- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.061
hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını dilerim
artık her iş sana baktığı için istediğin zmn yapıcan istemediğin zmn yapmıcan :)
Teşekkür ederim canım. Senin ilk yemeğin ne olmuştu? :)
Evet canım ne zaman isterse iş yapıcam. Parça parça yaparım diye düşünüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk yemeğimmiii inan hiç hatırlamıyorumm aksma eşim gelince bi sorayım baklm o hatırlıyormu
günaydın kızlarrr..
dün hep internette falan okumuştum da haberleri eve gidice izledim...
o kadar kötü oldum ki...8 gibi yattım..hala kendime gelemedim..
Allah ailelerine dayanma gücü sabır versin de...
diyecek çok şey var sayacak sövecek.. ama banlanmaktan başka bir işe yaramaz...
Günaydın topigin güzel Gelinleri. ..calisanlara kolay gelsin evdekilere iyi sıkılmalar diliyorum:)) kaganda tek kale mac yapio teyzeleri ve sizi opuyor
gunaydinnn
gercekten bi facia olmus ya bende cok etkilendim gece ruyama bile girdi
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin
bu arada artik bende oglusumun tekmelerini net olarak hissedebiliyorum sukurler olsun
hele dun aksam 3 kere arka arkaya tekme atti allahim nasil bi mucize acayip heyecanlandim
Gözün aydın canim. Masallh. Kac haftaliksin? . Şimdi cok farkli gelio sonralarda hiç durmayip uykularini bölecek. Ben artık bi uyu oglum diyorum:)
sagol canim 19 haftaligiz
ayy o gunler de gelsin insallah herseyine raziyim
bazen cok korkuyorum cunku allah korusun olumsuz bisey olsa haberim olmasa falan aklima kotu seyler geliyo
hareketlerini hissedincerahat olurum en azindan
evet canım haklısın cesaret edemedim şimdiye kadar burda konular cok seri ilerliyo ben biraz yavas kalırım her zaman giremiorum yoğun çalışıyorum. bu aralar hayatım hep koşusturmaca içinde geciyo. ama giriş yaptım artık daha sık uğrarımtopiğe:)))sonunda hoşgeldin aramıza canım:13:
kızlar sia'yı size şikayet edeyim biraz yaklaşık 6 aydır falan sende gel işte ne güzel konuşuyoruz ediyoruz diyorum yok ben utanırım, gelemem deyip duruyordu.
bugün bir cesaret gelmiş olmalı siacığıma
aslında asen'de hatırlayacaktır seni canım.
ağustos 2013 gelinleri diye bir topik vardı ordan tanışıyoruz kızlar
artık yavaştan kendini tanıtırsın heralde canım
Ayhh bayılıcam şimdiii
bu gün çok halsizlik var ben de esniyorum içim çekiliyor saki
veee bankada 3. katta çalışıyorum ve öğeden sonra belki 30 kez aşağı katlara inmek zorunda kaldım:84:
bitse de gitsekk....
alıntı da yapamadım bu gün her şey bana karşı :31
AMAYAA sen zaten istifa et tıp oku zaten başlar başlamaz tusa girmeden kadın doğum uzmanı yaparlar seni
NENA sorma yahuu bizim kocişler nasıl çıkmış onlardan bilmiyorum
neyse şanslıyız mükemmel kocalarımız var dimiiii
SİA hoşgeldin canım bazen seni aşağıda okurken görüyodum artık yazarsın da
zaten tanıyosundur bizi
AYPRENSES insan kendini şartlayınca kötü oluyor biliyorum..ben hep ağustos dememe rağmen ilk testlerde çıkmayınca üzülmüştüm ...
gerçi daha erken 5-6 aydır deniyorsunuz ama için rahat olsun diye doktora gitmeti düşünüyor musunuz?
bu arada eşine de geçmiş olsun...
Kizlar gunaydinnCanim hamileligin her gunu stres. Harekwti baslayincada bu defa bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu diyosun. Ama oda uyuyor uyaniyor yani ama annelik işte neler gelir aklina neler.
Canim hamileligin her gunu stres. Harekwti baslayincada bu defa bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu diyosun. Ama oda uyuyor uyaniyor yani ama annelik işte neler gelir aklina neler.
