Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
çok şükür bu hafta bittii..
yani yarın tatil olamsa işe gidicek takatim yok :KK31:
bi de acıktım:KK56: tam bunu yazdım eşim aradı dışarıda yiyelim diye..gel de aşık olma bu adama :KK9:

AMAYAAA benim güzel kalpli arkadaşım biz de seni çook seviyoruz kiii :KK16:

PRENSESSs nedense bu ay senden çoook umutluyumm:emir_bebek:

PLOJOO senin içinden geçn ne tatlış? eminim sen en doğru kararı verirsin...

ne güzel ben yarın ve öbür gün çalışıyorummmmm... sbs gerine gelen sistemle ilgili 8. sınıf öğrencilerinden 28-29 nisanda sınavlara mazeretinden dolayı katılmayanlara sınav var.... ben de sınavlardan sorumluyum; yani sınavlardan DA sorumluyum :)))))) ayaklarımı yere vura vura tepinesim var, ama bu beni kurtarmaz malesef ki.... üstelik yarın akşam da bi düğün var :KK43:((( hem de bursada..... tatilin tadını çıkarınnnn:KK43::KK43::KK43:

Çok teşekkür ederim kızçeleer :KK16:

Sakince düşünüp aklımdaki sorulara cevap veriyorum..Ama yoruldugumuda hissediyorum..
HErsey cok güzel gecti,suan da kötü birşey yok zaten,nasıl olacaksa o da nasibime diyorum..

ÖZeldeki doktorun sezeryan yapma ihtimali daha yüksek tabii,özel sezeryan ağırlıklı..

Prenses dogru diyorsun canım..Beterin beteri var..Bugün bayanın biri acil gelmişti..Boyun ameliyatı ile ilgili karısık bi durumu vardı ne normal ne sezeryan ikiside riskliydi..Sezeryan olacaktı ama 4 doktor fln girecekti solunum yoluyla ilgili sıkıntı var diye..

En iyisi yarında bi görünelim bakalım ne dyecek bu doktorda..

Fotoyuda yükleyemedim büyük geliyor:KK53:

Plojocum bendr bilemedim vallaha karisik bir duryhn ama kesinlikle icinin sesini dinle. . Aileninde fikirleri önemli tabiki... Allah yardimcin olsun. Dusunmesi bile zor valla.

Plojoo hayırlısı olsun siz iyi olunda gerisi cok da önemli deil yarn mutlaka yaz ne oldugunu telden girebilirsen hemen drdan cıınca yaz.inş Allahın izmiyle asağ salim alıcaksn kucağına inş.

Amayaa gecen hafta bizm düğğn varsı simdi sizin kolay gelsin hem okul hem düğün allah yardımcınız olsn

Plojoo hayırlısı olsun siz iyi olunda gerisi cok da önemli deil yarn mutlaka yaz ne oldugunu telden girebilirsen hemen drdan cıınca yaz.inş Allahın izmiyle asağ salim alıcaksn kucağına inş.

Amayaa gecen hafta bizm düğğn varsı simdi sizin kolay gelsin hem okul hem düğün allah yardımcınız olsn

sağol canım belki de kocamı yalnız gönderirim belli olmaz :KK1:

$ystk.jpg $ystk2.jpg $Adsýz.jpg

oldu en sonunda oldu bimbamboom :KK9:

Kapi süsüne bayildim canim kendin yaptin sanirim. Digeride taki yastığı mi... bu arada resimleri gormeden yorumunu görünce sonunda oldu falan. Ahaa doğuruyor dedim:)))

:KK9: bende yazarken aklima geldi..
Taki yastigi digeri..
Kendim yaptim herseyini lohusa bardaklarini fln..
Gecenn paylastigim dönencedeki kuslardanda anahtarlik yaptim yakinlara dagitilacak :)

Heyyooo özledimkii ben siziiii:KK16: akşam yemek sonrası hazır kociş uyuklarken size yazayım.

