Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Aa evet orası öyle :)
Ya hiç göstermezse ay insan alışveriş de yapamaz :)

Aa evet orası öyle :)
Ya hiç göstermezse ay insan alışveriş de yapamaz :)

:) eskiden ne yapiyorlarmis diyecem ama eskiden erkek kiz diye ayrilan tek sey galiba o naylon bezlermis

:))kizlarrr napiosnzzz plojo hemserm sezos napio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilelikte her hafta farkli bi belirrtiler sikayetler olurdu,doguncada hergun oluyormus :)
Bugun Sezen huysuz :) surekli emdi,uyumadi 10 dk araliklar haric..bosuna sütas memelisi demedim kendime

Benden soylemesi,biliyorsunuz esimle aramiz nasildir buna ragmen keske daha da fazla vakit gecirseymisik diyorum hamileligimde :)
Ozledim yahu!
Ne yemek yiyebiliyoruz beraber,ne sohbet edebiliyoruz..Bir gece film izleyelim dedik zaten misafirsiz bir aksam gecmedi..off off :)
Sarilin sevvdiceginizee :) ♥

Haha aynen öyle :)

Aaa senin bebiş olmuş bile canım maşallah :)

Öyle mi diyorsun ya sarılalım sıkı sıkı

Biz şey düşündük belli bi saat koyarız mesela o saatte cocuk uyur bizde kendimize vakit ayırırız ama bilmem evdeki hesap çarşıya uyar mı :)

Plojo gözüm korktu bn butun gun is yernde özlüyorum kocami bide bebek oldgnda hc vakit geciremezsek vay halimize bn smdi tadini cikarm bari :)

Bugun 10. gunumuz bizim :)
Ilk gunler hic duzen olmadigi icin boyle oluyor saniyorum ki..Zamanla oturacaktir ama tam da su zamanlarda insan en cok esine ihtiyac duydugu icin yapilamayanlar koyuyor birazcik :)
E simdi gelende oluyor cok yeni diye..
Iste bizde gecen gece film izleyelim dedik :) yarida tikandik kaldik

Plojo gözüm korktu bn butun gun is yernde özlüyorum kocami bide bebek oldgnda hc vakit geciremezsek vay halimize bn smdi tadini cikarm bari :)

Valla cok iyi anliyorum..Biz altli ustlu calisiyorduk esimle bos animda yukari kosardim,isi biraktim eve gelecek diye dort gozle bekliyordum..Simdi bu halim cok koyuyor :)
En azindan ilk gunler boyledir diye umuyorum :)
Beni tek yoran sey bu..

Oy daha minicik ya :)

Oturur inşallah ya bebekler 100 günden sonra tam kavrıyormuş gece ve gündüzü yani inşallah o zamandan sonra belli bi düzeni olur ee o zamana hayırlı olsun ziyaretleri de biter.
Azıcık sabır :)

Çıkarmı ki canım? Öyle birşey varsa bile 2,5 haftalık falandır. Bebeğin doğdu mu canım? Ne güzel.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım doğmadı ama adet tarihim üstüne 4/5 gün geçmişti idrar testi pozitif cıktı kan testi yaptırdım sonrada bence sende bi baktır kaç gün gecti adetin

Çok düzenli olurum bildim bileli. İlk kez böyle oldu.

Yok canım doğmadı ama adet tarihim üstüne 4/5 gün geçmişti idrar testi pozitif cıktı kan testi yaptırdım sonrada bence sende bi baktır kaç gün gecti adetin

Benim de bugün 4. Gün bitti canım. Yarın 5. Gün olcak. Böyle düşününce heyecanlandım şimdi. Sen kaç yıl kullanmıştın hapı?

Evlenmeden iki ay önce başlamıştım yani 8 ay falan kullandım bıraktıktan sonra bi kere hasta oldum o arada hamile kalmışım işte
Cok şükür :)
Bence kesin sonuc için kan testi yaptır

Tamam canım yapıcam. Bir de sinirleniyorum bir anda. Hayırlısı diye dua ediyorum.

Evlenmeden iki ay önce başlamıştım yani 8 ay falan kullandım bıraktıktan sonra bi kere hasta oldum o arada hamile kalmışım işte
Cok şükür :)
Bence kesin sonuc için kan testi yaptır

Maşallah canım. Ne zaman doğum? tamam canım yaptırıcam inşallah.

Evet azcik sabir iste :)
Saglik olsunda ne yapalim :)

Çok düzenli olurum bildim bileli. İlk kez böyle oldu.

Yenidogan bnmki :)
10 gunluk bebisim :)
Ben gunum 3 gun gectiginde direk kan testi yaptirdim,ondan once evde test yaptim ama cikmadi en son silik cikti sinir olmustum :) O yuzden dedim :)
Ama hap hic kullanmadim o konudan anlamiyorum pek..
Insallah guzel haberler alirsin
Allah gonlunuze gore versin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…