Kizlar gunaydinnben de subat 2 de evlendim neredeyse 4 ay olacak yeni gelin topicini gorunce ben de geleyim dedim muhabbet cok guzel :) bu arada ben de bu ay bebek calismalarina baslamak istiyorum Rabbim ins nasip eder var mi onerileriniz? Bi de ben calisiyorum da burda calisan bayanlar da var nasil bu kadar aktif olabiliyorlar bu topicte acaba ben eve gideyim esim elimde telefonu gorsun hemen aliniyor onla ilgileneyim istiyor , bi de zaten burasi sanki bagimlilik yapiyor ben ilk ay vajinusmustan kurtulmak icin bi tanistim k.k ile hala ayrolamadim farkli farkli topiclerden
şaka bi yana öğrensin bence de..
annelerimizn dediği gibi yaptığı sana öğrendiği kendine
boş ver çok güzel olmuş deyip gaza getireydin
bizim de müdürümüz değişti
ne güzel akmaz bulaşmaz karışmaz bi müdürümüz vardı..bakalım yeni gelen nasıl olucak..
bu arada ayıptır söylemesi veda toplantısı yaptık müdüre pasta kestik pastayı da iştahla yedim hakkı da olabilir
ben de bu iştah varken ultrasona kadar zor tahmin ederiz
aşağıda bir adet asoş varrr
Kızlar merhaba...
Bugün ilk yemeğimi yaptım.
Soya soslu tavuk, spagetti ve ezme yaptım. Eşim beğendi çok. Ev işlerine de alışmaya çalışıyorum kızlar.
Kizlar gunaydinnben de subat 2 de evlendim neredeyse 4 ay olacak yeni gelin topicini gorunce ben de geleyim dedim muhabbet cok guzel :) bu arada ben de bu ay bebek calismalarina baslamak istiyorum Rabbim ins nasip eder var mi onerileriniz? Bi de ben calisiyorum da burda calisan bayanlar da var nasil bu kadar aktif olabiliyorlar bu topicte acaba ben eve gideyim esim elimde telefonu gorsun hemen aliniyor onla ilgileneyim istiyor , bi de zaten burasi sanki bagimlilik yapiyor ben ilk ay vajinusmustan kurtulmak icin bi tanistim k.k ile hala ayrolamadim farkli farkli topiclerden
kızlarr arkadaşım beni rüyasında görmüş kız bebeğim olmuş gözleri yemyeşil beyaz tenliymiş.
öyle güzeldiki dedi ama bana demişki senin gözlerin yeşil değil sonra gözlerime bakmış gözlerim yeşilmiş rüya işte halbuki gerçekten kahverengi gözlüyüm.
ben değil ama kocam yeşil gözlü ona benzer inşallah ve inşallah kızım olur dedim
hamile misin yoksa dedi tabiki değilim
inşallah ikizlerim olur tabi o ayrıda yeşil gözlü kız bebek düşüncesi çok güzel çünkü tamda hayalimdeki şey
bidee dün eve gittim görümcem sofrayı hazorlamış buzdolabında çözülsün diye et çıkarmıştım onuda fırına atmış bide pilav yapmış nasıl şaşırdım anlatamam
ben zaten önceki akşam kurufasulye yapmıştım yedik içtik iyi oldu. bu akşamada kaldılar bugün yemek derdi yok.
plojocumm okudmm..çok güzel anlatmışsın... bence bu yazının çıktısını al büyüdüğünde Sezen okur...
Allah sizi hiç ayrımasın sağlıklı mutlu bir yuvanız olsun...Sezenin kardaşleri ile mutluluğunuz büyüsün inş
arada elbet ağrıların olur bazen sızlar o dikişler ama anne olmak böyle bişey...
Kızlar merhaba...
Bugün ilk yemeğimi yaptım.
Soya soslu tavuk, spagetti ve ezme yaptım. Eşim beğendi çok. Ev işlerine de alışmaya çalışıyorum kızlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlarrr..
dün hep internette falan okumuştum da haberleri eve gidice izledim...
o kadar kötü oldum ki...8 gibi yattım..hala kendime gelemedim..
Allah ailelerine dayanma gücü sabır versin de...
diyecek çok şey var sayacak sövecek.. ama banlanmaktan başka bir işe yaramaz...
Heyyoooo oglen oldu gelinlerrr nerdesiniz bakayimmm...
Iyi o zaman demek ki cogunuzu esiniz koskaniyor .bu arada korunmayi birakip hemen mi hamile kaldin ne guzel darisi basimizagenelde akşam çok yazışmıyoruz zaten..benim eşim öğretmen o sınav kağıtlarını okurken ya da notları girerken falan yazıyorum genelde..
yoksa benimki de kıskanıyor kk yı
inşallah bebiş hayırlı zamanda gelir..
doktor bana PKO var zor olur dedi ama ilk aydan hamile kaldım
bu arada hayatımda ilk kez iştahım azalmaya başladı yupppiiiii
Iyi o zaman demek ki cogunuzu esiniz koskaniyor .bu arada korunmayi birakip hemen mi hamile kaldin ne guzel darisi basimizapko oldugunu nerden anladin acba? Bi de bu Allahin bilecegi is sonucta doktorlarin % 0 ihtimal verdiği bayanlar bile hamile kaliyor