inşallah tatlımmmm:nazar::nazar: çok teşekkür ederiz.... evet kesinlikle eve ayrı bi hava katıyo... adamla yan yana oturup bide şakalaşırsak yandık:) önce üstünü örtüyorum... sanırım azcık kıskanç:KK1:
:KK9::KK9::KK9: aaa napıoo?? çok komik minnoşş kıskanıomuu? Çıtır da çok kıskanıo eşimle sarılalım hemen ortamıza girriyoo:KK9:
benim arkadaşlarım arasındasın canım,albümü arkadaslarım görebiliyor..
CITIRCIK seni de ekledim
Buarada hastaneden geldim tabii :)
İşlemleri hallettim,doktor gün almana gerek yok işlemlerin hazır nasılsa,son güne kadar bekleyelim,sancıların bile başlasa buraya geldiğinde son dk dönerse zaten yine normal doğuma girecen dönmemişsede sezeryana alırız dedi..

Evet söylemesi cok güzelde belirsiz olması beni cok tedirgin ediyor..O psikolojiyle ne normale ne sezeryana hazır olabilecem gb geliyor:26:

Eşimde diyor ki,son hafta Allah korusun birşey olursa ve zaman kaybetmiş olursak mesela gece birşey olsa hareket etmiyor diye gitsen ne olacak gec kalmışsak diyor? Gün alırız ona göre bekleriz diyor..Özelden eski doktora sıra aldı o da..Yarın gideceğiz..

Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim..Ama artık tamamen karıştım gb:KK23:

Fikirlerinizi merak ediyorum açıkcası? Ne yapardınız?
Canım bencede 2. doktora gözükmek mantıklı. Ama diğer konuşmalarda geçtiği gibi özel hastane sezaryen yapmak isteyecek para kazanmak adına. Sen gene de bir görün.
Ablamın da ilk doğumda bebek 9 ay 10 günde gelmedi:KK9: Sezaryenle aldılar ne kadar faydalı bir bilgi sana ama genede söyliyim dedim.

Canım ellerine sağlık sen pek maharetlisin ne güzel şeyler yapmışsın. Seni de karnını da gördüm. Maşallah çok güzel bir hamilesinn
Sezen akıllı kız valla ya. Gelmiyo tabi dünyanın en güvenli yerii:KK9:
çok şükür bu hafta bittii..
yani yarın tatil olamsa işe gidicek takatim yok :KK31:
bi de acıktım:KK56: tam bunu yazdım eşim aradı dışarıda yiyelim diye..gel de aşık olma bu adama :9..
Sürekli dışarda yemeyi sevmem insan ev yemeği özlüyor ama benim de eşim dışarda yiyelim dediğinde çok seviniyorum. Yemek yok bulaşık yok diye pek mutlu oluyorum.
ne güzel ben yarın ve öbür gün çalışıyorummmmm... sbs gerine gelen sistemle ilgili 8. sınıf öğrencilerinden 28-29 nisanda sınavlara mazeretinden dolayı katılmayanlara sınav var.... ben de sınavlardan sorumluyum; yani sınavlardan DA sorumluyum :)))))) ayaklarımı yere vura vura tepinesim var, ama bu beni kurtarmaz malesef ki.... üstelik yarın akşam da bi düğün var :KK43:((( hem de bursada..... tatilin tadını çıkarınnnn:KK43::KK43::KK43:
Çok yakının değilse evlenen düğüne gitmek ızdırap gerçekten. Canım haftasonunun içine ediyor :KK9: Benim düğünüme gelen uzak tanıdıklarda aynı şeyi hissettiler muhtemelen ama valla öyle ya. Cumartesi akşamı eşinle dostunla buluşmak yerine süslen git düğüne otur.

İlk fırsatta bende resim ekliceeemm.

Son düzenleme:
:KK9: bende yazarken aklima geldi..
Taki yastigi digeri..
Kendim yaptim herseyini lohusa bardaklarini fln..
Gecenn paylastigim dönencedeki kuslardanda anahtarlik yaptim yakinlara dagitilacak :)

Vallaha bravo canim ya benim hic elim degmedi beceremem bide malzemeleri heder ederim diye girişmedim hic...kizcenin herseyi süper masallh.

ellerine sağlık şekerim, çok güzelllerrrr:KK31::KK31:

Heyyooo özledimkii ben siziiii:KK16: akşam yemek sonrası hazır kociş uyuklarken size yazayım.

