Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Iyiyiz biz :) seni sormali..
Kimmis o bilmis??

Memnunum canim,cok kokmuuyor bu da az,bebek kokusu gb ama :)

:KK9::KK9: evet yaa..ye yee:KK52: sizi bosnaklar sizi :KK9:
:) tatli sezosum benim...

Günaydın hanımlar nasılsınız ?

Ben bugün ütü yapıcam bir sürüüüü :KK43:(
Ayyy bana utu deme evde dunya kadar bekleyen utum var :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bayramda yrt disina gdim dyrm kocisle onerinz varmi vizesz yerler olrsa sevnrm kocama surpriz yapmak istyrm da :)

bilgi işlemden söylediler. biraz daha dikkat etmeliymişim bu son olaylarda çok haberlere bakmıştım arada bir kaç video izlemiştim ondan oldu galiba :KK50:

ooo hoşgeldiniz deva hanımcım nerelerdesiniz siz yahuu :KK52:
bitti mi ev tamam mı artık her şey

bıttı gıbı canım tv unıtesı kombı fALAN kaldı ama bnde bıttım artık

Kizlar bayramda yrt disina gdim dyrm kocisle onerinz varmi vizesz yerler olrsa sevnrm kocama surpriz yapmak istyrm da :)

Hımm aklında nereler var canım ?

Yunanistan'a gitmiştik biz harika bi Deniz'i var tavsiye ederim cok güzel

Hımm aklında nereler var canım ?

Yunanistan'a gitmiştik biz harika bi Deniz'i var tavsiye ederim cok güzel

Ya yunanistan aklimda hirvatstan var dubai dusunuyrm ama yakin tarh oldgu icin ucak biletleri cok pahali dusunme asamasndaym ama muhtemelen olmaz sirbistan olablr bakalim sen yunajistanda nerye gttn biraz bilgi verrmsn denizi guzelse super:)

Deva hg cnm nbr nenrelerdsn ben eski nickle ella :))

oyyyy canım ozledım valla ya bbgm cok yogunum 2. ay bıttı esımın tam gaz devam edyrz ıstn cıktm eve gıt gel orda ıs guc derdı btmyor kcucuk evın yoruldum vallahı

Ya yunanistan aklimda hirvatstan var dubai dusunuyrm ama yakin tarh oldgu icin ucak biletleri cok pahali dusunme asamasndaym ama muhtemelen olmaz sirbistan olablr bakalim sen yunajistanda nerye gttn biraz bilgi verrmsn denizi guzelse super:)

Valla semtini hatırlamıyorum canım ya baya düşündüm şimdi de yok yani adı eşime sorarım ama
Biz arabayla geldik Fransa'ya ilk o zaman gitmiştik küçük bi pansiyon gibi bi yerde kaldık cok sakinde mevsim Eylül sonu olunca tabi ama Deniz'i harikaydı hiç unutmuyorum

bu arada yuzum stresden sıvlce doldu bır doktor arkadasımızın onerısı ıle avene urunlerını aldım eskı halıne donmeye basladı

oyyyy canım ozledım valla ya bbgm cok yogunum 2. ay bıttı esımın tam gaz devam edyrz ıstn cıktm eve gıt gel orda ıs guc derdı btmyor kcucuk evın yoruldum vallahı
Aa evi mi ayrdn yorucudr eminim allah kolaylk versn
Valla semtini hatırlamıyorum canım ya baya düşündüm şimdi de yok yani adı eşime sorarım ama
Biz arabayla geldik Fransa'ya ilk o zaman gitmiştik küçük bi pansiyon gibi bi yerde kaldık cok sakinde mevsim Eylül sonu olunca tabi ama Deniz'i harikaydı hiç unutmuyorum
Hmn pansiyonlar falan uygun oluyrms otel olmak zorunda deil zaten :)ama biletler fena alms basini gtms su yurt disini bidaha dusunim sezonda fais paralar vermek biraz koyck bana olmadi sezon sonu bidahaki sene ici baska yere rez. Yaptririm belki ay karar veremedm bilmyrm olmadi yurt icimi tatil yapsam guzel bir otelde en azindan ol paasni az verms olrm su yola verdgm paraya cok aciyrm da :)

elinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
angelheart__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor
b arada hayırlı ugurlu olsun kacırdıgım arkadaslar nenacan senıde tebrık ederım yapım asamasındakı arkadaslarda uzulmeyın herseyın bır zamanı var

Hmn pansiyonlar falan uygun oluyrms otel olmak zorunda deil zaten :)ama biletler fena alms basini gtms su yurt disini bidaha dusunim sezonda fais paralar vermek biraz koyck bana olmadi sezon sonu bidahaki sene ici baska yere rez. Yaptririm belki ay karar veremedm bilmyrm olmadi yurt icimi tatil yapsam guzel bir otelde en azindan ol paasni az verms olrm su yola verdgm paraya cok aciyrm da :)

esımın gelmesıne yetstrmey calsyrm
sureklı bırsey cıkıyor bıtmıyor cok bunaldım :KK43::KK43::KK43::KK43:

elinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
angelheart__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor
b arada hayırlı ugurlu olsun kacırdıgım arkadaslar nenacan senıde tebrık ederım yapım asamasındakı arkadaslarda uzulmeyın herseyın bır zamanı var
Saolllllll sanada nasip olsn ins.
esımın gelmesıne yetstrmey calsyrm
sureklı bırsey cıkıyor bıtmıyor cok bunaldım :KK43::KK43::KK43::KK43:
Ay bitermi hayatm bitrmek icin cok hirpalama kendni yavas yavas hallet oldgu kadarni yap yani

Eğer Türkiye de yapmak istersen voyage Belek bu otele bak canım internetten harika ötesi bi yer inan ayağını yerden kesiyorlar ben cok memnun kaldım şahsen

X