Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını dilerim
artık her iş sana baktığı için istediğin zmn yapıcan istemediğin zmn yapmıcan :)

Teşekkür ederim canım. Senin ilk yemeğin ne olmuştu? :)
Evet canım ne zaman isterse iş yapıcam. Parça parça yaparım diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk yemeğimmiii inan hiç hatırlamıyorumm aksma eşim gelince bi sorayım baklm o hatırlıyormu

günaydın kızlarrr..
dün hep internette falan okumuştum da haberleri eve gidice izledim...
o kadar kötü oldum ki...8 gibi yattım..hala kendime gelemedim..
Allah ailelerine dayanma gücü sabır versin de...
diyecek çok şey var sayacak sövecek.. ama banlanmaktan başka bir işe yaramaz...

Günaydın topigin güzel Gelinleri. ..calisanlara kolay gelsin evdekilere iyi sıkılmalar diliyorum:)) kaganda tek kale mac yapio teyzeleri ve sizi opuyor

Günaydın topigin güzel Gelinleri. ..calisanlara kolay gelsin evdekilere iyi sıkılmalar diliyorum:)) kaganda tek kale mac yapio teyzeleri ve sizi opuyor

gunaydinnn
gercekten bi facia olmus ya bende cok etkilendim gece ruyama bile girdi
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin
bu arada artik bende oglusumun tekmelerini net olarak hissedebiliyorum sukurler olsun
hele dun aksam 3 kere arka arkaya tekme atti allahim nasil bi mucize acayip heyecanlandim

Gözün aydın canim. Masallh. Kac haftaliksin? . Şimdi cok farkli gelio sonralarda hiç durmayip uykularini bölecek. Ben artık bi uyu oglum diyorum:)

Gözün aydın canim. Masallh. Kac haftaliksin? . Şimdi cok farkli gelio sonralarda hiç durmayip uykularini bölecek. Ben artık bi uyu oglum diyorum:)

sagol canim 19 haftaligiz
ayy o gunler de gelsin insallah herseyine raziyim
bazen cok korkuyorum cunku allah korusun olumsuz bisey olsa haberim olmasa falan aklima kotu seyler geliyo
hareketlerini hissedincerahat olurum en azindan

sagol canim 19 haftaligiz
ayy o gunler de gelsin insallah herseyine raziyim
bazen cok korkuyorum cunku allah korusun olumsuz bisey olsa haberim olmasa falan aklima kotu seyler geliyo
hareketlerini hissedincerahat olurum en azindan

Canim hamileligin her gunu stres. Harekwti baslayincada bu defa bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu diyosun. Ama oda uyuyor uyaniyor yani ama annelik işte neler gelir aklina neler.

evet canım haklısın cesaret edemedim şimdiye kadar burda konular cok seri ilerliyo ben biraz yavas kalırım her zaman giremiorum yoğun çalışıyorum. bu aralar hayatım hep koşusturmaca içinde geciyo. ama giriş yaptım artık daha sık uğrarımtopiğe:)))

evet do major yazdıkları ilgimi çekiyo sık sık ziyaret ediyodum topiği:))

Canim hamileligin her gunu stres. Harekwti baslayincada bu defa bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu diyosun. Ama oda uyuyor uyaniyor yani ama annelik işte neler gelir aklina neler.
Kizlar gunaydinn ben de subat 2 de evlendim neredeyse 4 ay olacak yeni gelin topicini gorunce ben de geleyim dedim muhabbet cok guzel :) bu arada ben de bu ay bebek calismalarina baslamak istiyorum Rabbim ins nasip eder var mi onerileriniz? Bi de ben calisiyorum da burda calisan bayanlar da var nasil bu kadar aktif olabiliyorlar bu topicte acaba ben eve gideyim esim elimde telefonu gorsun hemen aliniyor onla ilgileneyim istiyor , bi de zaten burasi sanki bagimlilik yapiyor ben ilk ay vajinusmustan kurtulmak icin bi tanistim k.k ile hala ayrolamadim farkli farkli topiclerden

orasi oyle tabi canim da ne bileyim gonule teselli iste
esim de dalga geciyo bazen benim oglumun tek isi tekme atmak mi rahat birak oglumu diye

Hayirli olsun canim evliligin. Stres yapma en onemlisi bu bebiş kendiliğinden gelir zatn takilma cok. Esin daha yeni oldugunuznicin aliniyordur.. geçer bi süre sonra. Hadi bakalim hoşgeldin.

Günaydın yavruşlar yine kötü gündeyiz hala kara gündeyiz.
kk'da kararmış bugün

evet bende güzel olmuş yapa yapa öğreneceksin falan dedim.
benden tam 1 saat önce evde oluyor ben eve gidene kadar en azından salata yapsa yine bana kar.

Kızlar merhaba...
Bugün ilk yemeğimi yaptım.
Soya soslu tavuk, spagetti ve ezme yaptım. Eşim beğendi çok. Ev işlerine de alışmaya çalışıyorum kızlar.

artık hergün yemek yapacaksın. bugün ne yapsam diye düşünmekten gına gelebilir canım

valla tatlım ben evde hiiç girmiyorum.
aynen eşim surat yapıyor onunla ilgilenmeyince.
sadece işteyken yazıyorum

genelde akşam çok yazışmıyoruz zaten..benim eşim öğretmen o sınav kağıtlarını okurken ya da notları girerken falan yazıyorum genelde..
yoksa benimki de kıskanıyor kk yı
inşallah bebiş hayırlı zamanda gelir..
doktor bana PKO var zor olur dedi ama ilk aydan hamile kaldım

bu arada hayatımda ilk kez iştahım azalmaya başladı yupppiiiii

Hayir olsun insallah :)
O teori bende de gecerli,biz bebise karar verdigimizde beni ruyasinda gormustu 2 kisi..
Gorumcenede aferin,insanin ici rahat etmez yahu bide senden yemek beklese..ogrensin azcik

Sagol canim..amiinn.
Kucuk defteri var yazdigim notlar fln,ona gecirecem bu yaziyida

Ne kadar heyecanli ya :))
insallah cabuk alisirsin..Böle böle yap en guzeli :))

Aksam biara icerdeydim izledim..
Izleyemedim bogazim agridi aglamamak icin kendimi tutmaya calismaktan..
Devam edemedim
Allah sabir versin hepsine ya..

Iyi o zaman demek ki cogunuzu esiniz koskaniyor .bu arada korunmayi birakip hemen mi hamile kaldin ne guzel darisi basimiza pko oldugunu nerden anladin acba? Bi de bu Allahin bilecegi is sonucta doktorlarin % 0 ihtimal verdiği bayanlar bile hamile kaliyor

benim adetlerim hep düzensizdi gecikirsi..en son 3 hafta gecikmişti doktora gittim PKO dedi..ama tahlil yapmadan ultrasonda kistleri gördü...
biz yaz sonu düşünürken bebiş süpriz yaptı..
bi de nena arkadaşımız var onun da eşinden dolayı doktor kesin olmaz dedi onun da ilk aydan oldu
bizim bebişleri doktorlar çağırdı
senin de bekletmeden gelir inşallah ..

PLOJOOM hoşgeldinn..yaşasın bizii hiiç bırakmıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…