:KK9::KK9::KK9: aaa napıoo?? çok komik minnoşş kıskanıomuu? Çıtır da çok kıskanıo eşimle sarılalım hemen ortamıza girriyoo:KK9:

Canım bencede 2. doktora gözükmek mantıklı. Ama diğer konuşmalarda geçtiği gibi özel hastane sezaryen yapmak isteyecek para kazanmak adına. Sen gene de bir görün.
Ablamın da ilk doğumda bebek 9 ay 10 günde gelmedi:KK9: Sezaryenle aldılar ne kadar faydalı bir bilgi sana ama genede söyliyim dedim.

Canım ellerine sağlık sen pek maharetlisin ne güzel şeyler yapmışsın. Seni de karnını da gördüm. Maşallah çok güzel bir hamilesinn

Sürekli dışarda yemeyi sevmem insan ev yemeği özlüyor ama benim de eşim dışarda yiyelim dediğinde çok seviniyorum. Yemek yok bulaşık yok diye pek mutlu oluyorum.

Çok yakının değilse evlenen düğüne gitmek ızdırap gerçekten. Canım haftasonunun içine ediyor :KK9: Benim düğünüme gelen uzak tanıdıklarda aynı şeyi hissettiler muhtemelen ama valla öyle ya. Cumartesi akşamı eşinle dostunla buluşmak yerine süslen git düğüne otur.

tarçın bey bağırıyo bol bol :KK70: aynen canım yaaa... sabah 8 den 12 ye kadar çalış sonra gel yemek bulaşık uğraş sonra koştura koştura düğüne git zaten takı töreninden sonrasına da kalmayız yolumuz uzak diye, eve gel pestilin çıkmış olsun ve ertesi sabah yine ertenden kalkıp işe git... dediğim gibi eşim gider takar takısını gelir muhtemelen :KK1: yada kv eşlik eder belki kocamcıma :KK1:

Vallaha bravo canim ya benim hic elim degmedi beceremem bide malzemeleri heder ederim diye girişmedim hic...kizcenin herseyi süper masallh.
yaparsın sen çukulatacım :) nası yelekler ördün bunu da yaparsın belliki elinden gelio bu tarz şeyler.

tarçın bey bağırıyo bol bol :KK70: aynen canım yaaa... sabah 8 den 12 ye kadar çalış sonra gel yemek bulaşık uğraş sonra koştura koştura düğüne git zaten takı töreninden sonrasına da kalmayız yolumuz uzak diye, eve gel pestilin çıkmış olsun ve ertesi sabah yine ertenden kalkıp işe git... dediğim gibi eşim gider takar takısını gelir muhtemelen :KK1: yada kv eşlik eder belki kocamcıma :KK1:

evet bide çalışma günü hiç çekilmez gerçekten. Kv gitse ne harika olur ya sende dinlenirsin evde :KK52: hem tekbaşına insan yemek bulaşıkta yaratmıyoo

Hmmmm öyle başkasını gönderebiliyormusun iyimiş o zmn

Plojoo süslerin çok güzel marifetli kızçe seniiii

Tesekkur ederimmmm :KK9:

Tesekkur ederim canim :KK66:
Cok sevdi beni :KK9::KK9:
Hayirlisi bakalim,ozeldede oyle bi sorun var gercekten..
Citirda pek bilmismis :))
Cok akilli hayvanlar,cok seviyorummm

Ben normaldedr cok severim boyle ugrasmayi..
Kucuk kare karede satiliyor kece fln,heder etsende cok farketmez,denemis olursun :KK66:
Internetten bak hevesin gelir :)

Sagol canimm:KK16:

