı krızım gelıo tutamıyorum kendmı

ya bende vatandaslgmı cıkartmadm cıakrtsam bnde vızesz gıdıcem her yere ama ugrasmam lazm vakıt ayıramıyorum vatandaslk ıcın sen sanslısın ne guzel ıstedgn yere gdıosn bebek 11 haftalık 1 ay snra 3 aylık olcak zamn cabuk gecıo vallla 6 ay kaldı baksana:KK52:

NENAAA ye tatlıyı çıkar hakkıyıııııı :KK9: :KK9:

cok sukur bıttı gıbı canım sıler nasılsınız

Iyiyiz cok sukur bugun 11. gunumuz :) alisiyoruz..Sevindim bitirdigine artik..Yerlestikcede oturur hersey yavas yavas..

elinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
angelheart__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor
b arada hayırlı ugurlu olsun kacırdıgım arkadaslar nenacan senıde tebrık ederım yapım asamasındakı arkadaslarda uzulmeyın herseyın bır zamanı var

Bende anneyim artiiiikk :KK52:

Kızlar bişey sorucam şimdi benim 30 Mayıs'da ultrasonum var hemen sonrasında doktor jinekolijik muayene gelin demiş daha önce hep aile doktoruna gittik

Bizde Türkiye de olcaZ istanbulda bi doktora gidicem mecbur.

Sunu merak ediyorum jinekolijik muayene nasıl oluyor yine ultrason yapıyor mı yoksa nedir yani :/

Kafam karıştı ya benim

Senin bebis ne kadarlikti ki?
Jinekolojikten akla ilk rahimle ilgili bi durum geliyor ama simdi bakmazlar diye dusunuyorum..Altyan muayene son zamanlarda yapiliyor..Amayanin dedigi bebk icin olanda ilk zamanlarda kalp atisi ultrason da gorunmezse yapiliyor ki bu da senin istegine bagli..

Iyiyiz cok sukur bugun 11. gunumuz :) alisiyoruz..Sevindim bitirdigine artik..Yerlestikcede oturur hersey yavas yavas..

Jinekolojikten akla ilk rahimle ilgili bi durum geliyor ama simdi bakmazlar diye dusunuyorum..Altyan muayene son zamanlarda yapiliyor..Amayanin dedigi bebk icin olanda ilk zamanlarda kalp atisi ultrason da gorunmezse yapiliyor ki bu da senin istegine bagli..

oy dogdmu cok sevındım cok gerıde kalmısım allah nazardan korusun uzun omur versın cok mutl oldum:emir_bebek:

Benim 11 haftalık canım valla bilmiyorummki randevu verdiler Türkiye dönüşü gideriz dedik artık

Benim 11 haftalık canım valla bilmiyorummki randevu verdiler Türkiye dönüşü gideriz dedik artık

Bi daha ultrasonda ne gorecegini biliyor musun?
Kipir kipir oynayacak annesi kucucuk ama inanilmaz :)
Esinle gidiyorsan kameraya cekin derim :)
Diger kontrol nedir bilemedim bende,prosedur orda farkli isledigi icin..
Belki rutin tahliller fln istenecektir..idrar yollari vs bi sıkıntı var mi diye..

Bi daha ultrasonda ne gorecegini biliyor musun?
Kipir kipir oynayacak annesi kucucuk ama inanilmaz :)
Esinle gidiyorsan kameraya cekin derim :)
Diger kontrol nedir bilemedim bende,prosedur orda farkli isledigi icin..
Belki rutin tahliller fln istenecektir..idrar yollari vs bi sıkıntı var mi diye..

Ayy kameraya çekmek hiç aklımda yoktu canım sağol cok güzel bi fikir :)

Inşallah ya inşallah sağlıklıdır cok az kaldı haftaya cuma ilk karşılaşmamız :)

Ayy kameraya çekmek hiç aklımda yoktu canım sağol cok güzel bi fikir :)

Inşallah ya inşallah sağlıklıdır cok az kaldı haftaya cuma ilk karşılaşmamız :)

Hep aklimdadir 12. hafta civari kontrol..
Gozyaslarimi tutamamistim :)
Hala bakarim videosuna :)
Bir sonraki kontrolu beklerkende iyi teselli oluuyor :))
Insallah guzel haberlerini duyun hep:KK16:

X