- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.381
Bende yazlıkları çıkardım yıkadım ondan böyle birikti yani bugün yapmam lazım benim de gözümde büyüyor valla :/
Birde şekerpare yapmak istiyorum daha önce deneyen var mı aranızda ?
Eğer Türkiye de yapmak istersen voyage Belek bu otele bak canım internetten harika ötesi bi yer inan ayağını yerden kesiyorlar ben cok memnun kaldım şahsen
Benim cok klasik bi tarifim var canim sürekli yaparim garantili yani ölçüleri falan. Vereyim istersen
Tarfi bana verrmsn canim cekti hamilelik donemjm boyunca encok yedgm sey tatli offf :)solimde anneme tatli yapsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya evet voyage belek i blyrm ben bodrumdaki otele rez. Yaptrmstm gecen yil balayi icin aksilik ustune aksilik yasadm yapamadk balayini orda paramzi iade ettiler buyuk bir kurulus ama ben memnun deilim o yuzden voyavelarn hc brne rez yaptrmcamama katlyrm otel sahane
Benim cok klasik bi tarifim var canim sürekli yaparim garantili yani ölçüleri falan. Vereyim istersen
Vereyim tabi canim harika oluyor valla. Ben sürekli yapıyorum.
1 paket margarin (baya yumusak olacak)
1 cay bar (ajda bardak) sivi yag
8 yemek kasigi( silme) pudra sekeri
2 yumurta 1 inin sarısı üzerine
4 yemek kasigi irmik
Vanilya kabartma tozu
4-5 su bardagi un. Unu genellikle göz karari ayarlarim ben.
Serbet:
4 su bardagi toz seker
3 su bardagi su
Limon suyu
Tatli sicak serbet soğuk olacak kesinlikle. Immm immm:))
Vereyim tabi canim harika oluyor valla. Ben sürekli yapıyorum.
1 paket margarin (baya yumusak olacak)
1 cay bar (ajda bardak) sivi yag
8 yemek kasigi( silme) pudra sekeri
2 yumurta 1 inin sarısı üzerine
4 yemek kasigi irmik
Vanilya kabartma tozu
4-5 su bardagi un. Unu genellikle göz karari ayarlarim ben.
Serbet:
4 su bardagi toz seker
3 su bardagi su
Limon suyu
Tatli sicak serbet soğuk olacak kesinlikle. Immm immm:))
Bizde bu yıl Bodrum'a gidicez bodrum voyage düşündük sonra baska bi otele karar verdk hemde fiyatı cok daha uygundu bak isterse
Ersan resort
Hooop aldım burdan canım sağol hadi ben kahvaltıya kaçar kızlar yazarım yine
Ya bodrum da dusunmuyorm esasen cesme yada fthiye olablr :)
oyyyy canım ozledım valla ya bbgm cok yogunum 2. ay bıttı esımın tam gaz devam edyrz ıstn cıktm eve gıt gel orda ıs guc derdı btmyor kcucuk evın yoruldum vallahı
ayy evlilik yıldönümünüz gelmiş sizin canım
hay hic bilmyrm bilen biri yanitlasn biraz nettende bakablrrsn varsa onnla ilgli konuKızlar bişey sorucam şimdi benim 30 Mayıs'da ultrasonum var hemen sonrasında doktor jinekolijik muayene gelin demiş daha önce hep aile doktoruna gittik
Bizde Türkiye de olcaZ istanbulda bi doktora gidicem mecbur.
Sunu merak ediyorum jinekolijik muayene nasıl oluyor yine ultrason yapıyor mı yoksa nedir yani :/
Kafam karıştı ya benim
tünaydınlarrrrr herkeseee
ne güzel daha da aktif bi topik oldukk
alıntılamadım tek tek yemeğe az kaldı
sabah bir şey yiyemiyorum öğlen anca kendine geliyor midem o yüzden acıktımm
şekerpare de canım istedi valla...ben de yapayım üşenmezsem
annem de hep yapar hazırdan daha güzel olur...
bu arada biz de tatil için alanyaya gidicektik almıştık ama bebişle 9 saat yol zor olur..çeşme taraflarını düşünmeye başladık.plan yapmadan geze geze gideriz dedik o zaman 4 aylık hamiş olucam doktor teyze izin verirse artık..
bu arada MAJOR boşver gir nete rahat rahat yarın unuturlar seni
gerçi bizim de kesin takip ediliyor ama napıyım yine olsa yine girerim
öptüm herkesi sabahlarida az bsy ye ben esas sabahlari yiyip oglen yemiyrdm smdi ilacla istahmda acildi dikkat etmem lazm yoksa 100kilo olablrm ya
Kızlar bişey sorucam şimdi benim 30 Mayıs'da ultrasonum var hemen sonrasında doktor jinekolijik muayene gelin demiş daha önce hep aile doktoruna gittik
Sunu merak ediyorum jinekolijik muayene nasıl oluyor yine ultrason yapıyor mı yoksa nedir yani :/
Kafam karıştı ya benim
Canim bildigim kadariyla jinekolojik muayne ultrasonsuZ alttan elle muayne. Ama bu hamileligin son haftalarinda yapilan bi muayne turkiyede.
jinekolojik muayene alttan bir kamera yardımıyla yapılıyor tatlım... canın acımıyor ve daha net ve kesin bilgiler elde edilebiliyor.... diğer topiklerdeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla mesela bebeğin kalp atışı ultrasonla duyulmadığı dönemde jinekolojik muayene de duyulabiliyor gibi.... ayrıca ultrasonla da muayene yapılıyor yine arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla....Kızlar bişey sorucam şimdi benim 30 Mayıs'da ultrasonum var hemen sonrasında doktor jinekolijik muayene gelin demiş daha önce hep aile doktoruna gittik
Kafam karıştı ya benim