Tarcin cok guzel bi ad ya :)
Bizim evden kus kendimi bildim bileli eksik olmamistir,herkesin evinde olur sanardim ben :)))))
Cok terbiyelisinide,icki icip peynir yiyeninide,sabah ayni saatte abimi ise uyandiranida,hattaa benimle bildigin yastikta yanagima dayanip uyuyanida oldu :))))
Enn sonuncusunu evlenince yanima aldim ama kiskancliktan öldü :KK43:
Simdi annemlerde var bi geveze,capkın,bıdı bıdı susmaz :) bitek o odada biri yatmissa susar uyanana kadar ses cikarmaz :KK9:
Babam usta sayilir kus yetistirme konusunda :KK9:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
az önce test yaptım yine negatiff :KK43:
aylardır deniyoruz rüyamda ilk defaaa iki çizgi çıkmış gördüm..
"umudunu kaybetme ben burdayım" mı diyor yoksa "rüyalar tersine cıkar daha fazla bekleme" mi diyor anlam veremedim..

herkeze mutlu haftasonları güzel anneler günü geçirmenizi diliyorm..anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
"umudunu kaybetme ben burdayım" mı diyor yoksa "rüyalar tersine cıkar daha fazla bekleme" mi diyor anlam veremedim..

herkeze mutlu haftasonları güzel anneler günü geçirmenizi diliyorm..anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..
canım daha öncede söylemiştim beta hcg yani hamile olduğunun anlaşılmasına yarayan hormonun idrara geçme süreleri farklı olabiliyor. yani belki de kan da var ama henüz idrara geçmedi... kesin sonuç kan testidir idrar testleri yanıltıcıdır... sen öyle üstlerinde %90 güvenilir yazmasına aldırma.... elbetteki sana kesin vardır diyemem sadece bunu anlamanın en kesin yolu kan testidir derim canım :))))

sonuç ne olursa olsun, hayırlısı olsun inşallahhh.... rüya konusunda da fazla düşündüğünden bilinçaltının sana küçücük bir oyunu; başka bi şey değil...:KK54:

günaydın kızlar

canım ne diyim bilemedim :KK50:
bence regl olmadan üzülme hiç hep diorum ya benim de çıkmamıştı..geç döllenme falan olabiliyor..
ama regl olursan da ben eminim geilcek bebiş en yakın zamanda..
için rahatlasın istiorsan bi doktora gidin istersen belirsizlikten kurtulmuş olursunuz...
bi de gerçekten stres çok etkili olsun diye düşündükçe inat yapıyor bebekler:emir_bebek::emir_bebek:

senin de anneler günün kutlu olsun da bu bu haftasonu yazmıcağın için değildi di mi?

olamazazzzz tüm alıntıladıklarıma yazdıklarım silinmiş ya da çıkmamış
ağarım valllaaa :KK5::KK5::KK5:

amayacım günaydınnn

tamam oturup sabırla tekrar yazarım kiiiii :KK14:

Tesekkur ederimmmm :KK9:

Tesekkur ederim canim :KK66:
Cok sevdi beni :KK9::KK9:
Hayirlisi bakalim,ozeldede oyle bi sorun var gercekten..
Citirda pek bilmismis :))
Cok akilli hayvanlar,cok seviyorummm

Ben normaldedr cok severim boyle ugrasmayi..
Kucuk kare karede satiliyor kece fln,heder etsende cok farketmez,denemis olursun :KK66:
Internetten bak hevesin gelir :)

Sagol canimm:KK16:

Tarcin cok guzel bi ad ya :)
Bizim evden kus kendimi bildim bileli eksik olmamistir,herkesin evinde olur sanardim ben :)))))
Cok terbiyelisinide,icki icip peynir yiyeninide,sabah ayni saatte abimi ise uyandiranida,hattaa benimle bildigin yastikta yanagima dayanip uyuyanida oldu :))))
Enn sonuncusunu evlenince yanima aldim ama kiskancliktan öldü :KK43:
Simdi annemlerde var bi geveze,capkın,bıdı bıdı susmaz :) bitek o odada biri yatmissa susar uyanana kadar ses cikarmaz :KK9:
Babam usta sayilir kus yetistirme konusunda :KK9:

isim annesi ben değilim :)))) ama yine de teşekkürler teyzesi:KK34: eşimin şefinden almıştık kuşu 1 hafta onlarda kalmış çok hareketli bir oğlu olduğundan bize geldi... yağız bey öyle koymuş ismini eşim istersen değiştirebiliriz dedi kalsın dedim :))) ben de pek beğenmiştim...

X